- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
Yağmur da yürümek öylesine güzeldi ki..yağmurluğumun her tarafından sular akıyor kulağım da müzik tuhaf bakışlara aldırmadan yürüdüm ve hayal kurdum..
Selamün aleykümm...
nasılsınız kızlarr..benim çok koşturmaca geçiyo...misafirlerim yarın gidicekler sonra temizlik faslım başlıcak...herşey bi yana bugün dibe vurdum..k.pederim fırından sıcak sıcak ekmek alıyo günlerdir....ama bugün tutamadım kendimi ve bi tadına baktımm sonuç hüsran tabiitadını alıncada bırakamadım çok özlemişimmm...yaptığım bütün detokslar boşa gitti sanırsam acayipte şiş hissediyorum ve kabızlıkta cabası....bu arada hiçde tartılamadım ne durumdayım hala bilmiyom yanii...toplamam lazım kendimi ama nasıl....bu hafta 80 görmeyi hedeflerken şimdi artı gömesem geçen haftayla aynı görsem diye dua ediyorum....:2:
esracan çokk geçmiş olsun canım...arada gelip hızlıca okuyorum ama bişey yazmaya vaktim olmuyodu oyüzden kusura bakma yani...
Maşallah, BarekallahRabbim devamını kat kat arttırsın bana da bi el atın bende cumadan itibaren menülerimi paylaşsam takip eder misinz lütfennnn
Gokcecim sagol canim sen nadilsin diyet nasil gidiyo bakalim
m
Ayy Valla çok motive edici cümleler çok teşekkürler efendim
evet 6. günü tamamladım Allah'ın izniyle ve tam 18 öğün hurma&yoğurt yedim başkada bişey yokama korkum endişem büyük 1 kg falan vermişsem üzülürüm açıkçası ama beslenme uzmanı bi arkadaşımla konuştum sen zaten ciddi kısmıştın çok etki etmeyebilir hayal kırıklığına uğrama dedi ama benim umut büyük şöyle 3-4 kg gitmiş olsa ne iyi olur ..
Bu arada İnşallah hepimiz hedeflerimize sağsalim (birazda çabuk olsa süper olur) kavuşuruz
iyi akşamlar güzellerrr
ohh sanada afiyet olsun canım. biber yağ yaktırıyormuşBen ayrı ayrı da pişiriyorum,Birlikte de.. Aslın da baklayı yiyorum ama pek te sevdiğim söylenmez
Köz biberlere bayılırım afiyet olsun size...benim son birtane var dı onu da dünden önce ki gün yedik bitti....
MEyracım,acele etme önce ilaçların bitsin..Kİmyasallar vücudundan arınsın bu arada hafiflemiş te olursun, sonra çalışmalara başlarsınız..
hoş geldin cücüğüm senin kilolar ne alemde koruyormusun ?selam fıstıklaarr
nasılsınızz ? keyifler nasıll ? benden iyilik , bugün boş günümdü , dışarı çıktım , gezdim dolaştımm , bi kaç bişey aldım , oohh iyi geldi vallaa
topicimiz hepten karataycı olmuş MaşAllahhherkese bol bol eksiler olsun inşAllahh
benim beslenme şeklimde karataya yakın ama sabah 1 dilim ekmek yiyorum
YENAcım çok iyi gidiyorsun canım , azmin daim olsun , bizede bulaşsın inşAllahh
oohh afiyet olsun asucum.iyi akşamlar
yenacım menün yine çok güzel yürüyüş de yapılmış ee daha ne olsun
ben de yürüdüm bugün 1 saate yakın ama çok yoruldum sabahın köründen beri mutfaktan çıkamadım
sabah malum zaten sonra arkadaşa gittik mamaları bıraktık hadi bize eyvallah deyip tepkilere rağmen kaçtık yürüdük dönüşte dolmuşa bindim kasaba uğrayıp eve geldim eşim köfte istemişti kızlar okuldan geldi eşimde ikindiden sonra eve geldi yemek yedik beraberce
çayımızı bile içtik
akşama kızımın geometri dersi var gelecek abimize bir de tatlı yaptım eşim yemek yemeden gel demiş Hasanpaşa köfte pilav salata arkasına da tatlı ikram ederim
yarın yürüyüş yapmayacağım ayaklarım acıyor ağrıyor dinlenmem lazım
iyi akşamlar yasemincim nerelerdesin. kardeşinin yanındamısın. ama uzaktasın yeni geldin tekrar gidememişsindir herhaldeiyi akşamlar güzellerrr
asracan ben o diziye hiç bakmadım. bir iki kere gelinler bakarken kesik kesik baktım sinirlerim bozuldu. ömrünü seferlerde geçirmiş bir padişahı haremle hürrem arasına hapsetmişlerBende muhtesem yuzyila bakiyorum izleyemiyecem diye odum kopuyor canim
canım burdada pek fazla yok ama biz seviyoruz. her çeşidini yapıyorum. salatasını, zeytinyağlı, iç baklalı, etli, dolma hepsinden yapıyorumda bizde en çok etlisi rağbet görüyorCok cok cok gecmis olsun. Ins duam seninle canim...
Durmak yok uola devamm :))
Supersin YENA...
DAFI ABLA BIZDE ENGINAR KULTURU yok sma merakta ediyorum nasil pisiriyorsun.
Kizlar bu sabah hurma yoktu. Bir kase yogurt ve yarim yumurta yedim.
Ogle 2 lahmacun az makarna salata ayran
Ara 1 kucuk sut
Aksam 6 hurma bir kase yogurt.
Yarin hurma ya tam anlamiyla basliyorum.hatta yogurda keten tohumuda ekleyecegim.
Sadecr ogle yemeginde süt hurms yapacsgim.okulda yogurt bulamam.ayran olursa onunla da yapacagim.
Sabah 45 dk lik 4, 5 km yürüyüşü yaptim.sanirim bugun iyi gittim :))
benimkide maç setrediyorToplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)
74FRIDA,
asumanzeynep,
ercanim,
nothinggg,
egedeniz03,
burcu1983,
burcu8181,
arnazar,
elifce1453
iyi akamlar canlar keyifler yerindedir umarım
Allah iyiliğini versin kimi ezdik şimdiye kadar
iyiymiş bende online olan arkadaşları kopyaadım
ben diziyi seyredemiyoruum eşim maç seyrediyooor
ay ben hiç sevmem öyle yağmurda, karda yürümeyi biraz anormallikmi var bende nebugün evin işini yap yap bitiremedim......
şuan hala makinede çamaşır var mesela....
benim bugünümde bi iş var, daha sabahtan negatif ruh haliyle başladım, ve hala aynı.....
işi gücüde bitirmek bilemedim, normalde hemencecik bitirirdim
şu günü bi bitirseydim hayırlısıyla.
yağmurda yürümesine bayılırım.....
şapır şapır sular akacak şemsiyenin etrafından böyle...... ne güzeeeell.....
ama daha bizim burada yağmur hala yağamadı malesef dolu bulutlara rağmen.....
hatta şemsiyesiz ıslanayım onu bile severim ben...... eve gidip üzerini değiştirmek, saçını kurutmak ayyyy ne güzel:)
ve aleykümselam zeynepcim sen kısa sürede iyi yol aldın yine yaparsın canımSelamün aleykümm...
nasılsınız kızlarr..benim çok koşturmaca geçiyo...misafirlerim yarın gidicekler sonra temizlik faslım başlıcak...herşey bi yana bugün dibe vurdum..k.pederim fırından sıcak sıcak ekmek alıyo günlerdir....ama bugün tutamadım kendimi ve bi tadına baktımm sonuç hüsran tabiitadını alıncada bırakamadım çok özlemişimmm...yaptığım bütün detokslar boşa gitti sanırsam acayipte şiş hissediyorum ve kabızlıkta cabası....bu arada hiçde tartılamadım ne durumdayım hala bilmiyom yanii...toplamam lazım kendimi ama nasıl....bu hafta 80 görmeyi hedeflerken şimdi artı gömesem geçen haftayla aynı görsem diye dua ediyorum....:2:
esracan çokk geçmiş olsun canım...arada gelip hızlıca okuyorum ama bişey yazmaya vaktim olmuyodu oyüzden kusura bakma yani...
selam fıstıklaarr
nasılsınızz ? keyifler nasıll ? benden iyilik , bugün boş günümdü , dışarı çıktım , gezdim dolaştımm , bi kaç bişey aldım , oohh iyi geldi vallaa
topicimiz hepten karataycı olmuş MaşAllahhherkese bol bol eksiler olsun inşAllahh
benim beslenme şeklimde karataya yakın ama sabah 1 dilim ekmek yiyorum
YENAcım çok iyi gidiyorsun canım , azmin daim olsun , bizede bulaşsın inşAllahh
Ahhh ahh tam ihtiyacim olan sey iste yenacim isteyipte yapamadigim
iyi akşamlar
yenacım menün yine çok güzel yürüyüş de yapılmış ee daha ne olsun
ben de yürüdüm bugün 1 saate yakın ama çok yoruldum sabahın köründen beri mutfaktan çıkamadım
sabah malum zaten sonra arkadaşa gittik mamaları bıraktık hadi bize eyvallah deyip tepkilere rağmen kaçtık yürüdük dönüşte dolmuşa bindim kasaba uğrayıp eve geldim eşim köfte istemişti kızlar okuldan geldi eşimde ikindiden sonra eve geldi yemek yedik beraberce
çayımızı bile içtik
akşama kızımın geometri dersi var gelecek abimize bir de tatlı yaptım eşim yemek yemeden gel demiş Hasanpaşa köfte pilav salata arkasına da tatlı ikram ederim
yarın yürüyüş yapmayacağım ayaklarım acıyor ağrıyor dinlenmem lazım
Ayy Valla çok motive edici cümleler çok teşekkürler efendim
evet 6. günü tamamladım Allah'ın izniyle ve tam 18 öğün hurma&yoğurt yedim başkada bişey yokama korkum endişem büyük 1 kg falan vermişsem üzülürüm açıkçası ama beslenme uzmanı bi arkadaşımla konuştum sen zaten ciddi kısmıştın çok etki etmeyebilir hayal kırıklığına uğrama dedi ama benim umut büyük şöyle 3-4 kg gitmiş olsa ne iyi olur ..
Bu arada İnşallah hepimiz hedeflerimize sağsalim (birazda çabuk olsa süper olur) kavuşuruz
iyi akşamlar güzellerrr
Canim 59 kiloyla ezilmeyesin buralar 90 -100 dolu da;-)))))))
azim böcüğümü kaybettim hükümsüzdür belkide kendim yed,mm
bu gün herkesler burdaymış. ne çok yzmışsınız. oku oku bitmedi...
Leptinatör seniiiii
:
,,,,
:
bugün evin işini yap yap bitiremedim......
şuan hala makinede çamaşır var mesela....
benim bugünümde bi iş var, daha sabahtan negatif ruh haliyle başladım, ve hala aynı.....
işi gücüde bitirmek bilemedim, normalde hemencecik bitirirdim
şu günü bi bitirseydim hayırlısıyla.
yağmurda yürümesine bayılırım.....
şapır şapır sular akacak şemsiyenin etrafından böyle...... ne güzeeeell.....
ama daha bizim burada yağmur hala yağamadı malesef dolu bulutlara rağmen.....
hatta şemsiyesiz ıslanayım onu bile severim ben...... eve gidip üzerini değiştirmek, saçını kurutmak ayyyy ne güzel:)
Patates püresiyle yapıyorum daficim
Sen de İnegöl köfteyi nasıl yaptığını anlatsanabizim evde hergün köfte yapsam yemem diyen olmaz :)
paylas canim, bana göre ters giden birseyler olursa söylerim :)
:) dogrulari soyledim canim :) ama motive etmeyi basardiysam coook sevindim!!!
insallah guzel kilo vermissindir canim bunca cabana karsilik!
merhaba arkadaşlar bende kilo problemi yaşayanlardanım 100 kilonun da üzerinde doktorada gittim sağ olsunlar hiç bir sorunum yokmuş kendi başına kilo vereceksin dediler bende kendi çabalarımla 18 kilo vermiştim ama bu sene hepsini geri aldım ve bu durum beni kötü hissettiriyor bana önere bileceğiniz bir diyet var mı önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
İnşallah :):):) Destekleriniz inkar edilemez Allah razı olsun
beslenme uzmanı arkadaşın detoks la ilgili ne diyror.??
yahu ben deliricem vallahi insan kendine bu kadar mi sahip cikmaz yahu yine 96 olmusum, kisir dongu dediydim sizebide bugun teyzem uzun zaman sonra beni gordu cok zayiflamissin nolur dikkat et geri alma filan dedi, ben de gittim pasta yedim aksam 9da bide kosayim da nerelere kosayiim
canım mesleğin ne.? ÇAlışma saatlerin nasıl.?
Zaten diyet fikrini çıkarmamışmıydın aklından...
egedeniz arkadaşımızn paylaştığı yağ ve kas resmini gördünmü.? ,))
----
ahhh asuu benim bir de topuk dikenim var sağ ayağım da,bir de o burkulan ayağım da hala tam olarak iyileşmedi..yazıkk bana ;(
Patates püresiyle yapıyorum daficim
Sen de İnegöl köfteyi nasıl yaptığını anlatsanabizim evde hergün köfte yapsam yemem diyen olmaz :)
selam aynrucum...Ne güzel uğruyorsun yine...
Ahh canım senin azminin yarısı ben de olsa keşke...nasıl iradeli olduğunu biliyoruz..
Yaparsın canım sen de, iyilşeş önce...Annenin olduğu bir gün çıkar kafa dağıtırsın...
Ayakta dikilmek beni de çok yoruyor asuuu..
beslenme uzmanı arkadaşın detoks la ilgili ne diyror.??
İYi akşamlar yaseminciğim..
Bi bak etrafına belki saklanmıştır, masanın altına falan bak..
Buyrun benim..
Nerdesin canım sen.? Uğramıyorsun artık...
İş yapmaya geç başladığın içindir..Erkenden halledince çabucak bitiyor işler..
Evet dafitay, ben de isteyecektim inegöl köfteyi..
gitmedmim kızlar birazcık karatay sayfasına takılmıştım takılı kalmışımDafi gitmiş inegölün sırrını vermeden :)
Ayaklar fazla yükü taşımıyor işte yenacım
Bildiğim kadarıyla ben de yok diken ama yine de çok acıyor
Burkulma çok geç iyileşiyor başına gelen herkes aynı şeyi söylüyor canım dikkat etmek korumak lazım sanırım uzun bir süre o da zor biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?