Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben akşam yemeğimi yedim sabah erken yeyince çok acıktım birazdan yürüyüşe gideceğim..
Ohhh karnım tok sırtım pek ..

Sabah,

2 yumurta
1 çay bardağı fındık
10 zeytin
Peynir
yeşillik ve havuç
2 gün kurusu

Kahve yeşilçay

Akşam,
Yoğurt çorbası
yeşil mercimek
lahana salatası
turşu

Asucum markadan çok uygun bişey almam gerek bu ara...
hiç sırası değildi bozulmaının ama vardır bundada bir hayır..
haklısın canım yazarken aklıma gelmişti biraz pahalı diye ben de bozulunca bikaç ay alamadım beklemiştim :)
Zeynepçim netten baktık arçeliğin 100 küsura var bir modeli yarın gelicek..
Yaptırmak istemedim yenisi olsun artık...
Görümcen kaç yaşın da .?

hadi hayırlı olsun güle güle kullan canım

hayriyecim üzülme sen yoluna devam et sanırım birçoğumuz böyle şeylerle karşılaşmışızdır maalesef
ben bugün normal besleniyorum 1 saat felan yürüdüm çok yoruldum ama eve geldim kakaolu ıslak kurabiye yaptım bir tanıdığın kızına geçmiş olsuna gideceğiz akşam yatsı arası eşimle oraya götüreceğim gelince de pilav yaparım dünden bezelyem var ben ikisini de yemek istemiyorum bolca salata yaparım lorlu felan yerim olmazsa

tuhhh...

oo gecmıs olsun aıle boyu

ah bu anneler bnmkıde aynı seyı yapıo

yılma bende 117 ıle basladım 98 i gördum 8 ayda sonraa bıraz kacırıp sımdıkı kıloma döndüm daha dogrusu 3ayda 3kılo vermıs halım bu sımdı daha zor oldu rıca edıcem basla ve asla bırakma pofff bu sekılde hersey daha zor oluoo

benim mezuniyetim var ve kilom biraz yüksek 90 +6 bugün diyete başladım karbonatlı su içiyorum ayrıca spora da yazıldım fakat şeker hastasıyım sürekli açıkma hissi var

dıyetısyenden yardım almanı tercıh ederım ama lutfen ozel deıl bır hastanenın endokrınolojı bolumunun onerecegı bır dıyetısyen olsun ben bu sekılde ınsulın dırencımı yendım...

ay bende bugun baslayayım dedım resmen yemek aralarında hurma yedım basım agrıo mıdem kazınıo ne olcak bu halım bılmıorum cok zormus bu hurma yogurt işi...

yenıden hgdın

Karatay Diyeti, Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay’ın en son yapılan araştırmaları esas alarak geliştirdiği sağlıklı beslenme sistemidir.
Tercüme diyetlerde olduğu gibi bir kibrit kutusu, bir kaşık gibi kavramlar yerine doyana kadar doğru besinler (glisemik indeksi düşük gıdalar) yeme esasına dayanıyor. Kalori hesabı yok… Uygulaması çok kolay. Ara öğünler yok. Tercihen iki öğün yiyorsunuz.

YASAKLAR(Glisemik indeksi yüksek gıdalar yani yenildiğinde çok çok az yenmesi gereken ya da yenilmemesi gerekenler)
1) Her türlü tahıl unu ve bunlardan yapılmış gıdalar (Ekmeğin her çeşidi) - Kavrulmuş kuru yemişler
2) Her türlü şeker, şekerli her türlü gıda, her türlü tatlandırıcı ve diyabetik ürünler
3) Pirinç, patates, pişmiş havuç, Karpuz, kavun, üzüm, incir, muz
4) Markette satılan tavuk, yumurta ve markette satılan fabrikasyon her türlü ürün ile sucuk, salam, sosis
5) Her türlü meşrubat (diyet – light ürünler dâhil), meyvalı yoğurt, Nescafe, her türlü alkollü içecekler
6) Ayçiçek yağı, mısırözü yağı, margarin, Öğütülmüş tahıllar
7) Saat 19:00 - 20:00 den sonra bir şeyler yemek veya atıştırmak.
8) Sofradan aç kalmak, az ve sık aralıklarla yemek, ara öğünler
9) Hareketsizlik
SERBESTLER(Glisemik indeksi düşük gıdalar)
1) Ceviz, kavrulmamış fındık, badem ve fıstık
2) Glisemik indeksi düşük kuru meyveler, örneğin günkurusu kayısı (3-5 ad), kuru erik vb.
3) Bulgur, pişmemiş havuç, (abartmamak kaydıyla)
4) Elma, armut, ayva, portakal, mandalina, şeftali, çilek, erik, kiraz vb (Günde 1 porsiyon)
5) Serbest dolaşan tavuk, doğal her türlü ürün ve yumurta ile pastırma
6) Maden suyu, ayran, yoğurt, bol su (günde en az 2 litre), bitki çayı, Türk Kahvesi, filtre kahve
7) Tereyağı, zeytinyağı, fındık yağı,
8) Et, balık, sebze, salata, bakliyat,
9) 19:00 - 20:00 den sonra hiçbir şey yemeyip sadece sağlıklı içecekler tüketmek. (su, kahve, çay, bitki çayları, ayran, soda)
10) Doyana kadar yemek ama öğünler arasında 4,5 - 5 saat geçirmek(Leptin hormonu 4 saatten sonra salgılandığı için 4,5-5 saat ara şart), tercihen 2 öğün yemek (2,5 veya 3 öğün de olabilir)
11) Günde en az yarım saat açık havada yürüyüş, dans, hareket vs.
Not: Herhangi bir öğünden sonra 5 saatten kısa sürede acıkıyorsanız ya yanlış (glisemik indeksi yüksek gıdalar) yemişsinizdir ya da çok az miktarda yiyip sofradan doymadan kalkmışsınızdır.

Hurma detoksum perşembe son bende hemen Karatay'a başlamak istiyorum kitabını okudum internetten bolca araştırdım söyleşilerini dinledim, bakalım nasıl bir etki göreceğim :)

ben gedldiiiiimmmm..
dün gece erkenden uyuyup kaldım. sabahtan işe çıktım.
anca şimdi vakit buldum nete girmeye... kısaca bi geçmişe bakıp geliyore.....

erken yemişsin yena
ben 19.30 da yiyebildim. eşim biraz geç geliyor buda benim dezavantajım.
süpürgen hayırlı olsun iyi çıkar inşallah

geçmişi okudum geldimm...

yeni gelenler hoşgelmişler...

hastalarımıza geçmiş olsun...

duydummmm
süpürgene de geçmiş olsun.. bazen bi şeyleri değiştirmek iyi gelir. istemeden bir şeyi değiştirirsin, bu sana isteyip de değiştiremediklerin için güç verir..

Kizlar hayirli aksamlar.bugun olmuslerin ruhuna deyip okul arkadaslarimin isteği üzerine asure yaptim.bir kucuk kase de ben yedim.asure oldugu icin sabah kahvaltiyi minicik gecistirdim.12 de asure yedik.2 bucukta beslenme saatinde 3 minik dilim kiymali pide .bir kasik salata 5 YM KASIGI MAKARNA 1 KUCUK KASE cirba ictim.bursda yapmam gereken birseyi yaptim.bir dilim etimek tatlidi yefim. Kisacasi ogleyin baya abarttim.

aksam 5 ym kasigi yogurt 3 ym kasigi taze fasulye bir lokma ekmek yedim.

Ins yarin bulursam bende hurma yiyecegim.

Hepinizi opuuorum.

Cep telefonumdan yaziyorum arkadaslar.mesajlarinizi okudum.kopyalayamadim ama.neyse onu da ogrenirim umarim:))hosbulduk.cevap yazan arkadaslara tesekkur ederim.yalniz olmadigimi hissetmeye basladim.moralim bozuldugu an yemek yiyerek ozellikle de tatli borek tarzi yiyecekler mutlu oluyorum.anlik tabii sonra saatler suren pismanlik ahh bunu bir yenebilsem

ben de daha diyet moduna giremedim.. ekmeği kestim , zaten çok da fazla yemem. ama akşam bir dilim ekmek sonra da yarım dilim kek yedim:26::26:iki haftada bir arpa boyu yol gidemedim. acil motivasyon lazım. harekete geçmek lazım...

Ah ah ben de bir türlü giremiyorum o moda canım
Kahvaltı dışında ekmek yemiyorum ben de ama işte o kekler tatlılar fena malesef

Selam canlarim!!! bugun dune bakarak coook coook daha iyiyim, dunki gibi akmiyor burnum :) mesir macunu cayi cok iyi geldi tahmin ettigim gibi :) bu aksamda icerim yarina birseycigim kalmaz...
ama bugun butun gun okulda ogretmenler konustukca masal gibi geldi... gozlerim kapanip kapanip durdu

benim mezuniyetim var ve kilom biraz yüksek 90 +6 bugün diyete başladım karbonatlı su içiyorum ayrıca spora da yazıldım fakat şeker hastasıyım sürekli açıkma hissi var

hosgeldinnn hep beraber kilo verelim burda :)

sagol canim!!! bugun daha iyiyim sukur :)

Hosgeldin canim!!! sakin uzulme! Baslarda yani 100kg ye gelene kadar sadece yuruyus yapsan bile yeter canim, yada youtube de leslie sansone 3mile diye arat onu yap.
bende 112.8kg ile basladim gerci 2o11 yilindaydi :) sonra verdim 100e kadar biraktim, ve tekrar karar verdim suan 88,5kg yim :)

hadi bakalim 1gunde 500gr super :)

gecmis olsun canim supurgen icin... galiba yenisini almissin yarin gelicekmis hayirli olsun gule gule kullan

ayyyy aynen dedigin gibi canim cocukken yemedigim zaman burnumu SIKar zorla agzima sokarmis yemegi...

kizina gecmis olsun canim!!!

uzulme canim takma kafana oylelerini!!! Oylelerine inat zayifliycaz biz canim!!!

http://www.modelmydiet.com/kendi büstümü hazırladım hedefe ulaştımmı nası olurum bakın bakalımşimdiki halim ve hedefim var

ayyy supermis... kendimi gordumde igrendim....

esra nasil yasaklandi ben anlamadim daficim? :S

Slm kızlar bende 4 kilo vermişim.yavaş oluyor ama olsun 100 den 96 yi görmek guzel

bravo canim boyle devam!!!

Gecmis olsun canim

Canim benim uzulme.malesef kilolu olunca nereye gitsek ayri bir dert.nasil hissettigini cok iyi anliyorum.insallah bir gun biz de zayiflayip su normal dedikleri gruba girebiliriz((

Zeynepçim netten baktık arçeliğin 100 küsura var bir modeli yarın gelicek..
Yaptırmak istemedim yenisi olsun artık...
Görümcen kaç yaşın da .?

25 yaşında yenacım nedenki....

hayırlı olsun güle güle kullan süpürgenii...

bende bugün diyet miyet kalmadı...menü yazmıcam oyüzden...tatlıyı çok fazla yedim toparlamak zor olucak ama pes etmicem inşallah...

iyi aksamlar kizlar , ben 3 sene kadar önce bu sayfada bi 20 kg a yakin kilo verip 71 kilolara inmis biriyim , ayrica polikistik over liyim , bir kizim oldu su an 16 aylik , 100 kg ile doğuma girdim , sonrasinda 82 de uzun süre kaldim ama su 2-3 aydir yine baya bi kilo aldim , 90 + yim ama tartilmaya korkuyorum nasil yapicam nerden başlicam bilemedim , bebegimi halen emziriyorum o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacim var , YENA cim herkes gider sen gene burdasin dimi :)) cok sevindim burda olmana

o zaman tekrar hoşgeldin diyelim
benimde 6 aylık kızım var 1.5 ay önce sütüm kesildi ondan sonra bende kilo vermeye karar verdim ve buraya üye oldum.

o zaman tekrar hoşgeldin diyelim
benimde 6 aylık kızım var 1.5 ay önce sütüm kesildi ondan sonra bende kilo vermeye karar verdim ve buraya üye oldum.

bende hosbuldum dieyim , süyün kesilmesine üzüldüm ama bi taraftanda özgürsün dielim , Allah bagislasin melegini , ben emzirme konusundada henüz bi karar veremedim , memeden ayırıp inek sütü vermekte mantıksız geliyo sütüm varken , offf offff zor işler :) hakkimizda hayırlısı olsun dielim

Ah ah ben de bir türlü giremiyorum o moda canım
Kahvaltı dışında ekmek yemiyorum ben de ama işte o kekler tatlılar fena malesef

çocuklar için yapıyorum keki.. ben pek yemiyorum. ama sabah yarım dilim kek akşam çay yanında 3 parça kurabiye...cıssss .... çok fena...
artık kendime gelmem gerek...

hoş geldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…