Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben diyorum size amuda kalkmayı deneyelim birde diye:))))
birde deniyince işe yararmış iş ya:)))

midem de sorun yok çok şükür...düşündüğün için sağolasın..

Meyracım .Akşam ,Gece zaten metabolizma yavaşlıyor...ÖZel bir nedenimi var uyguladığın yöntemin..

midem de sorun yok çok şükür...düşündüğün için sağolasın..

Meyracım .Akşam ,Gece zaten metabolizma yavaşlıyor...ÖZel bir nedenimi var uyguladığın yöntemin..

ben böyle olduğunda günün daha bereketli daha güzel olduğunu hissediyorum düşünüyorum oyüzden ablam...
mesela örnek veriyim: güne akşamdan başladığın vakit diyet yaparken, yarına daha koca birgün var oyüzden ona göre tedbirli yiyeyim diyorsun, ona göre yiyorsun mesela.... daha ileri görüşlü oluyorsun gün için....
bence öyle yani:) akşam ezanı ile gün değişiyor bende.

[video=youtube;Gqv3QvR_obM]http://www.youtube.com/watch?v=Gqv3QvR_obM[/video]

..........................

ben diyorum size amuda kalkmayı deneyelim birde diye:))))
birde deniyince işe yararmış iş ya:)))

Canim bu topiktekilerin amuda kalkmasi dogaya aykiri yer cekimi olmayaydi...
biz yine devam uygun adim marşş

hurma yogurt
hurma yogurt
1-2
1-2
AY AKŞAMDAN IŞIKTIR YAYLALAR YAYLALARR

PUHAHAHA(gulusum alintidir telif hakki icinde saklidir)

ercanim
burda esra çok ya, oyüzden karışmaması için sana ercandan ileri gelerekten esracan desek olmazmı:)
yada ben öyle desem.....
bu arada aslında hurma şahane bi nimet....
hurmada su hariç insan için gerekli herşey vardı galiba... çünkü ben nişanlıyken sıklıkla hurma yiyerek diyet yapmıştım ve 3haftada 3kilo vermiştim, ama maliyetli olmuştu bana.... ozamanlar hurmayı çok araştırmıştım ve ağzım açık kalmıştı hurma ve insan ilişkisini okudukça......
bi zaman sonrada artık canı yemek istemiyor hurmayı insanın tabi hurmalı diyet yapınca benim gibi.... ama ara ara yapılabilir....
bu arada 16gün sonra benim doğum günüm:))) 1yaş daha bitmiş olacak ama yinede seviniyorum doğum günüm yaklaştığı için bu sene....
insanın kendini özel değerli hissetmesi ne güzel bir duygu......:103::103:

Son düzenleme:
[video=youtube;mwA4F2XbAR0]http://www.youtube.com/watch?v=mwA4F2XbAR0[/video]

ne güzel sesi var yaffff......

ay birazcık kolayladım işleri
birde yemeğim olaydı iyiydi ama yok:44:
bu hafta hiç yemeklik birşey almadım. sadece yeşillik aldım salata için.
kuru bakliyatta yapamam geçen hafta hep bakliyat tükettik. bu hafta bilerek aldırmadım ama dondurucu ağzına kadar dolu. yakında tazesi çıkacak onları tüketelim dedim.
ahanda şimdi küçük bir parça et çıkarttım küçük bir pakette bamya etli bamya yapayım.
onu çıkartırken yeşil fasulyeyi yere düşürdüm poşeti patladı mecburiyetten onuda pişirim artık. ben zeytinyağlı seviyorum ama içine et girmezse eşim yemez. onuda kıymalı yapayım bari.
ee ikiside sebze oldu siz ne pişireceksiniz kıslaaarrr

şimdiden kolay gelsin ozaman yemekler için ablacım:)
ben daha kararsızım yemek için.... yaparım bakalım ben daha bişeyler, daha var vakit bende....

Etlibamyami himmmmm
bende dolapta biraz hurma var onu cikariyim diyorum eee tabi hurmanin olmazsa olmazi yogurt;-))))))

Canim bugun ercan demeyin de ne derseniz deyin degistirebilsem degistirecektim ama beceremedim benim dogum gunu nisanda benimde az kaldi artik bu yasimiz saglikla huzurla mutlulukla bolluk bereket icinde saglikla zayiflayarak gecsin insallah

Canim bugun ercan demeyin de ne derseniz deyin degistirebilsem degistirecektim ama beceremedim benim dogum gunu nisanda benimde az kaldi artik bu yasimiz saglikla huzurla mutlulukla bolluk bereket icinde saglikla zayiflayarak gecsin insallah

amin hep birlikte inşaallah.....
niye enişte bey kızdırdımı yoksa seni:)
nikinide değiştirebilirsin istersen, site yöneticilerine başvurman yeterli sanırsam bunun için, yoksa kendin değiştiremiyosun galiba, mesela Mune isimli kişiye başvurabilirsin galiba.....
tamam ozaman ben sen nickini değiştirene kadar sana esracan dicem:)

Son düzenleme:
üfff canım kahve istedi ama daha dün içtim ve midemde hiç iyi değil...
neyse battı balık yan gider yapayım içeyim ben:)

esracan:) pcyi pek bilmiyorum demiştin galiba, oyüzden diyorum; senin albümündeki fotoğraflarına yazılan yorumlardan haberin varmı?

Hah iste hay agzin bal yesin caniimmm nasil basvuruluyo ki oraya iyice rezil oldum valla onu sor bunu sor of:2:

esracan:) pcyi pek bilmiyorum demiştin galiba, oyüzden diyorum; senin albümündeki fotoğraflarına yazılan yorumlardan haberin varmı?

Baktim simdi canim yorumlarin icin tesekkurler o tatli dedigin halimden 10 kilo daha zayifim simdi bebek istiyormussun rabbim hayirli evlatlar nasib etsin isteyen herkese insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…