Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben basladim canim diger gunlerden farkli basim agriyo sebebi ney bilmiyorum hurma ve yogurdu ayni anda sevemedim ben yaa 15 dk.arayla yesem ne olurki

tam bilemiyorum ama bence önemli olan ikisini aynı ogunde yemek 10-15 dk ara mühim değil ben çok sevdim ama meyveli yoğurt gibi dogruyorum hoşuma gidiyor..Benimde ikinci gün vücudum gucsuzdu ama şimdi alıştım inşallah sende alışirsin..

Hah iste hay agzin bal yesin caniimmm nasil basvuruluyo ki oraya iyice rezil oldum valla onu sor bunu sor of:2:

yok estağfirullah canım neden rezil olasın
bak bu linke tıkla, bu link yöneticilerden biri olan Mune ismindeki yöneticinin profili, buradan Muneye özel mesaj at, derdini o mesajda anlat, o sana yol gösterir galiba.
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=11473

birde canım geçmişi daha yeni okudum ben, sen geçmişte forumda fotonu paylaşmışsın, paylaşma bence forumda foto, belli bi süre sonra o fotoyu ordan kaldıramazsın kaldırmak istersen eğer, kaldırma yetkin kalkar yani belli bi süre sonra, ama böyle bi durum için yine site yöneticilerine başvurursan belki ozaman onlar kaldırıyordur o kısmını bilemicem, olabilir yöneticiler kaldırabiliyorlardır belkide.
albüm yapma olayı farklı ama galiba, albümü silebilirsin istediğin vakit diye biliyorum yanlış bilmiyorsam.
ben yaptım bi ara albüm, sonrada sildim gitti.

ben geldiiimmm
yemekten yırttık bugün
eşim aradı yemeğe gelemiycekmiş
bamyayı yarına bıraktım.
keşke fasulyeyede acele etmeseymişim kıymasız yapardım :100:
oldu artık yapacak birşey yok
aslında yemek yapmayı çok severim ama bugün hiç yapasım gelmedi işte.
inşallah akşam saati çat kapı son dk. golü olmaz

Ben karisik seyleri yiyemiyorum omrumde pilavin yanina yemek koyup yemis insandegilim ama hic aclik hissetmedim bugun cok tok tutuyo sralarda 5i1 arada cayimi iciyorum birde

Baktim simdi canim yorumlarin icin tesekkurler o tatli dedigin halimden 10 kilo daha zayifim simdi bebek istiyormussun rabbim hayirli evlatlar nasib etsin isteyen herkese insallah

oo maşaallah.... ozaman sen kilolu değlisin beyaaa.....
senin kaç kilo fazlalığın varki?
duan içinde amin diyorum canım, hayırlısı ile inşaallah....

inşaallah ablacım:)
belki bugün vücudunun kıymaya ihtiyacı vardır ondan rabbim kıyma koydurtmuştur sana yemeğe, böyle olmuş olamazmı?:)
ayağın nasıl? daha iyimi??

Bir deneme yapayim nede olsa beceremem dedim onuda becerecegim tuttu

belkide
çok sağol canım.
dün eşim eczaneden minicik bir kutu içinde krem almış. ağrı giderici demiş eczacı
onunla masaj yaptık bu gün ağrım yok çok şükür

oo maşaallah.... ozaman sen kilolu değlisin beyaaa.....
senin kaç kilo fazlalığın varki?
duan içinde amin diyorum canım, hayırlısı ile inşaallah....

160 boyunda 89 kiloyum gerisini sen dusun ama belli etmiyorum 99 iken herkez ne diyetisyeni sen80 yoksundur bile diyorlardi beden olculerim95-75-125 canim

ayyy kızlar ben bugün pek yoruldum
kızım uyudu şimdi o uyurken bende azıcık şekerleme yapayım :)
bu arada bende akşama pırasa yemeği yaptım

çok geçmiş olsun ablacım
rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah....

kolay gele o zaman:)

su anda yok canım ama evlenen kdr hayatımda hep kopek oldu sımdılık babamın canavarıyla oyalanıorum azılı bır kangal:))sen nerde yasıodun cnm?

konya.

babacığının köpeği pek bakımlı maşaallah:) eşim pitbul ve kangal hastasıdır....
eşimin kangalı vardı, safkan kangaldı, iş yerinde bakıyordu, eşim her zaman salardı onu dolaşsın diye ara ara, dolaşır gelirdi, birgün bi saldı bi daha gelmedi..... galiba çalınma durumu oldu....
kedinde köpeğinde çok tatlılar:) bilhassa kedin......
eee sende 3-4yaşından bugünün planını yapmışsın:))))
bense zayıf bi çocuktum, ama planlarım şaştı:)
önemli olan planları tutturmak hayatta.....
sen neden bıraktınki kedini köpeğini.... onlar şimdi seni ne kadar özlüyordur

geçmiş olsun canım, annenin neyi varki?

Meyracım sen peynir sevmiyormusun..??

çok severim.

Asuuu,
Poaçaları keklari kaldırdınmı dolaba..Yoksa yiyomusun .?)
Dolaba koymadım ama yemedim de arkadaşa götürdüm giderken :)
Orda da bir sürü şey vardı sadece çay içtim geldim hurma ve yoğurdumu yedim
Ama ben açım yoğurdu da hurmayı da severek yiyorum sorun yok ama doymak mümkün değil bence
Ama nefis terbiyesi işte naparsın

belkide
çok sağol canım.
dün eşim eczaneden minicik bir kutu içinde krem almış. ağrı giderici demiş eczacı
onunla masaj yaptık bu gün ağrım yok çok şükür

çok şükür ablacım, ayağını ısıtıcak kremdende mi sürsen acaba, ısıtınca iyi gelir belki ayağına.

160 boyunda 89 kiloyum gerisini sen dusun ama belli etmiyorum 99 iken herkez ne diyetisyeni sen80 yoksundur bile diyorlardi beden olculerim95-75-125 canim

tamam canım:)
19kg fazlalığın var desem yerinde olur galiba. çok şükür çok fazla değil ama, benimseee 30kg....

ayyy kızlar ben bugün pek yoruldum
kızım uyudu şimdi o uyurken bende azıcık şekerleme yapayım :)
bu arada bende akşama pırasa yemeği yaptım
seninde iyiymiş hasibecim bende uzun zamandır pişirmedim pırasa

alkışı hakettin asuu

Ben karisik seyleri yiyemiyorum omrumde pilavin yanina yemek koyup yemis insandegilim ama hic aclik hissetmedim bugun cok tok tutuyo sralarda 5i1 arada cayimi iciyorum birde

çok iyi gidiyorsun güzel şeyler olacak İnşallah :) ya ben şeyden korkuyorum sonuçta bu detoks 1000 kaloriden az bu şekilde 1-2 kg verip bitince geri almayalim ?? Bitince Karatay yapacam ben birazda findik fistikla deneyeyim
:) hem ekmeksizlige alıştım 17 ocaktan beridir yemiyorum ..

iyi akşamlar kızlarr yoğun bi gündü gene kahvaltımı 7 bucukta ettim 1 kepekli tost ekmeğiyle tost domates 7 zeytin çay roka
sonra minik kızım grip oldu dra götürdüm o arada dr a gidene kadar bide 3 mil lasly yaptımm

ara 1 bardak ayran 1 galeta
öğlen 2 orta boy pizza geldi eve büyük kızla babası ottan bıkmışlaraakıllı akıllı pırasamı yedim valla 2 dlm ekmeklee bide rokayla

burdan arnazardı sanırım arpa şehriyeyle pırasa vall çok sevdim ben

saat 4 buçukta ara öğün 3 galeta çok acıktım 1 bardak 2si arada nescafe

akşama mercimek çorba yoğurtlu kereviz salata 4 kaşık pırasa yerimm okadar ekemk yok galeta çok olduu

9 da meyve greyfurt yerim artıkın
işte böle kızlar

sıfır hurma :)))))
benim diyetimde

kedım öldu kopegımde kopegımı bana hedıye eden musterımın kopegıne asık oldu ve onlarda daha mutlu oldu onlarınkı benımkının kahverengısıydı erkekdı benımkı dısı cıftlessınler dıe mısafırlıge gıdıp gelmeye basladı sonra bana geldıkce mutsuz oluodu onların evı 4katlıydı bahcelıydı kopek bıle zengını anlıo walla sımdı sevgılısıyle o evde mutlu mesut yasıo tek sorun erkek cıftlesmıo:))bu ırk cok zor cıftlesır...
kedım cok ozeldı onu ben dogurdum dıe gezıodum ortalarda öldügünde ev cenaze evı gıbı oldu bı hoca eksıkdı yemekler getırenler bassaglıgına gelenler falan degısık bır kedıydı oda her yere beraber gıderdık konsere bıle cantamda tasırdım kımse anlamazdı kedımı var yokmu ucaga bıle bınerdı...

babamda deger verıo kopegıne ama o benım gıbı duygusal bakmıo hayvana hayvan muamelesı yapıo oda bunu sevıo ve babamdan baska kımsenın sozunu dınlemıo ...

bebekken sokakda hep kedı kopeklerle oynardım onları aklımca tedavı ederdım veterıner oldukdan sonra ogrendım aslında dogru ama yetersız tedavıler yapıomusum:))allahdan bıseycıkler olmadı hayvancıklara...

selam ahalı
20 kılo verdıgım zaman bol gelen butun kıyafetlerımı bır posete doldurmusdum ama ole bole deıl devasa bır poset neyse
bugun cıkarttım terzıyemı goturureyım yoksa bırınemı vereyım dıe gıycek pantalonda kalmayınca bı kurcalayım dedım kıyafetlerın yarısı gecen yaz bası ustumden duserken sımdı sadece bol cok moralım bozuldu butun motıvasyonum alt ust oldu ve dıyet mıyet yalan oldu bugun
kendımı cok kotu hıssedıyorum ...
ıyıkı tembellık edıp o kıyefetlerı vermemısım sımdı bır suru pantolonum oldu

Kaçamak yaptım :). 3 kaşık bulgurlu ıspanak yedim
Nursena hurma her zaman yenir ki bana ondan cazip geldi herhalde çok severim şaka bir yana terbiye lazımdı bana ne kadar dayanabilirsem kar işte

Bugün yediklerim..

Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı fındık
PEynir
10 zeytin
Havuç ve yeşillik

kahve
yeşilçay

Akşam,
Taze fasulye
minik bir parça peynir
közlenmiş kırmızı biber (Sarımsaklı yoğurtlu)
Yeşillik

40 dk. yürüyüş

Şiir gibi maşallah yürüyüş de çok yakışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…