haklısın canım yazarken aklıma gelmişti biraz pahalı diye ben de bozulunca bikaç ay alamadım beklemiştim :)Asucum markadan çok uygun bişey almam gerek bu ara...
hiç sırası değildi bozulmaının ama vardır bundada bir hayır..
Zeynepçim netten baktık arçeliğin 100 küsura var bir modeli yarın gelicek..
Yaptırmak istemedim yenisi olsun artık...
Görümcen kaç yaşın da .?
geçmiş okudum hayrılı günler diliyorum herkeze
bugün gece kız gripten öksürmekten ateşten uyuyamadık
sabah 6 da şurup içirdim az sızdık beraber 9 da uyandık zar zor kahvaltımızı yaptık ortalık dandiri yemeğimi koyayım lasly mi yapayımm
bugünde adet olacam her yanım ağrıyo dün tatlı krizine girdim çocuğun çikolatadan 2 parcasını yedim sonra sinirlendim 30 dakka koşu bantında yürüdüm
sonra karaadayı izledimm ağla ağla helak oldummm kocam ne ağlıyon diyoo rejim yapıyonya kısa devre yaptın heralde diye dalga geçtii
sabahta kahvaltı saati adam gibi hazırlamadım saatide geçince az bişeyler atıştırdımm ara yapmam artıkın öğlenede yemek yokk kalkamda evi bi hale yola koyayım minikte öksürüp duruyo yavrum
Unutulur mu o tarih hichayatta en sevdiğim olmazsa kesinlikle doymam dediğim besinden vazgectigim gün ama kendimi tebrik ediyorum ekmek benim zaafımdı İnşallah bu fedakarlıklarimizin sonucunu alırız..Zaten bu hurma yoğurt detoksumda annem coştu sarmalar, kuru fasulyeler, mantilar börekler sabrimi epeyi zorladı ama şükür taviz vermedim :)
90 kilo bile hayal benim icin(( tam 116 kiloyum boyum 175 cm.9 yil once 70 kiloydum evlenirken.hamile kaldigimda bile 110 kiloydum.olmuyor zayiflayamiyorum.insulin direncim var.ilaci duzenli icmiyorum.bi etkisi yok gibi.tam niyetleniyorum.spora basliyorum iki gunde ayaklarim acisindan birakiyorum.diyet de ayni dayanamiyorum.stresli bi hayatim var.moralim bozuldugu an saldiriyorum nerde kalorili yiyecek varsa.esimde duymadigim hakaret kalmadi.zayif biti durmadan yemek yiyor bir gram almiyor bana durmadan spor yapmami yemegi kesmememi soyluyor onu da denedim.1 ay aglsya aglaya yurudum kosu bandinds ama diyetsiz veremedim biraktim.yapayalniziim.cevremde beni anlayan kimse yok.ben cok gaza geliriim ve hmen motive olurum.ama esim hep kiriyor hevesimi yapamazsin basaramazsin yine birakacaksin diyor iki gune kalmadan birakiyorum.bu yazi da zehir etmek istemiyorum kendime de kocamla cocugumada.yind umutsuzum.dun basladim yarim saat de yurudum kosu bandinda.10 dk bacak egzersizi yaptim.sabahtan beri oluyorum bacaklarimin acisindan gene biraktim bugun.offffff offfff disari cikmak istemiyorum.yasamak bile haram benim gibisine
benim mezuniyetim var ve kilom biraz yüksek 90 +6 bugün diyete başladım karbonatlı su içiyorum ayrıca spora da yazıldım fakat şeker hastasıyım sürekli açıkma hissi var
Akşam da hurma yerine yoğurda haşlanmış bulgur ve salatalık ekleyip yedim az da olsa doydum gibi hurma ve kuru kayısıyı da çayla yedim
Valla dayanılmaz birşey yapıp da dayanarlarsa bravo
Ben o kadar serbest yedikten sonra bana eziyet oldu resmen
merhaba kizlar, 93.4 kilomla yeniden buradayimvallahi 90lari gormek nasip olmayacak galiba
en azindan biraz daha toparladim kendimi, master isim de bitti hemen hemen, ama tabi ilacsiz basaramadim sakinlestirici aldim
Bu arada yeni arkadaslar katilmislar, hosgeldinizben burayi hep takip ederim ama cok az yazarim genellikle ne kadar denesem de
erken yemişsin yenaBen akşam yemeğimi yedim sabah erken yeyince çok acıktım birazdan yürüyüşe gideceğim..
Ohhh karnım tok sırtım pek ..
Sabah,
2 yumurta
1 çay bardağı fındık
10 zeytin
Peynir
yeşillik ve havuç
2 gün kurusu
Kahve yeşilçay
Akşam,
Yoğurt çorbası
yeşil mercimek
lahana salatası
turşu
duydummmmdün bir arkadaşımla konuşuyorduk ta hava da çok fazla elektirk olduğu söyleniyormuş falan fıstık..O yüzden bu ara elektrikli ürünler de bozulma riski çok yüksekmiş..ÖZellikle elektrik süpürge..
Canım benim üzülme .biz de zayıflayacağız inan bana umutsuz olma..Ben de çok çekiniyorum o yüzden doktorlardan..( egedeniz duymasın )
Zayıfladıktan sonra gidersin doktorun karşısına bir zamanlar şişman ama gururlu bir kadın var dı işte o benim hıhhh deyip saçlarını savurursun..
Kapıdan çıkarken de ben zayıfladım ama sen adam olamadın deyip lafı gediğine koyarsın..
ben de daha diyet moduna giremedim.. ekmeği kestim , zaten çok da fazla yemem. ama akşam bir dilim ekmek sonra da yarım dilim kek yedim:26::26:iki haftada bir arpa boyu yol gidemedim. acil motivasyon lazım. harekete geçmek lazım...
benim mezuniyetim var ve kilom biraz yüksek 90 +6 bugün diyete başladım karbonatlı su içiyorum ayrıca spora da yazıldım fakat şeker hastasıyım sürekli açıkma hissi var
anladım canım
belki gerçekten dengesini zaman zaman koruyamıyordum annen, sen bu dediğimi bir kere daha düşün canım benim....
ne de olsa o senin annen.
seni de anlıyorum ama.
öpüyorum sıkma canını
bu arada iyi grip olmuş, çok çok geçmiş olsun
bol bol dinlen lütfen....
istirahat iyi geliyo.
90 kilo bile hayal benim icin(( tam 116 kiloyum boyum 175 cm.9 yil once 70 kiloydum evlenirken.hamile kaldigimda bile 110 kiloydum.olmuyor zayiflayamiyorum.insulin direncim var.ilaci duzenli icmiyorum.bi etkisi yok gibi.tam niyetleniyorum.spora basliyorum iki gunde ayaklarim acisindan birakiyorum.diyet de ayni dayanamiyorum.stresli bi hayatim var.moralim bozuldugu an saldiriyorum nerde kalorili yiyecek varsa.esimde duymadigim hakaret kalmadi.zayif biti durmadan yemek yiyor bir gram almiyor bana durmadan spor yapmami yemegi kesmememi soyluyor onu da denedim.1 ay aglsya aglaya yurudum kosu bandinds ama diyetsiz veremedim biraktim.yapayalniziim.cevremde beni anlayan kimse yok.ben cok gaza geliriim ve hmen motive olurum.ama esim hep kiriyor hevesimi yapamazsin basaramazsin yine birakacaksin diyor iki gune kalmadan birakiyorum.bu yazi da zehir etmek istemiyorum kendime de kocamla cocugumada.yind umutsuzum.dun basladim yarim saat de yurudum kosu bandinda.10 dk bacak egzersizi yaptim.sabahtan beri oluyorum bacaklarimin acisindan gene biraktim bugun.offffff offfff disari cikmak istemiyorum.yasamak bile haram benim gibisine
Gunaydin canlarim
aksam giremedim ne cok konusmusunuz oyle oku oku bitmedi bugun hurma yogurta ara vermem lazim annem var o kiziyo boyle diyetlere sagligin bozulacak diye ama dun uyguladim nimetini gordum 1 gunde 500 gr gitti saka gibi bugun 89.0 geldim annem gider gitmez kaldigim yerden devam
Dün süpürge tutarken paaaatt diye bir ses akabin de iğrenç kokulu duman ödüm koptu resmen...
Hemen fişi çektim ..Elektirk süpürgem sizlere ömür...amann ne koku ne koku zar zor arındı ev kokudan..
benim negatfi enerjime dayanamdı süpürge, patlatıverdim valla)
ahh anne ler ahh annelerr
geçen bi yazıda aslında kiuurlolu olanların çogu anneleri çocukken yey yee diye yaptıkları baskı sonucu oluyomuş beni bide anne annem büyüttü bakkaldan para şeklinde çikolata alırdım ekmek arası koydururdu içine otursun diye:))))))))))))))))
çocukluktan beri içime otura otura bu hale geldimmm
geçmiş okudum hayrılı günler diliyorum herkeze
bugün gece kız gripten öksürmekten ateşten uyuyamadık
sabah 6 da şurup içirdim az sızdık beraber 9 da uyandık zar zor kahvaltımızı yaptık ortalık dandiri yemeğimi koyayım lasly mi yapayımm
bugünde adet olacam her yanım ağrıyo dün tatlı krizine girdim çocuğun çikolatadan 2 parcasını yedim sonra sinirlendim 30 dakka koşu bantında yürüdüm
sonra karaadayı izledimm ağla ağla helak oldummm kocam ne ağlıyon diyoo rejim yapıyonya kısa devre yaptın heralde diye dalga geçtii
sabahta kahvaltı saati adam gibi hazırlamadım saatide geçince az bişeyler atıştırdımm ara yapmam artıkın öğlenede yemek yokk kalkamda evi bi hale yola koyayım minikte öksürüp duruyo yavrum
esselamun aleykum bacılar
nasılsınız umarım herkez iyidir ben hiçççç iyi deyilimdun mr için gittik randevumuz 2 deydı 4 .30 kadar bekledik benı ıçerı aldı kılomu sordu sonra ne dese beyenırsınız sızın mr çekemem kılonuz fazla e kardeşim sen beni kaç saattır görmedınmı dedım kıvırdı doktor bır ay once gördüerde çektirelim dedik yok illa burda olacak dedi benim şarteller attı bizi başka bi ozel labaratuara gönderdiler orada cumadan önce çekemeyiz 2 hastanenin mr bozuldu saat 3 kadar mr çekiyoruz dedi birde burdakı mr hastanenınkı aynı sırf risk almamak için çekmiyorlar dedi ben iyice delirdim gelene kadar ağladım kilo luysan hastalanmaya bıle hakkınyok çünkü seni insan yerine bile koymuyorlaracıl bısey olsa geber umurlarında değil eşimde üzüldü aman gezdik geldik takma kafana diye beni teselli etmeye çalışıyor canm sinirlerim çok bozuk kendimi çokk aşşalanmış hissediyorum
http://www.modelmydiet.com/kendi büstümü hazırladım hedefe ulaştımmı nası olurum bakın bakalımşimdiki halim ve hedefim var
selamun aleyküm güzeller.
bugün netbuk beni deli etti. kilitlendi yine sabahtan beri taratıp duruyorum. neyse düzeldi birazcık.
bende fırsattan istifade işlerimi hallettim bir tek yemek kaldı. onunda adı belli bamyadünden taze fasulye ve bulgurda var işlem tamam.
bamya deyince esra geldi aklıma
esra yasaklandıktan sonra hiç gelmedi. küstümü bir sıkıntısımı var :44:
inşallah iyidir.
Slm kızlar bende 4 kilo vermişim.yavaş oluyor ama olsun 100 den 96 yi görmek guzel
Selamün aleykümm...
ben geldimm...iki gündür sağlık ocağına iğneye gidiyoruz görümcemle b12 eksili varmış iğne vermiş doktor gitmişken bende aile hekimime ilaç yazdırayım dedim..diyet yaptığımı falan ama zor kilo verdiğimi anlattım..yakın tarihte yaptırdığım tahlilleri gösterdim bi sorunum olmadığını muhtemelen metabolizman yavaş ondandır dedi..insülin direncim yada troidlerimde bir sorun yokmuş sevindim...he bu arada şu adımsayardan istedim verdi..ama henüz kullanmaya başlamadım...menü paylaşmaya devam ediyorum çok abartılı bişey yemiyorum ama çokkkk şiş hissediyorum cumadan beride tartılmadım ne durumdayım bilmiyorum...bu arada akşam bir dilim kek ve halley sabahta bir dilim keke mağlup oldum..neyse toparlıcam inşallah...
esselamun aleykum bacılar
nasılsınız umarım herkez iyidir ben hiçççç iyi deyilimdun mr için gittik randevumuz 2 deydı 4 .30 kadar bekledik benı ıçerı aldı kılomu sordu sonra ne dese beyenırsınız sızın mr çekemem kılonuz fazla e kardeşim sen beni kaç saattır görmedınmı dedım kıvırdı doktor bır ay once gördüerde çektirelim dedik yok illa burda olacak dedi benim şarteller attı bizi başka bi ozel labaratuara gönderdiler orada cumadan önce çekemeyiz 2 hastanenin mr bozuldu saat 3 kadar mr çekiyoruz dedi birde burdakı mr hastanenınkı aynı sırf risk almamak için çekmiyorlar dedi ben iyice delirdim gelene kadar ağladım kilo luysan hastalanmaya bıle hakkınyok çünkü seni insan yerine bile koymuyorlaracıl bısey olsa geber umurlarında değil eşimde üzüldü aman gezdik geldik takma kafana diye beni teselli etmeye çalışıyor canm sinirlerim çok bozuk kendimi çokk aşşalanmış hissediyorum
Zeynepçim netten baktık arçeliğin 100 küsura var bir modeli yarın gelicek..
Yaptırmak istemedim yenisi olsun artık...
Görümcen kaç yaşın da .?
iyi aksamlar kizlar , ben 3 sene kadar önce bu sayfada bi 20 kg a yakin kilo verip 71 kilolara inmis biriyim , ayrica polikistik over liyim , bir kizim oldu su an 16 aylik , 100 kg ile doğuma girdim , sonrasinda 82 de uzun süre kaldim ama su 2-3 aydir yine baya bi kilo aldim , 90 + yim ama tartilmaya korkuyorumnasil yapicam nerden başlicam bilemedim , bebegimi halen emziriyorum o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacim var , YENA cim herkes gider sen gene burdasin dimi :)) cok sevindim burda olmana
o zaman tekrar hoşgeldin diyelim
benimde 6 aylık kızım var 1.5 ay önce sütüm kesildi ondan sonra bende kilo vermeye karar verdim ve buraya üye oldum.
Ah ah ben de bir türlü giremiyorum o moda canım
Kahvaltı dışında ekmek yemiyorum ben de ama işte o kekler tatlılar fena malesef
iyi aksamlar kizlar , ben 3 sene kadar önce bu sayfada bi 20 kg a yakin kilo verip 71 kilolara inmis biriyim , ayrica polikistik over liyim , bir kizim oldu su an 16 aylik , 100 kg ile doğuma girdim , sonrasinda 82 de uzun süre kaldim ama su 2-3 aydir yine baya bi kilo aldim , 90 + yim ama tartilmaya korkuyorumnasil yapicam nerden başlicam bilemedim , bebegimi halen emziriyorum o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacim var , YENA cim herkes gider sen gene burdasin dimi :)) cok sevindim burda olmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?