Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

olabilir canım:)
benim genelde ovakitlerde çikolata yada şekerli yeme isteği yaşadığım gibidir belkim...

ayyy insallah yarin daha fazla tutabilirim bogazimi...

[video=youtube;Nc5LPu9mfSI]http://www.youtube.com/watch?v=Nc5LPu9mfSI[/video]

bu parça çok güzel.....
oyüzden sizinlede paylaşmak istedim....

Yüreklerge ses berip / Yürekleri titreyerek............

evet canim super bir sarki :)

tv de duymustum... tayyip guzelim sarkinin icine etmis...

ayyy insallah yarin daha fazla tutabilirim bogazimi...

inşaallah canım:)
benim canımda bişeyler içmek istiyor şuan.... zaten adaçayıda içmem lazım boğazıma diye, gidipte bir adaçayı demleyeyim bari....
dafi ablada yokmuş kaç gündür....
eşimin yediği şu gofret tabağınıda kaldırıyım gözümün önünden mutfağa giderken....
gözüm görmesin:) göz görünce gönlün katlanması zor oluyo......

Canim benim sirf gelinlerde suç degilki... Kaynanalardada var canim benim :) simdi o senin annen oldugu icin hatalari varsa eger göremezsin oda cok normal birsey!!! :) Benim görümcelere göre mesela benim kaynana dünyadaki en iyi kaynana... ama alakasi yok
o yuzden bakis acisi cok farkli canim... ha tamam simdiki gelinler eski gelinler gibi susmuyorlar haklarini söke Söke savunuyorlar! Ki bence cok normal...
yada bende öyle oldugumdan belki bana normal geliyor :) her neyse ya... üzülme sen canim... gelin kaynana cekismesi hep vardi hepte devam edicek gibi gorunuyor :)

sizce kvler kıskanc mi hani bole gelinlere karsi garip bi tavirlari varya tarif edilemeyen garip bi tavir ben tam onun adini koyamadim kiskanclikmi oglunu aldin die kinmi nasil bir psikoloji neyin kafasi cok merak ediorum gorumcemlede konusduk aslinda dio biz erkek anneleri ogullarimiza cok yapisioruz yapmamamiz gerek ama dayanamioruz dio ama aklimdaki sorunun tam cevabi deil kv ara ara yilan gibi sokuo susan gelin ii gelin konusan gelin tukaka oluo ben susmayi tercih edenlerdenim karakterim sonuc odaklidir bnm😄 sonuca bakarim oglu artik benimmmm😄😄😄

ilk paragrafına bende katılıyorum.

gelinmi kvmi kıskanç? sorusuna gelirsek...
bence her 2taraftada oluyo bu kıskançlık.... ama bazı kişilerde dozlar karaktere ve yaşam tarzına göre bu dozlar artıyor....
ben bi ara eşime şunu diyordum:))))) "annesinin oğlu karısının bitanesi" diyordum:)))) hahahah..... çok doğru ama....
ve yeri gelincede susmican bence saygı çerçevesinde, ben susamam yani, ama yeri gelirse....

vallahi bence ogullarini coook kiskaniyorlar aldik diye... yani en azindan benimki oyle... nerdeyse kari aramizda yatacak... allahtan ben Isvicre'deyim vallahi!!!

canim benim ilk paragraf benim yazim burcu8181 deki...

Benim susmam hayirli oluo birtek saygi duydugum insana susarim (kocam bnm icin onemli onun icin onmli olan bnm icinde onemli)onun disinda tersim cok pistir sinirlendigimde birini öldürmekden korkuyorum saolsun benide taniolar sinirlendirmemek icin cabalari takdiresayan

Annesinin oglu karisinin bitanesine bayildim ama

Son düzenleme:
vallahi bence ogullarini coook kiskaniyorlar aldik diye... yani en azindan benimki oyle... nerdeyse kari aramizda yatacak... allahtan ben Isvicre'deyim vallahi!!!

walla iste ben ad koyamiorum o hareketlerine
neye dayanarak kiskanclik diosun oglan bnm sen cik aradan giderimi yapio sana
Sık sıkda gelemiodur

Topikde yine 3ümüz arasinda dönüyo bi eksiklik var kim diodum buldum ercanim
menulerinizi paylasin bakimmm
ben paylasmicam sapittim 2 gundur yediklerimi yazarsam caniniz ister die cis yedigim gun paylasmiom guzel menuler beni sevke getirio mesela en son hasibeninkini okudum cok saglikli ve guzeldi cumasini sabirsizlikla bkliorum taze annenin

Son düzenleme:
Meyra,Hayırlı olsun 43333'ün.. bu sefer başaracaksın gibi geliyor bana...

sağolasın, inşaallah ablacım.....

olabilir....

geçmiş olsun, allaha emanet ol.....

Allah hepinizden razi olsun butun hastalara rabbim acil sifalar versin insallah dun cok zor bir gece gecirdim simdi biraz hafifledi agrilarim ama kanamam cogalmaya basladi yine korkuyorum cok korkuyorum
İyi geceler su anda bu yaziyi okuyan herkesden dua bekliyorum cok sancim var dua edin lutfenn

kıyamam, geçmiş olsun canım....
inşaallah şuan daha iyisindir....

benim diyetide sormuşsun, kabaca anlatayım canım.
şimdi 5333 sayarak ye...
gün içinde; ilki 5tane ekmek gurubu, sonraki 3tane et gurubu, sonrakilerle 3süt gurubu, 3meyve gurubu yiyerek.....
bu sayıları +1 yada -1 olarak değiştirebiliyorsun duruma göre.
aslı böyle ama ben buna sonuna 3er sebze gurubu ve yağ gurubu ekledim.
yani oldu 5.333.33

geçmiş olsun canım...

bana adım sayar aldırtcaksınız ha:))))
ama ben çok adım atıyorumdur tahminim, yada günlük limiti dolduruyorumdur genelde, çünkü çok hareketli biriyimdir ben....

:18:Anaaa ercanimin kanamasi artmis simdi meyranin alintisindan gordum nasil oldu acaba ercanim gelince ses ver hbr ver merak ettim ins kotu bisey yoktur

ne biliyim burcu öyle alıntı yapınca bende burcu yazdım zannettim:)

kızma bilader.....

ne biliyim burcu öyle alıntı yapınca bende burcu yazdım zannettim:)

kızma bilader.....

Ewet o alinti bnm hatam olmus sory babyler��

yok sekerim kizmiorum ama walla deli siniri var bende kizinca kriz geciriorum elim ayagim titrio bole gozum bisey gormuo acil kndimi bos bi odaya kapatmam gerekio azcik delimiyim ne��

Son düzenleme:

ilahi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…