Günaydınlar güzel hanımlar :)
aklıma ne geldi sigarayı veya alkolü bırakanlar bıraktıkları tarihi unutmazlar ve gün sayarlar ya şu kadar zamandır içmiyorum bizim ekmek hesabıda aynı
Ne okuyorsun canım
Iyi geceler
yenaa gittinmiii
karatayda bulgur serbestmi bende dafitay yapıyorumda
akşam taze fasulyenin yanında 4-5 kaşık bulgur pilavı yedim. ama pilava hiçbir şey katmadım sadece bulguru tereyağla kavurup su ve az tuz koydum kısık ateşte pişirdim.
hoşbulduk.....evet çok basit biliyorummm benim en büyük derdim istikrarı saglayamam
90 kilo bile hayal benim icin(( tam 116 kiloyum boyum 175 cm.9 yil once 70 kiloydum evlenirken.hamile kaldigimda bile 110 kiloydum.olmuyor zayiflayamiyorum.insulin direncim var.ilaci duzenli icmiyorum.bi etkisi yok gibi.tam niyetleniyorum.spora basliyorum iki gunde ayaklarim acisindan birakiyorum.diyet de ayni dayanamiyorum.stresli bi hayatim var.moralim bozuldugu an saldiriyorum nerde kalorili yiyecek varsa.esimde duymadigim hakaret kalmadi.zayif biti durmadan yemek yiyor bir gram almiyor bana durmadan spor yapmami yemegi kesmememi soyluyor onu da denedim.1 ay aglsya aglaya yurudum kosu bandinds ama diyetsiz veremedim biraktim.yapayalniziim.cevremde beni anlayan kimse yok.ben cok gaza geliriim ve hmen motive olurum.ama esim hep kiriyor hevesimi yapamazsin basaramazsin yine birakacaksin diyor iki gune kalmadan birakiyorum.bu yazi da zehir etmek istemiyorum kendime de kocamla cocugumada.yind umutsuzum.dun basladim yarim saat de yurudum kosu bandinda.10 dk bacak egzersizi yaptim.sabahtan beri oluyorum bacaklarimin acisindan gene biraktim bugun.offffff offfff disari cikmak istemiyorum.yasamak bile haram benim gibisine
bugün hiç diyetim bozulmaz inşşşşşşşşşşş
Diyet gozuyle bakarsan bozulur saglikli beslenmek diyelim canim
oyyy canım benimmmm hoşgeldinn ahh bu kocalar hep böyleler kendileri karşımızda löp löp götürürlerr bize geldimi ben göbekli kadın istemiyorummm90 kilo bile hayal benim icin(( tam 116 kiloyum boyum 175 cm.9 yil once 70 kiloydum evlenirken.hamile kaldigimda bile 110 kiloydum.olmuyor zayiflayamiyorum.insulin direncim var.ilaci duzenli icmiyorum.bi etkisi yok gibi.tam niyetleniyorum.spora basliyorum iki gunde ayaklarim acisindan birakiyorum.diyet de ayni dayanamiyorum.stresli bi hayatim var.moralim bozuldugu an saldiriyorum nerde kalorili yiyecek varsa.esimde duymadigim hakaret kalmadi.zayif biti durmadan yemek yiyor bir gram almiyor bana durmadan spor yapmami yemegi kesmememi soyluyor onu da denedim.1 ay aglsya aglaya yurudum kosu bandinds ama diyetsiz veremedim biraktim.yapayalniziim.cevremde beni anlayan kimse yok.ben cok gaza geliriim ve hmen motive olurum.ama esim hep kiriyor hevesimi yapamazsin basaramazsin yine birakacaksin diyor iki gune kalmadan birakiyorum.bu yazi da zehir etmek istemiyorum kendime de kocamla cocugumada.yind umutsuzum.dun basladim yarim saat de yurudum kosu bandinda.10 dk bacak egzersizi yaptim.sabahtan beri oluyorum bacaklarimin acisindan gene biraktim bugun.offffff offfff disari cikmak istemiyorum.yasamak bile haram benim gibisine
ahh anne ler ahh annelerrGunaydin canlarim
aksam giremedim ne cok konusmusunuz oyle oku oku bitmedi bugun hurma yogurta ara vermem lazim annem var o kiziyo boyle diyetlere sagligin bozulacak diye ama dun uyguladim nimetini gordum 1 gunde 500 gr gitti saka gibi bugun 89.0 geldim annem gider gitmez kaldigim yerden devam
Dün süpürge tutarken paaaatt diye bir ses akabin de iğrenç kokulu duman ödüm koptu resmen...
Hemen fişi çektim ..Elektirk süpürgem sizlere ömür...amann ne koku ne koku zar zor arındı ev kokudan..
benim negatfi enerjime dayanamdı süpürge, patlatıverdim valla)
bugün inş saglıklı beslenirimmmmmmmmmmm :)
Dün süpürge tutarken paaaatt diye bir ses akabin de iğrenç kokulu duman ödüm koptu resmen...
Hemen fişi çektim ..Elektirk süpürgem sizlere ömür...amann ne koku ne koku zar zor arındı ev kokudan..
benim negatfi enerjime dayanamdı süpürge, patlatıverdim valla)
esselamun aleykum bacılar
nasılsınız umarım herkez iyidir ben hiçççç iyi deyilimdun mr için gittik randevumuz 2 deydı 4 .30 kadar bekledik benı ıçerı aldı kılomu sordu sonra ne dese beyenırsınız sızın mr çekemem kılonuz fazla e kardeşim sen beni kaç saattır görmedınmı dedım kıvırdı doktor bır ay once gördüerde çektirelim dedik yok illa burda olacak dedi benim şarteller attı bizi başka bi ozel labaratuara gönderdiler orada cumadan önce çekemeyiz 2 hastanenin mr bozuldu saat 3 kadar mr çekiyoruz dedi birde burdakı mr hastanenınkı aynı sırf risk almamak için çekmiyorlar dedi ben iyice delirdim gelene kadar ağladım kilo luysan hastalanmaya bıle hakkınyok çünkü seni insan yerine bile koymuyorlaracıl bısey olsa geber umurlarında değil eşimde üzüldü aman gezdik geldik takma kafana diye beni teselli etmeye çalışıyor canm sinirlerim çok bozuk kendimi çokk aşşalanmış hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?