Dinlen canım bol bol
Ben bile 1 ayda çok halsiz kalmıştım sen iyi dayanmışsın yine
Canım özlüyoruz seni yoğun hatunasummm
Canim 59 kiloyla ezilmeyesin buralar 90 -100 dolu da;-)))))))
O zaman kesin ben de yemişimdir:)azim böcüğümü kaybettim hükümsüzdür belkide kendim yed,mm
Hem hastalik hem cocuklar hem 2 sefer kurtaj 1 sefer ameliyat 2 ayin icinde yani gercekten bitkin dustum birde diyetle ugrasiyorum gerisini sen dusun canim
hangi semttesin?
Canım özlüyoruz seni yoğun hatun
Herşey yolunda değil mi kardeşin de daha iyidir herhalde
Inşallah iyi bir sonuç alırsın çok merak ediyorum ben
Asla dayanamazdım tartılmadan zaten detoksa da dayanamadım :))
Antalya canim gok delinmis gibi yagiyo yagmur
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 4 ziyaretçi)
O zaman kesin ben de yemişimdir:)
Demir hapı kullansan baktırdın mı değerlerine bana çok faydası oldu toparlandım çabukça
aynen antalyada oldugunu biliyorum antalyada hangi semttesin canım
Kepez belediyesinin orda canim sen?
Yenacim anlatmak istemiyordum ama offf
3 aydir hastanelerdeyim adet oldum ve kanamam kesilmedi 20 gun sonra kurtaj ettiler yine kesilmedi ondan 2 hafta sonra sis denilen hir operasyon gecirdim sonra polip var ameliyat dediler ameliyat oldum yine kesilmedi yasin kucuk olmasa rahimi alirdik ama yasin kucuk dediler iki gundur cok fazlaydi afedersin wcden kalkamadim acile gittim iki gundur ugrasiyorum dun yine kurtaj oldum hemde uyusturmadan bagirttira bagirttira birde hormonlu spiral taktilar dun gece bu seferde gecmezse rahimi alicaz dediler dua edin bana canim artik kan gormek istemiyorum 3 aydir biktim artik isyan olmasin allahim isim degistirmeylede ugrasamadim ama yeni ismim esracan degistirmesemde siz oyle bilin canim
Cok sagol canim iki gundur pekmez falan yiyorum yinede 88.9 geldim sabah hastaliktan mi bilmiyorum yinede bu halde bile 88 i gormek sevindirdi beni
Asunun poğaçalarndan burnumun dibin de olsa da yemem..
LEptinime zarar veremem..
selamun aleyküm güzeller
ben bu sabah kahvaltıdan sonra eşimle birlikte evden çıktım. arkadaşımın torunu ameliyat olmuş .hastahane bizim işyerinin bir sokak arkasında. eşimle çıktım ziyarete gittim. dönüştede eve kadar yürüdüm. gelirken birde çarşamba pazarına döndüm 1 kilo hamsi aldım. akşam yemeğimde hazır sayılır hamsi buğulamayanına birde salata yaptımmı tamamdır. aslında bugün için enginar çıkartacaktım oda yarına kalsın. enginarın tazesi çıktı benim dondurucudakiler daha bitmedi
canıımm çok geçmiş olsun. Allah hayırlı şifalar versin.
ben birazcık baktım. aslında askerli filmleri pek sevmem ( nursena duymasın )eşimin asker resimlerini bile yok ettim
ve aleyküm selam meyracım.
evet canım bir iki gündür ayaküstü atıştırır gibi, öğün geçiştirir gibi , yada içeceklerle geçiştiriyorsun.
bende seni sevdiğim için söyledim canım. tepkinin ne olacağını bildiğim için yazdı emin olmasam ses çıkartmazdım
Bilmezmiyim canım çok zor ama hepsi geçiyor şükürsaol asum evet daha iyi şükür yavaş yavaş iyileşicek eşindende bilirsin erkeğin yatması çok kötü canları sıkılıyor .bende sizleri özlüyorum sık girmeye çalışıcam ödev gidi her akşam bir saat kk ödevi :)))
Kullaniyorum canim ama cok yiprandim
bahçelideyim ben canım
işe giderken hergün sabah geçiyorum ordan
çok geçmiş olsun esracan... umarım bu kadarla kalır..Yenacim anlatmak istemiyordum ama offf
3 aydir hastanelerdeyim adet oldum ve kanamam kesilmedi 20 gun sonra kurtaj ettiler yine kesilmedi ondan 2 hafta sonra sis denilen hir operasyon gecirdim sonra polip var ameliyat dediler ameliyat oldum yine kesilmedi yasin kucuk olmasa rahimi alirdik ama yasin kucuk dediler iki gundur cok fazlaydi afedersin wcden kalkamadim acile gittim iki gundur ugrasiyorum dun yine kurtaj oldum hemde uyusturmadan bagirttira bagirttira birde hormonlu spiral taktilar dun gece bu seferde gecmezse rahimi alicaz dediler dua edin bana canim artik kan gormek istemiyorum 3 aydir biktim artik isyan olmasin allahim isim degistirmeylede ugrasamadim ama yeni ismim esracan degistirmesemde siz oyle bilin canim
Asunun poğaçalarndan burnumun dibin de olsa da yemem..
LEptinime zarar veremem..
inşallah kendin yemişsindir. hep içinde kalırazim böcüğümü kaybettim hükümsüzdür belkide kendim yed,mm
inşallah kendin yemişsindir. hep içinde kalır
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 4 ziyaretçi)
Bende muhtesem yuzyila bakiyorum izleyemiyecem diye odum kopuyor canim
bu gün herkesler burdaymış. ne çok yzmışsınız. oku oku bitmedi...
çok geçmiş olsun esracan... umarım bu kadarla kalır..
Leptinatör seniiiii
inşallah kendin yemişsindir. hep içinde kalır
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)
74FRIDA,
asumanzeynep,
ercanim,
nothinggg,
egedeniz03,
burcu1983,
burcu8181,
arnazar,
elifce1453
iyi akamlar canlar keyifler yerindedir umarım
Allah iyiliğini versin kimi ezdik şimdiye kadar
iyiymiş bende online olan arkadaşları kopyaadım
ben diziyi seyredemiyoruum eşim maç seyrediyooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?