Yaa hanımlar cahilliğimi maruz görün ama ben forumu yeni yeni çözmeye çalışıyorum yorumları beğenmeyi bilmiyorum bide kg cetveli nasıl oluşturuluyor??
Selamün aleykümm...
hayırlı günler herkese
uyudum uyandım daha kendime gelemedim kahvaltı da yapmadım henüz
şimdi lorlu omlet yapıp yiyeceğim
canım dizi gibide olsa reyting kazandırıyoruz çok reyting alan dizilerde iyi satılıyor. bu tarihimize küfrettiren dizi 40 ülkeye satılmış . onlar normal bir dizi olarak bakmıyacaktır.İyi aksamlar ablacim ben o diziye gecmis olarak bakmiyorum normal dizi gibi takip ediyorum
ve aleykümselam canım hadi kolay gelsin.esselamün aleyküm
hayırlı güzel bi gün olsun hepimize
bemn bugun başladım hurma dıetıne hayırlısı bakalım bu aralar geçmışı hıç okuyamıyorum çok yoğun geçiyor gunlrım hakkınızı helaledin hepinizi öpüyorum
ve aleykümselam.Selamün aleykümm...
Camlar Günaydın. ..
Bugün hurmaya giris yaptim tam anlamiyla hadi hayırlısı. ..
Sabah 50 dk 5 km yürüyüşü mu yaptim .
Spordan once bir bardak ilik su ile limonumu ictim.sonra sporumu yaptim.
Spordan sonra 1 bardak normal su bir bardak icine iki damla corek otu yagi eklenmiş su ictim.yarim saat dinlendim.
7 hurma 3 ceviz ve icine bir ym kasigi keten tohumu eklenmis bir kase yogurdumu yedim.bakakim nasıl gececek bu gunum..
selamun aleyküm güzeller
bu sabah kalktım sağlıkocağına gittim. giderken yanıma 1 küçük yerli muz, birazcık çiğ badem aldım. dr. yokmuş epey bekledim sonra dr. geldi kan değerlerime baktırmak istiyorum dedim. hem adımsayar veriliyormuş sağlık ocaklarından dedim. uzun süredir ne yapsam kilo veremiyorum dedim. bilgisayarına baktı son gelişinden bu yana 5 kg. vermişsin, 5 santimde incelmişsin dedi. kan verdim. sonuçlar yarın çıkacak. sonuçlara bakarız adımsayarıda ona göre veririz dedi. bakalım yarın sonuçlar nasıl çıkacak. gökcecim yarın sağlıkocağından geldikten sonra yapabilirim bildirimi. eşim çıkmadan bildirim yapamam. bende eşimle birlikte çıkarım. kısmetse dönüşte
sağlıkocağına giderkende gelirkende yürüdüm.gelirken muzumu bademlerimi yiyerek geldim. gelincede kahvaltımı ettim biraz geç oldu ama yapacak birşey yok aç gitmem gerekiyordu.
kızlar ben dün 1 saat yürüdüm. bugün dünden 200 gr. fazla çıktım. ne zaman yürüyüş yapsam artı çıkıyorum. hemen kasmı yapıyorum acaba :44:
yediklerimden almış olamam sabah tam karatay kahvaltısı yaptım, akşam hamsi buğulama ve salata yedim. hiç kaçamağım olmadı.
canım dizi gibide olsa reyting kazandırıyoruz çok reyting alan dizilerde iyi satılıyor. bu tarihimize küfrettiren dizi 40 ülkeye satılmış . onlar normal bir dizi olarak bakmıyacaktır.
ben yabancı dizilere onların yaşam tarzı kültürü olarak bakıyorum. sonuçta tanımadığım ülkelerin dizileri ve kendi kültürlerini yansıttıklarını düşünüyorum. aslında kendi kültürümüzün dışında çekilen filmler başka ülkelere satıldığında o ülkelerin bize bakış açısı değişiyor diyede düşünmeden edemiyorum.
ve aleykümselam canım hadi kolay gelsin.
ve aleykümselam.
hayırlı perşembeler güzeller :) dünkü yagmurdan sonra ıs yerınde elektrık telefon hersey pert halde eakıden nasıl oluyomus hersey bılgısayarda el kol baglanıyor ara ara jeneretörle ıdare edıyoruz. Nursenam kuzucuguna cokkk gecmıs olsun taze zencefıl gercekten ıyı gelıyor öksürüge bulamazsan göndereyim canım. Dafım ıse döndüm canım maalesef ınsan ıstıyor tabı kardesımın yanında kalmayı ama maalesef ıs var(
Okudum canim allah razi olsun imkansiz diye birsey yok gercekten rabbim bana ve dermsn ariyan kullarina acil sifalar nasib etsin
bu arada soylemesen bilmezdim mesajini ne kusuru beni bilgilendirdigin icin tesekkur ederim csncagizim
Cocuklarimin gulen gozlerini gormek herseyi unutturuyo hstaligi acilari kederleri rabbim evladiyla imtihan etmesin kimseyi insallah
Yaa hanımlar cahilliğimi maruz görün ama ben forumu yeni yeni çözmeye çalışıyorum yorumları beğenmeyi bilmiyorum bide kg cetveli nasıl oluşturuluyor??
selamun aleyküm güzeller
bu sabah kalktım sağlıkocağına gittim. giderken yanıma 1 küçük yerli muz, birazcık çiğ badem aldım. dr. yokmuş epey bekledim sonra dr. geldi kan değerlerime baktırmak istiyorum dedim. hem adımsayar veriliyormuş sağlık ocaklarından dedim. uzun süredir ne yapsam kilo veremiyorum dedim. bilgisayarına baktı son gelişinden bu yana 5 kg. vermişsin, 5 santimde incelmişsin dedi. kan verdim. sonuçlar yarın çıkacak. sonuçlara bakarız adımsayarıda ona göre veririz dedi. bakalım yarın sonuçlar nasıl çıkacak. gökcecim yarın sağlıkocağından geldikten sonra yapabilirim bildirimi. eşim çıkmadan bildirim yapamam. bende eşimle birlikte çıkarım. kısmetse dönüşte
sağlıkocağına giderkende gelirkende yürüdüm.gelirken muzumu bademlerimi yiyerek geldim. gelincede kahvaltımı ettim biraz geç oldu ama yapacak birşey yok aç gitmem gerekiyordu.
kızlar ben dün 1 saat yürüdüm. bugün dünden 200 gr. fazla çıktım. ne zaman yürüyüş yapsam artı çıkıyorum. hemen kasmı yapıyorum acaba :44:
yediklerimden almış olamam sabah tam karatay kahvaltısı yaptım, akşam hamsi buğulama ve salata yedim. hiç kaçamağım olmadı.
canım dizi gibide olsa reyting kazandırıyoruz çok reyting alan dizilerde iyi satılıyor. bu tarihimize küfrettiren dizi 40 ülkeye satılmış . onlar normal bir dizi olarak bakmıyacaktır.
ben yabancı dizilere onların yaşam tarzı kültürü olarak bakıyorum. sonuçta tanımadığım ülkelerin dizileri ve kendi kültürlerini yansıttıklarını düşünüyorum. aslında kendi kültürümüzün dışında çekilen filmler başka ülkelere satıldığında o ülkelerin bize bakış açısı değişiyor diyede düşünmeden edemiyorum.
ve aleykümselam canım hadi kolay gelsin.
ve aleykümselam.
ve aleykümselamselamün aleyküm.....
geçmişi okudum bitirdim az önce:)
bugün burada hava yine kapalı artı karanlıkta zindan gibi, sanki artık bugün yağacak gibime geliyor yağmur....
yağamadı bi kaç gündür dolup dolup.....
ayyy dün neydi öyle günümde, hem çok negatiftim, hemde herşey tersin tersin gitti.....
çok şükür bugün öyle değil, öyle değilim....
dün ne hikmetse artık....
ama itiraf ediyim dünki ruh halim geçmicek diye ödüm kopmuştu:18:
bugün benim tartı günüm, tartıldım ve sonuç beni çok mutlu etti:)
ucundanda olsa 96yı gördüm bugün:)))
bu hafta -700gr, 96.8kg.
çok şükür rabbime....
çok sağol canımhadi bakalim hayirlisi
tamam canim onemli degil... ben zaten listeyi herkez bildirimini yaptigi an yapiyorum, yada aksam en gec 22de
ayy anliyorum seni canim elektriksizlik cok kotu birsey... alismisiz artik...
canım ben kan testi yaptırmayalı çok uzun zaman oldu bunca zamanda sadece 5 kilo verebilmişim. ilk başlarda haftada 2,5 kilo vermiştim.AMİN.
canım senin burç nedir?:)
hadi gözünaydın ablacım 5kg vermişsin bak:)
Sukur bilgisayarimin okuzlugune ragmen bitirdim gecmisi... ne cok konusmussunuz yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?