Güneşli ama soğuk bir İzmir sabahından günaydın şişmandaşlar.
Sismandaslar:))))bu guzeldi iste yuzum guldu valla
Bulgur serbest dafitayAma tabak tabak değil tabiii.
Karatay da zeytinyağ tereyağ ye yiyebildiğin kadar öyle diyolar...yağ yağı yakarmış..
Akşam yemeklerimiz pişti olmuş
Karatay diyeti iyi hos ama bazi seyleri almiyor mantigim.yaglarimizdan kurtulalim derken uzerine ekleme olmasin .
İstikrar sağlayamadığımız için buradayız yalnız değilsin..Hoşgeldin aramıza...
Merhaba, Hepimizin derdi iğrenç kilolar..Umutsuz olma lütfen ve kendine çok fazla yüklenme...
Bu kilolar da acele etmemeliyiz..Artı yürüme bandı değil de dışarıda 20-25 dakikayla başlayıp zamanla arttırman daha sağlıklı..bant eklemleri aşırı yoruyor diye okuyorum yorumlarda...
Panik olmadan sağlıklı beslenmeye başlayıp hafif yürüyüşle destekleyin...Sonuç harika olacak...
ve aleyküm selamselamün aleyküm.....
bugün akşam yediklerim
1tane portakal
2kk peynir
30tane zeytin
1kase yoğurt
1kase turşu
3tane yeşil biber
biraz maydanoz
2çb kuru yemiş
menumude yazayim cikmadan
sabah: yogurt, 7hurma
ögle: 9kasik brokoli ve karnibahar graten besamel soslu
ara: 1avuc kuru yemis
aksam: yogurt 7 hurma
ara: 4kasik yogurt
3litre su
1bardak mesir macunu cayi
o zaman tekrar hoşgeldin diyelim
benimde 6 aylık kızım var 1.5 ay önce sütüm kesildi ondan sonra bende kilo vermeye karar verdim ve buraya üye oldum.
Canim kesinlikle sutten kesme.gecen yil kizim 8 aylikken ben hem emxirmis hrmde diyet yaparak bol su icrrek 2 ayda 10, kilo vermistim.simdi sutu bıraktım ve bir anda kilo almaya basladim.3 kilo aldim simdi 90 ile 91 arasi gidip geliyom.sakin sutu kesme bu onun bu dünyada ki en degerli yiyeceğibende hosbuldum dieyim , süyün kesilmesine üzüldüm ama bi taraftanda özgürsün dielim , Allah bagislasin melegini , ben emzirme konusundada henüz bi karar veremedim , memeden ayırıp inek sütü vermekte mantıksız geliyo sütüm varken , offf offff zor işler :) hakkimizda hayırlısı olsun dielim
Hayırlı sabahlar
Bugün dünden daha güzel geçsin inşallah
Ben kızlarımı okula gönderdim hemen bir poğaça hamuru mayaladım arkadaşıma misafir gelecek yapıp ona götüreceğim beni de çağırdı ama bir şekilde gitmeyim diye niyetliyim orda oturup yiyeceğime yürüyüş yaparım :)
canımmm yaaa çok moralim bozulu benim bile olsun sıkma canını vericez bu günlerede gülücez inşallahhhesselamun aleykum bacılar
nasılsınız umarım herkez iyidir ben hiçççç iyi deyilimdun mr için gittik randevumuz 2 deydı 4 .30 kadar bekledik benı ıçerı aldı kılomu sordu sonra ne dese beyenırsınız sızın mr çekemem kılonuz fazla e kardeşim sen beni kaç saattır görmedınmı dedım kıvırdı doktor bır ay once gördüerde çektirelim dedik yok illa burda olacak dedi benim şarteller attı bizi başka bi ozel labaratuara gönderdiler orada cumadan önce çekemeyiz 2 hastanenin mr bozuldu saat 3 kadar mr çekiyoruz dedi birde burdakı mr hastanenınkı aynı sırf risk almamak için çekmiyorlar dedi ben iyice delirdim gelene kadar ağladım kilo luysan hastalanmaya bıle hakkınyok çünkü seni insan yerine bile koymuyorlaracıl bısey olsa geber umurlarında değil eşimde üzüldü aman gezdik geldik takma kafana diye beni teselli etmeye çalışıyor canm sinirlerim çok bozuk kendimi çokk aşşalanmış hissediyorum
teşekkürederim yena alasam içerlermikiii dün gecede sabaha kadar öksürükten uyuyamaduk eşimde sen hasta ettin doğum gününe götürdün diye laf söyledii canım sıkıldıdün bir arkadaşımla konuşuyorduk ta hava da çok fazla elektirk olduğu söyleniyormuş falan fıstık..O yüzden bu ara elektrikli ürünler de bozulma riski çok yüksekmiş..ÖZellikle elektrik süpürge..
Canım benim üzülme .biz de zayıflayacağız inan bana umutsuz olma..Ben de çok çekiniyorum o yüzden doktorlardan..( egedeniz duymasın )
Zayıfladıktan sonra gidersin doktorun karşısına bir zamanlar şişman ama gururlu bir kadın var dı işte o benim hıhhh deyip saçlarını savurursun..
Kapıdan çıkarken de ben zayıfladım ama sen adam olamadın deyip lafı gediğine koyarsın..
Bu sene ne çok hastalandı çocuklar, geçmiş olsun prensese..Dafi demişti galiba boza iyi geliyomuş öksürüğe..Bulursan içir bakalım belki ilaca gerek kalmadan iyileşir ..
valla memlekete gittiğimde eltimin tek saplı ucu üçgen küçük süpürgesi vardı anam nası çekiyooo çokta ucuza almışş büyük süpürgelere taş çıkarır elektirik eşyası şans işi vallaAsucum markadan çok uygun bişey almam gerek bu ara...
hiç sırası değildi bozulmaının ama vardır bundada bir hayır..
olsunn bae azmı 250 gr yağdan 16 paket sana yağ eder 4 kilo:)Slm kızlar bende 4 kilo vermişim.yavaş oluyor ama olsun 100 den 96 yi görmek guzel
geçmiş olsunnSelamün aleykümm...
ben geldimm...iki gündür sağlık ocağına iğneye gidiyoruz görümcemle b12 eksili varmış iğne vermiş doktor gitmişken bende aile hekimime ilaç yazdırayım dedim..diyet yaptığımı falan ama zor kilo verdiğimi anlattım..yakın tarihte yaptırdığım tahlilleri gösterdim bi sorunum olmadığını muhtemelen metabolizman yavaş ondandır dedi..insülin direncim yada troidlerimde bir sorun yokmuş sevindim...he bu arada şu adımsayardan istedim verdi..ama henüz kullanmaya başlamadım...menü paylaşmaya devam ediyorum çok abartılı bişey yemiyorum ama çokkkk şiş hissediyorum cumadan beride tartılmadım ne durumdayım bilmiyorum...bu arada akşam bir dilim kek ve halley sabahta bir dilim keke mağlup oldum..neyse toparlıcam inşallah...
ay çok kötü kokuyoo biliyomm yazın benim süpürgede gitti aynı şekilde ama 70 liraya motorunu değiştirdik yeni almadım yani....
geçmiş olsun kuzuna canım....
hoşgeldinn...
teşekkür ederim meyrageçmiş olsun kızına.
teşekkürederimmmmhoşgeldiniz. burada birvirimizi motive etmek için varız
geçmiş olsun cnm. sen üzülünce bende üzüldüm. asıl insanların böyle davranmaya hakları yok. en azından sağlık için zayıflamamız gerektiğini acıda olsa tekrar öğrenmiş olduk ve malesefki bu tecrübeler çok can acıtıyor
nursena cnm kızına geçmiş olsun en kısa zamanda toparlar inşallah
dafi evet yaa buranın havası okadar deişkenki günlük güneşlik çıkıyoruz evden sonra bi bakıyoz yağmur sel fırtına bide kar yağmıyo buralara sanırım ondanda mikroplar kırılmıyo karların rasında hastalanmamıştık bu kadar
nursena senin prenses bu sene sık sık hastalandı. geçmiş olsun canım. oraların havasınamı alışamadı acaba:44: yada bağışıklık sistemi mi zayıf:44:
balla zencefil karıştırıp ver istersen biraz hem öksürüğe iyi gelir hem bağışıklığı güçlenir. kış geldimi ben her çayıma zencefil koyuyorum hiç grip olmadık bu kış.tarhana yaparken tarhananın içine bile taze zencefil kaynatıp suyunu koydum. çok şükür şu ana kadar eşimde bende grip olmadık.inşallah bundan sonrada olmayız.
yüzü hiç değişmemiş bununmodelde olsa daha orjinal olmalıydı .
hadi bakalım en kısa sürede hedefine ulaşırsın inşallah
ahh kek ler beni benden alır kokusu off yazlıkları giymeye başlıyınca napcaz acepben de daha diyet moduna giremedim.. ekmeği kestim , zaten çok da fazla yemem. ama akşam bir dilim ekmek sonra da yarım dilim kek yedim:26::26:iki haftada bir arpa boyu yol gidemedim. acil motivasyon lazım. harekete geçmek lazım...
asuuuuuuuu bak yeetişirim sanaAh ah ben de bir türlü giremiyorum o moda canım
Kahvaltı dışında ekmek yemiyorum ben de ama işte o kekler tatlılar fena malesef
sanada geçmiş olsun arkadaşımSelam canlarim!!! bugun dune bakarak coook coook daha iyiyim, dunki gibi akmiyor burnum :) mesir macunu cayi cok iyi geldi tahmin ettigim gibi :) bu aksamda icerim yarina birseycigim kalmaz...
ama bugun butun gun okulda ogretmenler konustukca masal gibi geldi... gozlerim kapanip kapanip durdu
hosgeldinnn hep beraber kilo verelim burda :)
sagol canim!!! bugun daha iyiyim sukur :)
Hosgeldin canim!!! sakin uzulme! Baslarda yani 100kg ye gelene kadar sadece yuruyus yapsan bile yeter canim, yada youtube de leslie sansone 3mile diye arat onu yap.
bende 112.8kg ile basladim gerci 2o11 yilindaydi :) sonra verdim 100e kadar biraktim, ve tekrar karar verdim suan 88,5kg yim :)
hadi bakalim 1gunde 500gr super :)
gecmis olsun canim supurgen icin... galiba yenisini almissin yarin gelicekmis hayirli olsun gule gule kullan
ayyyy aynen dedigin gibi canimcocukken yemedigim zaman burnumu SIKar zorla agzima sokarmis yemegi...
kizina gecmis olsun canim!!!
uzulme canim takma kafana oylelerini!!! Oylelerine inat zayifliycaz biz canim!!!
ayyy supermis... kendimi gordumde igrendim....
esra nasil yasaklandi ben anlamadim daficim? :S
bravo canim boyle devam!!!
Gecmis olsun canim
hoş geldinnnnn bende varım gitmedimmmmm on yılı doldurunca parti vercez yenaylaaaiyi aksamlar kizlar , ben 3 sene kadar önce bu sayfada bi 20 kg a yakin kilo verip 71 kilolara inmis biriyim , ayrica polikistik over liyim , bir kizim oldu su an 16 aylik , 100 kg ile doğuma girdim , sonrasinda 82 de uzun süre kaldim ama su 2-3 aydir yine baya bi kilo aldim , 90 + yim ama tartilmaya korkuyorumnasil yapicam nerden başlicam bilemedim , bebegimi halen emziriyorum o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacim var , YENA cim herkes gider sen gene burdasin dimi :)) cok sevindim burda olmana
hakkaten yaağ dolu göbeğimden nefret ediyorumm benaynı ağırlıktaki yağ ve kas kütlesi...
midem bulandı akşam akşam ..
taşıdığım onca ağırlıktan tiksindim.
kendime acıdım..
yarın sabah uyanınca tekrar bakayım bu resimlere...
iyi geceler...
asummmmmm puaca kokusuna nası dayancan bacımm yaa allah sabır versinnHayırlı sabahlar
Ben kızlarımı okula gönderdim hemen bir poğaça hamuru mayaladım arkadaşıma misafir gelecek yapıp ona götüreceğim beni de çağırdı ama bir şekilde gitmeyim diye niyetliyim orda oturup yiyeceğime yürüyüş yaparım :)
Vee hurma ve yoğurtta 6. Gün başlasın :) sonuçları bende çok merak ediyorum ama cumaya kadar tartılmak yok :)
erken yemişsin yena
ben 19.30 da yiyebildim. eşim biraz geç geliyor buda benim dezavantajım.
süpürgen hayırlı olsun iyi çıkar inşallah
duydummmm
süpürgene de geçmiş olsun.. bazen bi şeyleri değiştirmek iyi gelir. istemeden bir şeyi değiştirirsin, bu sana isteyip de değiştiremediklerin için güç verir..
Selam canlarim!!! bugun dune bakarak coook coook daha iyiyim, dunki gibi akmiyor burnum :) mesir macunu cayi cok iyi geldi tahmin ettigim gibi :) bu aksamda icerim yarina birseycigim kalmaz...
ama bugun butun gun okulda ogretmenler konustukca masal gibi geldi... gozlerim kapanip kapanip durdu
esra nasil yasaklandi ben anlamadim daficim? :S
25 yaşında yenacım nedenki....
hayırlı olsun güle güle kullan süpürgenii...
bende bugün diyet miyet kalmadı...menü yazmıcam oyüzden...tatlıyı çok fazla yedim toparlamak zor olucak ama pes etmicem inşallah...
iyi aksamlar kizlar , ben 3 sene kadar önce bu sayfada bi 20 kg a yakin kilo verip 71 kilolara inmis biriyim , ayrica polikistik over liyim , bir kizim oldu su an 16 aylik , 100 kg ile doğuma girdim , sonrasinda 82 de uzun süre kaldim ama su 2-3 aydir yine baya bi kilo aldim , 90 + yim ama tartilmaya korkuyorumnasil yapicam nerden başlicam bilemedim , bebegimi halen emziriyorum o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacim var , YENA cim herkes gider sen gene burdasin dimi :)) cok sevindim burda olmana
hoşbuldum
hoşbuldum ,inşallah avantaj olur canım ama bizimki tam bir meme bağıömlısı oldu heleki son zamanlarda gece uyanip uyanip emmek istiyo , bende sabah öyle bir uyaniyorumki açlıktan midem bulanıyo resmensonra gözüm bişey görmüyo tabi ne bulursam yiyorum :18:
aynı ağırlıktaki yağ ve kas kütlesi...
midem bulandı akşam akşam ..
taşıdığım onca ağırlıktan tiksindim.
kendime acıdım..
yarın sabah uyanınca tekrar bakayım bu resimlere...
iyi geceler...
Hayırlı sabahlar
Vee hurma ve yoğurtta 6. Gün başlasın :) sonuçları bende çok merak ediyorum ama cumaya kadar tartılmak yok :)
canımmm yaaa çok moralim bozulu benim bile olsun sıkma canını vericez bu günlerede gülücez inşallahhh
allah sağlık sıhat versinnn dün bi arkadaşım face den eklemişş yıllar oldu evleneli koptuk görüşemedik evlendiğinde 100 vardı kilosu facede resimlerine bi baktımm tanıyamadım 45 kiloo olmuş ayy dedim ne yaptın sen kendine tanıyamadım senii meğer kız trafik kazası geçirip beğin ameliyatı estetik 6 ameliyat geçirmişşş şimdi çok mutluyum zayıfım ama sağlığım yerinde deil ben neden ağlamışım sabah lara kadar kiloluyum diye kızıyorum kendime diyoo allah sağlığımızı bozmasın elden ayaktan düşürmesinde yavaş yavaş veririrz kilomuzu canım kız anlattı ben ağladımmm
onun için bak eşinde moral vermişş üzülme nası aldıysak vericez inşallah
olsunn bae azmı 250 gr yağdan 16 paket sana yağ eder 4 kilo:)
geçmiş olsunn
arkadaşım var bir haftadı oda yapıyo rejim kız ben hayatta spor yapmam sevmem yapmayı diyo ama 90 den 70 lerde şimdi almıyoda spor yok ama boğazdan kesmiş tabii yemiyerek veryo bir haftada 2 kilo verdi ben 1 buçuk kilo hem yemedim hem deli gibi spor yaptım her bün ye farklı tabi
teşekkür ederim meyra
teşekkürederimmmm
dafi evet yaa buranın havası okadar deişkenki günlük güneşlik çıkıyoruz evden sonra bi bakıyoz yağmur sel fırtına bide kar yağmıyo buralara sanırım ondanda mikroplar kırılmıyo karların rasında hastalanmamıştık bu kadar
zencefili akşam yaptım 1 kase ailecek yedirdim herkeze
ahh kek ler beni benden alır kokusu off yazlıkları giymeye başlıyınca napcaz acep
asuuuuuuuu bak yeetişirim sana
sanada geçmiş olsun arkadaşım
insan kendini dışardan görünce ne kadar kötü oldunu anlıyo demi ayna gibi gerçekler yüzüne çarpıyo inşallah hedefe ulaşırız kıa zamanda
hoş geldinnnnn bende varım gitmedimmmmm on yılı doldurunca parti vercez yenaylaaa
hakkaten yaağ dolu göbeğimden nefret ediyorumm ben
asummmmmm puaca kokusuna nası dayancan bacımm yaa allah sabır versinn
Gunaydin cancagizlarim
Bu gunler biraz yogun geciyor fazla giremiyorum ama aklim kalbim hep sizde
ohhhh alıntılarımı yaptımmm şimdi sporumu yapayım dün adetin ilk güünü her yanım ağrıyodu temizlikte yaptım bu gün yapayım sporumu bakalım pazartesi ümüdim yok ya kaç kilo olcam diyetisyene gidicem 2 hafta sonra gel dediydi aha haftayı gene ortalacık çarşamba oluverdi zaman nasıl çabuk geçiyooo
hayırlı günlerrrr
Cep telefonumdan yaziyorum arkadaslar.mesajlarinizi okudum.kopyalayamadim ama.neyse onu da ogrenirim umarim:))hosbulduk.cevap yazan arkadaslara tesekkur ederim.yalniz olmadigimi hissetmeye basladim.moralim bozuldugu an yemek yiyerek ozellikle de tatli borek tarzi yiyecekler mutlu oluyorum.anlik tabii sonra saatler suren pismanlik ahh bunu bir yenebilsem
Günaydın, neden yoğunsun canım sen.??
Bir de naaptın kullanıcı ismin değişecekmi.?
nasıl gidiyor nursnena varmı kilo kaybın..Gerçi hastlanmışsın şişlik vardır şimdi...
PAzartesiye daha çok var verisin sen..
yena nedense önceden verdiğim gibi çatır çatır gitmiyo kilolar daha fazla verirdimm ama metobolizma napsınnn sen 80 ol gei 90na çık kızıyorumki kendime dün bi arkadaşım var ablaları falan nası kilolu boyunu kaybolmuş ablamın diyo 2 ablası annesi kilolu bana diyokii verdin madem 1-2 kilo alınca geri sıksaydın ya diyo canına yazık şimdi geri 10 kilo vermeye uğraşıyosun diyo benim alem hep obezite kızımı doğurduğumdan beri dkkat ediyorum kızı lisede ayrıca etmesem bende olurum ablamlar gibi diyo 2 kilo alsa takıntı yapıyo 15 günde geri veiriyo valla işte hayat boyu dikkat etmemiz lazım ama verdim nasıl olsa diye salarsak ahanda benim gibi oluruz valla kızardım kilo takıntısı olanlar ayy bende aynen öle oldum taktım 80 ne inene kadaar uğraşcam valla aaynalar küstümm resmenGünaydın, neden yoğunsun canım sen.??
Bir de naaptın kullanıcı ismin değişecekmi.?
nasıl gidiyor nursnena varmı kilo kaybın..Gerçi hastlanmışsın şişlik vardır şimdi...
PAzartesiye daha çok var verisin sen..
Yenacim anlatmak istemiyordum ama offf
3 aydir hastanelerdeyim adet oldum ve kanamam kesilmedi 20 gun sonra kurtaj ettiler yine kesilmedi ondan 2 hafta sonra sis denilen hir operasyon gecirdim sonra polip var ameliyat dediler ameliyat oldum yine kesilmedi yasin kucuk olmasa rahimi alirdik ama yasin kucuk dediler iki gundur cok fazlaydi afedersin wcden kalkamadim acile gittim iki gundur ugrasiyorum dun yine kurtaj oldum hemde uyusturmadan bagirttira bagirttira birde hormonlu spiral taktilar dun gece bu seferde gecmezse rahimi alicaz dediler dua edin bana canim artik kan gormek istemiyorum 3 aydir biktim artik isyan olmasin allahim isim degistirmeylede ugrasamadim ama yeni ismim esracan degistirmesemde siz oyle bilin canim
size ne desem bilemiyorum valla tebrik ederim ben 1 gün zor dayandım inşallah güzel sonuçlar alırsınızEminim cok iyi sonuc alacaksin canim ben 1 gun yapabildim simdi annem var o yaptirmiyo bu hurma ve yogurt metebolizmayi hizlandiriyo herhalde hala hizli bir sekilde gidiyo sabah 88.9 geldim saka gibi
Yenacim anlatmak istemiyordum ama offf
3 aydir hastanelerdeyim adet oldum ve kanamam kesilmedi 20 gun sonra kurtaj ettiler yine kesilmedi ondan 2 hafta sonra sis denilen hir operasyon gecirdim sonra polip var ameliyat dediler ameliyat oldum yine kesilmedi yasin kucuk olmasa rahimi alirdik ama yasin kucuk dediler iki gundur cok fazlaydi afedersin wcden kalkamadim acile gittim iki gundur ugrasiyorum dun yine kurtaj oldum hemde uyusturmadan bagirttira bagirttira birde hormonlu spiral taktilar dun gece bu seferde gecmezse rahimi alicaz dediler dua edin bana canim artik kan gormek istemiyorum 3 aydir biktim artik isyan olmasin allahim isim degistirmeylede ugrasamadim ama yeni ismim esracan degistirmesemde siz oyle bilin canim
yena nedense önceden verdiğim gibi çatır çatır gitmiyo kilolar daha fazla verirdimm ama metobolizma napsınnn sen 80 ol gei 90na çık kızıyorumki kendime dün bi arkadaşım var ablaları falan nası kilolu boyunu kaybolmuş ablamın diyo 2 ablası annesi kilolu bana diyokii verdin madem 1-2 kilo alınca geri sıksaydın ya diyo canına yazık şimdi geri 10 kilo vermeye uğraşıyosun diyo benim alem hep obezite kızımı doğurduğumdan beri dkkat ediyorum kızı lisede ayrıca etmesem bende olurum ablamlar gibi diyo 2 kilo alsa takıntı yapıyo 15 günde geri veiriyo valla işte hayat boyu dikkat etmemiz lazım ama verdim nasıl olsa diye salarsak ahanda benim gibi oluruz valla kızardım kilo takıntısı olanlar ayy bende aynen öle oldum taktım 80 ne inene kadaar uğraşcam valla aaynalar küstümm resmen
canım yaa geçmiş olsuun allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?