Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu hurma yoğurt olayıyla büyük miktarda su kaybedeceğimiz aşikar fakat amaç motivasyon bana göre sonrasında tabii ki dikkat etmeye doğru beslenmeye devam etmek lazım yoksa kalıcı bir kilo kaybımız olmaz

bu hurma yoğurt olayıyla büyük miktarda su kaybedeceğimiz aşikar fakat amaç motivasyon bana göre sonrasında tabii ki dikkat etmeye doğru beslenmeye devam etmek lazım yoksa kalıcı bir kilo kaybımız olmaz

haklısın ablacım kesinlikle katılıyorum...

gelmişken menümüde yazıp kaçam çaya misafirlerim var kek pişiyo kokusu buram buram içime işledi yaff inşallah hasarsız atlatırım...

kahvaltı:yok

öğle:bol salata ve 3 tepeleme kaşık pattis püresi...

ara: elma

akşam:1 porsiyon karnıbahar,1 kase yoğurt..

ara:1 kupa yeşilçay....

ahh ahhhh benimm eşimde şimdi genemi zayıflıcan desene yaza giycek bişeyim yok bol geliyo herşey diyee kıyafet alacaz diye söyleniyo
kısın olmuyo dar diye kıyafet aldırıyorum
yazın bol geliyoo adamda haklı :)))

Kaçamak yaptım :). 3 kaşık bulgurlu ıspanak yedim
Nursena hurma her zaman yenir ki bana ondan cazip geldi herhalde çok severim şaka bir yana terbiye lazımdı bana ne kadar dayanabilirsem kar işte
ohhhooooo hurma yı bende çokkk severim asum yaww annem hacdan gelenlere gittimi tesbihle kınayı yiyemiceme göre anne 2 paket al hurma sen derdimm pis boğazım ben yawww

yenaaa yaww ben kendimden utanıyom senin bu yediklerini görünceee çok az geliyo bana yawww

1saat ugras sonucunda gecmisi okuyabildim... bilgisayarim hata verip durdu... cogu alintim kayboldu...

Soyle acikliyayim canim......
Beden olculerim...
97-75-125 bilmem anlatabiliyor muyum

bence muhteseme yakin olculerin var canim :) erkekler bol kalcali hanimlardan hoslanir

sagol link icin canim :)

ben diyorum size amuda kalkmayı deneyelim birde diye:))))
birde deniyince işe yararmış iş ya:)))

ayyy ise yarasa napar ne eder amuda kalkarim vallahi

geçmiş olsun canım, annenin neyi varki?

Güya psikolojik sorunlari var... ama alakasi yok benden daha iyi durumu... onun amaci sirf beni üzmek...
kacarak evlendim ya, ki dugunumde onlarda vardilar barismistik... ya iste sirf beni uzmek icin yapiyor... ben kiza hamileyken doguma 3hafta kala, bu guya inthar etti, uyku hapi icmis (kac tane ictigini bilmiyoruz) beni aradi, kizim ben inthar ettim haberin olsun... ay o an bir telaslandim hemen babami aradim isten geldi eve gittik, babam hemen hastaneye goturdu onu... ve uzuntuden olcak ki 2gun sonrasinda suyum geldi, ve hastaneye gittim ertesi gunu sezeryanla dogum oldu cunku cocuk cikmiyor diye...
bende bu olayi ömrüm boyunca unutmiycam...

evet yaaa doyulmuyor...
menumu yazayimda nasil yiyorum gor

menum

sabah: 1kase yogurt 7hurma

ogle: 5kasik makarna, 8kasik brokoli ve kranibahar grateni besamel soslu

ara: 1avuc kuru yemis

aksam: 1kase yogurt 7hurma

ara: 1portakal yarim elma

3litre su
1bardak mesir macunu cayi icerim
cunku coook fena hastayim... cok kotu grip olmusum vallahi...

annemde gecmısde zayıflarsam vakkodan dolap dızcem sana demısdı nasıl umutsuz vakaysam artık bol kesedenatıolar

99.700 kilo vermem gerek bebek sahibi olmak istiyorum ne yapmalıyımm

geçmiş olsun gökcecim

Geçmiş olsun Gökçecim
Öğlen normal yiyerek en doğrusunu yapmışsın bence yarın ben de öyle yaparım belki daha doğrusu bilmiyorum ne yapacağımı

kızlar benim mesaj düzenleme panalnde sorun var sizdede aynımı?
mesajı gönderdimmi dönüp hatalı yeri düzenliyemiyorum

gecmıs olsun traflu iç ii gelio

hosgeldın yarın yuruyuse cıkarak işe baslayabılırsın snra bızı takıp et gerısı gelır

dafı bende sorun yok

Son düzenleme:
merhaba kizlar, 93.4 kilomla yeniden buradayim vallahi 90lari gormek nasip olmayacak galiba
en azindan biraz daha toparladim kendimi, master isim de bitti hemen hemen, ama tabi ilacsiz basaramadim sakinlestirici aldim

Bu arada yeni arkadaslar katilmislar, hosgeldiniz ben burayi hep takip ederim ama cok az yazarim genellikle ne kadar denesem de

Son düzenleme:

hosgeldın yarın yuruyuse cıkarak işe baslayabılırsın snra bızı takıp et gerısı gelır

dafı bende sorun yok

benimki bir süredir problemli hiç düzeltme yapamıyorum

geçmiş olsun gökcecim

sagol canim

Geçmiş olsun Gökçecim
Öğlen normal yiyerek en doğrusunu yapmışsın bence yarın ben de öyle yaparım belki daha doğrusu bilmiyorum ne yapacağımı

sagol canim,
vallahi yazdigim sekilde yiyerek bile 1kilo verdim bile...

kızlar benim mesaj düzenleme panalnde sorun var sizdede aynımı?
mesajı gönderdimmi dönüp hatalı yeri düzenliyemiyorum

aynen daficim bendede var o sorun.. ama her zaman olmuyor..

dafı bende sorun yok

sagol canim, yanliz traflu nedir bilmiyorum burdada yok zaten o, yinede sagol canim

hosgeldin tekrardan!!! bence takma kafana 8li rakamlarida gorursun 7li rakamlarida merak etme! bende sen gibi 8li rakamlari gorebilcemmi diyordum... 2haftadir 8li rakamlardayim :)

canım ben 101 de öyle takıldımki artık ümidi kesmeye başlamıştım. 100 ü asla göremiycem demiştim. tabi bir süre sonra vermeye başladım. ama 88 e öyle bir takıldım beterin beteri varmış dedim ama ümidimi hiç kaybetmedim vee bu hafta 87.5 i gördüm. yılmak yok

canım traflu yoksa corsal da çok iyi bizde genelde grip olduğumuzda ikisinden birini alırız tabi ben en çok zencefile yüklenirim

hosgeldin tekrardan!!! bence takma kafana 8li rakamlarida gorursun 7li rakamlarida merak etme! bende sen gibi 8li rakamlari gorebilcemmi diyordum... 2haftadir 8li rakamlardayim :)

hosbulduk canimm, vallahi ben bir haftaya yakindir 93.4teyim, genel olarak bir kac senedir de 93-16 arasi dolaniyorum insallah canim dedigin gibi olur

benim bide 97de oyle bir takilmam olmustu sonra kendiligimden kilo vermeye devam ettim, simdi bi 8li rakamlari gorsem diyorum kac sene oldu artk yahu bu dongude benim boy avantajim oldugundan hic kimse demiyor 90larda oldugumu 80li bisey zannediyorlar ama iste insan kendisi bilince fena oluoyr.. soyledigim gibi daha iyi oldugum icin simdi daha rahatim bu konuda insallah bende senin gibi gorurum o rakamlari

Kaçamak yaptım :). 3 kaşık bulgurlu ıspanak yedim
Nursena hurma her zaman yenir ki bana ondan cazip geldi herhalde çok severim şaka bir yana terbiye lazımdı bana ne kadar dayanabilirsem kar işte

Ay ne büyük bir kaçamak )))
3 kaşık ıspanağın kalorisi hurmadan daha az .

yarın tartıl bakalım ne diyor baskül..

yenaaa yaww ben kendimden utanıyom senin bu yediklerini görünceee çok az geliyo bana yawww

Nursena ben tabakları doldurup yiyorum.. Bana da senin yedikleirn az geliyor nedense ))

Çok basit aslın da yürüyüş ve dengeli besleneceksin doyunca yemeği bırakıcaksın..

Bu arada hoşgeldin..

geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…