saolsunlar sevenimiz coktur hepsinin basimla beraber yeri var dun aksam yemegindeyken bir sonraki yemegin planini bile yapiolardi ben nasil kilo vereyim bu halde ayol...
saol seker
sanadaaaaa...
gecmis olsun ne ameliyati bnde belimden cok cekiorumda daa dra gitmedim
Sorma canım ya bir ay önce şiddetli bacak ağrısı ile acillik oldum. İğne ilac fayda etmedi ağrım felaketi .1 hafta yattım evde ağrım gecti ama ayağımda uyuşukluk vardı.beyin cerrahi Mr Ameliyat dendi . İnanamadım .iyim ben dedim.mutlaka ameliyat dedi.sonra yeğenimde eşi baktı Mr a onlarda uzmanlar onlarda ameliyat dedi.sanirim 7-8 Dr a danıştım hepsi acil ameliyat dedi. Çok korktum .mecburen oldum. Şimdi idare ederim ama ben ağrıdan değilde korkudan ameliyat oldum :)
Bu arada senin sıkıntın damı fitik ? Çok gecmis olsun, insanın tüm hayatını etkiliyor maalesef .
hoş geldin canım vede geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasınSorma canım ya bir ay önce şiddetli bacak ağrısı ile acillik oldum. İğne ilac fayda etmedi ağrım felaketi .1 hafta yattım evde ağrım gecti ama ayağımda uyuşukluk vardı.beyin cerrahi Mr Ameliyat dendi . İnanamadım .iyim ben dedim.mutlaka ameliyat dedi.sonra yeğenimde eşi baktı Mr a onlarda uzmanlar onlarda ameliyat dedi.sanirim 7-8 Dr a danıştım hepsi acil ameliyat dedi. Çok korktum .mecburen oldum. Şimdi idare ederim ama ben ağrıdan değilde korkudan ameliyat oldum :)
Bu arada senin sıkıntın damı fitik ? Çok gecmis olsun, insanın tüm hayatını etkiliyor maalesef .
Çok teşekkür ederim.amin .Cok gecmis olsun rabbim butun hastalara acil sifalar versin insallah
Amin canım çok korktum çok ama şükür kurtuldum sayılır. Allah kimseyi sağlıklar sinamasin.hoş geldin canım vede geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın
slm kızlar az daha iyim sankiiii
kızlarımı banyo yaptırmam lazımm gözümde büyüyoo
valla
bide bana akıl verin hadi benim yan daire boşaldııı taşınayımm kira 100 tl daha ucuz kapılarımız bitişik taşınsammıkii 2 yılda 2 buçuk lira eder yanii sonuçta bu evdede kalıcı deyiliz karar veremedim
kizlaar bana yardim edin nolur, yine gecen sene oldugum noktadayim, 93-94-95 kilo arasinda degisiyorum ve ben tam da burada vazgecip 105 olduydum,
simdi yine kendimi kontrol edemiyorum..deliriceeeeem yardim lutfeen
Ben pes etmek uzereyken zayiflayanlarin once ve sonrasina bakiyorum onlar yaptiysa bende yapabilirim diyorum hayatta hersey kader olabilir ama sismanlik aslaa bizde 38 beden olabilirizzzz
kizlaar bana yardim edin nolur, yine gecen sene oldugum noktadayim, 93-94-95 kilo arasinda degisiyorum ve ben tam da burada vazgecip 105 olduydum,
simdi yine kendimi kontrol edemiyorum..deliriceeeeem yardim lutfeen
sozencim geçmiş olsun cnm Rabbim şifalar versin
Canım insanın kararsızlığa düştüğü her an aslında bir kader anıdır . Durup pes mı edeceksin şimdi ?
Bugün istediğin seyleri yememiş istediğin sporu yapamamış olabilirsin.belki aksam yapacağın 1 saatlik spor kendini daha iyi hissetmeni saglar. Bu yol uzun ve zor bir yol.Asla pes etme!
ben de oyle diyorum da sonra bi bakiyorum kendimi tatlilarin pastlarin icinde buluyorum, her gun yeniden baslamaktan biktim. ara vereyim toparlayayim dedim, tam da iyiyim dediydim yeniden ayni durumdayim, bide 2-3 senedir ayni kiloyu alip vermek kadar biktiran bisey yok.. nasil dayaniyorsunuz yemeden tatlilar filan bana da akil verin valla.. hele bide benim spor maceram var ki amanin, bir ay olumune spor yapip sonra aylarca bisey yapmiyorum. cok dengesiz oldum
kızlarrr nasılsınız? ugrayamadım uzun zamandır..İnanın hep birseylerle ugrasıyorum..
12.haftamıza girdik bugün..dikiş için serklaj tarihi de alındı ama hem kanda hem idrarda enfeksiyonum var
10 gün antibiyotık tedavisi gördüm ama enfeksiyon düşecegine 2 kata cıkmıs..
şimdi ilaçlarım degişti 15 gün daha antibiyotık içerek düşürmeye calısacagız
bu durumda serklaj için birsey diyemiyorum baslı baslına bir risk..
bu arada hiç birsey yiyemıyırum öyle iştahsızım ki..kg veriyorum ama mutlu degilim bu durumdan hiç..
günde 10 ilaç içiorum agzım hep acı..bir lokma yutup bir ilaç içiyorum
ahh ahhh böle arka arkaya anlatınca sikayet gibi olmus ama Allah a hep şükür ediyorum
bu sefer mucizemi kucagıma almayı ve isteyen tüm arkadaslarıma nasip etsin diye dualar ediyorum...
Sizler de dualarınıza beni de ekleyın olur mu...
simdi biraz gecmiş okuyayım aklıma baska yazacak sey gelmedi:)) umarım iyidir herkes..
Yeni gelen arkadaslar olmus hoşgelmişler
bu arara akşam yemeğimi yazayım :
-biber yoğurtlaması
-tavuk sote
-kaşarlı domates çorbası
-azıcık ceviz
afiyet olsun
yaaa kızlar bu arada karataydan mı yoksa içtiğim doğadan form çayından ötürü mü ne bilemiyorum (afedersiniz ama) çok kötü ishal oldum. sizce neden olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?