Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cücüş gel tabii sık sık yaz şöyle kırmızı kırmızı
Kaç kilosun sen acaba şu anda
Ben yatsam süper olacak uykum var her yerim acıyor ama yatmaya bile üşeniyorum

Cücüş gel tabii sık sık yaz şöyle kırmızı kırmızı
Kaç kilosun sen acaba şu anda
Ben yatsam süper olacak uykum var her yerim acıyor ama yatmaya bile üşeniyorum

eheheheh özlediniz değilmi kırmızı kırmızı seksü yazılarımıııı

söyleeeemmmeeemmm söylememmkkii , sır olarak kalsın banaaa

bende yatsam süper olcak , elimdeki kitabıda bitirdim ,oohh içim rahatladdıı valllaaaa

neyseee kaçıyorum ben , uyumak lazımm , sabah okul var ,neeee okulmuuuu?? oh my god !!!

herkese hayırlı gecelerr , tatliş rüyalarrrr

İyi aksamlar ablacim ben o diziye gecmis olarak bakmiyorum normal dizi gibi takip ediyorum

çok sağol cücüğüm

maşallah sana Allah nazardan saklasın

ekmeği ve şekeri kestim birde yürüyüşle tabi ki ama şuanda iştahımın önüne geçemiyorum...

Selam canim hosgeldin istahin cok aciksa ye ama goruntude cok ama kaloride az seyler ye mesele bir paket cips yiyecegine koca bir kase salata yap onu ye bir avuc cekirdek yiyecegine iki avuc leblebi ye boyle korelt nefsini

Selam canim hosgeldin istahin cok aciksa ye ama goruntude cok ama kaloride az seyler ye mesele bir paket cips yiyecegine koca bir kase salata yap onu ye bir avuc cekirdek yiyecegine iki avuc leblebi ye boyle korelt nefsini

tavsiyeniz için teşekkürler başka neler yapmalıyım...

İş yapmaya geç başladığın içindir..Erkenden halledince çabucak bitiyor işler..

yoook onunla alakası yok, bugün bitmek bilmedi işlerim, normalde aynı işi çok daha kısa sürede bitiririm, bugünümde vardı bi sıkıntı...
işlerimi ben düzenli yaparım hep, tertipliyimdir.

neyse ben kaçar, gözlerimden uyku akıyo, kısa bi bakmak istedim size.
öptüm

tavsiyeniz için teşekkürler başka neler yapmalıyım...
Bol bol su 6 ogun beslenme ( metebolizmayi hizlandirmak icin) yogurt sut yumurta mutlaka olmali ozellikle yogurt yediklerimizde bulunan sekerin depolanmasini engelliyormus beyaz ekmek yerine tam bugday seker yok serbetli tatli yok canin tatli isterse bol tarcinli sut ve en onemlisi aksam 6 son yemegin sonra sadece sekersiz caylar ve su gunluk 1200 kalori + bir saat yuruyus esittir 2.5 ayda 12 kilo kaybi darisi basina canim

Allah rahatlik versin meyracimmm yarin cok guzel bir gune uyan insallah gonlu kalbi kendi guzel arkadasim benim muckk( iopucuk icimden geldi)

Allah rahatlik versin meyracimmm yarin cok guzel bir gune uyan insallah gonlu kalbi kendi guzel arkadasim benim muckk( iopucuk icimden geldi)

canım sana özelden mesaj attım az önce, ona bak oldumu:)
hani yine diyorum pcden pek anlamıyorum dediğin için söylemek istedim özel mesaj attığımı kusura kalma:)

ayrıca çok sağol canım arkadaşım, o senin gören gözlerinin güzelliği, bilmukabele diyorum....
allaha emanet olasın, hayırlı geceler....

cikarmisdim aslinda ama kilo geri donunce insan bi dusunuyor tabi aslinda cok sacma neler yapmam gerektigini biliyorum mesela ama yapmiyorum o anda, ya da yapamiyorum

Okudum canim allah razi olsun imkansiz diye birsey yok gercekten rabbim bana ve dermsn ariyan kullarina acil sifalar nasib etsin
bu arada soylemesen bilmezdim mesajini ne kusuru beni bilgilendirdigin icin tesekkur ederim csncagizim

Musmutlu perşembeler :) Yarın güzel bir gün olsun Bol eksili İnşallah :) gülelim hep birlikte :) :) :)

Son düzenleme:

kıyamam yavruya yaa
nursena boğazında balgam varsa balgamda öksürtür. biraz pekmez içir istersen geçicide olsa kesilir birazcık belki

teşekkürederim dafi uyuyamadı ağladıı balgam uyutmadı öksürük şurubuyla viks içince az uyudu ama nası terledi kıyafet deiştirdimm habire
hiç bir yere gitmem ilk defa doğum gününe gidicem tuttu hasta ettikk küçük çocukla gittiğim yerde rahat edemiyom durmuyo küçük ne oturdumu anlıyom ne konuştumu büyük kız anne gidelim diyince dayanamadım büyük bu ara arkadaşlarına gitmek istiyo hep yalnızda gönderemiyomm gurbette kimseyi tanımayınca işte ikiside çocuk
Nursenam geçmiş olsun cücükünee , Rabbim tez zamanda şifa versin inşAllahhh

[/B][/FONT][/COLOR]
aminnnnnnn cücüşüm

kızzz senin için 70 3 düştü diyolarr :))
kilolarını kıskanırız diye söylemiyo diyolar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…