- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Günaydın güzeller....
hastalara geçmiş olsun.
Böbrek taşında çok su içmek etkili. bol su içerek hem taşı kolayca düşürürsün hemde kilo verirsin... zaten çok su içen kimselerde böbrek taşı nadirdir..
Küçük oğlumu okula gönderdim, misafirimi Ankaraya...
kahvaltım hazır. şimdi büyük oğlanı da uyandırıp onu da göndereyim, kocamla başbaşa bir kahvaltı yapayım. sonra doğru işe...
herkese kolay gelsin...
ikinize de geçmiş olsun cnm. Rabbim acil şifalar versin
Hayırlı mutlu haftalar herkese
Zeynepcim geçmiş olsun canım
Esracım inşallah daha iyisindir Dr git mutlaka
Nursena 2 kilo iyi iki haftada inşallah daim olur ayda 4 kilo eder valla
Sorma canım ya bir ay önce şiddetli bacak ağrısı ile acillik oldum. İğne ilac fayda etmedi ağrım felaketi .1 hafta yattım evde ağrım gecti ama ayağımda uyuşukluk vardı.beyin cerrahi Mr Ameliyat dendi . İnanamadım .iyim ben dedim.mutlaka ameliyat dedi.sonra yeğenimde eşi baktı Mr a onlarda uzmanlar onlarda ameliyat dedi.sanirim 7-8 Dr a danıştım hepsi acil ameliyat dedi. Çok korktum .mecburen oldum. Şimdi idare ederim ama ben ağrıdan değilde korkudan ameliyat oldum :)
Bu arada senin sıkıntın damı fitik ? Çok gecmis olsun, insanın tüm hayatını etkiliyor maalesef .
slm kızlar az daha iyim sankiiii
kızlarımı banyo yaptırmam lazımm gözümde büyüyoo
valla
bide bana akıl verin hadi benim yan daire boşaldııı taşınayımm kira 100 tl daha ucuz kapılarımız bitişik taşınsammıkii 2 yılda 2 buçuk lira eder yanii sonuçta bu evdede kalıcı deyiliz karar veremedim
kizlaar bana yardim edin nolur, yine gecen sene oldugum noktadayim, 93-94-95 kilo arasinda degisiyorum ve ben tam da burada vazgecip 105 olduydum,
simdi yine kendimi kontrol edemiyorum..deliriceeeeem yardim lutfeen
kızlarrr nasılsınız? ugrayamadım uzun zamandır..İnanın hep birseylerle ugrasıyorum..
12.haftamıza girdik bugün..dikiş için serklaj tarihi de alındı ama hem kanda hem idrarda enfeksiyonum var
10 gün antibiyotık tedavisi gördüm ama enfeksiyon düşecegine 2 kata cıkmıs..
şimdi ilaçlarım degişti 15 gün daha antibiyotık içerek düşürmeye calısacagız
bu durumda serklaj için birsey diyemiyorum baslı baslına bir risk..
bu arada hiç birsey yiyemıyırum öyle iştahsızım ki..kg veriyorum ama mutlu degilim bu durumdan hiç..
günde 10 ilaç içiorum agzım hep acı..bir lokma yutup bir ilaç içiyorum
ahh ahhh böle arka arkaya anlatınca sikayet gibi olmus ama Allah a hep şükür ediyorum
bu sefer mucizemi kucagıma almayı ve isteyen tüm arkadaslarıma nasip etsin diye dualar ediyorum...
Sizler de dualarınıza beni de ekleyın olur mu...
simdi biraz gecmiş okuyayım aklıma baska yazacak sey gelmedi:)) umarım iyidir herkes..
Yeni gelen arkadaslar olmus hoşgelmişler
Selamün aleykümm....
nasılsınız kızlarr...saat geç oldu ama ben anca oturdum....cuma günü temizlik falan cumartesi gün vardı ona gittim bugünde süt kardeşime gittik bütün ordaydık ama ben bikaç gündür sağ tarafımda ağrı çekiyorum iyi kötü idare ediyordum ama bugün çok fenalaştım saatlerce kıvrandım durdum hiç bugünkü kadar kötü olmamıştım ama eve gelmeye bile mecalim yoktu acile gittik tahliller filimler falan derken böbrek taşı varmış ondan çok ağrım oluyomuş serum taktı doktor bide iğne yaptı .ilaç falan yazdı bir sürü bunları kullan iyileşmessen gel ultrason emar falan çekelim dedi neyse bir saat sonra onca ağrıyı çeken ben değildim sanki güle oynaya tekrar kardeşimegittik sağolsun kardeşim çocuklarla ilgilenmiş yemek falan hazırlamış yedik içtik eve döndük anca çocukları uyuttum biraz size bakayım dedim...çok yorgun hissediyorum...ama uykum yok...attım kendimi yatağa laptop kucağımda uykum gelirse hemen uyurum dedim diğer türlü yatağa gideyim diye ayaklanınca gene kaçıyo uykum...of gene çenem düşmüş...
RAbbim şifalar versin canımmm...
çokk geçmiş olsun canım su iç bol bolSelamün aleykümm....
nasılsınız kızlarr...saat geç oldu ama ben anca oturdum....cuma günü temizlik falan cumartesi gün vardı ona gittim bugünde süt kardeşime gittik bütün ordaydık ama ben bikaç gündür sağ tarafımda ağrı çekiyorum iyi kötü idare ediyordum ama bugün çok fenalaştım saatlerce kıvrandım durdum hiç bugünkü kadar kötü olmamıştım ama eve gelmeye bile mecalim yoktu acile gittik tahliller filimler falan derken böbrek taşı varmış ondan çok ağrım oluyomuş serum taktı doktor bide iğne yaptı .ilaç falan yazdı bir sürü bunları kullan iyileşmessen gel ultrason emar falan çekelim dedi neyse bir saat sonra onca ağrıyı çeken ben değildim sanki güle oynaya tekrar kardeşimegittik sağolsun kardeşim çocuklarla ilgilenmiş yemek falan hazırlamış yedik içtik eve döndük anca çocukları uyuttum biraz size bakayım dedim...çok yorgun hissediyorum...ama uykum yok...attım kendimi yatağa laptop kucağımda uykum gelirse hemen uyurum dedim diğer türlü yatağa gideyim diye ayaklanınca gene kaçıyo uykum...of gene çenem düşmüş...
canım şifa rabbimden bol bol dua edicez korkma rabbime sığın dualarımız senınleAllah hepinizden razi olsun butun hastalara rabbim acil sifalar versin insallah dun cok zor bir gece gecirdim simdi biraz hafifledi agrilarim ama kanamam cogalmaya basladi yine korkuyorum cok korkuyorum
ahh o bahaneler haftalarımızı aylarımızı yıyor habarımız yok ne olur bırak bahanelerı (diyene bi bak ) sarıl diyetine kaybedecek vakit yokcanim inanamazsin ama gecenin 11de misafir geldi onlar almisdiailemle yasadigim icin su an oyle canim istedigi gibi her seyi atamiyorum, abim sagolsun her seyi yediginden bana sira gelmiyor.. bide ben hala kendimi nasil bugun de yerim sabah baslarim saglikli beslenmeye diye kandirabiliyorum anlamadim gitti
Bugün çok durgun kimseler yok hayırdır inşallah
Ben evdeydim bugün hava yağmurlu zaten
ben buralarda sayılırım ablacım...arada çocuklarla oynuyom arada yatıyom arada gelip size bakıyom...ama başka bişey yapamıyom mecalim yok ağrılar yorgun düşürdü beni sanırsam....yemekte yapamadım kahvaltı yaparız artık akşama....
esselamun aleyküm
hayırlı haftalar kızlar bugun dayanamayıp tartıldı ve kilo vermişim şukurhu rma işe yarıyacak inşallah cumaya kadar yapıcam bakalım bugun canım baya sıkıldı bızım gelinle annem atışmışlar maalesef zamana kızları saygıdan yoksun oluyorlar ama yapacak bir şey yok kardeşim var dahada 4 aylık evlıler bugun evden yemek yapıp annemlere gotürücem onlarıda çağırdım aradaki buzlar erısın arada kalmak çok kotu bışey offff
çokk geçmiş olsun canım su iç bol bol
canım şifa rabbimden bol bol dua edicez korkma rabbime sığın dualarımız senınle
ahh o bahaneler haftalarımızı aylarımızı yıyor habarımız yok ne olur bırak bahanelerı (diyene bi bak ) sarıl diyetine kaybedecek vakit yok
Rabbim şifa versin sancı esnasında "Ya Şafi" çek çok faydasını göreceksin İnşallah..
Kızlar Nasılsıniz guzel bir hafta olur insallah.bir bayanin günlük en az 5000 en fazla 7500 adim atmasi gerekiyormuş yag yakmasi icin acaba evde ip atlasak da faydasi olur mu.
Bu arada yediklerim
Sabah
1 dilim recelli ekmek
1 bardak süt
1 orta boy muZ
Oglen
2 yumurta dan omlet
2 dilim b.peynir
3 adet zeytin
1.ara
Yarim paket kakaolu bisküvi
1 litre su 1 kupa hitki cayi
haklısın aslında keşke sabırsız olmasak mucize diye bir şey yok mucize bizim ellerimde sabır, irade, istikrar mucize budur ama insanda çabuk olsun istiyor düğünü var bide soran arkadaşın eylülde ona acele ediyor bu arada yorum için çok teşekkür ederiz
İyi geceler su anda bu yaziyi okuyan herkesden dua bekliyorum cok sancim var dua edin lutfenn
Selamün aleykümm....
günayyyydııınnnnnnn kızlarr diyetisyene gittiimmmmm geldimm adam beğenmedi 15 günde 2 kilo verdim halbusii(
bi 15 gün daha verdi bakalımm napıcammm
esselamun aleyküm
hayırlı haftalar kızlar bugun dayanamayıp tartıldı ve kilo vermişim şukurhu rma işe yarıyacak inşallah cumaya kadar yapıcam bakalım bugun canım baya sıkıldı bızım gelinle annem atışmışlar maalesef zamana kızları saygıdan yoksun oluyorlar ama yapacak bir şey yok kardeşim var dahada 4 aylık evlıler bugun evden yemek yapıp annemlere gotürücem onlarıda çağırdım aradaki buzlar erısın arada kalmak çok kotu bışey offff
selamün aleyküm.....
naber millet:)
sizleri özledim kaç gündür:)
sizleri çok seviyorum, iyiki varsınız dostlar.....
biz kvlere gittik cumartesi günü ikindin, gitme kararı birden olunca size yazamadım gideceğimizi, orada da internet olmadığı için ancak şimdi girebildim nete, bugün ikindin geldik evimize. hava soğuk olsada güzeldi fena değildi gezme benim açımdan:) eşim için daha iyiydi nede olsa ailesi akrabaları hep orada, tüm yakın akrabaları onlarada gidelim istediler sağolsunlar ama bu mümkün olamaz malesef süre kısa olduğu için:)
artık gidebildiğimize gittik, en çok kv ve kaynımlardaydık. büyük dedeleri ziyaret ettik.
kvlerin evi sobalı olunca benim boğazlar indi soğuk su içmemle birliktede:) birde öksürük.
adaçayı içicem artık bu aralar geçirene kadar.
kaç gündür diyette yalan oldu, naaapıyım:)))) yeşilçayda yalan....
ama yine bugün akşam ile başladım tekrardan diyetime ve yine devam 5333 ile inşaallah:)))))
zayıfladığımı görümcem ve kv farkettiler:) bu da beni çok mutlu etti, motivede etti....
Selam kizlarrrr!!!! Herkese hayirli haftalar canlarim!!!!
Topic bu hafta sonu durgundu falan demissiniznormal ben fazla yoktum ya ondandir dermisim
hadi kizlar canlanin bakalim!!! :)
Ben bu arada bogazimi tutamaz oldum :S regl olmam lazim bugun yarin... eli kulaginda ondanmidir ki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?