canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim bıdaha yaşatmaz inşllah
esselamün aleykum hayırlı günler canlarım ben buggun bıradaha ıyıyım kızlar yarın hurma yoğurt dıyetıne başlamak ıstıyorum 1 hafta yapayım morall olur dıyorum ama bılemıyorum metobolizma bozulurmu acep[zaten düzeni yok ]
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim bıdaha yaşatmaz inşllah
esselamün aleykum hayırlı günler canlarım ben buggun bıradaha ıyıyım kızlar yarın hurma yoğurt dıyetıne başlamak ıstıyorum 1 hafta yapayım morall olur dıyorum ama bılemıyorum metobolizma bozulurmu acep[zaten düzeni yok ]
yaa bende Karataya başlayacağım cuma günü İnşallah düzenli yapinca ayda ne kadar kaybediyorsunuz ?Asunun poğaçalarndan burnumun dibin de olsa da yemem..
LEptinime zarar veremem..
Hurma yogurt diyeti nasil yapiliyor bahseder misin biraz
Vee hurma ve yoğurtta 6. Gün başlasın :) sonuçları bende çok merak ediyorum ama cumaya kadar tartılmak yok :)
canım ben yaptım 21 gun faydasınıda gordum ama beyaz lahana olmaz sarımtırak olan lahana olacakgeçmişi okuyamadim henüz , çamaşır sermeye gidicem şimdi , hazır lahananın son zamanlarıyken ben bi yarın alıp denemeyi düşünüyorum , zaten lahana maydonoz ve limon , zararı olmaz , hele bide faydası olursa ohhh o zaman gitsin kilocuklar :)=)
geçmişi okuyamadim henüz , çamaşır sermeye gidicem şimdi , hazır lahananın son zamanlarıyken ben bi yarın alıp denemeyi düşünüyorum , zaten lahana maydonoz ve limon , zararı olmaz , hele bide faydası olursa ohhh o zaman gitsin kilocuklar :)=)
aminn hay azın bal yesin:)))Nursenacim 68-58 leri gorursun innsaallaahhhh hastanin duasi makbulmus
evettt o benimmm iradesizzz 2 kızı olan nerdeyse kızlar evlenecek oldu ben daha zayıflayamadımmmnursena evet senide hatırladım sanki su 2 kızı olan sendin sanırım , kızlar bu ibrahim saraçoğlu hoca diyorki , bütün yediklerimizdeki zararli maddeler iste kimyasal ilaclar zirai ilaclar filan yağ dokusunda depolandığı için zayıflarkende o yağlar eridiği için ortaya çıkarmış , ve çok zaralılar tabiki , tek çareside lahana imiş , ben bu lahana kürünü bi araştırıcam lahana maydanoz kürü die geçiyo , yapan varmı hiç? bi zararıda olmaz emzirmeye die düşünüyorum
nescafe yasak mıymış
gerçi ben karatay yapmıyordum ama düşünmeye başlamıştım araştırmayı planlıyordum
Eminim cok iyi sonuc alacaksin canim ben 1 gun yapabildim simdi annem var o yaptirmiyo bu hurma ve yogurt metebolizmayi hizlandiriyo herhalde hala hizli bir sekilde gidiyo sabah 88.9 geldim saka gibi
ve aleyküm selam
meyracım menülerini hiç beğenmiyorum canım
sen daha güzel menü yapabilirsin
Yenacim anlatmak istemiyordum ama offf
3 aydir hastanelerdeyim adet oldum ve kanamam kesilmedi 20 gun sonra kurtaj ettiler yine kesilmedi ondan 2 hafta sonra sis denilen hir operasyon gecirdim sonra polip var ameliyat dediler ameliyat oldum yine kesilmedi yasin kucuk olmasa rahimi alirdik ama yasin kucuk dediler iki gundur cok fazlaydi afedersin wcden kalkamadim acile gittim iki gundur ugrasiyorum dun yine kurtaj oldum hemde uyusturmadan bagirttira bagirttira birde hormonlu spiral taktilar dun gece bu seferde gecmezse rahimi alicaz dediler dua edin bana canim artik kan gormek istemiyorum 3 aydir biktim artik isyan olmasin allahim isim degistirmeylede ugrasamadim ama yeni ismim esracan degistirmesemde siz oyle bilin canim
Akşam kızım erkenden ödevlerini halletti,çantasını hazırladı hayret ettim..Meğer Kıvanç içinmiş bunlar.
İzledinizmi yeni diziyi..Çirkin adam kıvanç ve ali kaptanın kızı aylin var...
Asunun poğaçalarndan burnumun dibin de olsa da yemem..
LEptinime zarar veremem..
nursena evet senide hatırladım sanki su 2 kızı olan sendin sanırım , kızlar bu ibrahim saraçoğlu hoca diyorki , bütün yediklerimizdeki zararli maddeler iste kimyasal ilaclar zirai ilaclar filan yağ dokusunda depolandığı için zayıflarkende o yağlar eridiği için ortaya çıkarmış , ve çok zaralılar tabiki , tek çareside lahana imiş , ben bu lahana kürünü bi araştırıcam lahana maydanoz kürü die geçiyo , yapan varmı hiç? bi zararıda olmaz emzirmeye die düşünüyorum
Elifçim ben de senin sonucu çok merak ediyorum)
İnşallah canım çok istiyorum güzel sonuç almayısize ne desem bilemiyorum valla tebrik ederim ben 1 gün zor dayandım inşallah güzel sonuçlar alırsınız
hurma yapıp mı artı gördün tartıda tam anlayamadım korktum şimdi :18:ben cesaret edemedım tartıdada artı gorunce moralım bozuldu normal kahvaltımı yaptım tebrık edıyorum senı....cumanı iple cekıorum...
hep birlikte görecez çok hevesliyim değişiklik hissetmiyorum ama her şey tartıda belli olacak İnşallah
İnşallah canım çok istiyorum güzel sonuç almayı
hurma yapıp mı artı gördün tartıda tam anlayamadım korktum şimdi :18:
bu sabah amma aktıfsınız kızlar ben sabahın korunde kalkıp ev temızlıgıne gırısdım sımdı bıraz dınlenmece sonra ıslere dvm o arada sıze takılıyım dedım
Ayy bilmiyorum bende en az 3 gitsin istiyorum İnşallah, tam da uyuyorum hiç kaçamak yok tartılmadım ama sanki bi değişiklik yok gibi ilk gün beni çok tuvalete yolladı şimdi pek bi hareketlilik yok gibi yine de büyük bir umutla bekliyorum :)
selamün aleyküm.....
2gündürki menülerimi mi beğenmiyorsun ablacığım?
eğer öyleyse bende şahsen...
hele dün akşam uydurmasyon yedim...
hani kendimi düzelteyim diye soruyorum ne eksik mesela ablacım? neler eklesem daha iyi olur??
seni çok seviyorum.....:103::103:
canım benim kıyamam yaaa.....
çok çok geçmiş olsun canım, rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşaallah....
dua da ettim senin için şimdi.
bende merak etmiştim seni nereye kayboldu birden diye.
kocaman ...
ay ne kararsızım, hangi diyeti yapacağıma karar veremedim bi türlü.....
karataymı klasik olanmı diye?
aslında hızlı kilo verme isteği beni kararsız yapıyo, ama en kötü karar kararsızlıktan iyidir yinede:)
biran önce başlamam lazım artık.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?