Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy kizlar nasilsiniz???
bugun kizimin kresle karnavali vardi :) coook guzel gecti havada gunesliydi sanslarina :)
ben anca 5sayfa gecmis okuyabildim kaldi 7sayfa artik onuda yemek faslindan sonra hal ederim :)

super margarin paketi ile hesap yapmak canim :) ben 50paket margarin vermisim bile... darisi diger 50margarin paketlerine

Ya sabah oldu hurmalari dusunuorum basaramiycam gibi gelio dun yapamadim poffff...

amannn illa hurma ve yogurt yiyip kilo vercen birsey diye yok canim :) sonucta baska turlude veriliyor o kilolar...

Vee hurma ve yoğurtta 6. Gün başlasın :) sonuçları bende çok merak ediyorum ama cumaya kadar tartılmak yok :)

helal olsun kiz sana!!! sen sirf 3ogun onlari yiyorsun demi? vallahi helal olsun

sagol canim

acaba annesi nasil oldu iyimi?

gecmis olsun canim!!! Hayirlisi bakalim insallah daha iyi olursun!!!

vay vay vay kizina baksen ayyy bende bayiliyorum kivanc tatlituga

iyi akşamlar
yenacım menün yine çok güzel yürüyüş de yapılmış ee daha ne olsun
ben de yürüdüm bugün 1 saate yakın ama çok yoruldum sabahın köründen beri mutfaktan çıkamadım
sabah malum zaten sonra arkadaşa gittik mamaları bıraktık hadi bize eyvallah deyip tepkilere rağmen kaçtık yürüdük dönüşte dolmuşa bindim kasaba uğrayıp eve geldim eşim köfte istemişti kızlar okuldan geldi eşimde ikindiden sonra eve geldi yemek yedik beraberce
çayımızı bile içtik
akşama kızımın geometri dersi var gelecek abimize bir de tatlı yaptım eşim yemek yemeden gel demiş Hasanpaşa köfte pilav salata arkasına da tatlı ikram ederim
yarın yürüyüş yapmayacağım ayaklarım acıyor ağrıyor dinlenmem lazım

İyiaksamlar asucum yogun bir gun gecirmin ama hareket de bereket vardir canim

helal olsun kiz sana!!! sen sirf 3ogun onlari yiyorsun demi? vallahi helal olsun

Ayy Valla çok motive edici cümleler çok teşekkürler efendim
evet 6. günü tamamladım Allah'ın izniyle ve tam 18 öğün hurma&yoğurt yedim başkada bişey yok ama korkum endişem büyük 1 kg falan vermişsem üzülürüm açıkçası ama beslenme uzmanı bi arkadaşımla konuştum sen zaten ciddi kısmıştın çok etki etmeyebilir hayal kırıklığına uğrama dedi ama benim umut büyük şöyle 3-4 kg gitmiş olsa ne iyi olur ..
Bu arada İnşallah hepimiz hedeflerimize sağsalim (birazda çabuk olsa süper olur) kavuşuruz

Son düzenleme:
İyiaksamlar asucum yogun bir gun gecirmin ama hareket de bereket vardir canim
Haklısın canım sabaha kadar dinlenirim nasılsa :)
Daha mesai bitmedi ama neyse
Inşallah iyi bir sonuç alırsın çok merak ediyorum ben
Asla dayanamazdım tartılmadan zaten detoksa da dayanamadım :))
iyi akşamlar güzellerrr

İyi akşamlar hemşerim

Ben yatiyorum cocuklar bakiliyo bol bol yaziyorum bende canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…