Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı mutlu haftalar herkese
Zeynepcim geçmiş olsun canım
Esracım inşallah daha iyisindir Dr git mutlaka
Nursena 2 kilo iyi iki haftada inşallah daim olur ayda 4 kilo eder valla

Selamün aleyküm.....

sağol doktorcum....ama ben zaten çok su içerimkii...:44:

ikinize de geçmiş olsun cnm. Rabbim acil şifalar versin

sağol canım...

Hayırlı mutlu haftalar herkese
Zeynepcim geçmiş olsun canım
Esracım inşallah daha iyisindir Dr git mutlaka
Nursena 2 kilo iyi iki haftada inşallah daim olur ayda 4 kilo eder valla

sağol asuman ablacım...

nursena senide tebrik ederim 2 kilo bencede gayet iyi bi rakam niye beğenmediki doktorun....bende iyice dibe vurdum bu gün itibariyle 83 ü gördüm ama nasıl toparlıcam bilmiyorumm....

günaydın kızlar
kızımı uyuttum şidi ayaklarımda uyuyor meleğim
kahvaltı menümü yazayım:
*2 haşlanmış yumurta
*1.5 domates
*7 siyah zeytin
*1 yemek kaşığı çamur peyniri
*2 gün kurusu kayısı
*4 hurma
*1/2 çay bardağı ceviz
*açık bir bardak çay

ya cok gecmis olsun ben bndekinin bel fitigimi disc kaymasimi oldugunu bilmiorum poset tasisam bile agrio uzun sure oturur pozisyonda duramiorum fln da dr gitmeyede useniorum

tasinma masrafi ne kdr olurki acaba

kizlaar bana yardim edin nolur, yine gecen sene oldugum noktadayim, 93-94-95 kilo arasinda degisiyorum ve ben tam da burada vazgecip 105 olduydum,
simdi yine kendimi kontrol edemiyorum..deliriceeeeem yardim lutfeen

off offf ayni dertten muzdaribim

allah iyilikle kucagina almayi nasip etsin kac kiloyla hamile kaldin?

Cok gecmis olsun dikkat et kndine bobrek fenadir

gunaydin kizlar bnm migrenim tuttu dun butun gun exdim bgnde kotuyumde kalkip ymk pasta yapmam gerek yine yrn misafir var pofff alisveriside cikicam basimin agrisinin tam gecmesini bekliorum

esselamun aleyküm
hayırlı haftalar kızlar bugun dayanamayıp tartıldı ve kilo vermişim şukurhurma işe yarıyacak inşallah cumaya kadar yapıcam bakalım bugun canım baya sıkıldı bızım gelinle annem atışmışlar maalesef zamana kızları saygıdan yoksun oluyorlar ama yapacak bir şey yok kardeşim var dahada 4 aylık evlıler bugun evden yemek yapıp annemlere gotürücem onlarıda çağırdım aradaki buzlar erısın arada kalmak çok kotu bışey offff

çokk geçmiş olsun canım su iç bol bol
Allah hepinizden razi olsun butun hastalara rabbim acil sifalar versin insallah dun cok zor bir gece gecirdim simdi biraz hafifledi agrilarim ama kanamam cogalmaya basladi yine korkuyorum cok korkuyorum
canım şifa rabbimden bol bol dua edicez korkma rabbime sığın dualarımız senınle
ahh o bahaneler haftalarımızı aylarımızı yıyor habarımız yok ne olur bırak bahanelerı (diyene bi bak ) sarıl diyetine kaybedecek vakit yok

Yenacım barışın doğumgününü kutlarım uzun sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrü olsun inşallah
Kutlamalar devam ediyor galiba bugün de görünmemişsin:)

Kızlar Nasılsıniz guzel bir hafta olur insallah.bir bayanin günlük en az 5000 en fazla 7500 adim atmasi gerekiyormuş yag yakmasi icin acaba evde ip atlasak da faydasi olur mu.
Bu arada yediklerim
Sabah
1 dilim recelli ekmek
1 bardak süt
1 orta boy muZ
Oglen
2 yumurta dan omlet
2 dilim b.peynir
3 adet zeytin
1.ara
Yarim paket kakaolu bisküvi
1 litre su 1 kupa hitki cayi

Bugün çok durgun kimseler yok hayırdır inşallah
Ben evdeydim bugün hava yağmurlu zaten

ben buralarda sayılırım ablacım...arada çocuklarla oynuyom arada yatıyom arada gelip size bakıyom...ama başka bişey yapamıyom mecalim yok ağrılar yorgun düşürdü beni sanırsam....yemekte yapamadım kahvaltı yaparız artık akşama....

Dinlen sen canım ağrılar yıpratıyor insanı
Biz yemek işini hallettik bile :)

Allah razi olsun canim allah sanada kolaylik versin

İp atlamak kilo verdirir hareket olsunda nasil olursa olsun

nie kimsecikler yok bugun bende oleden snra 3 de kendime geldim hafif bas agrim dvm edio hala ama isleri bitirdim bi bakiyim dedim hasta halimle bile sizden cok girmisim ayol nerdesiniz hatunlarrrr😄😄😄😄

sadece bugün değil ay haftasonundan beri bir durgunluk var topicte
15:00 ara= 3 gün kurusu, 1/2 yerli muz, 1/2 amasya elması
16:30 akşam= tarhana çorbası, 2 yemek k. mantar sote, 5 yemek k. bulgurlu ıspanak, 1 kase yoğurt, yeşil salata
kızlar bugün dayanamadım tartıldım sonuç süper ama söylemem cumayı bekleyin

selamün aleyküm.....

naber millet:)
sizleri özledim kaç gündür:)
sizleri çok seviyorum, iyiki varsınız dostlar.....

biz kvlere gittik cumartesi günü ikindin, gitme kararı birden olunca size yazamadım gideceğimizi, orada da internet olmadığı için ancak şimdi girebildim nete, bugün ikindin geldik evimize. hava soğuk olsada güzeldi fena değildi gezme benim açımdan:) eşim için daha iyiydi nede olsa ailesi akrabaları hep orada, tüm yakın akrabaları onlarada gidelim istediler sağolsunlar ama bu mümkün olamaz malesef süre kısa olduğu için:)
artık gidebildiğimize gittik, en çok kv ve kaynımlardaydık. büyük dedeleri ziyaret ettik.
kvlerin evi sobalı olunca benim boğazlar indi soğuk su içmemle birliktede:) birde öksürük.
adaçayı içicem artık bu aralar geçirene kadar.
kaç gündür diyette yalan oldu, naaapıyım:)))) yeşilçayda yalan....
ama yine bugün akşam ile başladım tekrardan diyetime ve yine devam 5333 ile inşaallah:)))))
zayıfladığımı görümcem ve kv farkettiler:) bu da beni çok mutlu etti, motivede etti....

Son düzenleme:
8mart kadınlar gününe dair biraz geçte olsa bende birşeyler söylemek istiyorum....
kadınlar birer çiçektir.... ve narinlikleriyle güzeldir....
kadınlara şefkat ve sevgiyle muamele edilmesi ümidiyle.....

Selam kizlarrrr!!!! Herkese hayirli haftalar canlarim!!!!

Topic bu hafta sonu durgundu falan demissiniz normal ben fazla yoktum ya ondandir dermisim
hadi kizlar canlanin bakalim!!! :)
Ben bu arada bogazimi tutamaz oldum :S regl olmam lazim bugun yarin... eli kulaginda ondanmidir ki acaba?

eylule kadar daha cok var canim :) eylule kadar degil 20kg 30kg bile verir kiz :) ben 1nci ayin basindan beri 12,5kg verdim... :) yani verir imkansiz degil yeterki istesin

İyi geceler su anda bu yaziyi okuyan herkesden dua bekliyorum cok sancim var dua edin lutfenn

Cooook gecmis olsun canim... Allah sifa versin!!!

Gecmis olsun canim!!"Allahim sifalar versin canim :)

günayyyydııınnnnnnn kızlarr diyetisyene gittiimmmmm geldimm adam beğenmedi 15 günde 2 kilo verdim halbusii(

bi 15 gün daha verdi bakalımm napıcammm

ne guzel 2kg gitmis oh!! Bir daha gelmemek uzere insallah :)

Canim benim sirf gelinlerde suç degilki... Kaynanalardada var canim benim :) simdi o senin annen oldugu icin hatalari varsa eger göremezsin oda cok normal birsey!!! :) Benim görümcelere göre mesela benim kaynana dünyadaki en iyi kaynana... ama alakasi yok
o yuzden bakis acisi cok farkli canim... ha tamam simdiki gelinler eski gelinler gibi susmuyorlar haklarini söke Söke savunuyorlar! Ki bence cok normal...
yada bende öyle oldugumdan belki bana normal geliyor :) her neyse ya... üzülme sen canim... gelin kaynana cekismesi hep vardi hepte devam edicek gibi gorunuyor :)

aleykum selam canim!!!
Hosgeldin!!! zayifladigini fark ettilerse super canim :)

olabilir canım:)
benim genelde ovakitlerde çikolata yada şekerli yeme isteği yaşadığım gibidir belkim...

Son düzenleme:
[video=youtube;FAn4qiZtPSE]http://www.youtube.com/watch?v=FAn4qiZtPSE[/video]

nihahahaaa:))))

[video=youtube;Nc5LPu9mfSI]http://www.youtube.com/watch?v=Nc5LPu9mfSI[/video]

bu parça çok güzel.....
oyüzden sizinlede paylaşmak istedim....

Yüreklerge ses berip / Yürekleri titreyerek............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…