Arkadaşlar merhaba bende kk uyesiyim ama uzun zamandır yoktum 88 kg ile hamile kaldım 107.5 ile doğuma gittim toplam 19.5 kg aldım dogumdan sonra 10 kg gitti diyetisyene basladim 6 kilo verdim suan 93 kg ve evdeyim 4 aylik bir kızım var ay sonu iside birakiyorum yeni is yerime baslicam ama kız arkadaşım olmicak siz olcaksiniz sadece hem kendimi yanliz hissetmemek hem motive olmak hemde güzel sohbetler paylaşımlar icin buraya geldim benide araniza alırsanız sevinirim
yeni gelen fıstıklarr , hoşgelmişlerr sefalar getirmişlerrr
azminiz daim olsun ,sağlıcakla dilediğiniz kilolara kavuşun inşAllahhh
Arkadaşlar merhaba bende kk uyesiyim ama uzun zamandır yoktum 88 kg ile hamile kaldım 107.5 ile doğuma gittim toplam 19.5 kg aldım dogumdan sonra 10 kg gitti diyetisyene basladim 6 kilo verdim suan 93 kg ve evdeyim 4 aylik bir kızım var ay sonu iside birakiyorum yeni is yerime baslicam ama kız arkadaşım olmicak siz olcaksiniz sadece hem kendimi yanliz hissetmemek hem motive olmak hemde güzel sohbetler paylaşımlar icin buraya geldim benide araniza alırsanız sevinirim
mutlu , bol eksili haftasonları fıstıklarrr
kadınları kutlamak değil anlamak lazım sadece 8 Martta değil , hergün
Eki Görüntüle 1013554
hosgeldin!!! Eskidendemi bu gruptaydin canim??? yoksa ilk defami buraya yaziyorsun?
eger ilk defa buraya yaziyorsan 2hafta devamlilik yapip 3ncu hafta listeye girebiliyorsun :) cuma gunu kilo bildirimi gunumuz, yani seni ilk haftan olarak sayicam
sagoilk defa bu gruba yazıyorum hergun ne yediğimi neler yaptigimi yazar cuma günü kg bildirimi yaparim
hosgeldin!!! Eskidendemi bu gruptaydin canim??? yoksa ilk defami buraya yaziyorsun?
eger ilk defa buraya yaziyorsan 2hafta devamlilik yapip 3ncu hafta listeye girebiliyorsun :) cuma gunu kilo bildirimi gunumuz, yani seni ilk haftan olarak sayicam
sagoilk defa bu gruba yazıyorum hergun ne yediğimi neler yaptigimi yazar cuma günü kg bildirimi yaparim
tamam canim :)
ben senin bu haftayi 1nci hafta olarak sayiyorum haftayada bildirim yapip ondan sonraki cuma listede olursun canim
tekrar hosgeldin!
tamam canim :)
ben senin bu haftayi 1nci hafta olarak sayiyorum haftayada bildirim yapip ondan sonraki cuma listede olursun canim
tekrar hosgeldin!
Cok tesekkur ederim canım
İyi aksamlar canim bu senin rakamlarini eviriyorum ceviriyorum hicbir kilifa uyduramiyorum bu nasil diyet yahuselamün aleyküm.....
dün yeşilçayımı içemedim malesef..... işlerin arasına kaynadı gitti.
en çok dün ihtiyacım vardı halbuki yeşilçaya:)
bugün sabah yediklerim
2dilim ekmek
1tane yeşil biber
3yaprak marul
1kk peynir
1sb yeşilçay
şekersiz çay
günümün menü sayısı şuan için: 4.322.20
yani en azı doldurmam için sadece 2porsiyon yağım kaldı:)
onuda 4porsiyon yağla doldurmak istiyorum şuan için:)beni çakal beniiiii:)
en fazlada buraya kadar çıkabilirim işte:) 6.444.44
bakalım nasıl gidicek bu sayarak yeme formülü....
sanki benim işime yarar gibi.....
inşaallah canım.
nasıl oldun canım? biraz daha iyimisin?
geçmiş olsun.
Mutlu haftasonları diliyorum herkese...
Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun...
Gönül isterdi ki haberler de artık kadın cinayeti,töre cinayeti,kadına taciz,kadın şoförü sıkıştırma,ve sırf kıyafetinden dolayı yaftalanmadan,cinsel obje olarak görülmeden onurla yaşayalım...
iyi aksamlar gokcecim haftaya listedeyim ama iyilesipte diyete baslayabilirsem insallah listeye girmek daha guzel olacakHayirli hafta sonlari kizlarrr!!!! Kadinlar gunumuz kutlu olsun canlarim!!!
sagol canim optum
oncelikle hosgeldin!!! bu hafta 1nci haftan, haftaya cuma bildirim yapman lazim ama 3ncu hafta listeye girebiliceksin canim kuralimiz boyle :)
yanliz listeye girebilmek icin gelip burda arada paylasim yapman gerekiyor... vede dun kilo bildirimi yapman gerekiyordu... ama bu hafta gelip bir ceee dersenbirde cuma gunu bildirimini yaparsan listede olucaksin cuma gunu
evet canim bu hafta 2nci haftan haftaya listedesin!
Gecmis olsun canimü!!
Kizlar su toplu alintilari nasil yapiyorsunuz bir turlu beceremedim de:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?