- 13 Şubat 2014
- 1.233
- 1.907
- 83
- 35
Ben basladim canim diger gunlerden farkli basim agriyo sebebi ney bilmiyorum hurma ve yogurdu ayni anda sevemedim ben yaa 15 dk.arayla yesem ne olurki
Hah iste hay agzin bal yesin caniimmm nasil basvuruluyo ki oraya iyice rezil oldum valla onu sor bunu sor of:2:
tam bilemiyorum ama bence önemli olan ikisini aynı ogunde yemek 10-15 dk ara mühim değil ben çok sevdim ama meyveli yoğurt gibi dogruyorum hoşuma gidiyor..Benimde ikinci gün vücudum gucsuzdu ama şimdi alıştım inşallah sende alışirsin..
Baktim simdi canim yorumlarin icin tesekkurler o tatli dedigin halimden 10 kilo daha zayifim simdi bebek istiyormussun rabbim hayirli evlatlar nasib etsin isteyen herkese insallah
ben geldiiimmm
yemekten yırttık bugün
eşim aradı yemeğe gelemiycekmiş
bamyayı yarına bıraktım.
keşke fasulyeyede acele etmeseymişim kıymasız yapardım :100:
oldu artık yapacak birşey yok
aslında yemek yapmayı çok severim ama bugün hiç yapasım gelmedi işte.
inşallah akşam saati çat kapı son dk. golü olmaz
yok estağfirullah canım neden rezil olasın
bak bu linke tıkla, bu link yöneticilerden biri olan Mune ismindeki yöneticinin profili, buradan Muneye özel mesaj at, derdini o mesajda anlat, o sana yol gösterir galiba.
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=11473
birde canım geçmişi daha yeni okudum ben, sen geçmişte forumda fotonu paylaşmışsın, paylaşma bence forumda foto, belli bi süre sonra o fotoyu ordan kaldıramazsın kaldırmak istersen eğer, kaldırma yetkin kalkar yani belli bi süre sonra, ama böyle bi durum için yine site yöneticilerine başvurursan belki ozaman onlar kaldırıyordur o kısmını bilemicem, olabilir yöneticiler kaldırabiliyorlardır belkide.
albüm yapma olayı farklı ama galiba, albümü silebilirsin istediğin vakit diye biliyorum yanlış bilmiyorsam.
ben yaptım bi ara albüm, sonrada sildim gitti.
belkideoo maşaallah.... ozaman sen kilolu değlisin beyaaa.....
senin kaç kilo fazlalığın varki?
duan içinde amin diyorum canım, hayırlısı ile inşaallah....
inşaallah ablacım:)
belki bugün vücudunun kıymaya ihtiyacı vardır ondan rabbim kıyma koydurtmuştur sana yemeğe, böyle olmuş olamazmı?:)
ayağın nasıl? daha iyimi??
oo maşaallah.... ozaman sen kilolu değlisin beyaaa.....
senin kaç kilo fazlalığın varki?
duan içinde amin diyorum canım, hayırlısı ile inşaallah....
İyi aksamlar guzeller.gecmısı hep cepten okudum canlar.su an eskısehırdeyım gece antalyaya dönucem kardesım kaza gecırıp amelıyat oldu onu zıyarete geldım ve cok kısaydı zıyaret sükür ıyı.bu ara yazamadım ama ne kadar burdan uzak o kadar gelen kg(
Naznazefefe hoşgeldin maşallah güzel kilo vermişsin istediğin kiloya da sağlıkla inersin inşallah
Biz de bugün eşimle yürüdük uzun zaman sonra eski performansımız olmasa da 1 saatten fazla yürüdük şükür
Hurmamızı da aldık yarın beraber başlayacağız eşimle hurma ve yoğurt yemeye bakalım kaç gün dayanabileceğiz
su anda yok canım ama evlenen kdr hayatımda hep kopek oldu sımdılık babamın canavarıyla oyalanıorum azılı bır kangal:))sen nerde yasıodun cnm?
Iyi aksamlar kizlar!!!
Annem cuma gunu hastaneye yatti ya, bugun onu görmeye gittik iste... oturdugumuz yere 40dk suruyor arabayla gitmek... gittik orda icerde durulmuyormus baska hastalar falanda var, o yuzden bizde ciktik disarda yuruduk, sonra arabayla bir tur attik... ondan sonrada biz eve geri geldik...
vallah kötü görünmüyordu annem... ama haftaya kadar durumu kötülesir... orda 5dk durdum psikolojim bozuldu arkadas... bence oyle yerlerde psikolojik hastalari iyilestircez derken dahada berbat ediyorlar malesef... hayirlisi bakalim insallah fazla kalmaz orda...
Meyracım sen peynir sevmiyormusun..??
Dolaba koymadım ama yemedim de arkadaşa götürdüm giderken :)Asuuu,
Poaçaları keklari kaldırdınmı dolaba..Yoksa yiyomusun .?)
belkide
çok sağol canım.
dün eşim eczaneden minicik bir kutu içinde krem almış. ağrı giderici demiş eczacı
onunla masaj yaptık bu gün ağrım yok çok şükür
160 boyunda 89 kiloyum gerisini sen dusun ama belli etmiyorum 99 iken herkez ne diyetisyeni sen80 yoksundur bile diyorlardi beden olculerim95-75-125 canim
seninde iyiymiş hasibecim bende uzun zamandır pişirmedim pırasaayyy kızlar ben bugün pek yoruldum
kızım uyudu şimdi o uyurken bende azıcık şekerleme yapayım :)
bu arada bende akşama pırasa yemeği yaptım
Dolaba koymadım ama yemedim de arkadaşa götürdüm giderken :)
Orda da bir sürü şey vardı sadece çay içtim geldim hurma ve yoğurdumu yedim
Ama ben açım yoğurdu da hurmayı da severek yiyorum sorun yok ama doymak mümkün değil bence
Ama nefis terbiyesi işte naparsın
seninde iyiymiş hasibecim bende uzun zamandır pişirmedim pırasa
alkışı hakettin asuu
Ben karisik seyleri yiyemiyorum omrumde pilavin yanina yemek koyup yemis insandegilim ama hic aclik hissetmedim bugun cok tok tutuyo sralarda 5i1 arada cayimi iciyorum birde
çok geçmiş olsun ablacım
rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah....
kolay gele o zaman:)
konya.
babacığının köpeği pek bakımlı maşaallah:) eşim pitbul ve kangal hastasıdır....
eşimin kangalı vardı, safkan kangaldı, iş yerinde bakıyordu, eşim her zaman salardı onu dolaşsın diye ara ara, dolaşır gelirdi, birgün bi saldı bi daha gelmedi..... galiba çalınma durumu oldu....
kedinde köpeğinde çok tatlılar:) bilhassa kedin......
eee sende 3-4yaşından bugünün planını yapmışsın:))))
bense zayıf bi çocuktum, ama planlarım şaştı:)
önemli olan planları tutturmak hayatta.....
sen neden bıraktınki kedini köpeğini.... onlar şimdi seni ne kadar özlüyordur
geçmiş olsun canım, annenin neyi varki?
çok severim.
Şiir gibi maşallah yürüyüş de çok yakışmışBugün yediklerim..
Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı fındık
PEynir
10 zeytin
Havuç ve yeşillik
kahve
yeşilçay
Akşam,
Taze fasulye
minik bir parça peynir
közlenmiş kırmızı biber (Sarımsaklı yoğurtlu)
Yeşillik
40 dk. yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?