ayyyy pislikler...
normalde sirf 3ogun yogurt ve 7hurma yeniyor :) ama ben oglenleri yemek yigcem birde hafif aralar yapmayi planliyorum... yani gunde 2kere yogurt ve hurma yigcem bakalim ise yariycakmi... hurmam bitene kadar oyle yapicam...
o zaman hosgeldin, haydi hep beraber zayifliyalim :)
yasin kac boyun kac?
sagol canim
hatta bak onun su versiyonuda var
puhahaha
merhabalar,
siteyi araştırırken gördüm bu gurubu, nasıl dahil olmak gerekiyo bilemiyorum. bende yaklaşık dört ay önce başladım diyete 107,5 kg ile, şuan 86 kg yum. motivasyonumu bozmadan devam edip 67 kg olmayı çok istiyorum , hamileliğimden önceki kiloma gelmeyi yani. oğlum 3,5 yaşında oldu ben yeni yeni kg verebilmeye başladım. ama hem sağlık sorunlarım oldu haşimato tiroidi hemde cok zor dönemler yaşadım babamın vefatı ile. yeni yeni toparlıyorum kendimi. inşallah bigün aynaya bakıp başardım diyebilirim kendime.
[video=youtube;vbW8WZ-Q1IY]http://www.youtube.com/watch?v=vbW8WZ-Q1IY[/video]
nekkadar şahane bi parça......
mest oldum
eşime dinlettim bugün gündüz, ne kadar güzel bi parça değilmi dedim?
ne dese beğenirsiniz; yoooo hiç beğenmedim dedi:)
yenamın misali dumur oldum, bozuldum
ben sevmiyorum gökhan tepenin şarkılarını dedi birde:)))))
bugün gündüz yediklerim
1fincan şekerli türk kahvesi
3dilim sucuk
3dilim ekmek
1tane domates
1sb süt
1sb yeçilçay
şekersiz çay
aferim cokda guzelmissin masallah
sonucu merakla bekliorum
İyi aksamlar guzeller.gecmısı hep cepten okudum canlar.su an eskısehırdeyım gece antalyaya dönucem kardesım kaza gecırıp amelıyat oldu onu zıyarete geldım ve cok kısaydı zıyaret sükür ıyı.bu ara yazamadım ama ne kadar burdan uzak o kadar gelen kg(
Naznazefefe hoşgeldin maşallah güzel kilo vermişsin istediğin kiloya da sağlıkla inersin inşallah
Biz de bugün eşimle yürüdük uzun zaman sonra eski performansımız olmasa da 1 saatten fazla yürüdük şükür
Hurmamızı da aldık yarın beraber başlayacağız eşimle hurma ve yoğurt yemeye bakalım kaç gün dayanabileceğiz
YENA cım sen sadece 2 öğün mü yiyorsun.. bende öyle yapıyordum ama aradaki öğünü biraz daha gücçlü tutuyordum. zaten o düzene alışıp sonra çok öğünlü düzene ve ekmeğe geçince olanlar oldu...
Iyi aksamlar kizlar!!!
Annem cuma gunu hastaneye yatti ya, bugun onu görmeye gittik iste... oturdugumuz yere 40dk suruyor arabayla gitmek... gittik orda icerde durulmuyormus baska hastalar falanda var, o yuzden bizde ciktik disarda yuruduk, sonra arabayla bir tur attik... ondan sonrada biz eve geri geldik...
vallah kötü görünmüyordu annem... ama haftaya kadar durumu kötülesir... orda 5dk durdum psikolojim bozuldu arkadas... bence oyle yerlerde psikolojik hastalari iyilestircez derken dahada berbat ediyorlar malesef... hayirlisi bakalim insallah fazla kalmaz orda...
anliyorum seni canim...
bende sevmem o lafi soyliyen malum kisiyi muhahahaa
gelen kilolari takma kafana canim!!! Geri verirsin!!!
ooo ne guzel esinle yurumussun simdide hurma yogurt isini yapican super vallahi!!!
ay ne guzel hem gezmissin hemde islerini hal etmissin :)
ayyyy ayyyy ben yerim bunlarihele son resimdeki köpege bayildim!!!! Cinsi ne??
menun iyi bence :) sonucta kahvaltiyi oglene dogru yapmissindir bence sorun degil :)
allah kolaylik versin sana canim :)
bu arada menumude yazayim
sabah: 1kase yogurt, 7hurma
ögle: 1bucuk dilim ekmek, peynir, salatalik tursusu
ara: 1pogaca (kendim yapmistim annemi gormeden gelince dayanamadim löpledim)
aksam: 1kase yogurt, 7hurma, 1kuru kayisi
ara: 1hurma, 1kuru kayisi, 1mürdüm erigi
3litre su
1bardak siyah cay
1bardak form cayi
bende zayıflamak istiyorum 91 kilo oldum resmen
sıcak karşılamalarınız için hepinize teşekkür ederim. kilo verdiğinizi gösteren cizelgeleri nasıl yüklediniz ? benim de çizelgem olsun nerden geldim ne kadar yolum daha var görebilmeyi çok isterim.
tesekkurler canim o gecenlerde kuzenimin dugunu vardi ondan oyie susluyum evde ikizlere bakarken nerdeyse basima huni takip dolasacam canim
kizzzzzzzzzz coook guzelsin masallah
senin neren 89kg??? alakan yok vallahi :)
aaa aaa becerdimm bee tanistirayimmm beeennnn
İki öğün yapıyorum canım...Araya gerek kalmıyor çok doyuyorum çünkü..
Yalnız iş günleri acıkıyorum biraz o zaman da ılık limonlu su açlığımı bastırıyor..
Hadi ne zaman başlıyorsun sen de..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Link çizelge hazırlamanız da yardımcı olacaktır..
memnun oldum... güzellik...
...
Süpersin eşin de barışla ilgilenmiştir ondan gelememiştir seninleyaseminciğim sevindim kardeşinin iyi olmasına...gördün rahatladın değilmi.??
Allah beterinden korusun canım hepimizi...
Ben de bugün 1 saatten fazla yürüdüm tek başıma
İki öğün yapıyorum canım...Araya gerek kalmıyor çok doyuyorum çünkü..
Yalnız iş günleri acıkıyorum biraz o zaman da ılık limonlu su açlığımı bastırıyor..
Hadi ne zaman başlıyorsun sen de..
Menü yine başarılı canımGelmişken yediklerimi paylaşayım...
Sabah,
Klasik karatay kahvaltısı..
Kahve
yeşilçay
Akşam,
Yoğurt çorbası
2 kaşık barbunya
1 adet kuru patlıcan dolması
küçük bir parça tavuk
Roka
Dünden kalan yemeklerden ortaya karışık yedikAma hala bitmedi..
İyi aksamlar guzeller.gecmısı hep cepten okudum canlar.su an eskısehırdeyım gece antalyaya dönucem kardesım kaza gecırıp amelıyat oldu onu zıyarete geldım ve cok kısaydı zıyaret sükür ıyı.bu ara yazamadım ama ne kadar burdan uzak o kadar gelen kg(
geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun...
memnun olduk :) iyiki gelmişsin diyenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?