Yağmur da yürümek öylesine güzeldi ki..yağmurluğumun her tarafından sular akıyor kulağım da müzik tuhaf bakışlara aldırmadan yürüdüm ve hayal kurdum..
hoşbuldum...! hep beraber kurtulucaz inşallah bu margarin paketlerinden , eskiden 1 kg verince 4 paket margarinden kurtulduk die hesap yapiyorduktao geldi akliıma ama margarincilerden kimse kalmamış gibi sanki :44: toksin buralardamı acaba uğruyormu hiç kızlar?
Ya sabah oldu hurmalari dusunuorum basaramiycam gibi gelio dun yapamadim poffff...
Vee hurma ve yoğurtta 6. Gün başlasın :) sonuçları bende çok merak ediyorum ama cumaya kadar tartılmak yok :)
sagol canimGökçeciğim geçmiş olsun...Daha iyi olmana sevindim...
Canım esra yasaklanmadı geçen yaşanan polemikte arkadaşlarımızdan biri sanırım kötü içerik diye bildirmiş mesajını, bir kaç gün banlıydı..
Şimdiler de yoğun sanırım gelmiyor pek..
Yenacim anlatmak istemiyordum ama offf
3 aydir hastanelerdeyim adet oldum ve kanamam kesilmedi 20 gun sonra kurtaj ettiler yine kesilmedi ondan 2 hafta sonra sis denilen hir operasyon gecirdim sonra polip var ameliyat dediler ameliyat oldum yine kesilmedi yasin kucuk olmasa rahimi alirdik ama yasin kucuk dediler iki gundur cok fazlaydi afedersin wcden kalkamadim acile gittim iki gundur ugrasiyorum dun yine kurtaj oldum hemde uyusturmadan bagirttira bagirttira birde hormonlu spiral taktilar dun gece bu seferde gecmezse rahimi alicaz dediler dua edin bana canim artik kan gormek istemiyorum 3 aydir biktim artik isyan olmasin allahim isim degistirmeylede ugrasamadim ama yeni ismim esracan degistirmesemde siz oyle bilin canim
Akşam kızım erkenden ödevlerini halletti,çantasını hazırladı hayret ettim..Meğer Kıvanç içinmiş bunlar.
İzledinizmi yeni diziyi..Çirkin adam kıvanç ve ali kaptanın kızı aylin var...
---
Bugün oğlumun sınıfı tiyatroya gitti havada yağmurlu aklım onlar da hep..Komşu alıcak oğlanı..
iyi akşamlar
yenacım menün yine çok güzel yürüyüş de yapılmış ee daha ne olsun
ben de yürüdüm bugün 1 saate yakın ama çok yoruldum sabahın köründen beri mutfaktan çıkamadım
sabah malum zaten sonra arkadaşa gittik mamaları bıraktık hadi bize eyvallah deyip tepkilere rağmen kaçtık yürüdük dönüşte dolmuşa bindim kasaba uğrayıp eve geldim eşim köfte istemişti kızlar okuldan geldi eşimde ikindiden sonra eve geldi yemek yedik beraberce
çayımızı bile içtik
akşama kızımın geometri dersi var gelecek abimize bir de tatlı yaptım eşim yemek yemeden gel demiş Hasanpaşa köfte pilav salata arkasına da tatlı ikram ederim
yarın yürüyüş yapmayacağım ayaklarım acıyor ağrıyor dinlenmem lazım
helal olsun kiz sana!!! sen sirf 3ogun onlari yiyorsun demi? vallahi helal olsun
Ercanim
ben yeni gordum cok gecmis olsun yaa...cok uzuldum😔
İyi aksamlar canim
bu ne yağmur ercanım birazadan elektrikler gider(
Haklısın canım sabaha kadar dinlenirim nasılsa :)İyiaksamlar asucum yogun bir gun gecirmin ama hareket de bereket vardir canim
Inşallah iyi bir sonuç alırsın çok merak ediyorum benAyy Valla çok motive edici cümleler çok teşekkürler efendim
evet 6. günü tamamladım Allah'ın izniyle ve tam 18 öğün hurma&yoğurt yedim başkada bişey yokama korkum endişem büyük 1 kg falan vermişsem üzülürüm açıkçası ama beslenme uzmanı bi arkadaşımla konuştum sen zaten ciddi kısmıştın çok etki etmeyebilir hayal kırıklığına uğrama dedi ama benim umut büyük şöyle 3-4 kg gitmiş olsa ne iyi olur ..
Bu arada İnşallah hepimiz hedeflerimize sağsalim (birazda çabuk olsa süper olur) kavuşuruz
iyi akşamlar güzellerrr
Bende muhtesem yuzyila bakiyorum izleyemiyecem diye odum kopuyor canim
Haklısın canım sabaha kadar dinlenirim nasılsa :)
Daha mesai bitmedi ama neyse
Inşallah iyi bir sonuç alırsın çok merak ediyorum ben
Asla dayanamazdım tartılmadan zaten detoksa da dayanamadım :))
İyi akşamlar hemşerim
Ben yatiyorum cocuklar bakiliyo bol bol yaziyorum bende canim
Arkadaşlar ben dukan ile 15 kilo verdim şu anda 59.3 kiloyum ama son zamanlarda gram gram gidiyor. Sizin zayıflam temponuz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?