- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
Erdemli kilolar
büyük bir merakla takip ediyorum...ben yapmam yapamam belki sadece bir gün akşam yemeği olarak...
Canim bana mi dedin bende 89 um da
galiba öyle yapıyorum:)sağol ablacım yorumun için
1kase çerez çok oldu gibi ablacım, hem şekerli hemde karışık leblebi falan.... klasik diyettede çerez yok gibi bişey, günlük 20gr yağ hadi taş çatlasın 30gr yağ, o da 3/5çay bar. çerez eder:)))) bense 1kase yedim.....
sonra ciimaa benim 1günüm akşamdan akşama tamamlanır hep
sabahtan akşama değil yani, böyle daha iyi olduğunu düşünüyorum ben.
durum böyle olunca günde de 3porsiyon meyve yemem gerek ya ablacım klasik tarza göre, oyüzden dün hiç meyve yemedim 3porsiyonu tamamlamak için yedim işte 12tane kuru kayısıları bugün:)
4tane 1porsiyon....
ablam midende bi rahatsızlık varmı şuan?
içim sıkılıyor yazmışsın yukarda, oyüzden sordum bunu, gelmiş geçmiş olsun inşaallah ayrıca...
mide iç sıkıntısı yapar, belki midendendir bu halin, böyle ağlama hisside yapar içten içten....
midem de sorun yok çok şükür...düşündüğün için sağolasın..
Meyracım .Akşam ,Gece zaten metabolizma yavaşlıyor...ÖZel bir nedenimi var uyguladığın yöntemin..
ben diyorum size amuda kalkmayı deneyelim birde diye:))))
birde deniyince işe yararmış iş ya:)))
ay birazcık kolayladım işleri
birde yemeğim olaydı iyiydi ama yok:44:
bu hafta hiç yemeklik birşey almadım. sadece yeşillik aldım salata için.
kuru bakliyatta yapamam geçen hafta hep bakliyat tükettik. bu hafta bilerek aldırmadım ama dondurucu ağzına kadar dolu. yakında tazesi çıkacak onları tüketelim dedim.
ahanda şimdi küçük bir parça et çıkarttım küçük bir pakette bamya etli bamya yapayım.
onu çıkartırken yeşil fasulyeyi yere düşürdüm poşeti patladı mecburiyetten onuda pişirim artık. ben zeytinyağlı seviyorum ama içine et girmezse eşim yemez. onuda kıymalı yapayım bari.
ee ikiside sebze oldusiz ne pişireceksiniz kıslaaarrr
ay birazcık kolayladım işleri
birde yemeğim olaydı iyiydi ama yok:44:
bu hafta hiç yemeklik birşey almadım. sadece yeşillik aldım salata için.
kuru bakliyatta yapamam geçen hafta hep bakliyat tükettik. bu hafta bilerek aldırmadım ama dondurucu ağzına kadar dolu. yakında tazesi çıkacak onları tüketelim dedim.
ahanda şimdi küçük bir parça et çıkarttım küçük bir pakette bamya etli bamya yapayım.
onu çıkartırken yeşil fasulyeyi yere düşürdüm poşeti patladı mecburiyetten onuda pişirim artık. ben zeytinyağlı seviyorum ama içine et girmezse eşim yemez. onuda kıymalı yapayım bari.
ee ikiside sebze oldusiz ne pişireceksiniz kıslaaarrr
ercanim
burda esra çok ya, oyüzden karışmaması için sana ercandan ileri gelerekten esracan desek olmazmı:)
yada ben öyle desem.....
bu arada aslında hurma şahane bi nimet....
hurmada su hariç insan için gerekli herşey vardı galiba... çünkü ben nişanlıyken sıklıkla hurma yiyerek diyet yapmıştım ve 3haftada 3kilo vermiştim, ama maliyetli olmuştu bana.... ozamanlar hurmayı çok araştırmıştım ve ağzım açık kalmıştı hurma ve insan ilişkisini okudukça......
bi zaman sonrada artık canı yemek istemiyor hurmayı insanın tabi hurmalı diyet yapınca benim gibi.... ama ara ara yapılabilir....
bu arada 16gün sonra benim doğum günüm:))) 1yaş daha bitmiş olacak ama yinede seviniyorum doğum günüm yaklaştığı için bu sene....
insanın kendini özel değerli hissetmesi ne güzel bir duygu......:103::103:
Canim bugun ercan demeyin de ne derseniz deyin degistirebilsem degistirecektim ama beceremedim benim dogum gunu nisanda benimde az kaldi artik bu yasimiz saglikla huzurla mutlulukla bolluk bereket icinde saglikla zayiflayarak gecsin insallah
amin hep birlikte inşaallah.....
niye enişte bey kızdırdımı yoksa seni:)
nikinide değiştirebilirsin istersen, site yöneticilerine başvurman yeterli sanırsam bunun için, yoksa kendin değiştiremiyosun galiba, mesela Mune isimli kişiye başvurabilirsin galiba.....
tamam ozaman ben sen nickini değiştirene kadar sana esracan dicem:)
esracan:) pcyi pek bilmiyorum demiştin galiba, oyüzden diyorum; senin albümündeki fotoğraflarına yazılan yorumlardan haberin varmı?
tartılıyormusun, kaç kilo verdin.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?