- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Akşam da hurma yerine yoğurda haşlanmış bulgur ve salatalık ekleyip yedim az da olsa doydum gibi hurma ve kuru kayısıyı da çayla yedim
Valla dayanılmaz birşey yapıp da dayanarlarsa bravo
Ben o kadar serbest yedikten sonra bana eziyet oldu resmen
benim bide 97de oyle bir takilmam olmustu sonra kendiligimden kilo vermeye devam ettim, simdi bi 8li rakamlari gorsem diyorum kac sene oldu artk yahu bu dongudebenim boy avantajim oldugundan hic kimse demiyor 90larda oldugumu 80li bisey zannediyorlar ama iste insan kendisi bilince fena oluoyr.. soyledigim gibi daha iyi oldugum icin simdi daha rahatim bu konuda insallah bende senin gibi gorurum o rakamlari
Asucum dayanamıyorsan çok zorlama kendini..Sonra ters tepmesinden korkuyorum..
Sen zaten artık ölçülü yiyorsun..
Ya da sabah öğle normal ye akşam yoğurt ve hurma yap..
Boyun kaç.? Uzun boyluysan çok daha avantajlısın..
Biraz da uzanarak kitap okuyayım...
İyi geceler ..Allah rahatlık versin..
gecmıs olsun traflu iç ii gelio
hosgeldın yarın yuruyuse cıkarak işe baslayabılırsın snra bızı takıp et gerısı gelır
dafı bende sorun yok
canım traflu yoksa corsal da çok iyi bizde genelde grip olduğumuzda ikisinden birini alırız tabi ben en çok zencefile yüklenirim
Ay ne büyük bir kaçamak)))
3 kaşık ıspanağın kalorisi hurmadan daha az .
yarın tartıl bakalım ne diyor baskül..
Nursena ben tabakları doldurup yiyorum..Bana da senin yedikleirn az geliyor nedense ))
Çok basit aslın da yürüyüş ve dengeli besleneceksin doyunca yemeği bırakıcaksın..
Bu arada hoşgeldin..
geçmiş olsun...
Ay ne büyük bir kaçamak)))
3 kaşık ıspanağın kalorisi hurmadan daha az .
yarın tartıl bakalım ne diyor baskül..
Nursena ben tabakları doldurup yiyorum..Bana da senin yedikleirn az geliyor nedense ))
Çok basit aslın da yürüyüş ve dengeli besleneceksin doyunca yemeği bırakıcaksın..
Bu arada hoşgeldin..
geçmiş olsun...
Dolaba koymadım ama yemedim de arkadaşa götürdüm giderken :)
Orda da bir sürü şey vardı sadece çay içtim geldim hurma ve yoğurdumu yedim
Ama ben açım yoğurdu da hurmayı da severek yiyorum sorun yok ama doymak mümkün değil bence
Ama nefis terbiyesi işte naparsın
aklıma ne geldi sigarayı veya alkolü bırakanlar bıraktıkları tarihi unutmazlar ve gün sayarlar ya şu kadar zamandır içmiyorum diye bizim ekmek hesabıda aynıçok iyi gidiyorsun güzel şeyler olacak İnşallah :) ya ben şeyden korkuyorum sonuçta bu detoks 1000 kaloriden az bu şekilde 1-2 kg verip bitince geri almayalim ?? Bitince Karatay yapacam ben birazda findik fistikla deneyeyim
:) hem ekmeksizlige alıştım 17 ocaktan beridir yemiyorum ..
hoşgeldin cnm burayı takip ederek motive olabilirsin99.700 kilo vermem gerek bebek sahibi olmak istiyorum ne yapmalıyımm
ayyy çok hoşuma gitti bol keseden atıyorlarannemde gecmısde zayıflarsam vakkodan dolap dızcem sana demısdı nasıl umutsuz vakaysam artık bol kesedenatıolar
kızım bugün erkencikten uyudu 23:15te
bende biraz bakınayım dedim
aklıma ne geldi sigarayı veya alkolü bırakanlar bıraktıkları tarihi unutmazlar ve gün sayarlar ya şu kadar zamandır içmiyorum diye bizim ekmek hesabıda aynı
hoşgeldin cnm burayı takip ederek motive olabilirsin
ayyy çok hoşuma gitti bol keseden atıyorlarağlanacak halimize gülüyoruz resmen yaaa
kedım öldu kopegımde kopegımı bana hedıye eden musterımın kopegıne asık oldu ve onlarda daha mutlu oldu onlarınkı benımkının kahverengısıydı erkekdı benımkı dısı cıftlessınler dıe mısafırlıge gıdıp gelmeye basladı sonra bana geldıkce mutsuz oluodu onların evı 4katlıydı bahcelıydı kopek bıle zengını anlıo walla sımdı sevgılısıyle o evde mutlu mesut yasıo tek sorun erkek cıftlesmıo:))bu ırk cok zor cıftlesır...
kedım cok ozeldı onu ben dogurdum dıe gezıodum ortalarda öldügünde ev cenaze evı gıbı oldu bı hoca eksıkdı yemekler getırenler bassaglıgına gelenler falan degısık bır kedıydı oda her yere beraber gıderdık konsere bıle cantamda tasırdım kımse anlamazdı kedımı var yokmu ucaga bıle bınerdı...
babamda deger verıo kopegıne ama o benım gıbı duygusal bakmıo hayvana hayvan muamelesı yapıo oda bunu sevıo ve babamdan baska kımsenın sozunu dınlemıo ...
bebekken sokakda hep kedı kopeklerle oynardım onları aklımca tedavı ederdım veterıner oldukdan sonra ogrendım aslında dogru ama yetersız tedavıler yapıomusum:))allahdan bıseycıkler olmadı hayvancıklara...
selam ahalı
20 kılo verdıgım zaman bol gelen butun kıyafetlerımı bır posete doldurmusdum ama ole bole deıl devasa bır poset neyse
bugun cıkarttım terzıyemı goturureyım yoksa bırınemı vereyım dıe gıycek pantalonda kalmayınca bı kurcalayım dedım kıyafetlerın yarısı gecen yaz bası ustumden duserken sımdı sadece bolcok moralım bozuldu butun motıvasyonum alt ust oldu ve dıyet mıyet yalan oldu bugun
kendımı cok kotu hıssedıyorum ...
ıyıkı tembellık edıp o kıyefetlerı vermemısım sımdı bır suru pantolonum oldu
annemde gecmısde zayıflarsam vakkodan dolap dızcem sana demısdı nasıl umutsuz vakaysam artık bol kesedenatıolar
1
Güya psikolojik sorunlari var... ama alakasi yok benden daha iyi durumu... onun amaci sirf beni üzmek...
kacarak evlendim ya, ki dugunumde onlarda vardilar barismistik... ya iste sirf beni uzmek icin yapiyor... ben kiza hamileyken doguma 3hafta kala, bu guya inthar etti, uyku hapi icmis (kac tane ictigini bilmiyoruz) beni aradi, kizim ben inthar ettim haberin olsun... ay o an bir telaslandim hemen babami aradim isten geldi eve gittik, babam hemen hastaneye goturdu onu... ve uzuntuden olcak ki 2gun sonrasinda suyum geldi, ve hastaneye gittim ertesi gunu sezeryanla dogum oldu cunku cocuk cikmiyor diye...
bende bu olayi ömrüm boyunca unutmiycam...
kızlar benim mesaj düzenleme panalnde sorun var sizdede aynımı?
mesajı gönderdimmi dönüp hatalı yeri düzenliyemiyorum
dafitay yapıyorumda
90 kilo bile hayal benim icin(( tam 116 kiloyum boyum 175 cm.9 yil once 70 kiloydum evlenirken.hamile kaldigimda bile 110 kiloydum.olmuyor zayiflayamiyorum.insulin direncim var.ilaci duzenli icmiyorum.bi etkisi yok gibi.tam niyetleniyorum.spora basliyorum iki gunde ayaklarim acisindan birakiyorum.diyet de ayni dayanamiyorum.stresli bi hayatim var.moralim bozuldugu an saldiriyorum nerde kalorili yiyecek varsa.esimde duymadigim hakaret kalmadi.zayif biti durmadan yemek yiyor bir gram almiyor bana durmadan spor yapmami yemegi kesmememi soyluyor onu da denedim.1 ay aglsya aglaya yurudum kosu bandinds ama diyetsiz veremedim biraktim.yapayalniziim.cevremde beni anlayan kimse yok.ben cok gaza geliriim ve hmen motive olurum.ama esim hep kiriyor hevesimi yapamazsin basaramazsin yine birakacaksin diyor iki gune kalmadan birakiyorum.bu yazi da zehir etmek istemiyorum kendime de kocamla cocugumada.yind umutsuzum.dun basladim yarim saat de yurudum kosu bandinda.10 dk bacak egzersizi yaptim.sabahtan beri oluyorum bacaklarimin acisindan gene biraktim bugun.offffff offfff disari cikmak istemiyorum.yasamak bile haram benim gibisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?