Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Coksagol canimm dualarin icinde allah razi olsun ugrasiyorum hastanelerde burda guzel seyleri konusayim anlatmayayim dedim ama yena sorunca icimde aciyordu anlativerdim dayanamadim

iyi oldu canım öyle düşünme lütfen, nihayetinde insanız hepimiz.
zaten bizim bu topik diğer diyet topiklerinden genelde biraz daha farklı galiba; hem diyet, hem dostluk, hem saygı dürüstlük sevgi anlayış destek, hemde hayata dair herşeyle birlikte var..... bence en güzelide böyle olması.

Daha once ne yapiyordun canim

en son nişanlıyken iyi kilo vermiştim, onda da klasik tarzı yapmıştım canım....
galiba ben yine klasikle devam edicem:)
hamilelik için kendi içimde hedefim 70ti ama 80ne çektim şimdi ben onu:) 80de olsa olur diyorum hamilelik için artık.
hamilelik demişken senin çocuklar nasıllar? iyilermi? büyük kız okula gidiyomuydu?

selamun aleyküm güzeller
ben bu sabah kahvaltıdan sonra eşimle birlikte evden çıktım. arkadaşımın torunu ameliyat olmuş .hastahane bizim işyerinin bir sokak arkasında. eşimle çıktım ziyarete gittim. dönüştede eve kadar yürüdüm. gelirken birde çarşamba pazarına döndüm 1 kilo hamsi aldım. akşam yemeğimde hazır sayılır hamsi buğulama yanına birde salata yaptımmı tamamdır. aslında bugün için enginar çıkartacaktım oda yarına kalsın. enginarın tazesi çıktı benim dondurucudakiler daha bitmedi
canıımm çok geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin.

ben birazcık baktım. aslında askerli filmleri pek sevmem ( nursena duymasın ) eşimin asker resimlerini bile yok ettim

Asunun poğaçalarndan burnumun dibin de olsa da yemem..
LEptinime zarar veremem..

ve aleyküm selam meyracım.
evet canım bir iki gündür ayaküstü atıştırır gibi, öğün geçiştirir gibi , yada içeceklerle geçiştiriyorsun.
bende seni sevdiğim için söyledim canım. tepkinin ne olacağını bildiğim için yazdı emin olmasam ses çıkartmazdım

sen birtanesin ablam başka ne diyeyimki:)

bu arada da afiyet olsun ablacım:) salata ve hamsi şahane bir ikili....
ıııımmmhhhhh hemde çok sağlıklı....

bende detokstan sonra karataya niyetliyim bende de hızlı verme isteği aşırı baskın düzenli yapılırsa ve öğünler abartılmazsa karatay ne kadar kaybettirir acaba ??

yok yok yapamadım bı turlu
anladım canım İnşallah sende en sağlıklı şekilde verirsin ..

[video=youtube;FAn4qiZtPSE]http://www.youtube.com/watch?v=FAn4qiZtPSE[/video]

.........................

yaa bende Karataya başlayacağım cuma günü İnşallah düzenli yapinca ayda ne kadar kaybediyorsunuz ?

Şubatın 11 in de başladım..22 gün oldu an itibariyle giden 7,600 kg..
Çok hızlı aldığım son kilolar, hızla gitti .asıl bundan sonrası önemli..Kaçamaksız ay da 4-5 olur muhtemelen..
100 kilodan 75 e 4 ay da inen bir üye var bur da..

Burası da öyle kapalı ve yağışlı..Sabahtan beri hiç dinmedi...

---

daficiğim ben diyecektim enginarın tazesi çıktı diye ..Hatta geçenler de baklalı yapmıştım ben de...

Son düzenleme:

saol cnm...
aynen burasıda berbat yagmur camurfırtına bende evde tıkılıp kalınca temızlıge gırısdım ...sanada kolay gelsın mıs gıbı ev gıbısı yok huzur verıo temız ev bana...

bıraz once denedım yogurt ve hurmayı o kadar fena deılmıs ırı tatlı bırı tuzlu nasıl olur dıe dusunuodum kanlıcadakı sekerlı yogurt gıbı oldu :))sanırım bole yumusak yumusak bır gırısle bu detoxa bende dalıs yapcam....

ya bnm tartımın tek ayagı kırıkdı tamıre goturmusdum bır tartı parası ıstedıler benden bende egreltı bı sekılde tutturdum o gun bu gundur kılom ya 105 ya 106 kusurları degısıo acaba dıgıtal tartı bu sekılde dogru gostermıomu?gercı kıyafetlere bakılırsa az bıle gosterıo ama bılemedım ıcıme bısuphe dustu...:44::44:

Son düzenleme:

Hep kilolumuydun yoksa sonramı aldın kilo.?? Sabırlı olmak şart...
sağlıklı bir şekil de gitsin kilolarımız az gitsin ama kalıcı gitsin...
Hızlı kilo verince görüntüde değişiklik olmuyor..Çünkü yağ kaybı olmuyor su ve kas kaybı oluyor..

Ben örneğin belimi ölçtüm 3 cm. incelmişim..görüyosunuz herşey yiyorum..Nasip olursa artık böyle besleneceğim hep..Kendimi çok iyi hissediyorum,yendien saygı duymaaya başladım kendime..

Son düzenleme:

Maşallah, Barekallah Rabbim devamını kat kat arttırsın bana da bi el atın bende cumadan itibaren menülerimi paylaşsam takip eder misinz lütfennnn

Maşallah, Barekallah Rabbim devamını kat kat arttırsın bana da bi el atın bende cumadan itibaren menülerimi paylaşsam takip eder misinz lütfennnn

KEsinlikle doğru karar verirsin...yardımcı olurum ben sana..
Haberin olsun aç kalmak yok bu beslenme de doyuracaksın kendini..Aç kaldığın da beyin kıtlık sinyali algılayıp leptini çalıştırmıyormuş..

bende tadını ok beğendim oldukça lezzetli geldi ve bıkmadan yiyebildim İnşallah başarılı bir dalış olur

koca bir MAŞAALLAH sana:)

burda yağamıyor bi türlü ablacım, hep içi dolu bulutcukların:)Eki Görüntüle 1009664

aaa bu beyinde çok oluyo ama

aynen öyle canım....

ayağı kırık tartı belki doğru tartmayabilir canım, bence ya hemen yaptır yada yenisini al....
çünkü bizim için tartı çok önemli...

canım benim karatay diyeti hakkında pek bi bilgim yok aslında, sana en güzel cevabı yena verebilir, o çok daha bilgili bu konuda kiii hemen yetmiş zaten soruna:)

Ayy Allah razı olsun çok sevinirim aslında tüm bilgisine sahip gibiyim bu Karatayın ama kontrol önemli ..

haklısınız sağlıklı olsun ama en azından eylüle kadar 70 falan olsam İnşallah..Ben cılız bir bebeklik ve cılız bir ilk çocukluk döneminden sonra hızlı ve ani bir kilo alışıyla(ki Allaha şükür hiç bir zaman hormonlarımda ve tiroitlerimde sıkıntı yoktu hep yeme bozukluğu ) 8. sınıftandır bu dertten muzdaribim hele lise ve üniversite . sınıfım hayatımın felaketi oldu lisede 80 lerdeydim üniye hazırlanırken lise sonda 100 ü buldum üniversiteye 105 le gittim 1. sınıfta aileye özlem hasretten saçma saçma şeyler yiyerek 118 kg oldum..Şuan 23 yaşındayım çalışıyorum bu yıl hep 110 daydım..17 ocaktandır hayatımda değişikliler yaparak 105 i buldum şükür bu detoksun sonucuna da cuma bakacam sonra İnşallah sizin desteklerinizle Karatay :)

daha az tartıcaksa hemen yaptırayım onu ben:)))

canım benim karatay diyeti hakkında pek bi bilgim yok aslında, sana en güzel cevabı yena verebilir, o çok daha bilgili bu konuda kiii hemen yetmiş zaten soruna:)

sizde sağolun:) haklsınız evet hemen yetişti sağolsun

yena ben baklalı pek sevmiyorum yapmayımı beceremiyorum acaba :44: enginarıda baklayıda ayrı ayrı çok seviyorum aslında. belkide yapmayı beceremiyorumdur. aslında dondurucuda fava bile var köyde daha çok herşey var yaz gelmeden tüketsek iyi olucak. bu cumartesi ablamda günümüz var gittiğimde birşeyler getireyim. köz biberlerim falan hep duruyor onları getireyim. bu sene çok fazla doldurmuşum ama hiç yemek sıkıntım olmadı orduyla misafir gelse eşimi arayıp şunu al demedim. hep kenarımdan çıkarttım.

koca bir MAŞAALLAH sana:)

burda yağamıyor bi türlü ablacım, hep içi dolu bulutcukların:)Eki Görüntüle 1009664
meyracım sende kararsızım diyorsun ya işte sana fırsat yenayı takip et. iki gün dene olmazsa bırakırsın ama ben yapacağına inanıyorum. ben karatayı hiç araştırmadım. yenanın menüsüne baktım birkaç gün sonra ona yakın birşeyler yaptım. benimkide dafitay oldu ama hem hiç acıkmıyorum. hem azda olsa vermeye başladım. biliyorsun ben nerdeyse 1 yıldır 100 gr. veremiyorum 1 versenm 1 geri alıyorum. ilk defa dafitaya başlayınca vermeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…