Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşaallah çok sağol ablacım

şimdi ablam kilo çokken daha çok kilo verilebiliyo, ama kilo azaldıkça verme oranıda düşüyo ve zorlaşıyor.
oyüzden bence hiç yoktan hatta artıdan yine iyi bu 5kg:) değilmi?:)
gitsinde az az gitsin....

ben didim size belki yağar yağmur artık bugün diye, çünkü öyle bi hava gördümdü:)
şuan yağıyor.....
hemde ne güzel yağıyor maşaallah......:103:

aman aman yagsin :) berekettir yagmur :)

iyiyim canim sen nasilsin?

öküz kelimesine bende bayılıyorum:)

canım görüşmeyeli nasılsın? daha iyimisin?
kurtuldum canim gripten :)

ama bugun pek iyi degilim...
sabah sabah kizimi coook uzdum kardesimde esimde uzulduler... annem hastanede ya bugunde kardesimin okulu yokmus bizde kaldi dun aksam.
sabah ben saat 5:40ta uyancaktim benim kiz saat 5:30uyandi... benim zaten sinirler cikti tepeme... ama kizmadim, sadece ses yapma dayini uyandirma dedim... inadina ses yapti, kendimi tutamadim ve bir tokat attim... sonra agladi yatti benim yataga... neyse ben hazirlandim, kahvaltimi ettim, ufakligi hazirladim, ben onu wc ye gitti saniyorum oturuyorum rahat rahat... sonra saat &:40ta evden cikmamiz gerekiyor ki 6:47deki otobuse yetiselim... cadi demezmi cisim geldi... bi sinirlendim... tekrar bir tokat attim bagirdim yok otobusu kacirirsam seni sokakta birakcamda falanda filanda... ama sinirden bildigin titriyorum... esimde coook fena sinirlendi bana... neyse biz ciktik kizla, icim rahat etmedi ozur diledim cunku pisman oldum hemde okuz gibi pisman oldum... oda bana sarildi optu falan... ama cocugu krese birakmaya gonlum razi olmadi... cunku krese biraksam ben okula gitsem hic birsey yapamiycaktim cocugu dusunmekten kardesimi dusunmekten esimi dusunmekten... gerisin geri eve donduk... sonra eve girdigim gibi hungur hungur aglamaya basladim... esime dedim boyle olmamin sebebi annemle babam... onlar bana boyle davraniyordu kucukken, ben onlar gibi olmak istemedikce boyle oluyorum falan... kardesimle kizima gelin dedi esim, sonra ozur diledim cocuklardan sarildim onlara, anlattim hep beraber agladik... insallah bir daha boyle bir olay yasamam... ilk defa bu kadar siddetlisini yasadim... hala cooook uzgunum... hatta bu uzgunlugum uzun sure gitmez herhalde...

ben kizimi coooooooooooook seviyorum!!! Kardesimide cooook seviyorummm

gribi atlattığına çok sevindim canım:)
şu mesir macunu şerbetinden bende alayım:) ne olarak isticem attarlardan ben bunu?

yaşadığınızı okuduğumda bende üzüldüm annene çok üzülmüşsün galiba canım, oyüzden sinirlerin gerilmiş biraz galiba....
bence bu tip şeyler arada olabiliyo canım, çokta canını sıkma ama tabi mutlaka telafi et bunu....
maşaallah kuzucuğunda çok tatlı, çok masum....
işte hayat bazen çok zor, ama güzelde....
kızını hayatta en çok seven sen olacaksın büyük ihtimal, olabilir bu yaşadığınızda, çok takma kafana geçer gider bugünlerde....
insanız hepimiz.....
işte dediğim gibi önemli olan tekrarlanmaması ve telafi etmen....
geçmiş olsun diyeyim....
sevgi anlaşmak değildir,
nedensiz de sevilir...
bazen küçük bir an için
ömür bile verilir.........

zaman zaman herkeste olur o kadar , benide uyutmuyo bazen sabrim bitiyo , bagiriyorum o an eşim banada kızıyo , 16 aylik daha bağırsan ne anlicaaki ama o an düşünemiyosun işte , bir daha yaşanmaz inş. tekrarı

çok teşekkürler tavsiyelerinizi deneyeceğim hemen...

şerbetlinin doğum günü şimdiden kutlu olsun ablacım:)
daha nice mutlu yılları olsun inşaallah sevdikleriyle birlikte.....

ay ben hiç sevmem öyle yağmurda, karda yürümeyi biraz anormallikmi var bende ne

Bende bazen dusunurum elektrik yok ken ne yaparlarmis diye iyiki o zamanlarda dogmamisim karanliktan cok korkarim beennn

sagol canim yazdiklarin icin!!! Elimden gelenin en iyisini yapicam! Cunku gercekten coook kotu oldum bugun...

canim mesir macunu cayi (poset cay) markasi maccun, benim kuzen mersinde universite okuyordu o almisti ordan... o bitince nerden bulucam hic bir fikrim yok... turkiye'ye gidince sorarim aktarlara...

zaman zaman herkeste olur o kadar , benide uyutmuyo bazen sabrim bitiyo , bagiriyorum o an eşim banada kızıyo , 16 aylik daha bağırsan ne anlicaaki ama o an düşünemiyosun işte , bir daha yaşanmaz inş. tekrarı

insallah canim

Biri benim kocayimi andi nee

estağfirullah:)

tamam canım sağolasın:)

canım ben yaptım 21 gun faydasınıda gordum ama beyaz lahana olmaz sarımtırak olan lahana olacak
valla canım koca pazarda bulabildiğimin en iyisini aldım yeşil yapraklı dışı , diğerleri küçük ve beyazdı almadım , inşallah doğrusunu almışımdır
Hadi bakalim insallah arkasindan el sallarsin kilocuklarinin...

inşallah , sabah bi tartılıp başlayayım bakalım nolucak sonuç

Neyse ben birazdan kardesimi tenis kursuna goturecegim. o tenis oynarkende kizimla karsilikli icecek icerim artik :)
hadi aksama gorusuruz kizlar!! yediklerinize ictiklerinize dikkat edin bugun yarin tarti gunu

Canniiimmmmm her insanin sabrinin tastigi bir an oluyor hepimiz buna benzer seyler yasiyoruz sonucta bizde insaniz hata yapmak bizim dogamizda var hicbirimiz melek degiliz onemli olan yaptigimiz hatalardan ders cikarip birdaha yapmamak tecrube denilen seye boyle sahip oluyoruz zaten o icine oturan vicdan azabini bende tattim birgun kizima bir tokat attim gecen sene 1. sinifa gidiyordu okuluna biraktim ama okulun kapisindan girerken bana bir bakis atti eve geldim aksam o eve gelene kadar hungur hungur agladim simdi bile icim bir kotu oldu ne yapalim annelerinde sabredemedigi seyler oluyo bu bizim onlari sevmedigimiz anlamina gelmez canim uzme kendini

http://www.arcelik.com.tr/elektrik-supurgeler-toz-torbali-S-6260-Supurgeler.html

MAkinam geldi çok sevimli minicik bişey.)
Fiyatıda 125 lira..Umarım memnun kalırım...
hayirli olsun makinen yenacım , banada lazim ama erteliyorum şimdilik benimkinide yeni halıların havları mahfetti malesef evet teyzesi resimdedi prenses benim kuzucuğum , ismide hüma teyzesi , öpüyoruz hepinizi
Ben 3 dene mevlana kavsagindaki ustgecidin dibindeki evde oturdum canim

komşu sayılırmışız tühhh geç kalmışız

kızlar ben geldim
nöbetten çıktım biraz uyudum
sonra kızımı aşıya götürdüm
ben yokken neler yapmışsınız siz böyle 24 sayfa geçmiş beni bekliyor
ben şimdi başlıyorum anca biter
bitince haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…