- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
olabilir canım:)
benim genelde ovakitlerde çikolata yada şekerli yeme isteği yaşadığım gibidir belkim...
[video=youtube;Nc5LPu9mfSI]http://www.youtube.com/watch?v=Nc5LPu9mfSI[/video]
bu parça çok güzel.....
oyüzden sizinlede paylaşmak istedim....
Yüreklerge ses berip / Yürekleri titreyerek............
ayyy insallah yarin daha fazla tutabilirim bogazimi...
Canim benim sirf gelinlerde suç degilki... Kaynanalardada var canim benim :) simdi o senin annen oldugu icin hatalari varsa eger göremezsin oda cok normal birsey!!! :) Benim görümcelere göre mesela benim kaynana dünyadaki en iyi kaynana... ama alakasi yok
o yuzden bakis acisi cok farkli canim... ha tamam simdiki gelinler eski gelinler gibi susmuyorlar haklarini söke Söke savunuyorlar! Ki bence cok normal...
yada bende öyle oldugumdan belki bana normal geliyor :) her neyse ya... üzülme sen canim... gelin kaynana cekismesi hep vardi hepte devam edicek gibi gorunuyor :)
sizce kvler kıskanc mi hani bole gelinlere karsi garip bi tavirlari varya tarif edilemeyen garip bi tavir ben tam onun adini koyamadim kiskanclikmi oglunu aldin die kinmi nasil bir psikoloji neyin kafasi cok merak ediorum gorumcemlede konusduk aslinda dio biz erkek anneleri ogullarimiza cok yapisioruz yapmamamiz gerek ama dayanamioruz dio ama aklimdaki sorunun tam cevabi deil kv ara ara yilan gibi sokuo susan gelin ii gelin konusan gelin tukaka oluo ben susmayi tercih edenlerdenim karakterim sonuc odaklidir bnm😄 sonuca bakarim oglu artik benimmmm😄😄😄
Canim benim sirf gelinlerde suç degilki... Kaynanalardada var canim benim :) simdi o senin annen oldugu icin hatalari varsa eger göremezsin oda cok normal birsey!!! :) Benim görümcelere göre mesela benim kaynana dünyadaki en iyi kaynana... ama alakasi yok
o yuzden bakis acisi cok farkli canim... ha tamam simdiki gelinler eski gelinler gibi susmuyorlar haklarini söke Söke savunuyorlar! Ki bence cok normal...
yada bende öyle oldugumdan belki bana normal geliyor :) her neyse ya... üzülme sen canim... gelin kaynana cekismesi hep vardi hepte devam edicek gibi gorunuyor :)
sizce kvler kıskanc mi hani bole gelinlere karsi garip bi tavirlari varya tarif edilemeyen garip bi tavir ben tam onun adini koyamadim kiskanclikmi oglunu aldin die kinmi nasil bir psikoloji neyin kafasi cok merak ediorum gorumcemlede konusduk aslinda dio biz erkek anneleri ogullarimiza cok yapisioruz yapmamamiz gerek ama dayanamioruz dio ama aklimdaki sorunun tam cevabi deil kv ara ara yilan gibi sokuo susan gelin ii gelin konusan gelin tukaka oluo ben susmayi tercih edenlerdenim karakterim sonuc odaklidir bnm😄 sonuca bakarim oglu artik benimmmm😄😄😄
ilk paragrafına bende katılıyorum.
gelinmi kvmi kıskanç?sorusuna gelirsek...
bence her 2taraftada oluyo bu kıskançlık.... ama bazı kişilerde dozlar karaktere ve yaşam tarzına göre bu dozlar artıyor....
ben bi ara eşime şunu diyordum:))))) "annesinin oğlu karısının bitanesi" diyordum:)))) hahahah..... çok doğru ama....
ve yeri gelincede susmican bence saygı çerçevesinde, ben susamam yani, ama yeri gelirse....
ilk paragrafına bende katılıyorum.
gelinmi kvmi kıskanç?sorusuna gelirsek...
bence her 2taraftada oluyo bu kıskançlık.... ama bazı kişilerde dozlar karaktere ve yaşam tarzına göre bu dozlar artıyor....
ben bi ara eşime şunu diyordum:))))) "annesinin oğlu karısının bitanesi" diyordum:)))) hahahah..... çok doğru ama....
ve yeri gelincede susmican bence saygı çerçevesinde, ben susamam yani, ama yeri gelirse....
vallahi bence ogullarini coook kiskaniyorlar aldik diye... yani en azindan benimki oyle... nerdeyse kari aramizda yatacak... allahtan ben Isvicre'deyim vallahi!!!
canim benim ilk paragraf benim yazim burcu8181 deki...
Meyra,Hayırlı olsun 43333'ün.. bu sefer başaracaksın gibi geliyor bana...
bide bana akıl verin hadi benim yan daire boşaldııı taşınayımm kira 100 tl daha ucuz kapılarımız bitişik taşınsammıkii 2 yılda 2 buçuk lira eder yanii sonuçta bu evdede kalıcı deyiliz karar veremedim
kızlarrr nasılsınız? ugrayamadım uzun zamandır..İnanın hep birseylerle ugrasıyorum..
12.haftamıza girdik bugün..dikiş için serklaj tarihi de alındı ama hem kanda hem idrarda enfeksiyonum var
10 gün antibiyotık tedavisi gördüm ama enfeksiyon düşecegine 2 kata cıkmıs..
şimdi ilaçlarım degişti 15 gün daha antibiyotık içerek düşürmeye calısacagız
bu durumda serklaj için birsey diyemiyorum baslı baslına bir risk..
bu arada hiç birsey yiyemıyırum öyle iştahsızım ki..kg veriyorum ama mutlu degilim bu durumdan hiç..
günde 10 ilaç içiorum agzım hep acı..bir lokma yutup bir ilaç içiyorum
ahh ahhh böle arka arkaya anlatınca sikayet gibi olmus ama Allah a hep şükür ediyorum
bu sefer mucizemi kucagıma almayı ve isteyen tüm arkadaslarıma nasip etsin diye dualar ediyorum...
Sizler de dualarınıza beni de ekleyın olur mu...
simdi biraz gecmiş okuyayım aklıma baska yazacak sey gelmedi:)) umarım iyidir herkes..
Yeni gelen arkadaslar olmus hoşgelmişler
Allah hepinizden razi olsun butun hastalara rabbim acil sifalar versin insallah dun cok zor bir gece gecirdim simdi biraz hafifledi agrilarim ama kanamam cogalmaya basladi yine korkuyorum cok korkuyorum
İyi geceler su anda bu yaziyi okuyan herkesden dua bekliyorum cok sancim var dua edin lutfenn
Selamün aleykümm....
nasılsınız kızlarr...saat geç oldu ama ben anca oturdum....cuma günü temizlik falan cumartesi gün vardı ona gittim bugünde süt kardeşime gittik bütün ordaydık ama ben bikaç gündür sağ tarafımda ağrı çekiyorum iyi kötü idare ediyordum ama bugün çok fenalaştım saatlerce kıvrandım durdum hiç bugünkü kadar kötü olmamıştım ama eve gelmeye bile mecalim yoktu acile gittik tahliller filimler falan derken böbrek taşı varmış ondan çok ağrım oluyomuş serum taktı doktor bide iğne yaptı .ilaç falan yazdı bir sürü bunları kullan iyileşmessen gel ultrason emar falan çekelim dedi neyse bir saat sonra onca ağrıyı çeken ben değildim sanki güle oynaya tekrar kardeşimegittik sağolsun kardeşim çocuklarla ilgilenmiş yemek falan hazırlamış yedik içtik eve döndük anca çocukları uyuttum biraz size bakayım dedim...çok yorgun hissediyorum...ama uykum yok...attım kendimi yatağa laptop kucağımda uykum gelirse hemen uyurum dedim diğer türlü yatağa gideyim diye ayaklanınca gene kaçıyo uykum...of gene çenem düşmüş...
Kızlar Nasılsıniz guzel bir hafta olur insallah.bir bayanin günlük en az 5000 en fazla 7500 adim atmasi gerekiyormuş yag yakmasi icin acaba evde ip atlasak da faydasi olur mu.
Bu arada yediklerim
Sabah
1 dilim recelli ekmek
1 bardak süt
1 orta boy muZ
Oglen
2 yumurta dan omlet
2 dilim b.peynir
3 adet zeytin
1.ara
Yarim paket kakaolu bisküvi
1 litre su 1 kupa hitki cayi
canim benim ilk paragraf benim yazim burcu8181 deki...
Benim susmam hayirli oluo birtek saygi duydugum insana susarim (kocam bnm icin onemli onun icin onmli olan bnm icinde onemli)onun disinda tersim cok pistir sinirlendigimde birini öldürmekden korkuyorum saolsun benide taniolar sinirlendirmemek icin cabalari takdiresayan
Annesinin oglu karisinin bitanesine bayildim ama
ne biliyim burcu öyle alıntı yapınca bende burcu yazdım zannettim:)
kızma bilader.....
Ewet o alinti bnm hatam olmus sory babyler��
yok sekerim kizmiorum ama walla deli siniri var bende kizinca kriz geciriorum elim ayagim titrio bole gozum bisey gormuo acil kndimi bos bi odaya kapatmam gerekio azcik delimiyim ne��
boğazım ağrıyo
boğazım ağrıyo
Paluze yap sicak sicak ic cok ii gelio tarifi netten bak cunku ben bilmiorum annem yapar
Bogazima cok ii gelir bnmde gecmis olsunsağol canım
benim annemde ara ara yapar onu:)
bilhassa yeni doğum yapan oldumu yapar götürür süt yapsın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?