Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada bunu yazarken kızım bir ayak darbesi yaptı :)
yazdıklarımın bir kısmı başlık olmuş farkında değilim
sonradanda düzeltemedim
bu saçma başlık için özür dilerim

Sorun değil HasibeG . zaten buradaki yazı sistemini henüz tam çözemedim :) tekrar teşekkürler .

Hayirli hafta sonlari kizlarrr!!!! Kadinlar gunumuz kutlu olsun canlarim!!!

İyi geceler arkadaşlar...

Hepinizin dünya emekçi kadınlar günü kutlu olsun...

Sevgiyle kalın....Öpüyorum...

sagol canim optum

Teşekkürur ederim.umarim haftaya bende o listede yer alabilirim.

oncelikle hosgeldin!!! bu hafta 1nci haftan, haftaya cuma bildirim yapman lazim ama 3ncu hafta listeye girebiliceksin canim kuralimiz boyle :)

Bi de ben de artık listeye girebiliyor muyum acaba?

yanliz listeye girebilmek icin gelip burda arada paylasim yapman gerekiyor... vede dun kilo bildirimi yapman gerekiyordu... ama bu hafta gelip bir ceee dersen birde cuma gunu bildirimini yaparsan listede olucaksin cuma gunu

Tebrikler beserilarinizin devamini dilerim gokcecim haftaya bende olabilecek miyim bu listede canim

evet canim bu hafta 2nci haftan haftaya listedesin!

Gecmis olsun canimü!!

kolay gelsin ablacım...

Yavaş yavaş öğreniyorum . Teşekkür ederim bilgilendirme icin.

Kizlar ben yediklerimi yazmiyorum hastaligim sebebiyle ne buluyorlarsa yediriyorlar normale bir doneyim aklim su hurma yogurtta kaldi ona geri donucem bir gun yapabildim ve -500 gr gordum bir gunde bi iyi olursam bir hafta yapicam insallah

inşaallah canım.
nasıl oldun canım? biraz daha iyimisin?

ayy kızım düzeldi şimdide bende nası bi öksürük anlatamam off ne çok hastalandık beee olmazsa acile gidip ilaç yazdırcam nefes alamıyomm
vardur bundada bi hayır

geçmiş olsun.

Teşekkür ederim.hoşbulduk..

Mutlu haftasonları diliyorum herkese...

Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun...
Gönül isterdi ki haberler de artık kadın cinayeti,töre cinayeti,kadına taciz,kadın şoförü sıkıştırma,ve sırf kıyafetinden dolayı yaftalanmadan,cinsel obje olarak görülmeden onurla yaşayalım...

Son düzenleme:
Hasibe geçmiş olsun bebeğine...

---

Meyra,Hayırlı olsun 43333'ün.. bu sefer başaracaksın gibi geliyor bana...

Teşekkür ederim meyra_ cim. Hoşbulduk.
Bu arada alıntı yaparken toplu alıntı yapıyorum sanırım. Yazılanın bir parçasını almak icin ne yapmalıyım anlayamadım.

Arkadaşlar merhaba bende kk uyesiyim ama uzun zamandır yoktum 88 kg ile hamile kaldım 107.5 ile doğuma gittim toplam 19.5 kg aldım dogumdan sonra 10 kg gitti diyetisyene basladim 6 kilo verdim suan 93 kg ve evdeyim 4 aylik bir kızım var ay sonu iside birakiyorum yeni is yerime baslicam ama kız arkadaşım olmicak siz olcaksiniz sadece hem kendimi yanliz hissetmemek hem motive olmak hemde güzel sohbetler paylaşımlar icin buraya geldim benide araniza alırsanız sevinirim

Hoşgeldiniz...

Hayırlı olsun bebeğiniz,sağlıkla büyüsün..

Hoşgeldin cnm

Hoşgeldin kızını güle güle büyüt

Hosbuldum cok tesekkur ederim karsilamaniz icin amin cümlemizin evlatları saglikla büyüsün yapmam gereken bisey var mu şuanda arkadalarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…