Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay desene iyi yorulmussun :)

gecmis olsun canim... hafifte olsa yuruyus yapmissin hareket harekettir canim :)

vallahi canim bende kizi yikamam lazim... herhalde bu yaziyi yazdiktan sonra sokarim cadiyi

tasinma isine gelince bence tasin canim, karsi kapiymis sonucta yavas yavas tasirsin rahat olur... kartonlamaya bile gerek kalmaz :) her ay 100tl ile ufak altin alirsin oh :)

kizlaar bana yardim edin nolur, yine gecen sene oldugum noktadayim, 93-94-95 kilo arasinda degisiyorum ve ben tam da burada vazgecip 105 olduydum,
simdi yine kendimi kontrol edemiyorum..deliriceeeeem yardim lutfeen

canim benim moralini bozma!!! Ve bence sen diyet yapma!!! Ama saglikli beslen!!! Yani su su demek oluyor her turlu yemekten ye ama porsyonunu kucult!!! Sonra haftada 2kere tatli yemene izin ver! kucuk porsyonlar halinde... bak gor belki yavas gidecek kilolarin ama gidecekler canim!!! Hadi hemen yarin basla canim!

Coook gecmis olsun canim kafana takipta stress olma hemi!!!
Allahim sag salim bebisi kucagina almayi nasip etsin canim!!!

Canım ben de bugün doğadan form aldım . Daha oncede kullanmıştım biliyorum bağırsaklarımı felaket çalıştırıyordu . Arkadas iki tane iciyordu gunde ona birşey olmuyordu. Ama beni çok etkiliyordu .
olabilir bende günde 2 içiyordum 1e düşüreyim bakalım oturduk yerde ha bire barsaklarımdan ses gelip duruyor

ben zaten diyet yapmiyorum onu gecenlerde de konusmustuk, mesela dun normal saglikli beslendim makarna filan yedim ama az yedim, bir gun bitti ikinci gun yani bugun hemen pastaya daldim, kendime kiziyorum nasil kendimi kontrol edemiyorum diye.. yarin yine baslicam bir daha.. vazgecmek gibi bi sansimiz yok zaten

Şişman olmak demek beğendiğini değil olanı almaktır 20 yaşındayken 40 yaşında gibi giyinmek zorunda kalıp bir üstüne zevksiz yaftası yemektir Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı bir şekilde zayıflarız İnşallah..

canim benim, pasta evdemi vardi yoksa disardan mi aldin bilemedim...
ama eger evde varsa... evde zararli olabilecek herseyi al cope at! boylelikle seytan seni git onu ye diye durtemiycek :)

canim benim, pasta evdemi vardi yoksa disardan mi aldin bilemedim...
ama eger evde varsa... evde zararli olabilecek herseyi al cope at! boylelikle seytan seni git onu ye diye durtemiycek :)

canim inanamazsin ama gecenin 11de misafir geldi onlar almisdi ailemle yasadigim icin su an oyle canim istedigi gibi her seyi atamiyorum, abim sagolsun her seyi yediginden bana sira gelmiyor.. bide ben hala kendimi nasil bugun de yerim sabah baslarim saglikli beslenmeye diye kandirabiliyorum anlamadim gitti

ayni benim durumum, zevksiz damgasi yedigimle kalmadim, kendimi oyle oldgumu dusunmeye basladim ben.. olani bulmak da ayri bir dert zaten.. annemle ayni seylere giyecek bedendeyim yani ne diyeyim artik ben.. amin canim..

Bugünkü yediklerimi yazmak isterim

Kahvaltı :
1 dilimkepekli ekmek
2 domates
1.5 kibrit kutusu kasar peynir
1 avuç maydanoz
1 bardak sekersin çay

Ara :
1 kucuk muz

Öğlen :
Kocaman kase salata

Aksam :
Kocaman kase salata
2 kivi

Ara :
Yeşil çay

Bu programı sadece 1 hafta uygulamayı düşünüyorum.haftaya protein ekliycem :)

hanımlar bir şey danışayım size öncelikle belirteyim soruyu bir yakınım soruyor ben düşünmüyorum Karataya devam :) sorumuz şu içinizde herbalife kullanan oldu mu ya da bir tanığı kullanan var mı? sizce faydalı olur mu ayda 7-8 kg den bahsediyorlarmış o da merak etmiş faydalıysa 20 kg fazlası var kullanmak istiyor?? (sabah ve akşam öğün yerine yenilip öğlen normal yemek yeniyormuş)

anliyorum canim... insallah bundan sonra daha dikkatli olabilirsin canim

canim ben 6yil once herbalife saticiligi yaptim... evet kilo verdiriyor ama coooook uzun bir surec!!! ve 2-3ay sonra artik o sutlu icecekten tiksinti geliyor... onu biraktiktan sonrada verdiginin 2mislisini geri aliyorsun canim... cunku ise yaramasi icin once bir kilo verme sureci var oda verecegin kiloya gore degisiyor... ama ayda 7-8kg verdirmiyor! 3kg falan verdiriyor canim... kilo vermek icin yaptigin surenin birde kilonu stabilize edecek kadar devam etmen gerekiyor bu herbalife urunune... anliyacagin en az 1bucuk yil boyunca her ay deli para odiyeceksin...
Ben sahsen tavsiye etmiyorum... saticiligi yapmaya basladigimda urunu tanimiyordum kendim 3ay kullandim... ondan sonrada biraktim... herbalife kelimesini duyunca tuylerim tiken tiken oluyor ama guzellik urunleri sahane artik milk shake dahi icemiyorum herbalife yuzunden canim...

haklısın aslında keşke sabırsız olmasak mucize diye bir şey yok mucize bizim ellerimde sabır, irade, istikrar mucize budur ama insanda çabuk olsun istiyor düğünü var bide soran arkadaşın eylülde ona acele ediyor bu arada yorum için çok teşekkür ederiz

yan dairen seninkine benziyor yada daha iyi ise hemen taşın. hem o 100 tl leri biriktirirsin hem de taşınırken atılacakları atıp evi hafifletirsin...

meryemcim merhaba. bebiş beklediğini bilmiyordum. çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sağlıcakla kurtul inşallah...

Selamün aleykümm....

nasılsınız kızlarr...saat geç oldu ama ben anca oturdum....cuma günü temizlik falan cumartesi gün vardı ona gittim bugünde süt kardeşime gittik bütün ordaydık ama ben bikaç gündür sağ tarafımda ağrı çekiyorum iyi kötü idare ediyordum ama bugün çok fenalaştım saatlerce kıvrandım durdum hiç bugünkü kadar kötü olmamıştım ama eve gelmeye bile mecalim yoktu acile gittik tahliller filimler falan derken böbrek taşı varmış ondan çok ağrım oluyomuş serum taktı doktor bide iğne yaptı .ilaç falan yazdı bir sürü bunları kullan iyileşmessen gel ultrason emar falan çekelim dedi neyse bir saat sonra onca ağrıyı çeken ben değildim sanki güle oynaya tekrar kardeşimegittik sağolsun kardeşim çocuklarla ilgilenmiş yemek falan hazırlamış yedik içtik eve döndük anca çocukları uyuttum biraz size bakayım dedim...çok yorgun hissediyorum...ama uykum yok...attım kendimi yatağa laptop kucağımda uykum gelirse hemen uyurum dedim diğer türlü yatağa gideyim diye ayaklanınca gene kaçıyo uykum...of gene çenem düşmüş...

İyi geceler su anda bu yaziyi okuyan herkesden dua bekliyorum cok sancim var dua edin lutfenn

RAbbim şifalar versin canımmm...

İyi geceler su anda bu yaziyi okuyan herkesden dua bekliyorum cok sancim var dua edin lutfenn

ikinize de geçmiş olsun cnm. Rabbim acil şifalar versin

Günaydın güzeller....

hastalara geçmiş olsun.
Böbrek taşında çok su içmek etkili. bol su içerek hem taşı kolayca düşürürsün hemde kilo verirsin... zaten çok su içen kimselerde böbrek taşı nadirdir..

Küçük oğlumu okula gönderdim, misafirimi Ankaraya...
kahvaltım hazır. şimdi büyük oğlanı da uyandırıp onu da göndereyim, kocamla başbaşa bir kahvaltı yapayım. sonra doğru işe...

herkese kolay gelsin...

Rabbim şifa versin inşallah canım

ikinize de geçmiş olsun cnm. Rabbim acil şifalar versin

Allah hepinizden razi olsun butun hastalara rabbim acil sifalar versin insallah dun cok zor bir gece gecirdim simdi biraz hafifledi agrilarim ama kanamam cogalmaya basladi yine korkuyorum cok korkuyorum

Allah hepinizden razi olsun butun hastalara rabbim acil sifalar versin insallah dun cok zor bir gece gecirdim simdi biraz hafifledi agrilarim ama kanamam cogalmaya basladi yine korkuyorum cok korkuyorum

Rabbim şifa versin sancı esnasında "Ya Şafi" çek çok faydasını göreceksin İnşallah..

günayyyydııınnnnnnn kızlarr diyetisyene gittiimmmmm geldimm adam beğenmedi 15 günde 2 kilo verdim halbusii(

bi 15 gün daha verdi bakalımm napıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…