Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızımı anca uyuttum şimdi alıntılara cevap yazabilirim
daficim sanada geçmiş olsun dün yazmayı unutmuşum. uykulu uykulu bakmıştım geçmişe

Kacamaklar sabahtan basladi yaa 90 kiloluk bir kadinsin sabah sabah sucuk senin neyine dimi ama yedim malesef
sorma bende kahvaltıda birazcık ufacık küçücük bir parça kuymak yedim

sorma benimkide seni her halinle seviyorum ama kilo versende olur diyor :) kocan zayıf sen kilolu olunca kilolar daha bir batıyor sana kendinden daha ayrı bir nefret ediyorsun. benim kocam 183cm 72 kilo çöp gibi resmen

hoşgeldin cnm

demek canan karatay balık burcuymuş:)
meyracım sen burçlarla ilgileniyorsun galiba dikkatimi çekti. yeni gelenlerede hep burçlarını soruyorsun

geçmiş olsun cnm Allah şifalar versin.

bende zayıflamak istiyorum 91 kilo oldum resmen
hoşgeldin cnm

cnm geçmiş olsun. en kısa zamanda toparlar inşallah cnm annen

Soyle acikliyayim canim......
Beden olculerim...
97-75-125 bilmem anlatabiliyor muyum
sende ben gibi basenlere yatırım yapmışsın

bu hazırlanan çizelgeler nerede gözüküyor ben kimsede çizelge görmedim bende yaptım sözde ama bendede birşey görünmüyor

hayırlı geceler kızlaarr
geçmişi ancak bitirip geldim. böyle sayfaların birikmesi hoşuma gidiyor.
topiğimiz canlı demekki
naznazefefe

esma73
hoş geldiniz güzeller azminiz daim olsun
ve aleykümselam
sağol hayriyecim. bel fıtığı bir zamanlar vardı. üç yerimde fıtık birde omurilik daralması var dedi dr. ama ben alabalık yağıyla masaj yaptırdım, egzersiz yaptım, yüzdüm hiçbir şeyim kalmadı yıllardırda hiç belim ağrımıyordu.

Hayırlı pazarlar
Dafi geçen ki bacak ağrınla aynı sebepten olabilir mi acaba bir Dr a gitsen
Hayriyecim mr sonucu iyi olur inşallah
bilmiyorum asu
biraz masaj falan yapayım bakalım ne olucak. belimin ağrısına sebep geçen haftaki tencereler olabilirmi diye düşünüyorum.
yüz kişilik yemek yaptım. o kocaman tencereleri tek başıma kaldırdım indirdim. belki onun etkisi olmuştur diyorum.

ordanda bursaya geçiver istersen yasemincim
kardeşine geçmiş olsun canım iyi olmasına sevindim. Rabbim acil şifalar versin

sağol canım. salatalarımı deneyebilirsin bana çok iyi geldi. yoğurtlu yumurtalı olanı bu sabahda yaptım. bütün gün dışardaydım hiç acıkmadım.

teşekkür ederim hasibecim.
canım sen yanlışlık yapmışsın herhalde çizelgede tekrar dene istersen

kızlar bugün eşimle dışarıya çıkmıştık. biraz alışveriş merkezlerinde dolaşalım dedik. çok uzun zaman oldu çıkmamıştık.
ama malesef tekerime taş koydular
yeğenler toplanıp bize gelmişler. telefon ettiler biz size balık yemeye geldik siz nerdesiniz dediler.
eşimde geliyoruz dedi. gelirken pazarada girdik alışverişimizi yaptık. pazar pazarı bizim kapının önünde
neyse eve geldik. ev dolu çoluk çocuk bayada kalabalık. beş dakika dinlenip girdim mutfağa. tabi balığın peşine fırında helvada istediler.yaptım. ama helvanın tadına bile bakmadım.kendimle gurur duydum.
sadece balık ve salata yedim yarım bardakta şalgam suyu içtim.
yani bu günkü menüm sabah salata
akşam balık salata
arada 2 fincan türk kahvesi.

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cokkk saolun canlar.Yenam sorma gorunce cok rahatladım Allah kımseye gostermesın.egedenızım sakarya hastanesınde amelıyat oldu

günaydın kızlarrr neşeli bir gün geçirmenizi diliyorum

Hayırlı sabahlar ve mutlu umutlu haftalar diliyorum güzel bayanlar :) :) :)

Gunaydin kizlar. Gecmise bakyim alinti yaptim sma kayboldu.canlar annesi ve kardesi hastahanede olan kardeslerimize eabbim sifa versin.

Dafi ablacim gecmis olsun.

Yena menulerin cok gyzel ama ben yapamayacagum hwrhalde bu karatayi.

Egedenizi gelmis.hosgeldin cnm.

Yeni gelen arkadadlarimiz hepiniz hosgeldiniz.

Kizlar bu hafta sonu bata yogunduk. Cumartesi Batman'a gastaneye gittik.gozlerim agriyordu bahar alerjisi dedi doktor.birde gözlüğü kaybetmistim.onu yeniledik.

Kizim ve esim öksürük ten gittiler ikisine de ilac aldik.ogleye dogri midyata geldik bu seferde esimin köyüne gittik.sabah kalktim gorumcemin esi askerden gelmis baska ilceye gizsydina gittik.resmen arabada gecti bu hafta sonumuz.

Vee gelelim beslenmeye. ..utanarak soyluyorum yedim ((

Bu sabah kesin karala utandim.yuruyus bandinda 45 dk. Yuksek ritim yürüdüm.5 km yürüyüşü mu yaptim.gecen yil diyetisyen arkadasim menu gindermisti onda iyi kilo vermistim.biraz sonea mailimden ciktisini alcam.

Öğle yin de okula gitcem.

Hepiniz opuldunuz. Hayirli günler

Bayağı hareketli bir haftasonu geçirmişsin..
Canım sana uygun düzenli,sağlıklı bir beslenme şekli oturtman devamlılığı açısından daha iyi olur...
Olaya diyet diye bakmamız yanlış aslın da.. diyet yapıyoruz sonra yemeğe asılıyoruz başa dönüyoruz...Kendi adıma ben hep öyle yaptım ve her seferin de daha fazla kilo aldım...

Günaydın,
Mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum herkese...

Kİlo çizelgeni biz görüyoruz yapmışsın...
evlilik çizelgesindenmi bahsediyorsun.??

ben hem kendimin hemde sizlerin çizelgesini göremiyorum nerede görülüyor bu
yada bir ayarı mı var bende kapalı falanmiki?

Evett iste ben de ayniyim.ins duzene koyacagim.

günaydın.. bu gün işe biraz geç gidicem. eşim bana " sen dinlen sonra ge"l dedi. ben de burdayım.

sağol canım. salatalarımı deneyebilirsin bana çok iyi geldi. yoğurtlu yumurtalı olanı bu sabahda yaptım. bütün gün dışardaydım hiç acıkmadım.

ben sabahları yoğurt yiyemiyorum... ama diğer öğünlerde denicem..
gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cokkk saolun canlar.Yenam sorma gorunce cok rahatladım Allah kımseye gostermesın.egedenızım sakarya hastanesınde amelıyat oldu
tekrar geçmiş olsun. döndünmü evine??

Egedenizi gelmis.hosgeldin cnm.
hoşbulduk
Sabah kahvaltimi yaziyorum canlar biraz uzun ama okurken sıkılmazsınız umarim

hurma-yogurt

ne çok şey yemişsin sen öyle...aaaaaaaa

Nedensiz bir iç sıkıntım var...Hiç sevmiyorum bu duyguyu..
Cuma gününden beri böyleyim de üstün de durmuyorum...

böğrüme öküz oturmuş gibi nefes almakta bile zorlanıyorum ;(
dışarıda yürümek için zaman yaratmalıyım iyi geliyor yürüyüş bana...

günaydın güzellerr

hurma yogurt diyeti furyası var sanırım ortada.

egedenizcim evet antalyaya döndüm doğruu işe geldim zaten eskişehirde hiç dışarı çıkmadım desem yeridir.

yenam aynı sıkıntı bende 5 gün devam etti adam oturmuş gibi derler ya sonra biraz biraz rahatladı.dediğin gibi yürüyüş açık hava iyi gelir ama antalya bugün kasvetli dün yağmış sanırım

Cok yagmadi canim yarim saat falan ama bulutlu yine hic sevmem bende boyle havayi ya yagsin yada gunes acsin
Ama benim elimde degil tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…