- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
bu hurma yoğurt olayıyla büyük miktarda su kaybedeceğimiz aşikar fakat amaç motivasyon bana göre sonrasında tabii ki dikkat etmeye doğru beslenmeye devam etmek lazım yoksa kalıcı bir kilo kaybımız olmaz
ahh ahhhh benimm eşimde şimdi genemi zayıflıcan desene yaza giycek bişeyim yok bol geliyo herşey diyee kıyafet alacaz diye söyleniyokedım öldu kopegımde kopegımı bana hedıye eden musterımın kopegıne asık oldu ve onlarda daha mutlu oldu onlarınkı benımkının kahverengısıydı erkekdı benımkı dısı cıftlessınler dıe mısafırlıge gıdıp gelmeye basladı sonra bana geldıkce mutsuz oluodu onların evı 4katlıydı bahcelıydı kopek bıle zengını anlıo walla sımdı sevgılısıyle o evde mutlu mesut yasıo tek sorun erkek cıftlesmıo:))bu ırk cok zor cıftlesır...
kedım cok ozeldı onu ben dogurdum dıe gezıodum ortalarda öldügünde ev cenaze evı gıbı oldu bı hoca eksıkdı yemekler getırenler bassaglıgına gelenler falan degısık bır kedıydı oda her yere beraber gıderdık konsere bıle cantamda tasırdım kımse anlamazdı kedımı var yokmu ucaga bıle bınerdı...
babamda deger verıo kopegıne ama o benım gıbı duygusal bakmıo hayvana hayvan muamelesı yapıo oda bunu sevıo ve babamdan baska kımsenın sozunu dınlemıo ...
bebekken sokakda hep kedı kopeklerle oynardım onları aklımca tedavı ederdım veterıner oldukdan sonra ogrendım aslında dogru ama yetersız tedavıler yapıomusum:))allahdan bıseycıkler olmadı hayvancıklara...
selam ahalı
20 kılo verdıgım zaman bol gelen butun kıyafetlerımı bır posete doldurmusdum ama ole bole deıl devasa bır poset neyse
bugun cıkarttım terzıyemı goturureyım yoksa bırınemı vereyım dıe gıycek pantalonda kalmayınca bı kurcalayım dedım kıyafetlerın yarısı gecen yaz bası ustumden duserken sımdı sadece bolcok moralım bozuldu butun motıvasyonum alt ust oldu ve dıyet mıyet yalan oldu bugun
kendımı cok kotu hıssedıyorum ...
ıyıkı tembellık edıp o kıyefetlerı vermemısım sımdı bır suru pantolonum oldu
ohhhooooo hurma yı bende çokkk severim asum yaww annem hacdan gelenlere gittimi tesbihle kınayı yiyemiceme göre anne 2 paket al hurma sen derdimm pis boğazım ben yawwwKaçamak yaptım :). 3 kaşık bulgurlu ıspanak yedim
Nursena hurma her zaman yenir ki bana ondan cazip geldi herhalde çok severim şaka bir yana terbiye lazımdı bana ne kadar dayanabilirsem kar işte
yenaaa yaww ben kendimden utanıyom senin bu yediklerini görünceee çok az geliyo bana yawwwBugün yediklerim..
Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı fındık
PEynir
10 zeytin
Havuç ve yeşillik
kahve
yeşilçay
Akşam,
Taze fasulye
minik bir parça peynir
közlenmiş kırmızı biber (Sarımsaklı yoğurtlu)
Yeşillik
40 dk. yürüyüş
Soyle acikliyayim canim......
Beden olculerim...
97-75-125 bilmem anlatabiliyor muyum
ben diyorum size amuda kalkmayı deneyelim birde diye:))))
birde deniyince işe yararmış iş ya:)))
geçmiş olsun canım, annenin neyi varki?
Dolaba koymadım ama yemedim de arkadaşa götürdüm giderken :)
Orda da bir sürü şey vardı sadece çay içtim geldim hurma ve yoğurdumu yedim
Ama ben açım yoğurdu da hurmayı da severek yiyorum sorun yok ama doymak mümkün değil bence
Ama nefis terbiyesi işte naparsın
ahh ahhhh benimm eşimde şimdi genemi zayıflıcan desene yaza giycek bişeyim yok bol geliyo herşey diyee kıyafet alacaz diye söyleniyo
kısın olmuyo dar diye kıyafet aldırıyorum
yazın bol geliyoo adamda haklı :)))
ohhhooooo hurma yı bende çokkk severim asum yaww annem hacdan gelenlere gittimi tesbihle kınayı yiyemiceme göre anne 2 paket al hurma sen derdimm pis boğazım ben yawww
yenaaa yaww ben kendimden utanıyom senin bu yediklerini görünceee çok az geliyo bana yawww
99.700 kilo vermem gerek bebek sahibi olmak istiyorum ne yapmalıyımm
geçmiş olsun gökcecimmenum
sabah: 1kase yogurt 7hurma
ogle: 5kasik makarna, 8kasik brokoli ve kranibahar grateni besamel soslu
ara: 1avuc kuru yemis
aksam: 1kase yogurt 7hurma
ara: 1portakal yarim elma
3litre su
1bardak mesir macunu cayi icerim
cunku coook fena hastayim... cok kotu grip olmusum vallahi...
aramıza hoş geldin verirsin inşallah99.700 kilo vermem gerek bebek sahibi olmak istiyorum ne yapmalıyımm
menum
sabah: 1kase yogurt 7hurma
ogle: 5kasik makarna, 8kasik brokoli ve kranibahar grateni besamel soslu
ara: 1avuc kuru yemis
aksam: 1kase yogurt 7hurma
ara: 1portakal yarim elma
3litre su
1bardak mesir macunu cayi icerim
cunku coook fena hastayim... cok kotu grip olmusum vallahi...
gecmıs olsun traflu iç ii gelio
hosgeldın yarın yuruyuse cıkarak işe baslayabılırsın snra bızı takıp et gerısı gelır
dafı bende sorun yok
geçmiş olsun gökcecim
Geçmiş olsun Gökçecim
Öğlen normal yiyerek en doğrusunu yapmışsın bence yarın ben de öyle yaparım belki daha doğrusu bilmiyorum ne yapacağımı
kızlar benim mesaj düzenleme panalnde sorun var sizdede aynımı?
mesajı gönderdimmi dönüp hatalı yeri düzenliyemiyorum
gecmıs olsun traflu iç ii gelio
hosgeldın yarın yuruyuse cıkarak işe baslayabılırsın snra bızı takıp et gerısı gelır
dafı bende sorun yok
merhaba kizlar, 93.4 kilomla yeniden buradayimvallahi 90lari gormek nasip olmayacak galiba
en azindan biraz daha toparladim kendimi, master isim de bitti hemen hemen, ama tabi ilacsiz basaramadim sakinlestirici aldim
Bu arada yeni arkadaslar katilmislar, hosgeldinizben burayi hep takip ederim ama cok az yazarim genellikle ne kadar denesem de
canım ben 101 de öyle takıldımki artık ümidi kesmeye başlamıştım. 100 ü asla göremiycem demiştim. tabi bir süre sonra vermeye başladım. ama 88 e öyle bir takıldım beterin beteri varmış dedim ama ümidimi hiç kaybetmedim vee bu hafta 87.5 i gördüm. yılmak yokmerhaba kizlar, 93.4 kilomla yeniden buradayimvallahi 90lari gormek nasip olmayacak galiba
en azindan biraz daha toparladim kendimi, master isim de bitti hemen hemen, ama tabi ilacsiz basaramadim sakinlestirici aldim
Bu arada yeni arkadaslar katilmislar, hosgeldinizben burayi hep takip ederim ama cok az yazarim genellikle ne kadar denesem de
canım traflu yoksa corsal da çok iyi bizde genelde grip olduğumuzda ikisinden birini alırız tabi ben en çok zencefile yüklenirimsagol canim
sagol canim,
vallahi yazdigim sekilde yiyerek bile 1kilo verdim bile...
aynen daficim bendede var o sorun.. ama her zaman olmuyor..
sagol canim, yanliz traflu nedir bilmiyorum burdada yok zaten o, yinede sagol canim
hosgeldin tekrardan!!! bence takma kafana 8li rakamlarida gorursun 7li rakamlarida merak etme! bende sen gibi 8li rakamlari gorebilcemmi diyordum... 2haftadir 8li rakamlardayim :)
hosgeldin tekrardan!!! bence takma kafana 8li rakamlarida gorursun 7li rakamlarida merak etme! bende sen gibi 8li rakamlari gorebilcemmi diyordum... 2haftadir 8li rakamlardayim :)
canım ben 101 de öyle takıldımki artık ümidi kesmeye başlamıştım. 100 ü asla göremiycem demiştim. tabi bir süre sonra vermeye başladım. ama 88 e öyle bir takıldım beterin beteri varmış dedim ama ümidimi hiç kaybetmedim vee bu hafta 87.5 i gördüm. yılmak yok
Kaçamak yaptım :). 3 kaşık bulgurlu ıspanak yedim
Nursena hurma her zaman yenir ki bana ondan cazip geldi herhalde çok severim şaka bir yana terbiye lazımdı bana ne kadar dayanabilirsem kar işte
bu hurma yoğurt olayıyla büyük miktarda su kaybedeceğimiz aşikar fakat amaç motivasyon bana göre sonrasında tabii ki dikkat etmeye doğru beslenmeye devam etmek lazım yoksa kalıcı bir kilo kaybımız olmaz
yenaaa yaww ben kendimden utanıyom senin bu yediklerini görünceee çok az geliyo bana yawww
1
Güya psikolojik sorunlari var... ama alakasi yok benden daha iyi durumu... onun amaci sirf beni üzmek...
kacarak evlendim ya, ki dugunumde onlarda vardilar barismistik... ya iste sirf beni uzmek icin yapiyor... ben kiza hamileyken doguma 3hafta kala, bu guya inthar etti, uyku hapi icmis (kac tane ictigini bilmiyoruz) beni aradi, kizim ben inthar ettim haberin olsun... ay o an bir telaslandim hemen babami aradim isten geldi eve gittik, babam hemen hastaneye goturdu onu... ve uzuntuden olcak ki 2gun sonrasinda suyum geldi, ve hastaneye gittim ertesi gunu sezeryanla dogum oldu cunku cocuk cikmiyor diye...
bende bu olayi ömrüm boyunca unutmiycam...
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?