Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haklısın, sağol ablacım güzel fikirlerin için

Gercekten gercek dostluk var burada karsiliksiz menfaatsiz dostluk
cocuklar iyi annemle kaynanam var onlar bakiyo ben yatiyorum buyukte okulda
hamilelik icin 80 i beklemene gerek yok bence ben 88 le kaldim hemde ikizlere yani cocuklar 6 aylik oldu ben yine 88 lerdeyim bir sorunda yasamadim hamilelikte

cok sagol canim

yat dinlen canım....
maşaallah sanada, bende mecbur 88le bile başlicam belkide bi zaman sonra, çünkü bekle bekle nereye kadar beklicem, yaş alıp gidiyo başını, evlilik süresi alıp gidiyo...
hayırlısı olsun inşaallah canım benim....

Canim sen simdiden antremanlara basla haa deyince kalinmiyo kiloyu yine verirsin simdi vericeksin hamilelikte alacaksin butun emeklerin bosa gidecek sil bastan ugrasacaksin sen bebegini kucagina al azcik yediklerine dikkat edersin zaten bebeklede ugrasacaksin verirsin kilolari

anladım canım, çok sağol fikirlerin için, şu panik atak ilaçlarımı bi bıraksam birde 90nın atına insem antreman durumuna hemen gircem zaten:)
artık iyiyim ve ilaçlarımı bırakıyorum artık, az kaldı tamamen bırakmama ilaçlarımı, asıl engel ilaç önümde.
dediğim gibi hep hayırlısı olsun canım hakkımızda....

İlac durumunu bilemem canim ama kilolari kafana takma zayiflamak icin bence

canım istediğin kiloya inşaallah hayırlısı ile inersin, kolay gelsin.....

kızlar bende çıkayım, şu evdeki işlerimi bi halledeyim kafama takılıp duruyorlar.
hepinizi kocaman öpüyorum, görüşürüz

Ben ayrı ayrı da pişiriyorum,Birlikte de.. Aslın da baklayı yiyorum ama pek te sevdiğim söylenmez

Köz biberlere bayılırım afiyet olsun size...benim son birtane var dı onu da dünden önce ki gün yedik bitti....

MEyracım,acele etme önce ilaçların bitsin..Kİmyasallar vücudundan arınsın bu arada hafiflemiş te olursun, sonra çalışmalara başlarsınız..

Son düzenleme:
Asunun poğaçalarndan burnumun dibin de olsa da yemem..
LEptinime zarar veremem..
Helal sana beee biliyorum zaten yeme zati hiç güzel değil
Kızlar hakkınızı helal edin böyle saydım ama inşallah canınız çekmemiştir çekenler buyursun gelsin her daim
Ben 1 gün zor dayandım canım bilgine
Maşallah ne güzel incelmişsin yenam
Sana çok iyi geldi çok şükür canım sen her zaman harika bir bayansın zaten bitanesin sen

Olsaydı görürdün yermiydim yemezmiydim.
Ben asıl pazartesi ve salıyı düşünüyorum oğlanın doğum günü p.tesi ailecek olacak salı da apartmanda ki çocuklu annelerin isteği üzerine ufak bir parti yapııp eğlenelim diyolar..herkes bişey yapıp getirecekmiş..

Canımsın sen asucum o senin güzelliğin,asaletin,zarifliğin...İyi ki tanımış seni,hepinizi..

gelmişken yediklerimi de yazayım...

Sabah,
2 yumurta
1 çaybardağı fındık
10 zeytin
Peynir
yeşillik
2 gün kurusu

Kahve
yeşilçay

Akşam,

Tarhana çorbası
İzmir köfte
Turpotu salatası
2-3 kaşık yoğurt

45 dk. yürüyüş

Son düzenleme:
Yağmur da yürümek öylesine güzeldi ki..yağmurluğumun her tarafından sular akıyor kulağım da müzik tuhaf bakışlara aldırmadan yürüdüm ve hayal kurdum..

selam fıstıklaarr

nasılsınızz ? keyifler nasıll ? benden iyilik , bugün boş günümdü , dışarı çıktım , gezdim dolaştımm , bi kaç bişey aldım , oohh iyi geldi vallaa

topicimiz hepten karataycı olmuş MaşAllahh herkese bol bol eksiler olsun inşAllahh

benim beslenme şeklimde karataya yakın ama sabah 1 dilim ekmek yiyorum

YENAcım çok iyi gidiyorsun canım , azmin daim olsun , bizede bulaşsın inşAllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…