Bu arada bunu yazarken kızım bir ayak darbesi yaptı :)
yazdıklarımın bir kısmı başlık olmuş farkında değilim
sonradanda düzeltemedim
bu saçma başlık için özür dilerim
İyi geceler arkadaşlar...
Hepinizin dünya emekçi kadınlar günü kutlu olsun...
Sevgiyle kalın....Öpüyorum...
Teşekkürur ederim.umarim haftaya bende o listede yer alabilirim.
Bi de ben de artık listeye girebiliyor muyum acaba?
Tebrikler beserilarinizin devamini dilerim gokcecim haftaya bende olabilecek miyim bu listede canim
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
geceyi biraz zor geçirdik ateşi çıktı 38.5 burnu tıkandı nefes alamadı mama yiyemedi vs vs. Rabbim bütün hastalara şifalar versin.
bu arada bende sizlere katılıp karatay yapmaya karar verdim. ama karatayın k'sını bile bilmiyorum.
şimdi 1-2 bakınıp kahvaltıyı araştırıp yapcam.menümü yazarım benide yönlendirin lütfen
hayırlı mutlu hafta sonları dilerim
hasibe kuzuya geçmiş olsun
nursena sana da şifalar dilerim
hava yağmurlu ben de kapalıyım bugün kadınlar günü nasılsa boş boş oturalım bari hiç yoktan :)))
son bir çay daha içip etrafı toplamaya girişeyim
bence gayet güzel sonuç can sıkıcı bir durum yok! hata sevinmemiz lazım
hoşgeldiniz :)
hoşgeldiniz :)gayet iyi kilo vermişsiniz ümit edelim burada motivasyonunuz tazelensin...
Yavaş yavaş öğreniyorum . Teşekkür ederim bilgilendirme icin.Hayirli hafta sonlari kizlarrr!!!! Kadinlar gunumuz kutlu olsun canlarim!!!
sagol canim optum
oncelikle hosgeldin!!! bu hafta 1nci haftan, haftaya cuma bildirim yapman lazim ama 3ncu hafta listeye girebiliceksin canim kuralimiz boyle :)
yanliz listeye girebilmek icin gelip burda arada paylasim yapman gerekiyor... vede dun kilo bildirimi yapman gerekiyordu... ama bu hafta gelip bir ceee dersenbirde cuma gunu bildirimini yaparsan listede olucaksin cuma gunu
evet canim bu hafta 2nci haftan haftaya listedesin!
Gecmis olsun canimü!!
sağol meyracım henüz yerimden kalkamadım bir yandan da küçük kızımla kendimi dışarıya atsam mı da diyorumkolay gelsin ablacım...
sağol meyracım henüz yerimden kalkamadım bir yandan da küçük kızımla kendimi dışarıya atsam mı da diyorum
Kizlar ben yediklerimi yazmiyorum hastaligim sebebiyle ne buluyorlarsa yediriyorlar normale bir doneyim aklim su hurma yogurtta kaldi ona geri donucem bir gun yapabildim ve -500 gr gordum bir gunde bi iyi olursam bir hafta yapicam insallah
ayy kızım düzeldi şimdide bende nası bi öksürük anlatamam off ne çok hastalandık beee olmazsa acile gidip ilaç yazdırcam nefes alamıyomm
vardur bundada bi hayır
günaydın fıstıklar...
hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun...
dün gece yemeğe misafirim vardı. onlar da gelirken nefis bir cheesecake getirmişler, kadınlar günü kutlamak amacıyla. eee tabi koca bir dilim yiyince vicdan azabı ağırlık yaptısaat 22 civarı ankaradan bir arkadaş geldi.yatılı... onunlada bu sabah güzel bir kahvaltı yaptık... amaniiinn bu hafta başka bişey yemesem olur artık
çok tarz bir şey olmuış. eline sağlık..
tatlım eline emeğine sağlık.. sporcuları kutlarım.
hoş geldin aramıza..
elerin dert görmesin... kızlar açılın bakiiim. haftaya ben de olcam o listede
kutlarım hepinizi..
BEYZUUUUUUSSS merhaba... seni de bekliyoruz.ben döndüm bak... sen de dön..
Seninde kadınlar günün kutlu olsun
Teşekkür ederim meyra_ cim. Hoşbulduk.hoşgeldin aramıza:)
tebrikler kızlar:)
ayyy bu hafta listeye ucundan kıyısındanda olsa girebildiğime çok sevindim gerçekten, zaten içimden bir his bu hafta listeye gireceğimi söylüyordu bana.... doğruymuş hissim:)
gökçecim ellerine sağlık canım benim.....
geçmiş olsun canım kızına.
hiç baştan sona izlemedim o diziyi ablacım, arada kısa kısa baktım hep, her baktığımda da orada bir sinirli adam var o çıktı hep ve hep çok sinirliydi....
oyüzden itti beni o dizi yaaa.....
bugünde denk geldi yine sinirliydi o adam....
hani eğer izlediysen geçmiş bölümün birinde kızı bir göl gibi bir yere götürüp sandalda tehdit etmişti o adam, işte o sinirli olan dediğim adam....
Arkadaşlar merhaba bende kk uyesiyim ama uzun zamandır yoktum 88 kg ile hamile kaldım 107.5 ile doğuma gittim toplam 19.5 kg aldım dogumdan sonra 10 kg gitti diyetisyene basladim 6 kilo verdim suan 93 kg ve evdeyim 4 aylik bir kızım var ay sonu iside birakiyorum yeni is yerime baslicam ama kız arkadaşım olmicak siz olcaksiniz sadece hem kendimi yanliz hissetmemek hem motive olmak hemde güzel sohbetler paylaşımlar icin buraya geldim benide araniza alırsanız sevinirim
Arkadaşlar merhaba bende kk uyesiyim ama uzun zamandır yoktum 88 kg ile hamile kaldım 107.5 ile doğuma gittim toplam 19.5 kg aldım dogumdan sonra 10 kg gitti diyetisyene basladim 6 kilo verdim suan 93 kg ve evdeyim 4 aylik bir kızım var ay sonu iside birakiyorum yeni is yerime baslicam ama kız arkadaşım olmicak siz olcaksiniz sadece hem kendimi yanliz hissetmemek hem motive olmak hemde güzel sohbetler paylaşımlar icin buraya geldim benide araniza alırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?