Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

alıntı ile cevapla yazısının yanında iki tane kutunun içinde kesme işareti yanındada + işareti var
alıntı yapmak istediğin cevaplarda onu tıklıyorsun sonra işin bittiğinde konuya cevap ver diyorsun

Canim cok guzel anlatmissin ama ben yine beceremedim cok sagol yinede ben bir bir cevaplamaya devam bu gidisle

bende kahvaltılarda bağzen bir bardak süt, 4 kaşık yulaf,
bir elma rendesi pişiriyorum bu karışıma piştikden sonra bir çay kaşığı toz tarçın ve bir avuç nar veyaa 3 adet kuru incir doğrayıp karıştırdıkdan sonra sıcak olarak yiyorum birde böyle dene tavsiye ederim:)

dimii ama bu kadar kadın cinayetleriyle karşılaşıyoruz birde anlatığın diğer olumsuzluklar üstüne üstlük seçim öncesi partilerin 8 mart dünya kadınları anma etkinliklerii çok samimiyetsiz çok ....tek gerçek durumun son zamanlarda daha kötüye gittiği!! emeklerimizin karşılığını alamadığımızda kesin.

geçmiş olsuun arkadaşım ...

geçmiş olsun arkadaşım.. karataya başlıyormuşsun gurupda karataycılar fazlalaştıı güzel sonuçlar alırsın inş. :)

aynı ben sanki beni anlatmışsınız dün akşam eşimin kardeşleriyle yemekde birlikdeydik , bu sabahda kahvaltıda arkadaşlarlaa birlikdeydik börekler havalarda uçuşdu resmen tasıl toparlıycam bilmem :)

Kızlar spor olarak ne yapıyorsunuz evde bana da soylermisiniz birde belki duymussunuzdur yaban mersini kuruyemiscicilerde mevcut aksam yemeginden sonra ara ogun olarak 1 corba kasigi yiyebilirseniz yiyin yag yakiyormus Diyetisyenim soyledi yaninda 1 avuc leblebi ve 5 badem

hasibbeeee karatay topiği var ordan bak istersen menülerine falan bide facede varsa facen sağlıklı YAŞIYORUZ diye bi sayfa var menüler falan resimli baya fayda eder bak istersen
ayyy canım şimdi gördüm mesajını. saat 9da kızımı uyuttum mutfak işlerimi hallettim şimdi kızımı yedirip bende yatcam 2 saatlik uykuyla duruyorum inşallah bu gece rahat geçer önerilerin için teşekkür ederim. yarın bakar incelerim artık oraları

geçmiş olsun arkadaşım.. karataya başlıyormuşsun gurupda karataycılar fazlalaştıı güzel sonuçlar alırsın inş. :)
teşekkür ederim cnm. bende buradakilere özendimde başladım zaten. benim uyguladığım herhangi bir diyet yoktu sadece ekmeği azaltıp yediklerime dikkat etmeye başlamıştım ve abur cuburu kesmiştim

arkadaşlarım ben yatıyorum iyi geceler. Allah rahatlık versin hepinize

Kizlar cok yogun bir cumartesi geciriorum sabah7:30 dan beeri kosturuorum saat 4:30 sabah6 ya kadar isim anca biter kusuruma bakmayim simdiden ii pazarlar
listeler iciin tskler

günayyydınnnnn kızlarrrrr bi insanın öksürmekten karnı ağrırmı spordan ağrıması gereken karın kaslarım öksürmekten ağrıyo:))))))))))

hayırlı pazarlar

Son düzenleme:
Haiyrli pazarlar kizlarrrr

iyi aksamlar gokcecim haftaya listedeyim ama iyilesipte diyete baslayabilirsem insallah listeye girmek daha guzel olacak

canim sen ne olursa olsun haftaya kilonu bildir canim. haftaya listeye kilonu yazdigimda fark yazmiycam o yuzden birsey olmaz hemi

leslie yapiyorum canim
birde 3haftada 1beden incelten egzersizler var onu yapiyordum... ama 1haftadir yapmiyorum malesef
http://www.youtube.com/watch?v=c7lEQJKhZec

Kizlar cok yogun bir cumartesi geciriorum sabah7:30 dan beeri kosturuorum saat 4:30 sabah6 ya kadar isim anca biter kusuruma bakmayim simdiden ii pazarlar
listeler iciin tskler

kiz ne yapiyorsun o kadar :) yorma kendini fazla :)

günayyydınnnnn kızlarrrrr bi insanın öksürmekten karnı ağrırmı spordan ağrıması gereken karın kaslarım öksürmekten ağrıyo:))))))))))

hayırlı pazarlar

iyimi kotumu bilemedim kiz bence karin kaslarinin calismasi iyi aslinda ama hasta olman kotu... gecmis olsun canim...

hayırlı pazarlar
gecmis olsun canim oksurukte cok kotu ne uyku uyursun ne bisey allah sifa versin canim

Hee canim bildiririm insallah.. o gunu gorursek

hayırlı pazarlar

gecmis olsun bal zencefil süt yap

Günaydın hayırlı pazarlar kızlar

sana ve tum kizlarada iyi pazarlar

ne sen sor ne ben solim sabahdan basladi kahvaltili misafir ile aksam baska misafir gece baska gece 10 da ev temizliodum bir onceki misafirin kirintilarini bir sonraki gormesin die

Ayy canimm sanada yazik bee ne cektin neyse musafir berekettir bol bereketli bir gun gecirmissin

iyi pazarlar kızlar
bugün kahvaltıda (11:30) = 1.5 sahanda yumurta (0.5ini kocam yedi )
5-6 dilim sucuk
1 domates
1/2 salatalık
1 yemek kaşığı çamur peyniri
1/2 çay bardağı ceviz
5 gün kurusu kayısı
1 açık çay
(12:30) = 1 bardak doğadan form çayı

günayyydınnnnn kızlarrrrr bi insanın öksürmekten karnı ağrırmı spordan ağrıması gereken karın kaslarım öksürmekten ağrıyo:)))))))))) hayırlı pazarlar
geçmiş olsun canım

fıstıklar merhaba...

2 gündür hafta sonunun tadını çıkarıyorum. dün bir ara dışarı çıktım ama bu gün hrp evdeyim.

hoşgeldinnn..

Mutluyum ,bugün yeşil çay ve kayısıli form cayı aldım. Aslında ikisininde lezzetlerini hiç sevmiyorum ama içeceğim mecburen
Spor yapamıyorum şimdilik belimden ameliyat olali 3 hafta kadar olcak.sanirim yakinda baslarim spora ama 2 saaate yakın hafif yürüyüş yaptım geldim :)

Ayy canimm sanada yazik bee ne cektin neyse musafir berekettir bol bereketli bir gun gecirmissin

saolsunlar sevenimiz coktur hepsinin basimla beraber yeri var dun aksam yemegindeyken bir sonraki yemegin planini bile yapiolardi ben nasil kilo vereyim bu halde ayol...

kolay gelsin tatlım

saol seker

selamun aleyküm
güzel pazarlar

sanadaaaaa...

gecmis olsun ne ameliyati bnde belimden cok cekiorumda daa dra gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…