Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yuruyus banada iyi geliyo canim hele vitrinlere baka baka gezmeyi cok sevigorum
bu arada resimlerime yorum yapmissin daha yeni gorebildim cahillik..
O fotoda 98lerdeyim diyetisyene yeni baslamistim canim ikizlere gelincegercekten benzemiyorlar birak ikizi kardes olduguna ispat ister biribabasi gibi esmer biri ben gibi beyaz tenli digeride buyuk kizim canim

hayırlı günler canlarım
kızları okula gönderip uyudum biraz
kahvaltımı yaptım ben de hurma ve yoğurtla :)
bugün dünden 500 gr fazla çıktım bu ara bu çok oluyor günlük değişim çok fazla herhalde düzensiz beslenmemden kaynaklıdır
inşallah detoksa biraz dayanırım
öğleden sonra arkadaşa uğramam lazım annesi gelmişti gidemedim nerdeyse 1 hafta oldu

canım inan seni anlıyorum sanki beni tarif ediyorsun

işim o kadar çokki kocamann ev temizlenecek bende burada bakınıp duruyorum

ben yürüyüş yapasamada geçmiyor muhakkak her sene bahar aylarında

yaşarım bunu zor gelir

yenacım mevsimsel bir sıkıntıdır inşallah canım bence de yürümeye çalış sen bana da iyi gelir yürümek
olmadı o öküzü kesip yeriz

selamun aleyküm güzeller
bugün yorgun hissediyorum. hiç iş yapasım gelmedi ama yapmam lazım ev kalkmış gidiyor.
yaa bizim bu gelin ne zaman gelse iki günde evi ancak toparlıyorum. öbür gelinlerinde çocukları var ama gitmeden önce toparlayıp gidiyorlar bana sadece süpürüp toz almak kalıyor. oda hiç zor gelmiyor. hepsini seviyorum ama bu gelin geldiğinde iyiki çok sık gelmiyor diye geçiyor içimden . çok mu fesadım ne
ay kalkıp toparlıyayım bari
kadın tembeli akşam saati iş yaparmış
sabah MELEK te bir diyetizyen vardı. joker baharat dedi bazı baharatları karıştırdı. bunu bütün yediklerinize atın yağ yaktırır dedi. hepside evde vardı kalkıp karıştırdım. salatamın üstüne koydum olmaz böyle birşey salatamıda yiyemedim.hâlâa daha midem bulanıyor. salatamada yazık oldu.
sağol canım sizede geçmiş olsun.
oldukca yorulmuşsun sende

ben hem kendimin hemde sizlerin çizelgesini göremiyorum nerede görülüyor bu
yada bir ayarı mı var bende kapalı falanmiki?
şimdi olmuş canım öncekinde bir yanlışlık vardı. rakamlar yoktu üzerinde

Sabah kahvaltimi yaziyorum canlar biraz uzun ama okurken sıkılmazsınız umarim

hurma-yogurt
okurken yorulduk ama deydi

canım havalardanda olabilir. birşeylere üzülmüş veya kırılmışta olabilirsin. ben en çok yaptığım veya söylediğim bir şeye birisinin üzülebileceğini düşündüğümde böyle olurum. yada birşeylere kırıldığımda

ay bugün bende artı çıktım asu
hemde 300 gr. fazlam var

yenacım mevsimsel bir sıkıntıdır inşallah canım bence de yürümeye çalış sen bana da iyi gelir yürümek
bak bunu tuttum bu hepsinden iyiydi

dafi yoğurtla doymayınca herşeyi yemeye niyetleniyorum işte:))
dün akşam çaya misafir gelme ihtimali vardı yürüyüşe çıkmadan poğaçayla elmalı tarçınlı cevizli kek yaptım akşam gelmediler maalesef
tadına baktım çok güzel olmuşlar şimdi onlar mutfakta ben salonda
ama yemeyeceğim kararlıyım

Ogle yine hurma yogurt yedim ama midem ne kadar kabul eder bilniyorum cok alakasiz bir 2 li
bu arada bugun baskulum 88.9-89.1 arasinda gitti geldi ama bir turlu karar veremedi alet bile dalga geciyo kilolarimla

Canim ben diyete girdigimden beri misafirleri meyve ve kuruyemisle agirliyorum bahanemde var ikizler once borek kek ve kurupasta 3 luzu olmadan icim rahat etmezdi ama simdi yiyemeyip yapmak olurmu hic banada yazik beee

bende yapmak istiyorum bunu ama kv gitsin diye bekliyorum işte offf offff

hemen dondurucuya kaldır. ben akşam hemen helvayı masaya koydum bebeklerin yanına geçtim. ben bunları eyliyorum siz rahat yeyin dedim. mutfağa geçtiğimde sadece bulaşıkları vardı sonrada tatmadım diye kendimle gurur duydum

yapın yapın iyi sonuç alırsanız bende yaparım. zaten hurmayı çok severim

Helal sana daficim ben de atayım buzluğa diyorum zaten
yapın yapın iyi sonuç alırsanız bende yaparım. zaten hurmayı çok severim

Hurmayı ben de çok severim hatta yoğurtla da yakıştı bence :)))
Ama oturup bütün hurmayı çayla yiyesim var şimdi :)

Helal sana daficim ben de atayım buzluğa diyorum zaten

Hurmayı ben de çok severim hatta yoğurtla da yakıştı bence :)))
Ama oturup bütün hurmayı çayla yiyesim var şimdi :)
benim mide bulantım geçmedi hiç bir şey yiyesim yok
ben çayı iyice unuttum yaa hiç içmiyorum.
her yemeğin peşine 1 fincan kahve içiyorum o kadar

bu kadar iş varken kendime başka iş çıkarttım.dün tekzenden saksı almıştım. çiçeklerimin toprağını değiştirdim. ölmezler inşallah .
orkidem pek bi nazlı bu günlerde

Kilolar boyle boyle gitti demekki helvaya dayanabilmek valla super sapka cikariyorum ononde ablacim birde irmiktir simdi o off off of of

YENAm sıkma canını...çık doğa da yürü. derin nefesler al ver. çevrendeki güzellikleri fark edip tüm bunlara şükredersen sıkıntılar geçer gider. ama sıkıntıyı kendine arkadaş edersen artar katlanır büyür. ben unutuyorum. canımı sıkan olayları kişileri konuşmaları... bazen işlerimi randevularımı da unutuyorum ama olsun. artık üstümde yük taşımıyorum.hayat o kadar güzel ve o kadar kısa ki... pişman olmak istemiyorum. sahip olduklarım, bu güzel yeryüzü ve yaşamamıza sebep olan her şey için şükrederek rahatlıyorum.. buna başladığımdan beri de hep güzxel şeyler yaşıyorum..

sen bir ara işe başlamıştın. şimdi neler yapıyorsun. evdemisin yoksa zaman zaman gidiyormusun işe??

Kilolar boyle boyle gitti demekki helvaya dayanabilmek valla super sapka cikariyorum ononde ablacim birde irmiktir simdi o off off of of
yok canım irmik değil
fırında tahin helvası
bizim burda balıkcıların meşhur tatlısıdır.
bizim menüde balık oluca helva kaçınılmaz oldu.

evet yaseminciğim topiğimizn yeni trendy yoğurt & hurma ikilisi..
Valla biri bişey diyo hepimiz peşinden gidiyoz
Hatta öyle bir başlık var kk da

Önemli değil canım..Zamanla kullana kullana öğrenirsin siteyi..
Tekrar Allah bağışların çocuklarını..

bilmiyorum asuuu..Umarım geçicidir..bir ara yine böyle olmuş ve uzun sürmüştü...
Öküzü yeme önerin iyi bir fikir belki korkar ve kaçar )

Neydi ki o baharatlar bu kadar mideni bulandıran...

Umarım mevsimsel dir dafi..

Ben kırmam genel de kırılırım ;(

yemee...Dafinin dediği gibi hemen buzluğa...Cuma günü yersin olmadı )

Sen olmuşsun artık Ben henüz o mertebeye ulaşamadım maalesef...
İş devam ediyor.. haftada 2 yahut 3 gün..

Son düzenleme:

yok canım irmik değil
fırında tahin helvası
bizim burda balıkcıların meşhur tatlısıdır.
bizim menüde balık oluca helva kaçınılmaz oldu.

Canan Karatay balığın üzerine helvayı özellikle öneriyor..helva yoksa bir miktar tahin, omega3 emilimi için mişş..
ÖZetle keşke yeseydin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…