Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O zaman kahvaltını akşamdan hazırlarsın.. Kahvaltı olmazsa olmaz çünkü...
Çiğ kuruyemişlerini aldınmı.?

O zaman kahvaltını akşamdan hazırlarsın.. Kahvaltı olmazsa olmaz çünkü...
Çiğ kuruyemişlerini aldınmı.?

yarın çıkıyorum alışverişe :) ceviz badem fındık bi de gün kurusu alınacak :) bu arada kuruyemişler arasında göbeği en çok badem eritiyormuş bende de bir göbek var ki sormayın 9 ay 10 günlük sanki :/ ama yılmak yok yepyeni bir hayat geliyor inşallah :)

Beni de ceviz çok tok tutuyor...Örneğin sabah dokuz da yediklerimle saat dörde beşe kadar rahatlıkla kalabiliyorum..Bir de şunu söylemek istiyorum güne erken başladığın için 3 öğün yapabilirsin. yemek araları 4-5 saat olacak şekil de ayarlarsın..
Zamanla herşey yerine oturur..İlk başta miden bulanabilir ekmeksiz yumurta peynri vb.ben de olmuştu umarım sen de olmaz...

İİYİ akşamlarr kızlarrrrr

hıhh şimcik o çüsseye şu makine oldumu şimcik yena :)))

güle güle kullan canım cımm yeşil renkmi seninkide pek hoşş

Ne var ki cüssem de, minicik bir hatunum..

evet yeşil, ama çok tatlı yeşil..yiyesim geldi..

inegöl köfteyi vereyim.

biz hazır et pek almıyoruz. kendimiz kesiyoruz genelde
kurbanda kestiğimiz dananın kaburga üstünden ayırıyorum. kuzununda kaburga üstünden ayırıyorum. kurban harici kestiğimiz kuzunun kaburga üstünden ayırıp içine dana kıyma attırıyorum. yoğurabileceğim kadar büyük bir leğene karışık kıymayı koyup içine karbonat ve tuz koyup yoğuruyorum ama çok uzun süre yoğuruyorum. macun kıvamına gelene kadar devam ediyorum. sonra onu yiyebileceğimiz kadar bölüp dondurucuya kaldırıyorum. böyle hazırda olunca çıkartması kolay oluyor. hazırda yoksa kasaptan alırken dana ve kuzu karışımı alıyorum aynı şekilde tuz ve karbonatla yoğurup dolaba koyuyorum. en az 1 gece dolapta bekletiyorum. yapacağım gün sabahtan dolaptan çıkartıp içine ekmek içi ve yumurta koyuyorum ( ızgara olucaksa yumurtaya gerek yok) tekrar yoğurup dolaba dolaba kaldırıyorum. yemeğe 1 saat kadar kaldığında tekrar çıkartıp ince kıyılmış soğan ( rendelersem suyunu sıkıyorum ) ve karabiber koyup tekrar yoğuruyorum sonra şekil verip kızartıyorum.

inegölde hazır yoğrulmuş olarakta bulunuyor, kasaptan alıyoruz eve geldiğimizde içine sadece soğan ileve edip yoğuruyoruz sonra şekil veriyoruz.
kızartırkende sık sık çevirerek kızarırsa daha güzel olur. biliyorsunuz inegöl köftenin içi ilk bakışta pişmemiş gibi gelir insana sık sık çevrilmezse çiğ kalır. böyle çok yoğrulursa tam inegöl köfte oluyor lastik gibi birde şekil verirken incecik olması lazım içinin pişmesi için.
ohooo destan yazmışım

teşekkür ederim öneriler için cuma günü Bismillah diyeceğim :) ekmek bayağıdır yok hayatımda İnşallah çok zorlanmam :)

daficim sırf dana etiyle olmazmı..Kızım ağzına sürmüyor kuzu etini ve kokusundan da anlar hemen..
Tarif için teşekkürler deneyeceğim ben de ..Şu döküm tavalar da yapamayı düşündüm az yağla ..

hadi herkese iyi geceler,Allah rahatlık versin..

http://www.arcelik.com.tr/elektrik-supurgeler-toz-torbali-S-6260-Supurgeler.html

MAkinam geldi çok sevimli minicik bişey.)
Fiyatıda 125 lira..Umarım memnun kalırım...
dadi güle güle kullan
bendede ihlasın temizlik robotu vardı . sulu pek bi narin çok temiz yapıyor ama aceleyle suyunu boşaltmadan bırakıp gitsen sen gelinceye kadar kokuyor içi
eşime dedim bıktım ben bundan şöyle minicik birşey alsak kullanması kolay olur oda süpürge üstünemi yatacan heryer süpüğrge dedi bana
gitmiş kardeşim alıp gelmiş birtane minicik çok güzel 250 ye almıştı çok ta memnunum

burdayım asu minik le uğraşıyom öksürükten boğulacak uykuvar uyuyamıyo öksürmekten boğulcak nerdeyse öksürük şurubu verdim valla göğsunuda viksledim bakalım inşallah kesilir

Tüh yazık kuzuya geçmedi hala çok zor öksürük gece de iyice azıyor malesef
Taze zencefil kaynattın mı balla bir dene istersen canım viksi topuğuna da sür canım

olmaz diye birşey yok olur mutlaka
ben bildiğim orjinalini yazdım.
her çeşit etten yapan var.
içine karbonat ve karabiberden başka baharan konmaz.
çok acelem olduğunda iki defa yoğurduğumda oluyor ama üç defa yoğrulan gibi olmuyor. ne kadar yoğrulursa o kadar sertleşiyor. inegöl köfteninde serti makbuldür

burdayım asu minik le uğraşıyom öksürükten boğulacak uykuvar uyuyamıyo öksürmekten boğulcak nerdeyse öksürük şurubu verdim valla göğsunuda viksledim bakalım inşallah kesilir
kıyamam yavruya yaa
nursena boğazında balgam varsa balgamda öksürtür. biraz pekmez içir istersen geçicide olsa kesilir birazcık belki

iyi geceler cücüşlerr
azim böcüğümü kaybettim hükümsüzdür belkide kendim yed,mm

O zaman kesin ben de yemişimdir:)

Demir hapı kullansan baktırdın mı değerlerine bana çok faydası oldu toparlandım çabukça

aahh aaahh o böcük yokmu o böccüükkkk , yeedim desem yemedim ama bi ara üstüne oturdum , ondan bu yana pert durumdaaa

hoş geldin cücüğüm senin kilolar ne alemde koruyormusun ?

çok şükür dafi ablacım 3 aşşaaa 5 yukarı devam ediorum , umre öncesi ve sonrasında memleketteyken kilo almıştım , sonrasında topladım ,15 tatilde gittim yine dağıttım , şimdi yine topladım ,anlayacağın yaramıyor bana memleket havası

selam aynrucum...Ne güzel uğruyorsun yine...
Ahh canım senin azminin yarısı ben de olsa keşke...nasıl iradeli olduğunu biliyoruz..

ahhh Yenoşum vazgeçilmiyor eski dostlardaannn

yok bebişim yaa eskidendi o benim iradeli günlerim , geçti benden artıkınnn

ama sen çoookk iyi gidiorsun ,tütütütü MAŞALLAAAHHHH

kızlar face hesabınızda etiketlenmek istemediğiniz fotoları nasıl engelliyorsunuz
topiğimizle ilgili bir konu değil ama size sormak istedim.
face hesabımın birini bugün hiç açmamıştım. az önce bir açtım bir sürü fotaoğrafa etiketlenmişim. özellikle siyasi fotolara etiketliyorlar. vakıflar etiketliyor. sıpam olarak şikayet etsem veya engellesemde olmuyor. içlerinde sevdiğim çok değer verdiğim arkadaşlarım var.

Menumu yazayim

sabah: yogurt, 7hurma

ara: yok

ögle: 3kasik patates yemegi, 6kasik brokoli ve karnibahar

ara: yedimmi yemedimmi hatirlamiyorum...

aksam: yogurt, 7hurma, 1kibrit kutusu pizza dilimi (cocuklara ve esime pisirmistim ama dayanamadim)

ara: yogurt

2,7litre su

hurma yogurt kurumun son gunuydu bugun... evde hurma kalmadi cunku

Nursenam geçmiş olsun cücükünee , Rabbim tez zamanda şifa versin inşAllahhh

Ablaammm hesap ayarlarına gir , orda etiketler onaya sunulsunmu diye bişey var , onu aktif yap , her etiket senin onayından geçer , istemessen yapamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…