alıntı ile cevapla yazısının yanında iki tane kutunun içinde kesme işareti yanındada + işareti var
alıntı yapmak istediğin cevaplarda onu tıklıyorsun sonra işin bittiğinde konuya cevap ver diyorsun
merhaba kizlar, bugunki menumu paylasmak istedim, son bir kac gundur ya ogle ya da aksam yemegine yulaf ve sut pisirip yedim, ya da musli ve sut karistirip yiyorum. bilemedim dogru mudur yanlis midir, ozellikle sanki gece normal yemek yesem kilo alacakmisim hissi var devamli.. tabi dogum gunuydu bilmem neydi derken bir haftadir yedim her seyden bol bol.
Sabah
bir cirpilmis yumurta
yarim kepekli lavas
yesil cay
ara
kivi
ogle
yarim porsiyon makarna
iki dilim peynir
iki kasik yogurt
ara
1 dilim kepek ekmegi bir dilim peynir
aksam
1 bardak light sit
yarim kase musli
ara
1 bardak nesquick
Mutlu haftasonları diliyorum herkese...
Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun...
Gönül isterdi ki haberler de artık kadın cinayeti,töre cinayeti,kadına taciz,kadın şoförü sıkıştırma,ve sırf kıyafetinden dolayı yaftalanmadan,cinsel obje olarak görülmeden onurla yaşayalım...
kızalrrr tebrik ediyorum uzuun süreeden sonra sporda olsa listede birirnci olmuşummm
liste hazırlayan arkadaşlarıma teşekkürederimmmm
kadınlar gününüz kutlu olsun hepimizin
ayy kızım düzeldi şimdide bende nası bi öksürük anlatamam off ne çok hastalandık beee olmazsa acile gidip ilaç yazdırcam nefes alamıyomm
vardur bundada bi hayır
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
geceyi biraz zor geçirdik ateşi çıktı 38.5 burnu tıkandı nefes alamadı mama yiyemedi vs vs. Rabbim bütün hastalara şifalar versin.
bu arada bende sizlere katılıp karatay yapmaya karar verdim. ama karatayın k'sını bile bilmiyorum.
şimdi 1-2 bakınıp kahvaltıyı araştırıp yapcam.menümü yazarım benide yönlendirin lütfen
günaydın fıstıklar...
hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun...
dün gece yemeğe misafirim vardı. onlar da gelirken nefis bir cheesecake getirmişler, kadınlar günü kutlamak amacıyla. eee tabi koca bir dilim yiyince vicdan azabı ağırlık yaptısaat 22 civarı ankaradan bir arkadaş geldi.yatılı... onunlada bu sabah güzel bir kahvaltı yaptık... amaniiinn bu hafta başka bişey yemesem olur artık
ayyy canım şimdi gördüm mesajını. saat 9da kızımı uyuttum mutfak işlerimi hallettim şimdi kızımı yedirip bende yatcam 2 saatlik uykuyla duruyorum inşallah bu gece rahat geçerhasibbeeee karatay topiği var ordan bak istersen menülerine falan bide facede varsa facen sağlıklı YAŞIYORUZ diye bi sayfa var menüler falan resimli baya fayda eder bak istersen
teşekkür ederim cnm. bende buradakilere özendimde başladım zaten. benim uyguladığım herhangi bir diyet yoktu sadece ekmeği azaltıp yediklerime dikkat etmeye başlamıştım ve abur cuburu kesmiştimgeçmiş olsun arkadaşım.. karataya başlıyormuşsun gurupda karataycılar fazlalaştıı güzel sonuçlar alırsın inş. :)
Kızlar spor olarak ne yapıyorsunuz evde bana da soylermisiniz birde belki duymussunuzdur yaban mersini kuruyemiscicilerde mevcut aksam yemeginden sonra ara ogun olarak 1 corba kasigi yiyebilirseniz yiyin yag yakiyormus Diyetisyenim soyledi yaninda 1 avuc leblebi ve 5 badem
iyi aksamlar gokcecim haftaya listedeyim ama iyilesipte diyete baslayabilirsem insallah listeye girmek daha guzel olacak
Kızlar spor olarak ne yapıyorsunuz evde bana da soylermisiniz birde belki duymussunuzdur yaban mersini kuruyemiscicilerde mevcut aksam yemeginden sonra ara ogun olarak 1 corba kasigi yiyebilirseniz yiyin yag yakiyormus Diyetisyenim soyledi yaninda 1 avuc leblebi ve 5 badem
Kizlar cok yogun bir cumartesi geciriorum sabah7:30 dan beeri kosturuorum saat 4:30 sabah6 ya kadar isim anca biter kusuruma bakmayim simdiden ii pazarlar
listeler iciin tskler
günayyydınnnnn kızlarrrrr bi insanın öksürmekten karnı ağrırmı spordan ağrıması gereken karın kaslarım öksürmekten ağrıyo:))))))))))
hayırlı pazarlar
gecmis olsun canim oksurukte cok kotu ne uyku uyursun ne bisey allah sifa versin canimgünayyydınnnnn kızlarrrrr bi insanın öksürmekten karnı ağrırmı spordan ağrıması gereken karın kaslarım öksürmekten ağrıyo:))))))))))
hayırlı pazarlar
Haiyrli pazarlar kizlarrrr
canim sen ne olursa olsun haftaya kilonu bildir canim. haftaya listeye kilonu yazdigimda fark yazmiycam o yuzden birsey olmaz hemi
leslie yapiyorum canim
birde 3haftada 1beden incelten egzersizler var onu yapiyordum... ama 1haftadir yapmiyorum malesef
http://www.youtube.com/watch?v=c7lEQJKhZec
kiz ne yapiyorsun o kadar :) yorma kendini fazla :)
iyimi kotumu bilemedim kizbence karin kaslarinin calismasi iyi aslinda ama hasta olman kotu... gecmis olsun canim...
günayyydınnnnn kızlarrrrr bi insanın öksürmekten karnı ağrırmı spordan ağrıması gereken karın kaslarım öksürmekten ağrıyo:))))))))))
hayırlı pazarlar
Haiyrli pazarlar kizlarrrr
canim sen ne olursa olsun haftaya kilonu bildir canim. haftaya listeye kilonu yazdigimda fark yazmiycam o yuzden birsey olmaz hemi
leslie yapiyorum canim
birde 3haftada 1beden incelten egzersizler var onu yapiyordum... ama 1haftadir yapmiyorum malesef
http://www.youtube.com/watch?v=c7lEQJKhZec
kiz ne yapiyorsun o kadar :) yorma kendini fazla :)
iyimi kotumu bilemedim kizbence karin kaslarinin calismasi iyi aslinda ama hasta olman kotu... gecmis olsun canim...
Günaydın hayırlı pazarlar kızlar
gecmis olsun bal zencefil süt yap
sana ve tum kizlarada iyi pazarlar
ne sen sor ne ben solim sabahdan basladi kahvaltili misafir ile aksam baska misafir gece baska gece 10 da ev temizliodum bir onceki misafirin kirintilarini bir sonraki gormesin die
geçmiş olsun canımgünayyydınnnnn kızlarrrrr bi insanın öksürmekten karnı ağrırmı spordan ağrıması gereken karın kaslarım öksürmekten ağrıyo:)))))))))) hayırlı pazarlar
Kizlar cok yogun bir cumartesi geciriorum sabah7:30 dan beeri kosturuorum saat 4:30 sabah6 ya kadar isim anca biter kusuruma bakmayim simdiden ii pazarlar
listeler iciin tskler
selamun aleyküm
güzel pazarlar
hoşgeldinnn..Arkadaşlar merhaba bende kk uyesiyim ama uzun zamandır yoktum 88 kg ile hamile kaldım 107.5 ile doğuma gittim toplam 19.5 kg aldım dogumdan sonra 10 kg gitti diyetisyene basladim 6 kilo verdim suan 93 kg ve evdeyim 4 aylik bir kızım var ay sonu iside birakiyorum yeni is yerime baslicam ama kız arkadaşım olmicak siz olcaksiniz sadece hem kendimi yanliz hissetmemek hem motive olmak hemde güzel sohbetler paylaşımlar icin buraya geldim benide araniza alırsanız sevinirim
Ayy canimm sanada yazik bee ne cektin neyse musafir berekettir bol bereketli bir gun gecirmissin
kolay gelsin tatlım
selamun aleyküm
güzel pazarlar
Mutluyum ,bugün yeşil çay ve kayısıli form cayı aldım. Aslında ikisininde lezzetlerini hiç sevmiyorum ama içeceğim mecburen
Spor yapamıyorum şimdilik belimden ameliyat olali 3 hafta kadar olcak.sanirim yakinda baslarim spora ama 2 saaate yakın hafif yürüyüş yaptım geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?