Coksagol canimm dualarin icinde allah razi olsun ugrasiyorum hastanelerde burda guzel seyleri konusayim anlatmayayim dedim ama yena sorunca icimde aciyordu anlativerdim dayanamadim
Daha once ne yapiyordun canim
canıımm çok geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin.Yenacim anlatmak istemiyordum ama offf
3 aydir hastanelerdeyim adet oldum ve kanamam kesilmedi 20 gun sonra kurtaj ettiler yine kesilmedi ondan 2 hafta sonra sis denilen hir operasyon gecirdim sonra polip var ameliyat dediler ameliyat oldum yine kesilmedi yasin kucuk olmasa rahimi alirdik ama yasin kucuk dediler iki gundur cok fazlaydi afedersin wcden kalkamadim acile gittim iki gundur ugrasiyorum dun yine kurtaj oldum hemde uyusturmadan bagirttira bagirttira birde hormonlu spiral taktilar dun gece bu seferde gecmezse rahimi alicaz dediler dua edin bana canim artik kan gormek istemiyorum 3 aydir biktim artik isyan olmasin allahim isim degistirmeylede ugrasamadim ama yeni ismim esracan degistirmesemde siz oyle bilin canim
ben birazcık baktım. aslında askerli filmleri pek sevmem ( nursena duymasın )Akşam kızım erkenden ödevlerini halletti,çantasını hazırladı hayret ettim..Meğer Kıvanç içinmiş bunlar.
İzledinizmi yeni diziyi..Çirkin adam kıvanç ve ali kaptanın kızı aylin var...
---
Bugün oğlumun sınıfı tiyatroya gitti havada yağmurlu aklım onlar da hep..Komşu alıcak oğlanı..
Asunun poğaçalarndan burnumun dibin de olsa da yemem..
LEptinime zarar veremem..
ve aleyküm selam meyracım.selamün aleyküm.....
2gündürki menülerimi mi beğenmiyorsun ablacığım?
eğer öyleyse bende şahsen...
hele dün akşam uydurmasyon yedim...
hani kendimi düzelteyim diye soruyorum ne eksik mesela ablacım? neler eklesem daha iyi olur??
seni çok seviyorum.....:103::103:
canım benim kıyamam yaaa.....
çok çok geçmiş olsun canım, rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşaallah....
dua da ettim senin için şimdi.
bende merak etmiştim seni nereye kayboldu birden diye.
kocaman öpüyorum, kendine iyi bak, görüşürüz canım
demek öyle:)yakışıklı ama şimdi.... yaaa el oğlu neler yaptırıyo bizeeee......
ay bende memoliyi beğenirdim, izlerdim....
neresini beğenirmişim şuan o anki beni anlayamıyorum hiç
herkes kenanı beğenirken ben memoliyi beğenirdim....
zeynoya çene yapardı ya durmadan onu beğenirdim en çok, laf yetiştirmesini falan, e işte buldum zaten bitane bende çenesiz bi koca:)))))
leptinini yesinler.....
hoşgeldin tekrardan diyim ozaman:)
ben seni çıkaramadım, çok çok eski değilim oyüzden galiba, ama sadece ismin tanıdık geldi bana....
bu arada bebeğinde pek tatlı maşaallah
kolay gelsin.....
selamun aleyküm güzeller
ben bu sabah kahvaltıdan sonra eşimle birlikte evden çıktım. arkadaşımın torunu ameliyat olmuş .hastahane bizim işyerinin bir sokak arkasında. eşimle çıktım ziyarete gittim. dönüştede eve kadar yürüdüm. gelirken birde çarşamba pazarına döndüm 1 kilo hamsi aldım. akşam yemeğimde hazır sayılır hamsi buğulamayanına birde salata yaptımmı tamamdır. aslında bugün için enginar çıkartacaktım oda yarına kalsın. enginarın tazesi çıktı benim dondurucudakiler daha bitmedi
ve aleyküm selam meyracım.
evet canım bir iki gündür ayaküstü atıştırır gibi, öğün geçiştirir gibi , yada içeceklerle geçiştiriyorsun.
bende seni sevdiğim için söyledim canım. tepkinin ne olacağını bildiğim için yazdı emin olmasam ses çıkartmazdım
ay ne kararsızım, hangi diyeti yapacağıma karar veremedim bi türlü.....
karataymı klasik olanmı diye?
aslında hızlı kilo verme isteği beni kararsız yapıyo, ama en kötü karar kararsızlıktan iyidir yinede:)
biran önce başlamam lazım artık.....
anladım canım İnşallah sende en sağlıklı şekilde verirsin ..yok yok yapamadım bı turlu
yaa bende Karataya başlayacağım cuma günü İnşallah düzenli yapinca ayda ne kadar kaybediyorsunuz ?
kolay gelsin canım, bende birazdan işlere girişcem, iş bitmez......
bugün havalardanmıdır nedir, bendenmidir nedir bilemiyorum ruh halim pek negaitf
burada da hava yağdı yağacak kapalı, bi yandan rüzgarda var biraz.
kolay gelsin canım, bende birazdan işlere girişcem, iş bitmez......
bugün havalardanmıdır nedir, bendenmidir nedir bilemiyorum ruh halim pek negaitf
burada da hava yağdı yağacak kapalı, bi yandan rüzgarda var biraz.
bende detokstan sonra karataya niyetliyim bende de hızlı verme isteği aşırı baskın düzenli yapılırsa ve öğünler abartılmazsa karatay ne kadar kaybettirir acaba ??
anladım canım İnşallah sende en sağlıklı şekilde verirsin ..
bende detokstan sonra karataya niyetliyim bende de hızlı verme isteği aşırı baskın düzenli yapılırsa ve öğünler abartılmazsa karatay ne kadar kaybettirir acaba ??
Şubatın 11 in de başladım..22 gün oldu an itibariyle giden 7,600 kg..
Çok hızlı aldığım son kilolar, hızla gitti .asıl bundan sonrası önemli..Kaçamaksız ay da 4-5 olur muhtemelen..
100 kilodan 75 e 4 ay da inen bir üye var bur da..
.
Maşallah, BarekallahRabbim devamını kat kat arttırsın bana da bi el atın bende cumadan itibaren menülerimi paylaşsam takip eder misinz lütfennnn
bıraz once denedım yogurt ve hurmayı o kadar fena deılmıs ırı tatlı bırı tuzlu nasıl olur dıe dusunuodum kanlıcadakı sekerlı yogurt gıbı oldu :))sanırım bole yumusak yumusak bır gırısle bu detoxa bende dalıs yapcam....
Şubatın 11 in de başladım..22 gün oldu an itibariyle giden 7,600 kg..
Çok hızlı aldığım son kilolar, hızla gitti .asıl bundan sonrası önemli..Kaçamaksız ay da 4-5 olur muhtemelen..
Burası da öyle kapalı ve yağışlı..Sabahtan beri hiç dinmedi...
---
daficiğim ben diyecektim enginarın tazesi çıktı diye ..Hatta geçenler de baklalı yapmıştım ben de...
KEsinlikle doğru karar verirsin...yardımcı olurum ben sana..
Haberin olsun aç kalmak yok bu beslenme de doyuracaksın kendini..Aç kaldığın da beyin kıtlık sinyali algılayıp leptini çalıştırmıyormuş..
saol cnm...
aynen burasıda berbat yagmur camurfırtına bende evde tıkılıp kalınca temızlıge gırısdım ...sanada kolay gelsın mıs gıbı ev gıbısı yok huzur verıo temız ev bana...
ya bnm tartımın tek ayagı kırıkdı tamıre goturmusdum bır tartı parası ıstedıler benden bende egreltı bı sekılde tutturdum o gun bu gundur kılom ya 105 ya 106 kusurları degısıo acaba dıgıtal tartı bu sekılde dogru gostermıomu?gercı kıyafetlere bakılırsa az bıle gosterıo ama bılemedım ıcıme bısuphe dustu...:44::44:
hurma detoksu tarifini bilen var mı
KEsinlikle doğru karar verirsin...yardımcı olurum ben sana..
Haberin olsun aç kalmak yok bu beslenme de doyuracaksın kendini..Aç kaldığın da beyin kıtlık sinyali algılayıp leptini çalıştırmıyormuş..
Hep kilolumuydun yoksa sonramı aldın kilo.?? Sabırlı olmak şart...
sağlıklı bir şekil de gitsin kilolarımız az gitsin ama kalıcı gitsin...
Hızlı kilo verince görüntüde değişiklik olmuyor..Çünkü yağ kaybı olmuyor su ve kas kaybı oluyor..
Ben örneğin belimi ölçtüm 3 cm. incelmişim..görüyosunuz herşey yiyorum..Nasip olursa artık böyle besleneceğim hep..Kendimi çok iyi hissediyorum,yendien saygı duymaaya başladım kendime..
aynen öyle canım....
ayağı kırık tartı belki doğru tartmayabilir canım, bence ya hemen yaptır yada yenisini al....
çünkü bizim için tartı çok önemli...
canım benim karatay diyeti hakkında pek bi bilgim yok aslında, sana en güzel cevabı yena verebilir, o çok daha bilgili bu konuda kiii hemen yetmiş zaten soruna:)
canım benim karatay diyeti hakkında pek bi bilgim yok aslında, sana en güzel cevabı yena verebilir, o çok daha bilgili bu konuda kiii hemen yetmiş zaten soruna:)
yena ben baklalı pek sevmiyorumŞubatın 11 in de başladım..22 gün oldu an itibariyle giden 7,600 kg..
Burası da öyle kapalı ve yağışlı..Sabahtan beri hiç dinmedi...
---
daficiğim ben diyecektim enginarın tazesi çıktı diye ..Hatta geçenler de baklalı yapmıştım ben de...
meyracım sende kararsızım diyorsun ya işte sana fırsat yenayı takip et. iki gün dene olmazsa bırakırsın ama ben yapacağına inanıyorum. ben karatayı hiç araştırmadım. yenanın menüsüne baktım birkaç gün sonra ona yakın birşeyler yaptım. benimkide dafitay oldu ama hem hiç acıkmıyorum. hem azda olsa vermeye başladım. biliyorsun ben nerdeyse 1 yıldır 100 gr. veremiyorum 1 versenm 1 geri alıyorum. ilk defa dafitaya başlayınca vermeye başladım.koca bir MAŞAALLAH sana:)
burda yağamıyor bi türlü ablacım, hep içi dolu bulutcukların:)Eki Görüntüle 1009664
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?