Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ve aleykumselam sagol canim amin insallah vehurma yogurt gercekten zayiflamayi hizlandiriyo tecrubeyle sabittir

Hurma yogurt diyeti nasil yapiliyor bahseder misin biraz

Zayıflama kürü (beyaz lahana-maydanoz-limon)

Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya, dört adet iri lahana yaprağını çok fazla parçalamadan (doğramadan) ilave ediniz. Ağzı kapalı olarak üç dakika kaynatınız. Üç dakika tamamlanınca kapağı açarak içerisine yarım demet gövde saplarıyla beraber taze yeşil maydanozu ilave ediniz ve kaşıkla içeriğin iyice karışmasını sağlayınız ve tekrar ağzını kapatarak iki dakika daha kaynatmaya devam ediniz. Toplam beş dakika tamamlanınca ocağın altını kapatınız ve ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzüp suyunu ayırınız. Kaşık yardımıyla lahana ve maydanozlara biraz bastırarak suyunu bırakmasını sağlayınız. Cam kaba ayırdığınız haşlama suyunu dilerseniz üçe bölerek sabah, öğle ve akşam içebilirsiniz. Veya ikiye bölerek sabah ve akşam içebilirsiniz. Aç karnına içilmesi çok daha etkilidir. Aç karnına içmek istemiyorsanız öğünlerden en erken iki saat sonra içilmelidir. Burada dikkat edilecek bir konu da her içimden önce iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edip, karıştırıp içmektir. Kısaca, süzüp ayırdığınız lahana-maydanoz suyuna ılıyınca taze sıkılmış limon suyu ilave etmeyiniz. İçeceğiniz miktar kadarına iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edilmelidir. Bu kür günlük hazırlanmak zorundadır.

Kürün hazırlama şeklinde yarım demet maydanozdan bahsettim. Demetlerin içeriğindeki maydanozların sayıları farklı olabilir. Dört adet büyük yaprak beyaz lahanaya ilave edilecek maydanoz sayısı yirmi-yirmibeş adettir. Maydanozların gövde saplarıyla beraber kullanılması gerekmektedir.

Lahana-maydanoz-limon suyu karışım kürünün uygulaması;

3x7U+3A

U= 7 gün uygulanır

A= 3 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı şudur: Üç defa yedi gün uygulanır ve her yedi gün tamamlandığında üç gün ara verilir. Toplam uygulama süresi yirmibir gündür. Uygulama sürelerine üç günlük aralar dahil değildir.

Bu kürü yılda iki-üç kez uygulayabilirsiniz. Özellikle bahar aylarına girerken gelişen bahar yorgunluğuna karşı da mükemmel bir önleyicidir. Kış aylarında alınan kiloları bahar mevsimine girerken bu kür sayesinde hem kolaylıkla verebilir, hem de bahar yorgunluğuna bağlı şikâyetleri de yaşamamış olursunuz.

Dikkat: Kürümüzün kullanımı tiroid hastaları için önerilmemektedir.

geçmişi okuyamadim henüz , çamaşır sermeye gidicem şimdi , hazır lahananın son zamanlarıyken ben bi yarın alıp denemeyi düşünüyorum , zaten lahana maydonoz ve limon , zararı olmaz , hele bide faydası olursa ohhh o zaman gitsin kilocuklar :)=)

Vee hurma ve yoğurtta 6. Gün başlasın :) sonuçları bende çok merak ediyorum ama cumaya kadar tartılmak yok :)

ben cesaret edemedım tartıdada artı gorunce moralım bozuldu normal kahvaltımı yaptım tebrık edıyorum senı....cumanı iple cekıorum...

bu sabah amma aktıfsınız kızlar ben sabahın korunde kalkıp ev temızlıgıne gırısdım sımdı bıraz dınlenmece sonra ıslere dvm o arada sıze takılıyım dedım

Son düzenleme:
canım ben yaptım 21 gun faydasınıda gordum ama beyaz lahana olmaz sarımtırak olan lahana olacak

Hadi bakalim insallah arkasindan el sallarsin kilocuklarinin...

Nursenacim 68-58 leri gorursun innsaallaahhhh hastanin duasi makbulmus
aminn hay azın bal yesin:)))
evettt o benimmm iradesizzz 2 kızı olan nerdeyse kızlar evlenecek oldu ben daha zayıflayamadımmm
)

Son düzenleme:
nescafe yasak mıymış
gerçi ben karatay yapmıyordum ama düşünmeye başlamıştım araştırmayı planlıyordum

evet Karatay hoca paketlenmiş her şeye karşı nescafe yerine Türk kahvesi için diyor tabii şekersiz

Eminim cok iyi sonuc alacaksin canim ben 1 gun yapabildim simdi annem var o yaptirmiyo bu hurma ve yogurt metebolizmayi hizlandiriyo herhalde hala hizli bir sekilde gidiyo sabah 88.9 geldim saka gibi

Ayy bilmiyorum bende en az 3 gitsin istiyorum İnşallah, tam da uyuyorum hiç kaçamak yok tartılmadım ama sanki bi değişiklik yok gibi ilk gün beni çok tuvalete yolladı şimdi pek bi hareketlilik yok gibi yine de büyük bir umutla bekliyorum :)

selamün aleyküm.....

ve aleyküm selam
meyracım menülerini hiç beğenmiyorum canım
sen daha güzel menü yapabilirsin

2gündürki menülerimi mi beğenmiyorsun ablacığım?
eğer öyleyse bende şahsen...
hele dün akşam uydurmasyon yedim...
hani kendimi düzelteyim diye soruyorum ne eksik mesela ablacım? neler eklesem daha iyi olur??
seni çok seviyorum.....:103::103:

canım benim kıyamam yaaa.....
çok çok geçmiş olsun canım, rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşaallah....
dua da ettim senin için şimdi.
bende merak etmiştim seni nereye kayboldu birden diye.
kocaman öpüyorum, kendine iyi bak, görüşürüz canım

Akşam kızım erkenden ödevlerini halletti,çantasını hazırladı hayret ettim..Meğer Kıvanç içinmiş bunlar.
İzledinizmi yeni diziyi..Çirkin adam kıvanç ve ali kaptanın kızı aylin var...

demek öyle:) yakışıklı ama şimdi.... yaaa el oğlu neler yaptırıyo bizeeee......
ay bende memoliyi beğenirdim, izlerdim....
neresini beğenirmişim şuan o anki beni anlayamıyorum hiç
herkes kenanı beğenirken ben memoliyi beğenirdim....
zeynoya çene yapardı ya durmadan onu beğenirdim en çok, laf yetiştirmesini falan, e işte buldum zaten bitane bende çenesiz bi koca:)))))

Asunun poğaçalarndan burnumun dibin de olsa da yemem..
LEptinime zarar veremem..

leptinini yesinler.....

hoşgeldin tekrardan diyim ozaman:)
ben seni çıkaramadım, çok çok eski değilim oyüzden galiba, ama sadece ismin tanıdık geldi bana....
bu arada bebeğinde pek tatlı maşaallah
kolay gelsin.....

Elifçim ben de senin sonucu çok merak ediyorum )

hep birlikte görecez çok hevesliyim değişiklik hissetmiyorum ama her şey tartıda belli olacak İnşallah

size ne desem bilemiyorum valla tebrik ederim ben 1 gün zor dayandım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah canım çok istiyorum güzel sonuç almayı

ben cesaret edemedım tartıdada artı gorunce moralım bozuldu normal kahvaltımı yaptım tebrık edıyorum senı....cumanı iple cekıorum...
hurma yapıp mı artı gördün tartıda tam anlayamadım korktum şimdi :18:

ay ne kararsızım, hangi diyeti yapacağıma karar veremedim bi türlü.....
karataymı klasik olanmı diye?
aslında hızlı kilo verme isteği beni kararsız yapıyo, ama en kötü karar kararsızlıktan iyidir yinede:)
biran önce başlamam lazım artık.....

bu sabah amma aktıfsınız kızlar ben sabahın korunde kalkıp ev temızlıgıne gırısdım sımdı bıraz dınlenmece sonra ıslere dvm o arada sıze takılıyım dedım

kolay gelsin canım, bende birazdan işlere girişcem, iş bitmez......
bugün havalardanmıdır nedir, bendenmidir nedir bilemiyorum ruh halim pek negaitf
burada da hava yağdı yağacak kapalı, bi yandan rüzgarda var biraz.

Hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorum canim

Coksagol canimm dualarin icinde allah razi olsun ugrasiyorum hastanelerde burda guzel seyleri konusayim anlatmayayim dedim ama yena sorunca icimde aciyordu anlativerdim dayanamadim

Daha once ne yapiyordun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…