Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecen hafta bende yasadim ayni olayi bende cok korktum supurgeyide degistirmek istiyodum zaten iyi oldu yani simdi rahatim yeni supurgemle cok rahat ettim arnika bora aldim tavsiye ederim canimcim

dün bir arkadaşımla konuşuyorduk ta hava da çok fazla elektirk olduğu söyleniyormuş falan fıstık..O yüzden bu ara elektrikli ürünler de bozulma riski çok yüksekmiş..ÖZellikle elektrik süpürge..

Canım benim üzülme . biz de zayıflayacağız inan bana umutsuz olma..Ben de çok çekiniyorum o yüzden doktorlardan..( egedeniz duymasın )
Zayıfladıktan sonra gidersin doktorun karşısına bir zamanlar şişman ama gururlu bir kadın var dı işte o benim hıhhh deyip saçlarını savurursun..
Kapıdan çıkarken de ben zayıfladım ama sen adam olamadın deyip lafı gediğine koyarsın..

Bu sene ne çok hastalandı çocuklar, geçmiş olsun prensese..Dafi demişti galiba boza iyi geliyomuş öksürüğe..Bulursan içir bakalım belki ilaca gerek kalmadan iyileşir ..

Son düzenleme:

Asucum markadan çok uygun bişey almam gerek bu ara...
hiç sırası değildi bozulmaının ama vardır bundada bir hayır..

Sabah içtiklerim diye düzeltirmisin..Ben orada yiyecek birşey göremiyorum cıks cıks)

dün bir arkadaşımla konuşuyorduk ta hava da çok fazla elektirk olduğu söyleniyormuş falan fıstık..O yüzden bu ara elektrikli ürünler de bozulma riski çok yüksekmiş..ÖZellikle elerik süpürge..

allah korusun....
bizim tvde 2-3gündür durup durup çaaaat çuuuttt ses çıkarıyo durduk yere, ondanmıydıki acaba...
halbuki daha ödemesi bitmedi tvnin, garanti kapsamında tabi aynı zamanda çok şükür, ama yinede allah korusun.

geçmiş olsun sana ablam süpürge için, belki tamir edilirdir daha seninkide, evlenmeden önce bizim süpürge 2-3kere yanma durumu yaşadı, babam rahmetli anlardı hep yaptı, şurasını yakmışsınız burasını tıkamışsınız diye sayardı rahmetli:), halada aynı makine duruyo.
iyi anlayan birine göstermek daha iyidir heralde.

Sabah içtiklerim diye düzeltirmisin..Ben orada yiyecek birşey göremiyorum cıks cıks)

haklısın:)
bazen canım hiçbişey yemek istemez, ozamanlarda zorlada yiyemem hiç, yutamam kolay kolay, bugün sabahta öyle oldu sütle geçiştirdim bende:)
çaylarda tesadüf denk geldi bu denli:))))

selamun aleyküm güzeller.
bugün netbuk beni deli etti. kilitlendi yine sabahtan beri taratıp duruyorum. neyse düzeldi birazcık.
bende fırsattan istifade işlerimi hallettim bir tek yemek kaldı. onunda adı belli bamya dünden taze fasulye ve bulgurda var işlem tamam.
bamya deyince esra geldi aklıma
esra yasaklandıktan sonra hiç gelmedi. küstümü bir sıkıntısımı var :44:
inşallah iyidir.
canım öncelikle aramıza hoş geldin seni en iyi biz anlarız.
sen sık sık takıl buraya aradığın motivasyonu bulacaksın.
açlığa dayanamıyorsan karatayı dene canım acıkmazsın. yena menü paylaşıyor onun menülerine bakabilirsin. hem yer hem verirsin. yapamam diye korkma sen başla nasıl başaracağını göreceksin. ben tam karatay yapmıyorum biraz dafitay yapıyorum ona rağmen direnci kırdım. sende başarırsın inan buna

aa bak bu iyiymiş. ara sıra yaparız bari. bende 4-5 kaşık yedim zaten.

geçmiş olsun canım yenisine sağlık. zamanı gelmiş demekki. olaya maddi yönden bakarsak asla sıra gelmez.

bende yıllar önce almıştım phılıps yıllarca hiç arıza yapmadı hâlâa köyde kullanıyorum.

ve aleykümselam hayriyecim. sen takma kafana canım oda o dr. un ayıbı sen kilonu verirsin ama o insan lığını yitirmiş insanlar adam olabilirmi bilmiyorum.

ve aleyküm selam ablam benim......
ahhh o netbuğa ahh..... ben o netbuğa ah dedim sen sıkma canını sakın tamammı:)
acaba artık yavaş yavaş laptobamı geçiç yapsan ablacım, çünkü netbuk daha yavaş ve laptoba göre biraz daha sorunlu oluyo....
kullanımıda biraz daha zor, hani seni düşündüğüm için diyorum bunu:)

Selamün aleykümm...

ben geldimm...iki gündür sağlık ocağına iğneye gidiyoruz görümcemle b12 eksili varmış iğne vermiş doktor gitmişken bende aile hekimime ilaç yazdırayım dedim..diyet yaptığımı falan ama zor kilo verdiğimi anlattım..yakın tarihte yaptırdığım tahlilleri gösterdim bi sorunum olmadığını muhtemelen metabolizman yavaş ondandır dedi..insülin direncim yada troidlerimde bir sorun yokmuş sevindim...he bu arada şu adımsayardan istedim verdi..ama henüz kullanmaya başlamadım...menü paylaşmaya devam ediyorum çok abartılı bişey yemiyorum ama çokkkk şiş hissediyorum cumadan beride tartılmadım ne durumdayım bilmiyorum...bu arada akşam bir dilim kek ve halley sabahta bir dilim keke mağlup oldum..neyse toparlıcam inşallah...

ay çok kötü kokuyoo biliyomm yazın benim süpürgede gitti aynı şekilde ama 70 liraya motorunu değiştirdik yeni almadım yani....

geçmiş olsun kuzuna canım....

hoşgeldinn...

ikinizede geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun kızına.

beni düşündüğün için çok sağol canım.
ama ban çoğu zaman yattığım yerde kullanıyorum bunu leptop büyük gelir

benim mezuniyetim var ve kilom biraz yüksek 90 +6 bugün diyete başladım karbonatlı su içiyorum ayrıca spora da yazıldım fakat şeker hastasıyım sürekli açıkma hissi var

hoşgeldiniz. burada birvirimizi motive etmek için varız

geçmiş olsun cnm. sen üzülünce bende üzüldüm. asıl insanların böyle davranmaya hakları yok. en azından sağlık için zayıflamamız gerektiğini acıda olsa tekrar öğrenmiş olduk ve malesefki bu tecrübeler çok can acıtıyor

nursena cnm kızına geçmiş olsun en kısa zamanda toparlar inşallah

nursena senin prenses bu sene sık sık hastalandı. geçmiş olsun canım. oraların havasınamı alışamadı acaba:44: yada bağışıklık sistemi mi zayıf:44:
balla zencefil karıştırıp ver istersen biraz hem öksürüğe iyi gelir hem bağışıklığı güçlenir. kış geldimi ben her çayıma zencefil koyuyorum hiç grip olmadık bu kış.tarhana yaparken tarhananın içine bile taze zencefil kaynatıp suyunu koydum. çok şükür şu ana kadar eşimde bende grip olmadık.inşallah bundan sonrada olmayız.

http://www.modelmydiet.com/kendi büstümü hazırladım hedefe ulaştımmı nası olurum bakın bakalımşimdiki halim ve hedefim var
yüzü hiç değişmemiş bunun modelde olsa daha orjinal olmalıydı .
hadi bakalım en kısa sürede hedefine ulaşırsın inşallah

Son düzenleme:

çok teşekkürler desteklerinize bunu kendime hırs yapıp iç durmadan devam dicem inşallah kendime güvenim gelsin istiyorum

ay nasıl uzulmem kıyafetlerden resımlerde yuzumun topaklıgından bıle bellı oluo ...okadar umutsuz vakayızkı neler waatedıolar poff yaaa...adam olacak cocuk feçesınden bellı olur dıe bı laf vardır bılırmısınız benımde ne olacagım o yumuk yumuk ellerden bellıymıs zatııı zaten hangı dıyetısyene gıttıysem sen en fazla 75e dusersın daha da olmaz dıo olsun onada razıyım...

benimki bir süredir problemli hiç düzeltme yapamıyorum

sıte teknık acıdan bıraz zayıf galıba...

sen yurt dısındaydın degılmı traflu burda soguk algınlıgı ıcın ıyı gelen bır ılac etken maddesı parasetamol bır cok ılac var ama bence bu en ıyısı bu arada parasetamol ıceren ılacları fazla kullanmamaya ozen gosterın kalp sıtemınızı etkılıo...

10 gündür yoğun tempo spor yaapıyorummm inş işe yarar çarsamba tartı günü

bak guzel bır baslangıc yapmıssın bıle carsamba gunu sonucu bızede bıldır

tabı kızımmmmne sandık bmw araba bıle waad ettılerde durumum ne kadar ıcler acısı oldugunu bellı etmıyım dıe demedım dusun artık nerdeyse ustume ulkeyı yapcaklar kılo versem pofff yaaa

bıldırımlere baktım cvpladım gecmısı okumadım dun evdekı yemeklerımı bıtırınce bugun hura dıyetı yapayım dedım dedım ama sankı ögun aralarında hurma ye demısler gıbı oldu bnm dıet acıkınca mıgrenım tutuo hemen buldugum ne varsaa sarılıorum belkı yarın yapabılırım bugun hurmayı aldım yarında kendımı eve kapatırsam olabılır bu ıs bı bakalım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…