Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün erken geldim oğlumu aldım..Taze fasulye pişirdim..Dünden çorba var hala bitmeyen dolmalar var...benim yemediğim nasıl belli..
Önceden olsaydı dolapta dolma kalacaktı heheyett beee..

OĞlum börek yiyerek tv. izliyor...Kızım gelsin atıcam kendimi yollara.walk walk walk..

baharatlar
kekik, karabiber, pul biber, kimyon, kişniş, zencefil, zerdeçal. hepsinden aynı ölçü katıp karıştırın dedi. ben ayrı ayrı severim ama zenzefille zerdeçalı karışık helede yoğudun üzerinde hiç sevmem.

Canan Karatay balığın üzerine helvayı özellikle öneriyor..helva yoksa bir miktar tahin, omega3 emilimi için mişş..
ÖZetle keşke yeseydin )
bunu dün akşam söyleseydin ya

selamün aleyküm.....

kahvaltım

1sb süt
12tane kuru kayısı
1sb yeşilçay
şekersiz çay

dün akşam yediklerim (dün akşamda yine baya yemişim)

200gr tava ızgara tavuk
bol salata
3dilim ekmek
BÜYÜK KAÇAMAK(( 1kase şekerliylede karışık çerez (eşim yerken ben naapayım, benimkide can dayanamadım yedim(5:)

Bence çok değil..Kuru kayısıyı çok yiyosun sadece..

Sen de anladığım meyratay yapıyosun..

kişniş almayı hep unutuyorum...Kısır da çok güzel oluyor..
Kısır serbest olduğundan her türlü güzelliği yapıyorum üzerin de )

Hurma & yoğurt 4. gün ortasındayım Allah'ıma bin şükür iyiyim çalıştığım halde dinç hissediyorum başlayacaklar vardı ne durumdasınız hanımlar başladınız mı???

Hurma & yoğurt 4. gün ortasındayım Allah'ıma bin şükür iyiyim çalıştığım halde dinç hissediyorum başlayacaklar vardı ne durumdasınız hanımlar başladınız mı???

tartılıyormusun, kaç kilo verdin.?

Sen olmuşsun artık Ben henüz o mertebeye ulaşamadım maalesef...
İş devam ediyor.. haftada 2 yahut 3 gün..

Mayıstan beri olmaya uğraşıyorum kiloları aldım ama boşa değil... erdim de ondan

Şu hurma yoğurt işini bende merak ediyorum.. ama o kadar az miktar ve az çeşit.... nasıl olur ki??

Mayıstan beri olmaya uğraşıyorum kiloları aldım ama boşa değil... erdim de ondan

Şu hurma yoğurt işini bende merak ediyorum.. ama o kadar az miktar ve az çeşit.... nasıl olur ki??

Erdemli kilolar

büyük bir merakla takip ediyorum...ben yapmam yapamam belki sadece bir gün akşam yemeği olarak...

Son düzenleme:
Asuuu,
Poaçaları keklari kaldırdınmı dolaba..Yoksa yiyomusun .?)

Ben basladim canim diger gunlerden farkli basim agriyo sebebi ney bilmiyorum hurma ve yogurdu ayni anda sevemedim ben yaa 15 dk.arayla yesem ne olurki

hiii öyle olsun yenacım şimdi birimi oldum yanii...

Valla ben de erdim ) yazarken içimden geçtiydi zeynep şimdi üstüne alınırsa diye...
sitede topik açılmış hurma yoğurt diyeti diye ondan bahsetmiştim ben taammı

Dur linkini de kopyalayayım..

Bence çok değil..Kuru kayısıyı çok yiyosun sadece..

Sen de anladığım meyratay yapıyosun..

galiba öyle yapıyorum:) sağol ablacım yorumun için

1kase çerez çok oldu gibi ablacım, hem şekerli hemde karışık leblebi falan.... klasik diyettede çerez yok gibi bişey, günlük 20gr yağ hadi taş çatlasın 30gr yağ, o da 3/5çay bar. çerez eder:)))) bense 1kase yedim.....
sonra ciimaa benim 1günüm akşamdan akşama tamamlanır hep
sabahtan akşama değil yani, böyle daha iyi olduğunu düşünüyorum ben.
durum böyle olunca günde de 3porsiyon meyve yemem gerek ya ablacım klasik tarza göre, oyüzden dün hiç meyve yemedim 3porsiyonu tamamlamak için yedim işte 12tane kuru kayısıları bugün:)
4tane 1porsiyon....

ablam midende bi rahatsızlık varmı şuan?
içim sıkılıyor yazmışsın yukarda, oyüzden sordum bunu, gelmiş geçmiş olsun inşaallah ayrıca...
mide iç sıkıntısı yapar, belki midendendir bu halin, böyle ağlama hisside yapar içten içten....

Valla ben de erdim ) yazarken içimden geçtiydi zeynep şimdi üstüne alınırsa diye...
sitede topik açılmış hurma yoğurt diyeti diye ondan bahsetmiştim ben taammı

Dur linkini de kopyalayayım..

aman sanada şaka yapılmıyo hee...alıncak bi durum değilki...hakkaten şuan kilo verebilmek için ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım dolayısıyla aklıma yatan içime sinen duyduğum şeyleri yapıyorum...muhtemelen hepimiz aynı durumdayız...oyüzden daha çokk detokslar dolaşır burdaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…