- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
gecmis olsun bal zencefil süt yap
sana ve tum kizlarada iyi pazarlar
ne sen sor ne ben solim sabahdan basladi kahvaltili misafir ile aksam baska misafir gece baska gece 10 da ev temizliodum bir onceki misafirin kirintilarini bir sonraki gormesin die
Mutluyum ,bugün yeşil çay ve kayısıli form cayı aldım. Aslında ikisininde lezzetlerini hiç sevmiyorum ama içeceğim mecburen
Spor yapamıyorum şimdilik belimden ameliyat olali 3 hafta kadar olcak.sanirim yakinda baslarim spora ama 2 saaate yakın hafif yürüyüş yaptım geldim :)
slm kızlar az daha iyim sankiiii
kızlarımı banyo yaptırmam lazımm gözümde büyüyoo
valla
bide bana akıl verin hadi benim yan daire boşaldııı taşınayımm kira 100 tl daha ucuz kapılarımız bitişik taşınsammıkii 2 yılda 2 buçuk lira eder yanii sonuçta bu evdede kalıcı deyiliz karar veremedim
kizlaar bana yardim edin nolur, yine gecen sene oldugum noktadayim, 93-94-95 kilo arasinda degisiyorum ve ben tam da burada vazgecip 105 olduydum,
simdi yine kendimi kontrol edemiyorum..deliriceeeeem yardim lutfeen
kızlarrr nasılsınız? ugrayamadım uzun zamandır..İnanın hep birseylerle ugrasıyorum..
12.haftamıza girdik bugün..dikiş için serklaj tarihi de alındı ama hem kanda hem idrarda enfeksiyonum var
10 gün antibiyotık tedavisi gördüm ama enfeksiyon düşecegine 2 kata cıkmıs..
şimdi ilaçlarım degişti 15 gün daha antibiyotık içerek düşürmeye calısacagız
bu durumda serklaj için birsey diyemiyorum baslı baslına bir risk..
bu arada hiç birsey yiyemıyırum öyle iştahsızım ki..kg veriyorum ama mutlu degilim bu durumdan hiç..
günde 10 ilaç içiorum agzım hep acı..bir lokma yutup bir ilaç içiyorum
ahh ahhh böle arka arkaya anlatınca sikayet gibi olmus ama Allah a hep şükür ediyorum
bu sefer mucizemi kucagıma almayı ve isteyen tüm arkadaslarıma nasip etsin diye dualar ediyorum...
Sizler de dualarınıza beni de ekleyın olur mu...
simdi biraz gecmiş okuyayım aklıma baska yazacak sey gelmedi:)) umarım iyidir herkes..
Yeni gelen arkadaslar olmus hoşgelmişler
olabilir bende günde 2 içiyordum 1e düşüreyim bakalım oturduk yerde ha bire barsaklarımdan ses gelip duruyorCanım ben de bugün doğadan form aldım . Daha oncede kullanmıştım biliyorum bağırsaklarımı felaket çalıştırıyordu . Arkadas iki tane iciyordu gunde ona birşey olmuyordu. Ama beni çok etkiliyordu .
canim benim moralini bozma!!! Ve bence sen diyet yapma!!! Ama saglikli beslen!!! Yani su su demek oluyor her turlu yemekten ye ama porsyonunu kucult!!! Sonra haftada 2kere tatli yemene izin ver! kucuk porsyonlar halinde... bak gor belki yavas gidecek kilolarin ama gidecekler canim!!! Hadi hemen yarin basla canim!
Canim birde soyle dusun bugune kadar yedigin pastanin boregin hangisinin tadi var damaginda amaaa yemezsen zayiflamanin tadi hazi mutlulugu her daim seninle olacak hangisi daha cok mutluluk veriyo sana ben artik yediklerimle gecici degil yemediklerimle kalici mutlulugu istiyorum ben artik buyuk bedenci aramak degil kocamla ayni mazadan alisveris yapmak istiyorum gogsumu gere gere bedenimi soylemek istiyoruuummmmmmm
ben zaten diyet yapmiyorum onu gecenlerde de konusmustuk, mesela dun normal saglikli beslendim makarna filan yedim ama az yedim, bir gun bitti ikinci gun yani bugun hemen pastaya daldim, kendime kiziyorum nasil kendimi kontrol edemiyorum diye.. yarin yine baslicam bir daha.. vazgecmek gibi bi sansimiz yok zaten
canim benim, pasta evdemi vardi yoksa disardan mi aldin bilemedim...
ama eger evde varsa... evde zararli olabilecek herseyi al cope at! boylelikle seytan seni git onu ye diye durtemiycek :)
Şişman olmak demek beğendiğini değil olanı almaktır 20 yaşındayken 40 yaşında gibi giyinmek zorunda kalıp bir üstüne zevksiz yaftası yemektirRabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı bir şekilde zayıflarız İnşallah..
canim inanamazsin ama gecenin 11de misafir geldi onlar almisdiailemle yasadigim icin su an oyle canim istedigi gibi her seyi atamiyorum, abim sagolsun her seyi yediginden bana sira gelmiyor.. bide ben hala kendimi nasil bugun de yerim sabah baslarim saglikli beslenmeye diye kandirabiliyorum anlamadim gitti
hanımlar bir şey danışayım size öncelikle belirteyim soruyu bir yakınım soruyor ben düşünmüyorum Karataya devam :) sorumuz şu içinizde herbalife kullanan oldu mu ya da bir tanığı kullanan var mı? sizce faydalı olur mu ayda 7-8 kg den bahsediyorlarmış o da merak etmiş faydalıysa 20 kg fazlası var kullanmak istiyor?? (sabah ve akşam öğün yerine yenilip öğlen normal yemek yeniyormuş)
canim ben 6yil once herbalife saticiligi yaptim... evet kilo verdiriyor ama coooook uzun bir surec!!! ve 2-3ay sonra artik o sutlu icecekten tiksinti geliyor... onu biraktiktan sonrada verdiginin 2mislisini geri aliyorsun canim... cunku ise yaramasi icin once bir kilo verme sureci var oda verecegin kiloya gore degisiyor... ama ayda 7-8kg verdirmiyor! 3kg falan verdiriyor canim... kilo vermek icin yaptigin surenin birde kilonu stabilize edecek kadar devam etmen gerekiyor bu herbalife urunune... anliyacagin en az 1bucuk yil boyunca her ay deli para odiyeceksin...
Ben sahsen tavsiye etmiyorum... saticiligi yapmaya basladigimda urunu tanimiyordum kendim 3ay kullandim... ondan sonrada biraktim... herbalife kelimesini duyunca tuylerim tiken tiken oluyorama guzellik urunleri sahane artik milk shake dahi icemiyorum herbalife yuzunden canim...
slm kızlar az daha iyim sankiiii
kızlarımı banyo yaptırmam lazımm gözümde büyüyoo
valla
bide bana akıl verin hadi benim yan daire boşaldııı taşınayımm kira 100 tl daha ucuz kapılarımız bitişik taşınsammıkii 2 yılda 2 buçuk lira eder yanii sonuçta bu evdede kalıcı deyiliz karar veremedim
kızlarrr nasılsınız? ugrayamadım uzun zamandır..İnanın hep birseylerle ugrasıyorum..
12.haftamıza girdik bugün..dikiş için serklaj tarihi de alındı ama hem kanda hem idrarda enfeksiyonum var
10 gün antibiyotık tedavisi gördüm ama enfeksiyon düşecegine 2 kata cıkmıs..
şimdi ilaçlarım degişti 15 gün daha antibiyotık içerek düşürmeye calısacagız
bu durumda serklaj için birsey diyemiyorum baslı baslına bir risk..
bu arada hiç birsey yiyemıyırum öyle iştahsızım ki..kg veriyorum ama mutlu degilim bu durumdan hiç..
günde 10 ilaç içiorum agzım hep acı..bir lokma yutup bir ilaç içiyorum
ahh ahhh böle arka arkaya anlatınca sikayet gibi olmus ama Allah a hep şükür ediyorum
bu sefer mucizemi kucagıma almayı ve isteyen tüm arkadaslarıma nasip etsin diye dualar ediyorum...
Sizler de dualarınıza beni de ekleyın olur mu...
simdi biraz gecmiş okuyayım aklıma baska yazacak sey gelmedi:)) umarım iyidir herkes..
Yeni gelen arkadaslar olmus hoşgelmişler
İyi geceler su anda bu yaziyi okuyan herkesden dua bekliyorum cok sancim var dua edin lutfenn
İyi geceler su anda bu yaziyi okuyan herkesden dua bekliyorum cok sancim var dua edin lutfenn
Selamün aleykümm....
nasılsınız kızlarr...saat geç oldu ama ben anca oturdum....cuma günü temizlik falan cumartesi gün vardı ona gittim bugünde süt kardeşime gittik bütün ordaydık ama ben bikaç gündür sağ tarafımda ağrı çekiyorum iyi kötü idare ediyordum ama bugün çok fenalaştım saatlerce kıvrandım durdum hiç bugünkü kadar kötü olmamıştım ama eve gelmeye bile mecalim yoktu acile gittik tahliller filimler falan derken böbrek taşı varmış ondan çok ağrım oluyomuş serum taktı doktor bide iğne yaptı .ilaç falan yazdı bir sürü bunları kullan iyileşmessen gel ultrason emar falan çekelim dedi neyse bir saat sonra onca ağrıyı çeken ben değildim sanki güle oynaya tekrar kardeşimegittik sağolsun kardeşim çocuklarla ilgilenmiş yemek falan hazırlamış yedik içtik eve döndük anca çocukları uyuttum biraz size bakayım dedim...çok yorgun hissediyorum...ama uykum yok...attım kendimi yatağa laptop kucağımda uykum gelirse hemen uyurum dedim diğer türlü yatağa gideyim diye ayaklanınca gene kaçıyo uykum...of gene çenem düşmüş...
Rabbim şifa versin inşallah canım
Selamün aleykümm....
nasılsınız kızlarr...saat geç oldu ama ben anca oturdum....cuma günü temizlik falan cumartesi gün vardı ona gittim bugünde süt kardeşime gittik bütün ordaydık ama ben bikaç gündür sağ tarafımda ağrı çekiyorum iyi kötü idare ediyordum ama bugün çok fenalaştım saatlerce kıvrandım durdum hiç bugünkü kadar kötü olmamıştım ama eve gelmeye bile mecalim yoktu acile gittik tahliller filimler falan derken böbrek taşı varmış ondan çok ağrım oluyomuş serum taktı doktor bide iğne yaptı .ilaç falan yazdı bir sürü bunları kullan iyileşmessen gel ultrason emar falan çekelim dedi neyse bir saat sonra onca ağrıyı çeken ben değildim sanki güle oynaya tekrar kardeşimegittik sağolsun kardeşim çocuklarla ilgilenmiş yemek falan hazırlamış yedik içtik eve döndük anca çocukları uyuttum biraz size bakayım dedim...çok yorgun hissediyorum...ama uykum yok...attım kendimi yatağa laptop kucağımda uykum gelirse hemen uyurum dedim diğer türlü yatağa gideyim diye ayaklanınca gene kaçıyo uykum...of gene çenem düşmüş...
RAbbim şifalar versin canımmm...
ikinize de geçmiş olsun cnm. Rabbim acil şifalar versin
Allah hepinizden razi olsun butun hastalara rabbim acil sifalar versin insallah dun cok zor bir gece gecirdim simdi biraz hafifledi agrilarim ama kanamam cogalmaya basladi yine korkuyorum cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?