Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin mutsuz olunca yemek yerine sevdigin sarkilari dinle vucut ikisinde de ayni hormonu salgiliyormus zayiflamak adina okumadigim yazi kalmadi

kitabını bile yazabiliriz ama uygulama güçlüğü çekiyoruz işte..

Kıyamam ya...Çok geçmiş olsun...Allah hayırlı şifalar versin..Rahim alınsa da önemli değil çok üzülme çok şükür pırlanta gibi üç çocuğun var..Önemli olan senin sağlığın ve kendini iyi hissetmen..
Bu durum da beslenmene dikkat et,kan yapıcı besinler tüket..

Ahhh ahhh ben hiç ağzımı açmıyayım en iyisi..

geçmiş olsun canım geçen ay ben de 1 ay boyunca senin gibiydim şimdi regl oldum tekrar bitmeyecek diye ödüm kopuyor
Allah şifa versin geçer gider inşallah çok üzüldüm canım

Ben soracaktım sana onu...NAaaptın doktora gittinmi diye..
İnşallah bu ay normal periyodunda ilerler..

Sagol canim aynen bende korkuyorum yaa gecmeyecek diye bu hormonlu spiral artik normal adet kanamalarin bile %90 olcude azaliyormus salgiladigi hormon ile insallah sifam budurda birdaha o masaya yatmam

Ankara'ya gelirsem haşhaşlı poaçadan başka bişey istemem..

selam kizlar.dunku menu :
elma , kahve,cay
diet simit,tuzsuz ayran
bir tabak prasa yemegi , yarim dilim kepekli ekmek,2 kasik makarna ve yesil salata

AHA AMA UĞRAŞMIŞIN PASTANE GİBİ OLMUŞŞŞ şimdi anlamadım puaçalar arkadaşa pizzalar kızlara peki haşhaşlılar kime:))))))))))))):44::44::44::44::44::44::44::44:

selam kizlar.dunku menu :
elma , kahve,cay
diet simit,tuzsuz ayran
bir tabak prasa yemegi , yarim dilim kepekli ekmek,2 kasik makarna ve yesil salata

MAşallah geldiğinizden beri çok özenli besleniyorsunuz...

Cok sagol canim iki gundur pekmez falan yiyorum yinede 88.9 geldim sabah hastaliktan mi bilmiyorum yinede bu halde bile 88 i gormek sevindirdi beni

Akşam kızım erkenden ödevlerini halletti,çantasını hazırladı hayret ettim..Meğer Kıvanç içinmiş bunlar.
İzledinizmi yeni diziyi..Çirkin adam kıvanç ve ali kaptanın kızı aylin var...

---

Bugün oğlumun sınıfı tiyatroya gitti havada yağmurlu aklım onlar da hep..Komşu alıcak oğlanı..

Ankara'ya gelirsem haşhaşlı poaçadan başka bişey istemem..
sen gel yeter ki canımıniçi
AHA AMA UĞRAŞMIŞIN PASTANE GİBİ OLMUŞŞŞ şimdi anlamadım puaçalar arkadaşa pizzalar kızlara peki haşhaşlılar kime:))))))))))))):44::44::44::44::44::44::44::44:

onlar da bizlere dermişim sever benim kızlar sabah okula giderken felan iyi oluyor böyle şeyler canım yaa
çok severim mayalı hamurla oynamasını :))))))

Sana,bana bir de kara kediye.

Cok sagol canim iki gundur pekmez falan yiyorum yinede 88.9 geldim sabah hastaliktan mi bilmiyorum yinede bu halde bile 88 i gormek sevindirdi beni
oyy bende bi gördüm 88 .500 adet oldum kayboldu inşallah iner gerii

izlemedimm sarı erkekleri sevmem:))
karadayım var benim aslan gibim

güldüt güldür izledik

Sana,bana bir de kara kediye.

Onlarda banaaa hasta ziyaretinde getirirsin olmaz mi

amma taliplisi varmışşşş öğlen yemeği yaklaştı ya acıktık tabiii

Son düzenleme:
Asunun poğaçalarndan burnumun dibin de olsa da yemem..
LEptinime zarar veremem..

Son düzenleme:
Asunun poğaçalarndan burnumun dibin de olsa da yemem..
LEptinime zarar veremem..

leptinini sevem seninnnn :))
öpüldünüz benim öğlen maratonu başlıyo ablamızı okuldan alalım sonra babamızı sonra eve gel yemek faslı sonra geri okula burakayımm sonra eşimi işe gelirimm :2::2::2::2:

Nursenacim 68-58 leri gorursun innsaallaahhhh hastanin duasi makbulmus

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim bıdaha yaşatmaz inşllah

esselamün aleykum hayırlı günler canlarım ben buggun bıradaha ıyıyım kızlar yarın hurma yoğurt dıyetıne başlamak ıstıyorum 1 hafta yapayım morall olur dıyorum ama bılemıyorum metobolizma bozulurmu acep[zaten düzeni yok ]

nursena evet senide hatırladım sanki su 2 kızı olan sendin sanırım , kızlar bu ibrahim saraçoğlu hoca diyorki , bütün yediklerimizdeki zararli maddeler iste kimyasal ilaclar zirai ilaclar filan yağ dokusunda depolandığı için zayıflarkende o yağlar eridiği için ortaya çıkarmış , ve çok zaralılar tabiki , tek çareside lahana imiş , ben bu lahana kürünü bi araştırıcam lahana maydanoz kürü die geçiyo , yapan varmı hiç? bi zararıda olmaz emzirmeye die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…