Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşam da hurma yerine yoğurda haşlanmış bulgur ve salatalık ekleyip yedim az da olsa doydum gibi hurma ve kuru kayısıyı da çayla yedim
Valla dayanılmaz birşey yapıp da dayanarlarsa bravo
Ben o kadar serbest yedikten sonra bana eziyet oldu resmen

Asucum dayanamıyorsan çok zorlama kendini..Sonra ters tepmesinden korkuyorum..
Sen zaten artık ölçülü yiyorsun..

Ya da sabah öğle normal ye akşam yoğurt ve hurma yap..

Boyun kaç.? Uzun boyluysan çok daha avantajlısın..

Asucum dayanamıyorsan çok zorlama kendini..Sonra ters tepmesinden korkuyorum..
Sen zaten artık ölçülü yiyorsun..

Ya da sabah öğle normal ye akşam yoğurt ve hurma yap..

Haklısın canım yarın bişeyler yapacak bakalım olmadı az kalorili yerim ama doyurucu şeyler yerim salata vs
Neyse yaa yarın ola hayrola bir kez daha böyle şeyleri yapamayacağımı anladım

Biraz da uzanarak kitap okuyayım...

İyi geceler ..Allah rahatlık versin..

yenaa gittinmiii
karatayda bulgur serbestmi bende dafitay yapıyorumda
akşam taze fasulyenin yanında 4-5 kaşık bulgur pilavı yedim. ama pilava hiçbir şey katmadım sadece bulguru tereyağla kavurup su ve az tuz koydum kısık ateşte pişirdim.

canım traflu yoksa corsal da çok iyi bizde genelde grip olduğumuzda ikisinden birini alırız tabi ben en çok zencefile yüklenirim

oda yok... dafalgan attim bende... birde o mesir macunu cayi coook iyi geliyor gribe :) ondan bir bardak ictim biraz kendime geldim... birazdan bir bardak daha icerim...

sagol canim... ama onun kisi sorunu oldugundan degil... sadece amac beni uzmek... ve cokta basarili oluyordu! ama artik umurumda degil!
ha saygili olmaya devam ediyorum tabikide sonucta karninda 9ay tasidi beni, kardesimi verdi bana...

neyse kizlar herkese iyi geceler yarin grs...

hoşbulduk.....evet çok basit biliyorummm benim en büyük derdim istikrarı saglayamam

kızım bugün erkencikten uyudu 23:15te
bende biraz bakınayım dedim

aklıma ne geldi sigarayı veya alkolü bırakanlar bıraktıkları tarihi unutmazlar ve gün sayarlar ya şu kadar zamandır içmiyorum diye bizim ekmek hesabıda aynı

99.700 kilo vermem gerek bebek sahibi olmak istiyorum ne yapmalıyımm
hoşgeldin cnm burayı takip ederek motive olabilirsin

annemde gecmısde zayıflarsam vakkodan dolap dızcem sana demısdı nasıl umutsuz vakaysam artık bol kesedenatıolar
ayyy çok hoşuma gitti bol keseden atıyorlar ağlanacak halimize gülüyoruz resmen yaaa

evet çok güzel bilgiler pylaşılıyor

benim mezuniyetim var ve kilom biraz yüksek 90 +6 bugün diyete başladım karbonatlı su içiyorum ayrıca spora da yazıldım fakat şeker hastasıyım sürekli açıkma hissi var

üzülme üzülme kıyamam.....
bu halimizede şükür değilmi?....

küçüklük fotonda da pek tatlı çıkmışsın dombik dombik:)
fotodaki dombik ellerini yesinler:)

kedin içinde başınsağolsun....
seni anlıyorum, bazı hayvanlar özel oluyor bencede....

biliyomusun çocukken bende habire doktorculuk hemşirecilik oynardım:))))
bir şırıngamız vardı ucu iğneli, birde meşhur ayıcığım, hep o ayıcığa iğne yapardım o şırıngaya su çekip çekip, tamaaaaam geçmiş olsun derdim iğneden sonra birde:))
küçükken çok sık iğne yerdim sık üşüttüğüm için, belkide o yüzden genelde doktorculuk hemşirecilik oynayıp iğne vuruyordum...

annemde gecmısde zayıflarsam vakkodan dolap dızcem sana demısdı nasıl umutsuz vakaysam artık bol kesedenatıolar

eşimde biz nişanlıyken bana 70nin altına ne zaman düşersen ozaman 400tl elinde demişti:)))))
üzerinden 4sene geçti ben hala aynı tas aynı hamamım:))))
ama ben hala ümidimi kaybetmedim, sözüde hala geçerli:)
yalnız paranın değeri düşüyo, hahaaa:)
amaaan kilo verelimde gerisi mühim değil hiç......

anladım canım
belki gerçekten dengesini zaman zaman koruyamıyordum annen, sen bu dediğimi bir kere daha düşün canım benim....
ne de olsa o senin annen.
seni de anlıyorum ama.
öpüyorum sıkma canını

bu arada iyi grip olmuş, çok çok geçmiş olsun
bol bol dinlen lütfen....
istirahat iyi geliyo.

kızlar benim mesaj düzenleme panalnde sorun var sizdede aynımı?
mesajı gönderdimmi dönüp hatalı yeri düzenliyemiyorum

bende bir sorun yok ablacığım.
sendemi Mune ye bi özel mesaj atsan bu durumunu, belki yardımcı olur sanada...
sonuçta siteyle alakalı bi problemin var.

dafitay yapıyorumda

90 kilo bile hayal benim icin(( tam 116 kiloyum boyum 175 cm.9 yil once 70 kiloydum evlenirken.hamile kaldigimda bile 110 kiloydum.olmuyor zayiflayamiyorum.insulin direncim var.ilaci duzenli icmiyorum.bi etkisi yok gibi.tam niyetleniyorum.spora basliyorum iki gunde ayaklarim acisindan birakiyorum.diyet de ayni dayanamiyorum.stresli bi hayatim var.moralim bozuldugu an saldiriyorum nerde kalorili yiyecek varsa.esimde duymadigim hakaret kalmadi.zayif biti durmadan yemek yiyor bir gram almiyor bana durmadan spor yapmami yemegi kesmememi soyluyor onu da denedim.1 ay aglsya aglaya yurudum kosu bandinds ama diyetsiz veremedim biraktim.yapayalniziim.cevremde beni anlayan kimse yok.ben cok gaza geliriim ve hmen motive olurum.ama esim hep kiriyor hevesimi yapamazsin basaramazsin yine birakacaksin diyor iki gune kalmadan birakiyorum.bu yazi da zehir etmek istemiyorum kendime de kocamla cocugumada.yind umutsuzum.dun basladim yarim saat de yurudum kosu bandinda.10 dk bacak egzersizi yaptim.sabahtan beri oluyorum bacaklarimin acisindan gene biraktim bugun.offffff offfff disari cikmak istemiyorum.yasamak bile haram benim gibisine

Öncelikle hoşgeldin
Ümitsiz olma hepimiz senin gibiyiz ben de veremiyorum diyenlerdendim 35 yaşından sonra verdim çok şükür 113 kilodan 79 a kadar indim şimdilerde biraz aldım ama hala şükür diyorum
Uzun lafın kısası sen de verirsin spor başlarda çok yüklenme yürüyüş en iyisi sonrasında fazlalaştırırsın
Senin azmini gören eşin de sana destek olacaktır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…