Hosgeldin mutsuz olunca yemek yerine sevdigin sarkilari dinle vucut ikisinde de ayni hormonu salgiliyormus zayiflamak adina okumadigim yazi kalmadi
Yenacim anlatmak istemiyordum ama offf
3 aydir hastanelerdeyim adet oldum ve kanamam kesilmedi 20 gun sonra kurtaj ettiler yine kesilmedi ondan 2 hafta sonra sis denilen hir operasyon gecirdim sonra polip var ameliyat dediler ameliyat oldum yine kesilmedi yasin kucuk olmasa rahimi alirdik ama yasin kucuk dediler iki gundur cok fazlaydi afedersin wcden kalkamadim acile gittim iki gundur ugrasiyorum dun yine kurtaj oldum hemde uyusturmadan bagirttira bagirttira birde hormonlu spiral taktilar dun gece bu seferde gecmezse rahimi alicaz dediler dua edin bana canim artik kan gormek istemiyorum 3 aydir biktim artik isyan olmasin allahim isim degistirmeylede ugrasamadim ama yeni ismim esracan degistirmesemde siz oyle bilin canim
yena nedense önceden verdiğim gibi çatır çatır gitmiyo kilolar daha fazla verirdimm ama metobolizma napsınnn sen 80 ol gei 90na çık kızıyorumki kendime dün bi arkadaşım var ablaları falan nası kilolu boyunu kaybolmuş ablamın diyo 2 ablası annesi kilolu bana diyokii verdin madem 1-2 kilo alınca geri sıksaydın ya diyo canına yazık şimdi geri 10 kilo vermeye uğraşıyosun diyo benim alem hep obezite kızımı doğurduğumdan beri dkkat ediyorum kızı lisede ayrıca etmesem bende olurum ablamlar gibi diyo 2 kilo alsa takıntı yapıyo 15 günde geri veiriyo valla işte hayat boyu dikkat etmemiz lazım ama verdim nasıl olsa diye salarsak ahanda benim gibi oluruz valla kızardım kilo takıntısı olanlar ayy bende aynen öle oldum taktım 80 ne inene kadaar uğraşcam valla aaynalar küstümm resmen
geçmiş olsun canım geçen ay ben de 1 ay boyunca senin gibiydim şimdi regl oldum tekrar bitmeyecek diye ödüm kopuyor
Allah şifa versin geçer gider inşallah çok üzüldüm canım
size ne desem bilemiyorum valla tebrik ederim ben 1 gün zor dayandım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
geçmiş olsun canım geçen ay ben de 1 ay boyunca senin gibiydim şimdi regl oldum tekrar bitmeyecek diye ödüm kopuyor
Allah şifa versin geçer gider inşallah çok üzüldüm canım
poğaçalar pişti mis gibi koktular valla yemedim şimdilik
koca bir leğen hamur yapmıştım 2 tepsi poğaça yaptım çoğunu arkadaşa götürürüm 1 tepsi de pizza hazırladım kızalr gelince pişiririm 2 tane büyük haşhaşlı çörek yaptım :)
poğaçaları arkadaşa bırakıp başka bir arkadaşımla yürüyeceğiz inşallah
yavaştan hazırlanıp çıkarım
poğaçalar pişti mis gibi koktular valla yemedim şimdilik
koca bir leğen hamur yapmıştım 2 tepsi poğaça yaptım çoğunu arkadaşa götürürüm 1 tepsi de pizza hazırladım kızalr gelince pişiririm 2 tane büyük haşhaşlı çörek yaptım :)
poğaçaları arkadaşa bırakıp başka bir arkadaşımla yürüyeceğiz inşallah
yavaştan hazırlanıp çıkarım
selam kizlar.dunku menu :
elma , kahve,cay
diet simit,tuzsuz ayran
bir tabak prasa yemegi , yarim dilim kepekli ekmek,2 kasik makarna ve yesil salata
Cok sagol canim iki gundur pekmez falan yiyorum yinede 88.9 geldim sabah hastaliktan mi bilmiyorum yinede bu halde bile 88 i gormek sevindirdi benikitabını bile yazabiliriz ama uygulama güçlüğü çekiyoruz işte..
Kıyamam ya...Çok geçmiş olsun...Allah hayırlı şifalar versin..Rahim alınsa da önemli değil çok üzülme çok şükür pırlanta gibi üç çocuğun var..Önemli olan senin sağlığın ve kendini iyi hissetmen..
Bu durum da beslenmene dikkat et,kan yapıcı besinler tüket..
Ahhh ahhh ben hiç ağzımı açmıyayım en iyisi..
AHA AMA UĞRAŞMIŞIN PASTANE GİBİ OLMUŞŞŞ şimdi anlamadım puaçalar arkadaşa pizzalar kızlara peki haşhaşlılar kime:))))))))))))):44::44::44::44::44::44::44::44:
sen gel yeter ki canımıniçiAnkara'ya gelirsem haşhaşlı poaçadan başka bişey istemem..
AHA AMA UĞRAŞMIŞIN PASTANE GİBİ OLMUŞŞŞ şimdi anlamadım puaçalar arkadaşa pizzalar kızlara peki haşhaşlılar kime:))))))))))))):44::44::44::44::44::44::44::44:
oyy bende bi gördüm 88 .500 adet oldum kayboldu inşallah iner geriiCok sagol canim iki gundur pekmez falan yiyorum yinede 88.9 geldim sabah hastaliktan mi bilmiyorum yinede bu halde bile 88 i gormek sevindirdi beni
izlemedimm sarı erkekleri sevmem:))Akşam kızım erkenden ödevlerini halletti,çantasını hazırladı hayret ettim..Meğer Kıvanç içinmiş bunlar.
İzledinizmi yeni diziyi..Çirkin adam kıvanç ve ali kaptanın kızı aylin var...
---
Bugün oğlumun sınıfı tiyatroya gitti havada yağmurlu aklım onlar da hep..Komşu alıcak oğlanı..
Sana,bana bir de kara kediye.
Onlarda banaaa hasta ziyaretinde getirirsin olmaz mi
Asunun poğaçalarndan burnumun dibin de olsa da yemem..
LEptinime zarar veremem..
Hosgeldin mutsuz olunca yemek yerine sevdigin sarkilari dinle vucut ikisinde de ayni hormonu salgiliyormus zayiflamak adina okumadigim yazi kalmadi
Nursenacim 68-58 leri gorursun innsaallaahhhh hastanin duasi makbulmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?