- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Cücüş gel tabii sık sık yaz şöyle kırmızı kırmızı
Kaç kilosun sen acaba şu anda
Ben yatsam süper olacak uykum var her yerim acıyor ama yatmaya bile üşeniyorum
İyi aksamlar ablacim ben o diziye gecmis olarak bakmiyorum normal dizi gibi takip ediyorum
hayırlı akşamlar kızlar bende geldim
ohh sanada afiyet olsun canım. biber yağ yaktırıyormuş
hoş geldin cücüğüm senin kilolar ne alemde koruyormusun ?
oohh afiyet olsun asucum.
hasanpaşa köftesine patatesmi koyuyorsun ?
ben mantarlı yaparım genelde ay uzun zaman oldu yapmadım birara bende yapayım. ama köftelik kıymalarımıda hep inegöl köfte yoğurdum.neyse birazcık yemeklik kıymalardan yoğurur yaparım bir ara. iyi aklıma getirdin
iyi akşamlar yasemincim nerelerdesin. kardeşinin yanındamısın. ama uzaktasın yeni geldin tekrar gidememişsindir herhalde
asracan ben o diziye hiç bakmadım. bir iki kere gelinler bakarken kesik kesik baktım sinirlerim bozuldu. ömrünü seferlerde geçirmiş bir padişahı haremle hürrem arasına hapsetmişler
canım burdada pek fazla yok ama biz seviyoruz. her çeşidini yapıyorum. salatasını, zeytinyağlı, iç baklalı, etli, dolma hepsinden yapıyorumda bizde en çok etlisi rağbet görüyorgelinlerde zeytinyağlı seviyorlar onlara garnitürlü yapıyorum.
benimkide maç setrediyor
ay ben hiç sevmem öyle yağmurda, karda yürümeyi biraz anormallikmi var bende ne
ve aleykümselam zeynepcim sen kısa sürede iyi yol aldın yine yaparsın canım
çok sağol cücüğümNursenam geçmiş olsun cücükünee , Rabbim tez zamanda şifa versin inşAllahhh
Ablaammm hesap ayarlarına gir , orda etiketler onaya sunulsunmu diye bişey var , onu aktif yap , her etiket senin onayından geçer , istemessen yapamazlar
maşallah sana Allah nazardan saklasıniyi geceler cücüşlerr
aahh aaahh o böcük yokmu o böccüükkkk , yeedim desem yemedim ama bi ara üstüne oturdum , ondan bu yana pert durumdaaa
çok şükür dafi ablacım 3 aşşaaa 5 yukarı devam ediorum , umre öncesi ve sonrasında memleketteyken kilo almıştım , sonrasında topladım ,15 tatilde gittim yine dağıttım , şimdi yine topladım ,anlayacağın yaramıyor bana memleket havası
ahhh Yenoşum vazgeçilmiyor eski dostlardaannn
yok bebişim yaa eskidendi o benim iradeli günlerim , geçti benden artıkınnn
ama sen çoookk iyi gidiorsun ,tütütütü MAŞALLAAAHHHH
ekmeği ve şekeri kestim birde yürüyüşle tabi ki ama şuanda iştahımın önüne geçemiyorum...
Selam canim hosgeldin istahin cok aciksa ye ama goruntude cok ama kaloride az seyler ye mesele bir paket cips yiyecegine koca bir kase salata yap onu ye bir avuc cekirdek yiyecegine iki avuc leblebi ye boyle korelt nefsini
İş yapmaya geç başladığın içindir..Erkenden halledince çabucak bitiyor işler..
Bol bol su 6 ogun beslenme ( metebolizmayi hizlandirmak icin) yogurt sut yumurta mutlaka olmali ozellikle yogurt yediklerimizde bulunan sekerin depolanmasini engelliyormus beyaz ekmek yerine tam bugday seker yok serbetli tatli yok canin tatli isterse bol tarcinli sut ve en onemlisi aksam 6 son yemegin sonra sadece sekersiz caylar ve su gunluk 1200 kalori + bir saat yuruyus esittir 2.5 ayda 12 kilo kaybi darisi basina canimtavsiyeniz için teşekkürler başka neler yapmalıyım...
yoook onunla alakası yok, bugün bitmek bilmedi işlerim, normalde aynı işi çok daha kısa sürede bitiririm, bugünümde vardı bi sıkıntı...
işlerimi ben düzenli yaparım hep, tertipliyimdir.
neyse ben kaçar, gözlerimden uyku akıyo, kısa bi bakmak istedim size.
öptüm
Allah rahatlik versin meyracimmm yarin cok guzel bir gune uyan insallah gonlu kalbi kendi guzel arkadasim benim muckk( iopucuk icimden geldi)
Zaten diyet fikrini çıkarmamışmıydın aklından...
egedeniz arkadaşımızn paylaştığı yağ ve kas resmini gördünmü.? ,))
----
ahhh asuu benim bir de topuk dikenim var sağ ayağım da,bir de o burkulan ayağım da hala tam olarak iyileşmedi..yazıkk bana ;(
canım sana özelden mesaj attım az önce, ona bak oldumu:)
hani yine diyorum pcden pek anlamıyorum dediğin için söylemek istedim özel mesaj attığımı kusura kalma:)
ayrıca çok sağol canım arkadaşım, o senin gören gözlerinin güzelliği, bilmukabele diyorum....
allaha emanet olasın, hayırlı geceler....
Musmutlu perşembeler :) Yarın güzel bir gün olsun Bol eksili İnşallah :) gülelim hep birlikte :) :) :)
teşekkürederim dafi uyuyamadı ağladıı balgam uyutmadı öksürük şurubuyla viks içince az uyudu ama nası terledi kıyafet deiştirdimm habire
kıyamam yavruya yaa
nursena boğazında balgam varsa balgamda öksürtür. biraz pekmez içir istersen geçicide olsa kesilir birazcık belki
aminnnnnnn cücüşümNursenam geçmiş olsun cücükünee , Rabbim tez zamanda şifa versin inşAllahhh
[/B][/FONT][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?