Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet dogru soyluyosun arkadasim.zaten en buyuk sorun aceleci davranmak.sanki bu 45 kilo 3 gunde mi olustu ki verilsin cabucak.bi de vucut agir olunca spor yapmak da cok guc.sonuc harika olacak.Allahim ne guzel cumle buuu.:))) 10 gunde bir tartilip sonucu yazacagim ilk baslarda hergun yapamasam da yurudugum kardir.gece yemelerini kessem bile fark eder diye dusunuyorum.

selamün aleyküm.....

bugün akşam yediklerim
1tane portakal
2kk peynir
30tane zeytin
1kase yoğurt
1kase turşu
3tane yeşil biber
biraz maydanoz
2çb kuru yemiş
ve aleyküm selam
meyracım menülerini hiç beğenmiyorum canım
sen daha güzel menü yapabilirsin

Kizlar gunaydin
Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler sefa getirmislerrr

menumude yazayim cikmadan

sabah: yogurt, 7hurma

ögle: 9kasik brokoli ve karnibahar graten besamel soslu

ara: 1avuc kuru yemis

aksam: yogurt 7 hurma

ara: 4kasik yogurt

3litre su
1bardak mesir macunu cayi​

Ya sabah oldu hurmalari dusunuorum basaramiycam gibi gelio dun yapamadim poffff...

o zaman tekrar hoşgeldin diyelim
benimde 6 aylık kızım var 1.5 ay önce sütüm kesildi ondan sonra bende kilo vermeye karar verdim ve buraya üye oldum.

ben seni emzirio zannediodum...

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar
Bugün dünden daha güzel geçsin inşallah
Ben kızlarımı okula gönderdim hemen bir poğaça hamuru mayaladım arkadaşıma misafir gelecek yapıp ona götüreceğim beni de çağırdı ama bir şekilde gitmeyim diye niyetliyim orda oturup yiyeceğime yürüyüş yaparım :)

Canim kesinlikle sutten kesme.gecen yil kizim 8 aylikken ben hem emxirmis hrmde diyet yaparak bol su icrrek 2 ayda 10, kilo vermistim.simdi sutu bıraktım ve bir anda kilo almaya basladim.3 kilo aldim simdi 90 ile 91 arasi gidip geliyom.sakin sutu kesme bu onun bu dünyada ki en degerli yiyeceği

Canim sipersin...

OGULCUKLARIM yasadigin duruma cok sinir oldum ama boşver xanim.iste bu cinslere inat zayiflamaliyiz...

Sabah 45 dk 4, 5 km yuruyus bandimda yurudum.bu hurmayi dun cok arasyirdim ve yapmaya karar verdim.esim aksam iki markete bakmis bulanamus.bugun carsita inecegim.ama sabah yogurtla baslayacagim.az sonra yogurt 3 ceviz uiyecegim.

Herkese hayirli bi gun diliyorum

Vee hurma ve yoğurtta 6. Gün başlasın :) sonuçları bende çok merak ediyorum ama cumaya kadar tartılmak yok :)

canımmm yaaa çok moralim bozulu benim bile olsun sıkma canını vericez bu günlerede gülücez inşallahhh
allah sağlık sıhat versinnn dün bi arkadaşım face den eklemişş yıllar oldu evleneli koptuk görüşemedik evlendiğinde 100 vardı kilosu facede resimlerine bi baktımm tanıyamadım 45 kiloo olmuş ayy dedim ne yaptın sen kendine tanıyamadım senii meğer kız trafik kazası geçirip beğin ameliyatı estetik 6 ameliyat geçirmişşş şimdi çok mutluyum zayıfım ama sağlığım yerinde deil ben neden ağlamışım sabah lara kadar kiloluyum diye kızıyorum kendime diyoo allah sağlığımızı bozmasın elden ayaktan düşürmesinde yavaş yavaş veririrz kilomuzu canım kız anlattı ben ağladımmm
onun için bak eşinde moral vermişş üzülme nası aldıysak vericez inşallah
teşekkürederim yena alasam içerlermikiii dün gecede sabaha kadar öksürükten uyuyamaduk eşimde sen hasta ettin doğum gününe götürdün diye laf söyledii canım sıkıldı
sinir ediyo piskolojisi bozuk ben diyom piskologa git sen hastalanalım veya düşsün falan çocuklar teselli edecene deliriyo adam tam tersine
inan hastalanac diye korkuyorum resmen yaa
Asucum markadan çok uygun bişey almam gerek bu ara...
hiç sırası değildi bozulmaının ama vardır bundada bir hayır..
valla memlekete gittiğimde eltimin tek saplı ucu üçgen küçük süpürgesi vardı anam nası çekiyooo çokta ucuza almışş büyük süpürgelere taş çıkarır elektirik eşyası şans işi valla
Slm kızlar bende 4 kilo vermişim.yavaş oluyor ama olsun 100 den 96 yi görmek guzel
olsunn bae azmı 250 gr yağdan 16 paket sana yağ eder 4 kilo:)
geçmiş olsunn
arkadaşım var bir haftadı oda yapıyo rejim kız ben hayatta spor yapmam sevmem yapmayı diyo ama 90 den 70 lerde şimdi almıyoda spor yok ama boğazdan kesmiş tabii yemiyerek veryo bir haftada 2 kilo verdi ben 1 buçuk kilo hem yemedim hem deli gibi spor yaptım her bün ye farklı tabi
geçmiş olsun kızına.
teşekkür ederim meyra
teşekkürederimmmm
dafi evet yaa buranın havası okadar deişkenki günlük güneşlik çıkıyoruz evden sonra bi bakıyoz yağmur sel fırtına bide kar yağmıyo buralara sanırım ondanda mikroplar kırılmıyo karların rasında hastalanmamıştık bu kadar
zencefili akşam yaptım 1 kase ailecek yedirdim herkeze
ahh kek ler beni benden alır kokusu off yazlıkları giymeye başlıyınca napcaz acep
Ah ah ben de bir türlü giremiyorum o moda canım
Kahvaltı dışında ekmek yemiyorum ben de ama işte o kekler tatlılar fena malesef
asuuuuuuuu bak yeetişirim sana
sanada geçmiş olsun arkadaşım
insan kendini dışardan görünce ne kadar kötü oldunu anlıyo demi ayna gibi gerçekler yüzüne çarpıyo inşallah hedefe ulaşırız kıa zamanda
hoş geldinnnnn bende varım gitmedimmmmm on yılı doldurunca parti vercez yenaylaaa
hakkaten yaağ dolu göbeğimden nefret ediyorumm ben
asummmmmm puaca kokusuna nası dayancan bacımm yaa allah sabır versinn

ohhhh alıntılarımı yaptımmm şimdi sporumu yapayım dün adetin ilk güünü her yanım ağrıyodu temizlikte yaptım bu gün yapayım sporumu bakalım pazartesi ümüdim yok ya kaç kilo olcam diyetisyene gidicem 2 hafta sonra gel dediydi aha haftayı gene ortalacık çarşamba oluverdi zaman nasıl çabuk geçiyooo

hayırlı günlerrrr

Vee hurma ve yoğurtta 6. Gün başlasın :) sonuçları bende çok merak ediyorum ama cumaya kadar tartılmak yok :)

Eminim cok iyi sonuc alacaksin canim ben 1 gun yapabildim simdi annem var o yaptirmiyo bu hurma ve yogurt metebolizmayi hizlandiriyo herhalde hala hizli bir sekilde gidiyo sabah 88.9 geldim saka gibi

erken yemişsin yena
ben 19.30 da yiyebildim. eşim biraz geç geliyor buda benim dezavantajım.
süpürgen hayırlı olsun iyi çıkar inşallah

daficim eşim geç geldiğin de beklemiyorum ben..
bazen iki üç defa sofra hazırlıyorum

duydummmm
süpürgene de geçmiş olsun.. bazen bi şeyleri değiştirmek iyi gelir. istemeden bir şeyi değiştirirsin, bu sana isteyip de değiştiremediklerin için güç verir..

Darısı bulaşk makinamın başına.

Gökçeciğim geçmiş olsun...Daha iyi olmana sevindim...

Canım esra yasaklanmadı geçen yaşanan polemikte arkadaşlarımızdan biri sanırım kötü içerik diye bildirmiş mesajını, bir kaç gün banlıydı..
Şimdiler de yoğun sanırım gelmiyor pek..

B12 iğnesi olduğunu söyleyince merak ettim yaşını..Genel de belli bir yaştan sonra B12 eksikliği olur deniyo ya..O bakımdan..

Zeynepçim sen daha iyi bilirsin ama öğünler de çok az yiyosun o yüzden tatlı gereksinimin oluyor..
KAratay topiğin de bir görsen neler neler yiyorlar ve kilo veriyorlar..

Canım hoşgeldin..Nasılsın .? Avatarda ki prensesimiz heralde çok tatlı maşallah..
Herkes gider sen burdasın sözüne çok güldüm... Kendimi yüzsüz politikacılar gibi gördüm bir an..
sürekli kilo alıp veriyorum ben de istikrarsız olunca bünye )
Nursena var bir de o benden de kıdemli ) doğurup doğurup geliyo

OĞlum da öyleydi geceleri özellikle ben artık sereserpe uyurdum.. Uyur uyanır emer bu döngü devam ederdi sabaha kadar..

Çok sağol paylaşımın için...bakmaya dayanamıyoruz ama bünyemiz de barındırıyoruz bir güzel...
avatar yapmalıyız bunu her siteye girişte görmeliyiz..belki akıllanırım ben kendi adıma..

Hayırlı sabahlar poaça güzeli..

Elifçim ben de senin sonucu çok merak ediyorum )

Geçmiş olsun arkadaşına tam ibretlik valla...

Çocuklar hastalanınca benim eşim de tuhaflaşıyor nursena...Anlam veremiyorum bu duruma ama vardır tıpta bir ismi )

Gunaydin cancagizlarim
Bu gunler biraz yogun geciyor fazla giremiyorum ama aklim kalbim hep sizde

Günaydın, neden yoğunsun canım sen.??
Bir de naaptın kullanıcı ismin değişecekmi.?

nasıl gidiyor nursnena varmı kilo kaybın..Gerçi hastlanmışsın şişlik vardır şimdi...
PAzartesiye daha çok var verisin sen..

Son düzenleme:

Hosgeldin mutsuz olunca yemek yerine sevdigin sarkilari dinle vucut ikisinde de ayni hormonu salgiliyormus zayiflamak adina okumadigim yazi kalmadi

Yenacim anlatmak istemiyordum ama offf
3 aydir hastanelerdeyim adet oldum ve kanamam kesilmedi 20 gun sonra kurtaj ettiler yine kesilmedi ondan 2 hafta sonra sis denilen hir operasyon gecirdim sonra polip var ameliyat dediler ameliyat oldum yine kesilmedi yasin kucuk olmasa rahimi alirdik ama yasin kucuk dediler iki gundur cok fazlaydi afedersin wcden kalkamadim acile gittim iki gundur ugrasiyorum dun yine kurtaj oldum hemde uyusturmadan bagirttira bagirttira birde hormonlu spiral taktilar dun gece bu seferde gecmezse rahimi alicaz dediler dua edin bana canim artik kan gormek istemiyorum 3 aydir biktim artik isyan olmasin allahim isim degistirmeylede ugrasamadim ama yeni ismim esracan degistirmesemde siz oyle bilin canim

Son düzenleme:
yena nedense önceden verdiğim gibi çatır çatır gitmiyo kilolar daha fazla verirdimm ama metobolizma napsınnn sen 80 ol gei 90na çık kızıyorumki kendime dün bi arkadaşım var ablaları falan nası kilolu boyunu kaybolmuş ablamın diyo 2 ablası annesi kilolu bana diyokii verdin madem 1-2 kilo alınca geri sıksaydın ya diyo canına yazık şimdi geri 10 kilo vermeye uğraşıyosun diyo benim alem hep obezite kızımı doğurduğumdan beri dkkat ediyorum kızı lisede ayrıca etmesem bende olurum ablamlar gibi diyo 2 kilo alsa takıntı yapıyo 15 günde geri veiriyo valla işte hayat boyu dikkat etmemiz lazım ama verdim nasıl olsa diye salarsak ahanda benim gibi oluruz valla kızardım kilo takıntısı olanlar ayy bende aynen öle oldum taktım 80 ne inene kadaar uğraşcam valla aaynalar küstümm resmen

canım yaa geçmiş olsuun allah şifa versin

Eminim cok iyi sonuc alacaksin canim ben 1 gun yapabildim simdi annem var o yaptirmiyo bu hurma ve yogurt metebolizmayi hizlandiriyo herhalde hala hizli bir sekilde gidiyo sabah 88.9 geldim saka gibi
size ne desem bilemiyorum valla tebrik ederim ben 1 gün zor dayandım inşallah güzel sonuçlar alırsınız

geçmiş olsun canım geçen ay ben de 1 ay boyunca senin gibiydim şimdi regl oldum tekrar bitmeyecek diye ödüm kopuyor
Allah şifa versin geçer gider inşallah çok üzüldüm canım

Cok sagol canim dualarinizi bekliyorum artik o catal masayi gormek istemiyoruuummmmmm dua adin canim

poğaçalar pişti mis gibi koktular valla yemedim şimdilik
koca bir leğen hamur yapmıştım 2 tepsi poğaça yaptım çoğunu arkadaşa götürürüm 1 tepsi de pizza hazırladım kızalr gelince pişiririm 2 tane büyük haşhaşlı çörek yaptım :)
poğaçaları arkadaşa bırakıp başka bir arkadaşımla yürüyeceğiz inşallah
yavaştan hazırlanıp çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…