sorma bende kahvaltıda birazcık ufacık küçücük bir parça kuymak yedimKacamaklar sabahtan basladi yaa 90 kiloluk bir kadinsin sabah sabah sucuk senin neyine dimi ama yedim malesef
sorma benimkide seni her halinle seviyorum ama kilo versende olur diyor :) kocan zayıf sen kilolu olunca kilolar daha bir batıyor sana kendinden daha ayrı bir nefret ediyorsun. benim kocam 183cm 72 kilo çöp gibi resmenHurma ve yogurtcular kuryasini yarindan itibaren esra kardesiniz de dahil oluyo kizlar( allahin izniyle) sut aldim mayaladim taamm 5 kiloo ve kocaya da hurma aldirdim ( zayiflamayi hizlandiriyormus dedim kosa kosa gitti hani beni boylee cook seviyo ve zayiflamasanda olur diyo ya ondan kosa kosa gidiyo ahh kocacim sanki ben bilmiyorum ne kadar istedigini adam da hakli kim isterki 90 kilo bir kadin ben bile kendimden nefret ediyorum bazen)
hoşgeldin cnmmerhabalar,
siteyi araştırırken gördüm bu gurubu, nasıl dahil olmak gerekiyo bilemiyorum. bende yaklaşık dört ay önce başladım diyete 107,5 kg ile, şuan 86 kg yum. motivasyonumu bozmadan devam edip 67 kg olmayı çok istiyorum , hamileliğimden önceki kiloma gelmeyi yani. oğlum 3,5 yaşında oldu ben yeni yeni kg verebilmeye başladım. ama hem sağlık sorunlarım oldu haşimato tiroidi hemde cok zor dönemler yaşadım babamın vefatı ile. yeni yeni toparlıyorum kendimi. inşallah bigün aynaya bakıp başardım diyebilirim kendime.
meyracım sen burçlarla ilgileniyorsun galiba dikkatimi çekti. yeni gelenlerede hep burçlarını soruyorsundemek canan karatay balık burcuymuş:)
geçmiş olsun cnm Allah şifalar versin.İyi aksamlar guzeller.gecmısı hep cepten okudum canlar.su an eskısehırdeyım gece antalyaya dönucem kardesım kaza gecırıp amelıyat oldu onu zıyarete geldım ve cok kısaydı zıyaret sükür ıyı.bu ara yazamadım ama ne kadar burdan uzak o kadar gelen kg(
hoşgeldin cnmbende zayıflamak istiyorum 91 kilo oldum resmen
cnm geçmiş olsun. en kısa zamanda toparlar inşallah cnm annenIyi aksamlar kizlar!!!
Annem cuma gunu hastaneye yatti ya, bugun onu görmeye gittik iste... oturdugumuz yere 40dk suruyor arabayla gitmek... gittik orda icerde durulmuyormus baska hastalar falanda var, o yuzden bizde ciktik disarda yuruduk, sonra arabayla bir tur attik... ondan sonrada biz eve geri geldik...
vallah kötü görünmüyordu annem... ama haftaya kadar durumu kötülesir... orda 5dk durdum psikolojim bozuldu arkadas... bence oyle yerlerde psikolojik hastalari iyilestircez derken dahada berbat ediyorlar malesef... hayirlisi bakalim insallah fazla kalmaz orda...
sende ben gibi basenlere yatırım yapmışsınSoyle acikliyayim canim......
Beden olculerim...
97-75-125 bilmem anlatabiliyor muyum
bu hazırlanan çizelgeler nerede gözüküyor ben kimsede çizelge görmedim bende yaptım sözde ama bendede birşey görünmüyorhttp://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Link çizelge hazırlamanız da yardımcı olacaktır..
ve aleykümselamgünaydın canım sanada GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR GÜZEL GÖREN GÜZELLİKLERE SAHIP OLUR
ve aleykum selam abacım ablam bel fıtığı varmıydı sende oda yapar ayakta ağrı rabbim şifa versin
esselamün aleykum güzel pazarlar güzellikler
ben bugun evdeyim yarın şehir dışına gidicez mr çektiricez hazırlanmam gerekiyor o yüzden gitmedm çiftlğe annem gitti dua edin kızlar öpüyorum hepinizi
bilmiyorum asuHayırlı pazarlar
Dafi geçen ki bacak ağrınla aynı sebepten olabilir mi acaba bir Dr a gitsen
Hayriyecim mr sonucu iyi olur inşallah
ordanda bursaya geçiver istersen yasemincimİyi aksamlar guzeller.gecmısı hep cepten okudum canlar.su an eskısehırdeyım gece antalyaya dönucem kardesım kaza gecırıp amelıyat oldu onu zıyarete geldım ve cok kısaydı zıyaret sükür ıyı.bu ara yazamadım ama ne kadar burdan uzak o kadar gelen kg(
sağol canım. salatalarımı deneyebilirsin bana çok iyi geldi. yoğurtlu yumurtalı olanı bu sabahda yaptım. bütün gün dışardaydım hiç acıkmadım.ayyy ne diyeceğimi şaşırdım şimdi....geçmiş olsunla başlıyayım... bebiş işi için acele etme sağlığın önemli. önce iyileş sonra uğraşırsın..
tesettürlü hatun oldum diyorsun. resmin varmı. bi bakalımyakışmış mı yorumlayalım
kilo işine gelince... yaz gelmeden vermem gerek. kilolarla yaz hiç geçmiyor... bu yaz iyiydim de son baharda aldım kiloları maalesef. inşallah verebilirim..
bazen insan kendini kaybediyor. dün akşam da ben arkadaşlarda çok yedim.. aslında salatayla doldurdum midemi ama gene de öyle bir şişmişim ki rahat uyuyamadım...
ben de annenden büyüğüm.... ama benim oğlanlar 9 ve 16 yaşında
daficim geçmiş olsun sana... daha önceki mesajınıda eklemiştim ama bulamadım ... salataların da güzel... bi de tok tutuyor dedin ya.. bende en azından geceleri sadece salata yiyeyim diyorum...
YENA cım sen sadece 2 öğün mü yiyorsun.. bende öyle yapıyordum ama aradaki öğünü biraz daha gücçlü tutuyordum. zaten o düzene alışıp sonra çok öğünlü düzene ve ekmeğe geçince olanlar oldu...
teşekkür ederim hasibecim.kızımı anca uyuttum şimdi alıntılara cevap yazabilirim
daficim sanada geçmiş olsun dün yazmayı unutmuşum. uykulu uykulu bakmıştım geçmişe
sorma bende kahvaltıda birazcık ufacık küçücük bir parça kuymak yedim
sorma benimkide seni her halinle seviyorum ama kilo versende olur diyor :) kocan zayıf sen kilolu olunca kilolar daha bir batıyor sana kendinden daha ayrı bir nefret ediyorsun. benim kocam 183cm 72 kilo çöp gibi resmen
hoşgeldin cnm
meyracım sen burçlarla ilgileniyorsun galiba dikkatimi çekti. yeni gelenlerede hep burçlarını soruyorsun
geçmiş olsun cnm Allah şifalar versin.
hoşgeldin cnm
cnm geçmiş olsun. en kısa zamanda toparlar inşallah cnm annen
sende ben gibi basenlere yatırım yapmışsın
bu hazırlanan çizelgeler nerede gözüküyor ben kimsede çizelge görmedim bende yaptım sözde ama bendede birşey görünmüyor
kızlar bugün eşimle dışarıya çıkmıştık. biraz alışveriş merkezlerinde dolaşalım dedik. çok uzun zaman oldu çıkmamıştık.
ama malesef tekerime taş koydular
yeğenler toplanıp bize gelmişler. telefon ettiler biz size balık yemeye geldik siz nerdesiniz dediler.
eşimde geliyoruz dedi. gelirken pazarada girdik alışverişimizi yaptık. pazar pazarı bizim kapının önünde
neyse eve geldik. ev dolu çoluk çocuk bayada kalabalık. beş dakika dinlenip girdim mutfağa. tabi balığın peşine fırında helvada istediler.yaptım. ama helvanın tadına bile bakmadım.kendimle gurur duydum.
sadece balık ve salata yedim yarım bardakta şalgam suyu içtim.
yani bu günkü menüm sabah salata
akşam balık salata
arada 2 fincan türk kahvesi.
Gunaydin kizlar. Gecmise bakyim alinti yaptim sma kayboldu.canlar annesi ve kardesi hastahanede olan kardeslerimize eabbim sifa versin.
Dafi ablacim gecmis olsun.
Yena menulerin cok gyzel ama ben yapamayacagum hwrhalde bu karatayi.
Egedenizi gelmis.hosgeldin cnm.
Yeni gelen arkadadlarimiz hepiniz hosgeldiniz.
Kizlar bu hafta sonu bata yogunduk. Cumartesi Batman'a gastaneye gittik.gozlerim agriyordu bahar alerjisi dedi doktor.birde gözlüğü kaybetmistim.onu yeniledik.
Kizim ve esim öksürük ten gittiler ikisine de ilac aldik.ogleye dogri midyata geldik bu seferde esimin köyüne gittik.sabah kalktim gorumcemin esi askerden gelmis baska ilceye gizsydina gittik.resmen arabada gecti bu hafta sonumuz.
Vee gelelim beslenmeye. ..utanarak soyluyorum yedim((
Bu sabah kesin karala utandim.yuruyus bandinda 45 dk. Yuksek ritim yürüdüm.5 km yürüyüşü mu yaptim.gecen yil diyetisyen arkadasim menu gindermisti onda iyi kilo vermistim.biraz sonea mailimden ciktisini alcam.
Öğle yin de okula gitcem.
Hepiniz opuldunuz. Hayirli günler
.....:
Kİlo çizelgeni biz görüyoruz yapmışsın...
evlilik çizelgesindenmi bahsediyorsun.??
Kİlo çizelgeni biz görüyoruz yapmışsın...
evlilik çizelgesindenmi bahsediyorsun.??
Bayağı hareketli bir haftasonu geçirmişsin..
Canım sana uygun düzenli,sağlıklı bir beslenme şekli oturtman devamlılığı açısından daha iyi olur...
Olaya diyet diye bakmamız yanlış aslın da.. diyet yapıyoruz sonra yemeğe asılıyoruz başa dönüyoruz...Kendi adıma ben hep öyle yaptım ve her seferin de daha fazla kilo aldım...
ben sabahları yoğurt yiyemiyorum... ama diğer öğünlerde denicem..
sağol canım. salatalarımı deneyebilirsin bana çok iyi geldi. yoğurtlu yumurtalı olanı bu sabahda yaptım. bütün gün dışardaydım hiç acıkmadım.
tekrar geçmiş olsun. döndünmü evine??gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cokkk saolun canlar.Yenam sorma gorunce cok rahatladım Allah kımseye gostermesın.egedenızım sakarya hastanesınde amelıyat oldu
hoşbuldukEgedenizi gelmis.hosgeldin cnm.
Sabah kahvaltimi yaziyorum canlar biraz uzun ama okurken sıkılmazsınız umarim
hurma-yogurt
günaydın güzellerr
hurma yogurt diyeti furyası var sanırım ortada.
egedenizcim evet antalyaya döndüm doğruu işe geldimzaten eskişehirde hiç dışarı çıkmadım desem yeridir.
yenam aynı sıkıntı bende 5 gün devam etti adam oturmuş gibi derler ya sonra biraz biraz rahatladı.dediğin gibi yürüyüş açık hava iyi gelir ama antalya bugün kasvetli dün yağmış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?