Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldiniz . Umarım hep beraber güzel isler başarırız :)

yeni gelen fıstıklarr , hoşgelmişlerr sefalar getirmişlerrr

azminiz daim olsun ,sağlıcakla dilediğiniz kilolara kavuşun inşAllahhh

hosgeldin!!! Eskidendemi bu gruptaydin canim??? yoksa ilk defami buraya yaziyorsun?
eger ilk defa buraya yaziyorsan 2hafta devamlilik yapip 3ncu hafta listeye girebiliyorsun :) cuma gunu kilo bildirimi gunumuz, yani seni ilk haftan olarak sayicam

mutlu , bol eksili haftasonları fıstıklarrr

kadınları kutlamak değil anlamak lazım sadece 8 Martta değil , hergün

Eki Görüntüle 1013554

sagolll canim!!!! benim bu hafta sonu galiba biraz arti olucak :S burda festival var sacma sapan yiyorum... :S

Yasim 26
Boyum 166
Kilom 93
Bugün yediklerimi yazayim sabah 3 kuru kayisi 1 bardak su kahvalti 1 dilim tam tahilli ekmek 3 zeytin 1 dilim beyaz peynir 1 bardak süt
Öğlen ceyrek beyaz ekmek 2 su bardagi ayran
Arada 1 pkt form bisküvi
2 kupa bitki cayi 1 litre su

merhaba kizlar, bugunki menumu paylasmak istedim, son bir kac gundur ya ogle ya da aksam yemegine yulaf ve sut pisirip yedim, ya da musli ve sut karistirip yiyorum. bilemedim dogru mudur yanlis midir, ozellikle sanki gece normal yemek yesem kilo alacakmisim hissi var devamli.. tabi dogum gunuydu bilmem neydi derken bir haftadir yedim her seyden bol bol.

Sabah
bir cirpilmis yumurta
yarim kepekli lavas
yesil cay

ara
kivi

ogle
yarim porsiyon makarna
iki dilim peynir
iki kasik yogurt

ara
1 dilim kepek ekmegi bir dilim peynir

aksam
1 bardak light sit
yarim kase musli

ara
1 bardak nesquick

Aksam yemeğim sebze yemegi (doyana kadar) 1 dilim t.tajilli ekmek 1 kase yogurt.suya devam tabii.
Arkadaslar bu arada yemeginizi yaparken 1 kaşık sıvı yağ kullanin farki goreceksiniz

İyi aksamlar canim bu senin rakamlarini eviriyorum ceviriyorum hicbir kilifa uyduramiyorum bu nasil diyet yahu

Hepimizin kadinlar gunumuz kutlu olsun yenacim butun sozlerine katiliyorum insallah kadin cinayetlerinin olmadigi guzel bir yil geciririz

Hosgeldin
artik aramizdasin canim

iyi aksamlar gokcecim haftaya listedeyim ama iyilesipte diyete baslayabilirsem insallah listeye girmek daha guzel olacak

kızlar bugün kendimce karataya başladım bana yardımcı olun fazla bilgim yok
internetten örnek menülerden kendime uyarlamaya çalışıyorum.

sabah (11): 2 yumurta az tereyağlı tavada kızarttım
1.5 kk beyaz peynir
1/2 çay bardağı ceviz
10 zeytin
5 gün kurusu kayısı

akşam(19:30): (eşim geç geldiği için yemeği geç hazırladım yemeği hazırlarken çok acıktım 3 tane gün kurusu yedim)
1 kase yoğurt
2 yemek k. patlıcan yemeği
mantarlı tavuk sote ve yeşil salata

şimdide 1 bardak doğadan form çayı içiyorum

Son düzenleme:
Kizlar su toplu alintilari nasil yapiyorsunuz bir turlu beceremedim de:2:

alıntı ile cevapla yazısının yanında iki tane kutunun içinde kesme işareti yanındada + işareti var
alıntı yapmak istediğin cevaplarda onu tıklıyorsun sonra işin bittiğinde konuya cevap ver diyorsun

yeni gelen arkadaşlarım hoş geldinizzzzz

haftasonu bol kaçamaksız geçiyodur umarımmm,
benim öksürük fena kafam zonkluyo öksürürken geçmiş olsun dilekleriniz için saolun

hasibbeeee karatay topiği var ordan bak istersen menülerine falan bide facede varsa facen sağlıklı YAŞIYORUZ diye bi sayfa var menüler falan resimli baya fayda eder bak istersen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…