İletişim mezunuyum bi reklam şirketinde çalışıyorum çalışma saatlerim esnek ama sabah erken başlıyorum yani 7 de işe gitmiş oluyorum dönüşüm 4 gibi..Tek sorunum ise değişken olabiliyor saatler çıkışlar uzayabiliyor bazen ilk yemeği 3-4 te yediğim olabiliyor(tabi artık dikkat edeceğim) haftasonum boş..
O zaman kahvaltını akşamdan hazırlarsın.. Kahvaltı olmazsa olmaz çünkü...
Çiğ kuruyemişlerini aldınmı.?
http://www.arcelik.com.tr/elektrik-supurgeler-toz-torbali-S-6260-Supurgeler.html
MAkinam geldi çok sevimli minicik bişey.)
Fiyatıda 125 lira..Umarım memnun kalırım...
http://www.arcelik.com.tr/elektrik-supurgeler-toz-torbali-S-6260-Supurgeler.html
yarın çıkıyorum alışverişe :) ceviz badem fındık bi de gün kurusu alınacak :) bu arada kuruyemişler arasında göbeği en çok badem eritiyormuş bende de bir göbek var ki sormayın 9 ay 10 günlük sanki :/ ama yılmak yok yepyeni bir hayat geliyor inşallah :)
İİYİ akşamlarr kızlarrrrr
hıhh şimcik o çüsseye şu makine oldumu şimcik yena :)))
güle güle kullan canım cımm yeşil renkmi seninkide pek hoşş
Beni de ceviz çok tok tutuyor...Örneğin sabah dokuz da yediklerimle saat dörde beşe kadar rahatlıkla kalabiliyorum..Bir de şunu söylemek istiyorum güne erken başladığın için 3 öğün yapabilirsin. yemek araları 4-5 saat olacak şekil de ayarlarsın..
Zamanla herşey yerine oturur..İlk başta miden bulanabilir ekmeksiz yumurta peynri vb.ben de olmuştu umarım sen de olmaz...
inegöl köfteyi vereyim.
biz hazır et pek almıyoruz. kendimiz kesiyoruz genelde
kurbanda kestiğimiz dananın kaburga üstünden ayırıyorum. kuzununda kaburga üstünden ayırıyorum. kurban harici kestiğimiz kuzunun kaburga üstünden ayırıp içine dana kıyma attırıyorum. yoğurabileceğim kadar büyük bir leğene karışık kıymayı koyup içine karbonat ve tuz koyup yoğuruyorum ama çok uzun süre yoğuruyorum. macun kıvamına gelene kadar devam ediyorum. sonra onu yiyebileceğimiz kadar bölüp dondurucuya kaldırıyorum. böyle hazırda olunca çıkartması kolay oluyor. hazırda yoksa kasaptan alırken dana ve kuzu karışımı alıyorum aynı şekilde tuz ve karbonatla yoğurup dolaba koyuyorum. en az 1 gece dolapta bekletiyorum. yapacağım gün sabahtan dolaptan çıkartıp içine ekmek içi ve yumurta koyuyorum ( ızgara olucaksa yumurtaya gerek yok) tekrar yoğurup dolaba dolaba kaldırıyorum. yemeğe 1 saat kadar kaldığında tekrar çıkartıp ince kıyılmış soğan ( rendelersem suyunu sıkıyorum ) ve karabiber koyup tekrar yoğuruyorum sonra şekil verip kızartıyorum.
inegölde hazır yoğrulmuş olarakta bulunuyor, kasaptan alıyoruz eve geldiğimizde içine sadece soğan ileve edip yoğuruyoruz sonra şekil veriyoruz.
kızartırkende sık sık çevirerek kızarırsa daha güzel olur. biliyorsunuz inegöl köftenin içi ilk bakışta pişmemiş gibi gelir insana sık sık çevrilmezse çiğ kalır. böyle çok yoğrulursa tam inegöl köfte oluyor lastik gibibirde şekil verirken incecik olması lazım içinin pişmesi için.
ohooo destan yazmışım
dadi güle güle kullanhttp://www.arcelik.com.tr/elektrik-supurgeler-toz-torbali-S-6260-Supurgeler.html
Nursena okuyup kaçma canım
burdayım asu minik le uğraşıyom öksürükten boğulacak uykuvar uyuyamıyo öksürmekten boğulcak nerdeyse öksürük şurubu verdim valla göğsunuda viksledim bakalım inşallah kesilir
olmaz diye birşey yok olur mutlakadaficim sırf dana etiyle olmazmı..Kızım ağzına sürmüyor kuzu etini ve kokusundan da anlar hemen..
Tarif için teşekkürler deneyeceğim ben de ..Şu döküm tavalar da yapamayı düşündüm az yağla ..
hadi herkese iyi geceler,Allah rahatlık versin..
kıyamam yavruya yaaburdayım asu minik le uğraşıyom öksürükten boğulacak uykuvar uyuyamıyo öksürmekten boğulcak nerdeyse öksürük şurubu verdim valla göğsunuda viksledim bakalım inşallah kesilir
azim böcüğümü kaybettim hükümsüzdür belkide kendim yed,mm
O zaman kesin ben de yemişimdir:)
Demir hapı kullansan baktırdın mı değerlerine bana çok faydası oldu toparlandım çabukça
hoş geldin cücüğüm senin kilolar ne alemde koruyormusun ?
selam aynrucum...Ne güzel uğruyorsun yine...
Ahh canım senin azminin yarısı ben de olsa keşke...nasıl iradeli olduğunu biliyoruz..
burdayım asu minik le uğraşıyom öksürükten boğulacak uykuvar uyuyamıyo öksürmekten boğulcak nerdeyse öksürük şurubu verdim valla göğsunuda viksledim bakalım inşallah kesilir
kızlar face hesabınızda etiketlenmek istemediğiniz fotoları nasıl engelliyorsunuz
topiğimizle ilgili bir konu değil ama size sormak istedim.
face hesabımın birini bugün hiç açmamıştım. az önce bir açtım bir sürü fotaoğrafa etiketlenmişim. özellikle siyasi fotolara etiketliyorlar. vakıflar etiketliyor. sıpam olarak şikayet etsem veya engellesemde olmuyor. içlerinde sevdiğim çok değer verdiğim arkadaşlarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?