Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Az iş yaptığım gün daha çok yoruluyorum. uyku gözümden akıyor şimdi. oğlan bi gelsin eve. ben hemen uyuyacağım.

bu gün öğle arası bir işim vardı, onu halledeyim derken yemeği unutmuşum... saat 16:30 civarı bir avuç karışık çerez yedim. eve geldiğimde kurtlar gibi aç hissediyordum..kurufasulye bulgur pilavı yoğurt salata yedim. normalde asla doymayacağım miktarla şiştim kaldım. moralim düzeldi. az yiyebilirim bende. az ile doyabilirim...
ben de yavaş yavaş ısınıyorum....

şu resme bir daha bakayım da içim bulansın istedim

Eklentiler

• $yað.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
bugün evin işini yap yap bitiremedim......
şuan hala makinede çamaşır var mesela....
benim bugünümde bi iş var, daha sabahtan negatif ruh haliyle başladım, ve hala aynı.....
işi gücüde bitirmek bilemedim, normalde hemencecik bitirirdim
şu günü bi bitirseydim hayırlısıyla.

Yağmur da yürümek öylesine güzeldi ki..yağmurluğumun her tarafından sular akıyor kulağım da müzik tuhaf bakışlara aldırmadan yürüdüm ve hayal kurdum..

yağmurda yürümesine bayılırım.....
şapır şapır sular akacak şemsiyenin etrafından böyle...... ne güzeeeell.....
ama daha bizim burada yağmur hala yağamadı malesef dolu bulutlara rağmen.....
hatta şemsiyesiz ıslanayım onu bile severim ben...... eve gidip üzerini değiştirmek, saçını kurutmak ayyyy ne güzel:)

Selamün aleykümm...

nasılsınız kızlarr..benim çok koşturmaca geçiyo...misafirlerim yarın gidicekler sonra temizlik faslım başlıcak...herşey bi yana bugün dibe vurdum..k.pederim fırından sıcak sıcak ekmek alıyo günlerdir....ama bugün tutamadım kendimi ve bi tadına baktımm sonuç hüsran tabii tadını alıncada bırakamadım çok özlemişimmm...yaptığım bütün detokslar boşa gitti sanırsam acayipte şiş hissediyorum ve kabızlıkta cabası....bu arada hiçde tartılamadım ne durumdayım hala bilmiyom yanii...toplamam lazım kendimi ama nasıl....bu hafta 80 görmeyi hedeflerken şimdi artı gömesem geçen haftayla aynı görsem diye dua ediyorum....:2:

esracan çokk geçmiş olsun canım...arada gelip hızlıca okuyorum ama bişey yazmaya vaktim olmuyodu oyüzden kusura bakma yani...

Cok sagol canim

Sukur bilgisayarimin okuzlugune ragmen bitirdim gecmisi... ne cok konusmussunuz yaww

Maşallah, Barekallah Rabbim devamını kat kat arttırsın bana da bi el atın bende cumadan itibaren menülerimi paylaşsam takip eder misinz lütfennnn

paylas canim, bana göre ters giden birseyler olursa söylerim :)

Gokcecim sagol canim sen nadilsin diyet nasil gidiyo bakalim
m

sagol canim iyiyim, diyet iyi gidiyor ya :) bu hafta en az 1kg vermediysem soklarda olurum yani...

:) dogrulari soyledim canim :) ama motive etmeyi basardiysam coook sevindim!!!
insallah guzel kilo vermissindir canim bunca cabana karsilik!

iyi akşamlar güzellerrr

Iyi aksamlar canim!!! Allahtan whatsapp varda ordan gorusuyoruz senle

hayırlı akşamlar kızlar bende geldim
ohh sanada afiyet olsun canım. biber yağ yaktırıyormuş

hoş geldin cücüğüm senin kilolar ne alemde koruyormusun ?

oohh afiyet olsun asucum.
hasanpaşa köftesine patatesmi koyuyorsun ?
ben mantarlı yaparım genelde ay uzun zaman oldu yapmadım birara bende yapayım. ama köftelik kıymalarımıda hep inegöl köfte yoğurdum.neyse birazcık yemeklik kıymalardan yoğurur yaparım bir ara. iyi aklıma getirdin

iyi akşamlar güzellerrr
iyi akşamlar yasemincim nerelerdesin. kardeşinin yanındamısın. ama uzaktasın yeni geldin tekrar gidememişsindir herhalde

Bende muhtesem yuzyila bakiyorum izleyemiyecem diye odum kopuyor canim
asracan ben o diziye hiç bakmadım. bir iki kere gelinler bakarken kesik kesik baktım sinirlerim bozuldu. ömrünü seferlerde geçirmiş bir padişahı haremle hürrem arasına hapsetmişler

canım burdada pek fazla yok ama biz seviyoruz. her çeşidini yapıyorum. salatasını, zeytinyağlı, iç baklalı, etli, dolma hepsinden yapıyorumda bizde en çok etlisi rağbet görüyor gelinlerde zeytinyağlı seviyorlar onlara garnitürlü yapıyorum.

benimkide maç setrediyor

ay ben hiç sevmem öyle yağmurda, karda yürümeyi biraz anormallikmi var bende ne

ve aleykümselam zeynepcim sen kısa sürede iyi yol aldın yine yaparsın canım

Patates püresiyle yapıyorum daficim
Sen de İnegöl köfteyi nasıl yaptığını anlatsana bizim evde hergün köfte yapsam yemem diyen olmaz :)

merhaba arkadaşlar bende kilo problemi yaşayanlardanım 100 kilonun da üzerinde doktorada gittim sağ olsunlar hiç bir sorunum yokmuş kendi başına kilo vereceksin dediler bende kendi çabalarımla 18 kilo vermiştim ama bu sene hepsini geri aldım ve bu durum beni kötü hissettiriyor bana önere bileceğiniz bir diyet var mı önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

selam aynrucum...Ne güzel uğruyorsun yine...
Ahh canım senin azminin yarısı ben de olsa keşke...nasıl iradeli olduğunu biliyoruz..

Ahhh ahh tam ihtiyacim olan sey iste yenacim isteyipte yapamadigim

Yaparsın canım sen de, iyilşeş önce...Annenin olduğu bir gün çıkar kafa dağıtırsın...

Ayakta dikilmek beni de çok yoruyor asuuu..

beslenme uzmanı arkadaşın detoks la ilgili ne diyror.??

iyi akşamlar güzellerrr

İYi akşamlar yaseminciğim..

Canim 59 kiloyla ezilmeyesin buralar 90 -100 dolu da;-)))))))

azim böcüğümü kaybettim hükümsüzdür belkide kendim yed,mm

Bi bak etrafına belki saklanmıştır, masanın altına falan bak..

bu gün herkesler burdaymış. ne çok yzmışsınız. oku oku bitmedi...

Leptinatör seniiiii

:

Buyrun benim..

Nerdesin canım sen.? Uğramıyorsun artık...

İş yapmaya geç başladığın içindir..Erkenden halledince çabucak bitiyor işler..

Sen de İnegöl köfteyi nasıl yaptığını anlatsana bizim evde hergün köfte yapsam yemem diyen olmaz :)

Evet dafitay, ben de isteyecektim inegöl köfteyi..

paylas canim, bana göre ters giden birseyler olursa söylerim :)

:) dogrulari soyledim canim :) ama motive etmeyi basardiysam coook sevindim!!!
insallah guzel kilo vermissindir canim bunca cabana karsilik!

İnşallah :):):) Destekleriniz inkar edilemez Allah razı olsun

Son düzenleme:

Merhaba ,

18 kiloyu nasıl verdiniz.?

yahu ben deliricem vallahi insan kendine bu kadar mi sahip cikmaz yahu yine 96 olmusum, kisir dongu dediydim size bide bugun teyzem uzun zaman sonra beni gordu cok zayiflamissin nolur dikkat et geri alma filan dedi, ben de gittim pasta yedim aksam 9da bide kosayim da nerelere kosayiim

beslenme uzmanı arkadaşın detoks la ilgili ne diyror.??

sık aralıklarla uygulandığında sakıncalı olabileceğini söyledi ama hurmanın potasyum değeri falanda çok yüksekmiş faydalı olur hızlandırır ama karbonhidrat değeri de yüksek bi yandan dikkat et çok uzatma dedi..Ben bi ara duraksar gibi olmuştum o yüzden metabolizmayı şaşırtmak amaçlı çok istiyordum yapmayı arkadaşım 3 gün yap fazlasını önermiyorum dedi ama ben biraz hırs yaptım 7 ye tamamlıyorum..Eğer tekrar yaparsam bu defa 3 gün yaparım.. (aslında ben her ay 3 gün yapmayı düşünüyorum ama kararsızım)

Zaten diyet fikrini çıkarmamışmıydın aklından...

egedeniz arkadaşımızn paylaştığı yağ ve kas resmini gördünmü.? ,))

----

ahhh asuu benim bir de topuk dikenim var sağ ayağım da,bir de o burkulan ayağım da hala tam olarak iyileşmedi..yazıkk bana ;(

canım mesleğin ne.? ÇAlışma saatlerin nasıl.?

İletişim mezunuyum bi reklam şirketinde çalışıyorum çalışma saatlerim esnek ama sabah erken başlıyorum yani 7 de işe gitmiş oluyorum dönüşüm 4 gibi..Tek sorunum ise değişken olabiliyor saatler çıkışlar uzayabiliyor bazen ilk yemeği 3-4 te yediğim olabiliyor(tabi artık dikkat edeceğim) haftasonum boş..

Bildiğim kadarıyla ben de yok diken ama yine de çok acıyor
Burkulma çok geç iyileşiyor başına gelen herkes aynı şeyi söylüyor canım dikkat etmek korumak lazım sanırım uzun bir süre o da zor biliyorum

Dafi gitmiş inegölün sırrını vermeden :)
Ayaklar fazla yükü taşımıyor işte yenacım
gitmedmim kızlar birazcık karatay sayfasına takılmıştım takılı kalmışım

Evet beyzuşun da hala iyileşmemiş tam olarak ayağı..
dafitay geldi.Köftenin tarifini alayım da yatayım ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…