- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
walla iste ben ad koyamiorum o hareketlerine
neye dayanarak kiskanclik diosun oglan bnm sen cik aradan giderimi yapio sana
Sık sıkda gelemiodur
Ewet o alinti bnm hatam olmus sory babyler��
yok sekerim kizmiorum ama walla deli siniri var bende kizinca kriz geciriorum elim ayagim titrio bole gozum bisey gormuo acil kndimi bos bi odaya kapatmam gerekio azcik delimiyim ne��
ya kiskanclik diyorum cunku belli yani... mesela ben yanina oturuyorum esimin kadin hemen geliyor beni iteliyor o oturuyor oraya... sonra genelde esimi ben giydiririm :) yani kiyafetini ben secerim, inadina kadin ayyy oglum cok paspal giyiniyorsun diyor yane biliyim daha bir suru sey iste... allahtan o Isvicre'ye gelemiyor... anca biz gittigimizde goruyor bizi :) az kaldi gitmemize... 29unda gidiyoruz allahin izni ile... bakalim nasil bir 2hafta gecircem...
onemli degil canim mucuksss
meyracim gecmis olsun...
benimde bogazim agriyor... bende hafta sonu sen gibi sifayi kapmisim :)
Selam kizlarrrr!!!! Herkese hayirli haftalar canlarim!!!!
Topic bu hafta sonu durgundu falan demissiniznormal ben fazla yoktum ya ondandir dermisim
hadi kizlar canlanin bakalim!!! :)
Ben bu arada bogazimi tutamaz oldum :S regl olmam lazim bugun yarin... eli kulaginda ondanmidir ki acaba?
eylule kadar daha cok var canim :) eylule kadar degil 20kg 30kg bile verir kiz :) ben 1nci ayin basindan beri 12,5kg verdim... :) yani verir imkansiz degil yeterki istesin
Cooook gecmis olsun canim... Allah sifa versin!!!
Gecmis olsun canim!!"Allahim sifalar versin canim :)
ne guzel 2kg gitmis oh!! Bir daha gelmemek uzere insallah :)
Canim benim sirf gelinlerde suç degilki... Kaynanalardada var canim benim :) simdi o senin annen oldugu icin hatalari varsa eger göremezsin oda cok normal birsey!!! :) Benim görümcelere göre mesela benim kaynana dünyadaki en iyi kaynana... ama alakasi yok
o yuzden bakis acisi cok farkli canim... ha tamam simdiki gelinler eski gelinler gibi susmuyorlar haklarini söke Söke savunuyorlar! Ki bence cok normal...
yada bende öyle oldugumdan belki bana normal geliyor :) her neyse ya... üzülme sen canim... gelin kaynana cekismesi hep vardi hepte devam edicek gibi gorunuyor :)
aleykum selam canim!!!
Hosgeldin!!! zayifladigini fark ettilerse super canim :)[/QUOTTE]
gökçecim ben ailenin doğrucu dvutu olurum annemde de olsa hata yüzüne soylerım ama bu sefer gerçekten yok suçu kadının ki bakı yorum annemde hiç kıskançlıkta yok aman yalnız kalsınlar bırbırlerıne muhabbetlerı artsın diye hep geride durur kadınım bıde ben her seferınde uyarıyorum anne sen karışma anne oyle soyleme yanı busefer o haklı tabı annem haklı dıye onada yuz vermedim sen buyuksun kapatıcı sen olacaksın dedım çok şukur bıraz duzeldı
sen belli çok çekmişsin bısey dıyemem ginede iyi düşünmeye çalış ben kv sabırla kazandım kı ben bıde eltıdewnde çektı şımdı görsen bacı gıbıyız rabbım bozmasın guzellıkle hallolur sende sıkma canını uzaktalar Allahtan
selamün aleyküm.....
naber millet:)
sizleri özledim kaç gündür:)
sizleri çok seviyorum, iyiki varsınız dostlar.....
biz kvlere gittik cumartesi günü ikindin, gitme kararı birden olunca size yazamadım gideceğimizi, orada da internet olmadığı için ancak şimdi girebildim nete, bugün ikindin geldik evimize. hava soğuk olsada güzeldi fena değildi gezme benim açımdan:) eşim için daha iyiydi nede olsa ailesi akrabaları hep orada, tüm yakın akrabaları onlarada gidelim istediler sağolsunlar ama bu mümkün olamaz malesef süre kısa olduğu için:)
artık gidebildiğimize gittik, en çok kv ve kaynımlardaydık. büyük dedeleri ziyaret ettik.
kvlerin evi sobalı olunca benim boğazlar indi soğuk su içmemle birliktede:) birde öksürük.
adaçayı içicem artık bu aralar geçirene kadar.
kaç gündür diyette yalan oldu, naaapıyım:)))) yeşilçayda yalan....
ama yine bugün akşam ile başladım tekrardan diyetime ve yine devam 5333 ile inşaallah:)))))
zayıfladığımı görümcem ve kv farkettiler:) bu da beni çok mutlu etti, motivede etti....
Topikde yine 3ümüz arasinda dönüyo bi eksiklik var kim diodum buldum ercanim
menulerinizi paylasin bakimmm
ben paylasmicam sapittim 2 gundur yediklerimi yazarsam caniniz ister die cis yedigim gun paylasmiom guzel menuler beni sevke getirio mesela en son hasibeninkini okudum cok saglikli ve guzeldi cumasini sabirsizlikla bkliorum taze annenin
inşaallah canım:)
benim canımda bişeyler içmek istiyor şuan.... zaten adaçayıda içmem lazım boğazıma diye, gidipte bir adaçayı demleyeyim bari....
dafi ablada yokmuş kaç gündür....
eşimin yediği şu gofret tabağınıda kaldırıyım gözümün önünden mutfağa giderken....
gözüm görmesin:)göz görünce gönlün katlanması zor oluyo......
slm kızlar
meyra ve gökçe geçmiş olsun. bakın size en güzel tedaviyi uyguluyorumgeçti mi geçti mi
kızlar yarın nöbetçiyim çarşamba günü görüşürüz
bu arada ne çok kv muhabbeti yapmışsınız (bugün perşembe değil ama)
benimde bugün akşam döndü kv. çok şükür bizim aramız iyio kızıma bakarken ütüleri bitirdim bende. çok yoruldum şimdi yatcam.
teşekkür ederim cnm. bende sabırsızlıkla bekliyorum. büyük ihtimalle bu hafta barsaklarım düzene girip ödem attığım için eksilerde olcam asıl sınav sonraki haftaya
sorma tatlım ya bende cumartesi günü karataya başladım. eşime market alışverişi yap dedim bitki çayı vs. gelirken eti puf almış koca bir paket. yemeği ocağa koyarken kırdım bir tane götürdüm. yemek pişesiye acıkmışsındır bi tane ye dedim. bana sende ye dedi. yok dedim yasak o bana ve yemedim. bu akşam 2 tane daha yemiş son bir tane kaldı ama elimi bile sürmücem onada kararım karar
allah yardimcin olsun tika kulaklarini
esselamun aleykum
hayırlı geceler canlar
Selam kizlarrrr!!!! Herkese hayirli haftalar canlarim!!!!
Topic bu hafta sonu durgundu falan demissiniznormal ben fazla yoktum ya ondandir dermisim
hadi kizlar canlanin bakalim!!! :)
Ben bu arada bogazimi tutamaz oldum :S regl olmam lazim bugun yarin... eli kulaginda ondanmidir ki acaba?
eylule kadar daha cok var canim :) eylule kadar degil 20kg 30kg bile verir kiz :) ben 1nci ayin basindan beri 12,5kg verdim... :) yani verir imkansiz degil yeterki istesin
Cooook gecmis olsun canim... Allah sifa versin!!!
Gecmis olsun canim!!"Allahim sifalar versin canim :)
ne guzel 2kg gitmis oh!! Bir daha gelmemek uzere insallah :)
Canim benim sirf gelinlerde suç degilki... Kaynanalardada var canim benim :) simdi o senin annen oldugu icin hatalari varsa eger göremezsin oda cok normal birsey!!! :) Benim görümcelere göre mesela benim kaynana dünyadaki en iyi kaynana... ama alakasi yok
o yuzden bakis acisi cok farkli canim... ha tamam simdiki gelinler eski gelinler gibi susmuyorlar haklarini söke Söke savunuyorlar! Ki bence cok normal...
yada bende öyle oldugumdan belki bana normal geliyor :) her neyse ya... üzülme sen canim... gelin kaynana cekismesi hep vardi hepte devam edicek gibi gorunuyor :)
aleykum selam canim!!!
Hosgeldin!!! zayifladigini fark ettilerse super canim :)[/QUOTTE]
gökçecim ben ailenin doğrucu dvutu olurum annemde de olsa hata yüzüne soylerım ama bu sefer gerçekten yok suçu kadının ki bakı yorum annemde hiç kıskançlıkta yok aman yalnız kalsınlar bırbırlerıne muhabbetlerı artsın diye hep geride durur kadınım bıde ben her seferınde uyarıyorum anne sen karışma anne oyle soyleme yanı busefer o haklı tabı annem haklı dıye onada yuz vermedim sen buyuksun kapatıcı sen olacaksın dedım çok şukur bıraz duzeldı
sen belli çok çekmişsin bısey dıyemem ginede iyi düşünmeye çalış ben kv sabırla kazandım kı ben bıde eltıdewnde çektı şımdı görsen bacı gıbıyız rabbım bozmasın guzellıkle hallolur sende sıkma canını uzaktalar Allahtan
Ya zaten ben genelleme yaptim canim... ama anlattigin kadariyla ben anneni istiyorum kv olarak
ya artik kafama takmamaya calisiyorum... yada en fazla icimi dökene kadar icimde kaliyor ondan sonra gidiyor... bana yaptiklarinin yuzde 3 yada 4u aklimdadir... gerisini unuttum gitti kafama takip kendimi uzmeye ne gerek var demi ama :)
slm kızlar
meyra ve gökçe geçmiş olsun. bakın size en güzel tedaviyi uyguluyorumgeçti mi geçti mi
benimde bugün akşam döndü kv. çok şükür bizim aramız iyio kızıma bakarken ütüleri bitirdim bende. çok yoruldum şimdi yatcam.
teşekkür ederim cnm. bende sabırsızlıkla bekliyorum. büyük ihtimalle bu hafta barsaklarım düzene girip ödem attığım için eksilerde olcam asıl sınav sonraki haftaya
sorma tatlım ya bende cumartesi günü karataya başladım. eşime market alışverişi yap dedim bitki çayı vs. gelirken eti puf almış koca bir paket. yemeği ocağa koyarken kırdım bir tane götürdüm. yemek pişesiye acıkmışsındır bi tane ye dedim. bana sende ye dedi. yok dedim yasak o bana ve yemedim. bu akşam 2 tane daha yemiş son bir tane kaldı ama elimi bile sürmücem onada kararım karar
sagol canim gecti gecti :) cay icince biraz iyi gibi oldum insallah kalici olur ha tabiki seninde etkin var
masallah kiz yeme afferim sana helal olsun!!!!
İyi geceler canlar gecmis olsun diyenlere dua edenlere hepinize tesekkur ediyorum dune gore biraz daha iyiyim
kaynana kiskancligi konusu gecmis tamda icimin acisini destiniz
ama benimki kiskanclik degil beni kabullenememe birturlu aileye laik gorememe kizinin benden kat kat ustun oldugunu hatirlatma off of
isin kotusu kaynanamin kizina verdigi degerin onda birini bile benim kendi annemden goremiyor olmam
neden yaa neden dun kaynanam evim dedi gitti bugun annem evim dedi gitti kaldim ikizlerle hastalikla sancilarla ne bicim bir dunya bu dunya off of
geçmiş olsun canım Allah şifalar versinTeşekkür ederim . Bende uç hafta önce belden ameliyat olmuştum.bu hafta 1,5 saat hafif yürüyüşler yapıyorum her gun.2 hafta sonra ufak ufak spora başlayabilirim hem :)
hoş geldin blueeyes Azmin daim olsunArkadaşlar merhaba bende kk uyesiyim ama uzun zamandır yoktum 88 kg ile hamile kaldım 107.5 ile doğuma gittim toplam 19.5 kg aldım dogumdan sonra 10 kg gitti diyetisyene basladim 6 kilo verdim suan 93 kg ve evdeyim 4 aylik bir kızım var ay sonu iside birakiyorum yeni is yerime baslicam ama kız arkadaşım olmicak siz olcaksiniz sadece hem kendimi yanliz hissetmemek hem motive olmak hemde güzel sohbetler paylaşımlar icin buraya geldim benide araniza alırsanız sevinirim
nursena geçmiş olsun prensesten mi özendinyeni gelen arkadaşlarım hoş geldinizzzzz
haftasonu bol kaçamaksız geçiyodur umarımmm,
benim öksürük fena kafam zonkluyo öksürürken geçmiş olsun dilekleriniz için saolun
hasibbeeee karatay topiği var ordan bak istersen menülerine falan bide facede varsa facen sağlıklı YAŞIYORUZ diye bi sayfa var menüler falan resimli baya fayda eder bak istersen
meryemcim nasıl olduğunu merak ediyordum uğramışsın. çok geçmiş olsun canım. çabucak sağlığına kavuşur bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah.kızlarrr nasılsınız? ugrayamadım uzun zamandır..İnanın hep birseylerle ugrasıyorum..
12.haftamıza girdik bugün..dikiş için serklaj tarihi de alındı ama hem kanda hem idrarda enfeksiyonum var
10 gün antibiyotık tedavisi gördüm ama enfeksiyon düşecegine 2 kata cıkmıs..
şimdi ilaçlarım degişti 15 gün daha antibiyotık içerek düşürmeye calısacagız
bu durumda serklaj için birsey diyemiyorum baslı baslına bir risk..
bu arada hiç birsey yiyemıyırum öyle iştahsızım ki..kg veriyorum ama mutlu degilim bu durumdan hiç..
günde 10 ilaç içiorum agzım hep acı..bir lokma yutup bir ilaç içiyorum
ahh ahhh böle arka arkaya anlatınca sikayet gibi olmus ama Allah a hep şükür ediyorum
bu sefer mucizemi kucagıma almayı ve isteyen tüm arkadaslarıma nasip etsin diye dualar ediyorum...
Sizler de dualarınıza beni de ekleyın olur mu...
simdi biraz gecmiş okuyayım aklıma baska yazacak sey gelmedi:)) umarım iyidir herkes..
Yeni gelen arkadaslar olmus hoşgelmişler
canım çok uzun bir zaman önce eşimin yeğeni satıyordu bende ona yardım olsun diye almıştım. tadını hiç sevmedim kullanamadım. ama yeğen satarken aynı zamanda kullanıyordu. o zaman biraz vermişti ama bıraktıktan sonra öyle bir kilo aldıki anlatamamhanımlar bir şey danışayım size öncelikle belirteyim soruyu bir yakınım soruyor ben düşünmüyorum Karataya devam :) sorumuz şu içinizde herbalife kullanan oldu mu ya da bir tanığı kullanan var mı? sizce faydalı olur mu ayda 7-8 kg den bahsediyorlarmış o da merak etmiş faydalıysa 20 kg fazlası var kullanmak istiyor?? (sabah ve akşam öğün yerine yenilip öğlen normal yemek yeniyormuş)
zeynepcim çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin.Selamün aleykümm....
nasılsınız kızlarr...saat geç oldu ama ben anca oturdum....cuma günü temizlik falan cumartesi gün vardı ona gittim bugünde süt kardeşime gittik bütün ordaydık ama ben bikaç gündür sağ tarafımda ağrı çekiyorum iyi kötü idare ediyordum ama bugün çok fenalaştım saatlerce kıvrandım durdum hiç bugünkü kadar kötü olmamıştım ama eve gelmeye bile mecalim yoktu acile gittik tahliller filimler falan derken böbrek taşı varmış ondan çok ağrım oluyomuş serum taktı doktor bide iğne yaptı .ilaç falan yazdı bir sürü bunları kullan iyileşmessen gel ultrason emar falan çekelim dedi neyse bir saat sonra onca ağrıyı çeken ben değildim sanki güle oynaya tekrar kardeşimegittik sağolsun kardeşim çocuklarla ilgilenmiş yemek falan hazırlamış yedik içtik eve döndük anca çocukları uyuttum biraz size bakayım dedim...çok yorgun hissediyorum...ama uykum yok...attım kendimi yatağa laptop kucağımda uykum gelirse hemen uyurum dedim diğer türlü yatağa gideyim diye ayaklanınca gene kaçıyo uykum...of gene çenem düşmüş...
RAbbim şifalar versin canımmm...
ben bugün hiç yürüyüşe çıkamadım . sporda yapmadım ama 8000 adım atmışımKızlar Nasılsıniz guzel bir hafta olur insallah.bir bayanin günlük en az 5000 en fazla 7500 adim atmasi gerekiyormuş yag yakmasi icin acaba evde ip atlasak da faydasi olur mu.
Bu arada yediklerim
Sabah
1 dilim recelli ekmek
1 bardak süt
1 orta boy muZ
Oglen
2 yumurta dan omlet
2 dilim b.peynir
3 adet zeytin
1.ara
Yarim paket kakaolu bisküvi
1 litre su 1 kupa hitki cayi
meyracım köye gittim cumartesi sabahı . Ablamda günümüz vardı. pazar günü köyde misafirlerim vardı hiç bir iş yapamadım.yeni yaptığımız vc nin çeşmeleri , lavobo takılacaktı onları ancak bugün halledebildik. bu akşam dönebildim.inşaallah canım:)
benim canımda bişeyler içmek istiyor şuan.... zaten adaçayıda içmem lazım boğazıma diye, gidipte bir adaçayı demleyeyim bari....
dafi ablada yokmuş kaç gündür....
eşimin yediği şu gofret tabağınıda kaldırıyım gözümün önünden mutfağa giderken....
gözüm görmesin:)göz görünce gönlün katlanması zor oluyo......
çok sağol canım geçmişe bakıp geldimaaaa dafiyi goruyorum asagilardanasilsin daficim??? nerelerdesin???
sagol canim :) bende oyle yapmaya calisiyorum zaten...
kıyamam ben sana çocuklarla çok zor tabiki. çok geçmiş olsun canım. Allah hayırlı şifalar versin.İyi geceler canlar gecmis olsun diyenlere dua edenlere hepinize tesekkur ediyorum dune gore biraz daha iyiyim
ama benimki kiskanclik degil beni kabullenememe birturlu aileye laik gorememe kizinin benden kat kat ustun oldugunu hatirlatma off of
isin kotusu kaynanamin kizina verdigi degerin onda birini bile benim kendi annemden goremiyor olmam
neden yaa neden dun kaynanam evim dedi gitti bugun annem evim dedi gitti kaldim ikizlerle hastalikla sancilarla ne bicim bir dunya bu dunya off of
meryemcim nasıl olduğunu merak ediyordum uğramışsın. çok geçmiş olsun canım. çabucak sağlığına kavuşur bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah..
teşekkr ederim güzel dileklerine mutlu oldum Hasibecim .. İyi olmaya calısıyorum hep pozitifleme:))çok geçmiş olsun cnm.
inşallah sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın.
inşallah onu kucağına aldıktan sonra yaşadığın her şeyi unutacaksın. pozitif düşün ve stres yapmamaya çalış.
aminnnnnnnnn insallah canım:)Coook gecmis olsun canim kafana takipta stress olma hemi!!!
Allahim sag salim bebisi kucagina almayi nasip etsin canim!!!
merhaba canım..bende seni tekrar gördügüme sevindim.. Aminnnnnnnnnnnn güzel dileklerine:))meryemcim merhaba. bebiş beklediğini bilmiyordum. çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sağlıcakla kurtul inşallah...
Aminn canım Allah isteyen herkese nasip etsin...allah iyilikle kucagina almayi nasip etsin kac kiloyla hamile kaldin?
Saol meyracımgeçmiş olsun canım....
meyracim gecmis olsun...
benimde bogazim agriyor... bende hafta sonu sen gibi sifayi kapmisim :)
geçmiş olsun canım dikkattet kendine ohhh zayıfladıgınıda farketmışler insan nası gaza geliyor demı bız farkedemiyoruz fazla ama dışardan soylendimi uçuyoruz yanı ben oyleyım
slm kızlar
İyi geceler canlar gecmis olsun diyenlere dua edenlere hepinize tesekkur ediyorum dune gore biraz daha iyiyim
meyracım köye gittim cumartesi sabahı . Ablamda günümüz vardı. pazar günü köyde misafirlerim vardı hiç bir iş yapamadım.yeni yaptığımız vc nin çeşmeleri , lavobo takılacaktı onları ancak bugün halledebildik. bu akşam dönebildim.
hafta sonu tekrar gidicem kısmet olursa. biz dört beş sene önce köyde imamın hanımıyla konuştuk. köyde bir şey başlatalım ama hayırlı birşey olsun. kadınlar toplanıp dedikodu yapacağına güzel birşeyler yapsın dedik. hocanın hanımı kuran okuyacak bende islam tarihinden, peygamberler tarihinden okuyup öğrendiklerimi anlatacaktım. güzel birşeyler olsun yeterki kadınlar toplanıp bir şeyler öğrensin ben her hafta gelirim dedim. ve başladık. 1 kış devam ettik. sadece dinlemek için toplanıyorlardı. birde cüz paylaştıralım bilenler okusun her hafta bir hatim insin kimin evinde toplanırsak,okunan hatim toplandığımız ev sahibinin ölmüşlerine bağışlansın dedik.önceleri birer cüz zor veriyorduk. okudukca işlek hale geldi daha fazla cüz almaya başladılar. çoğu yaşlılar namaz kılıyor süreleri doğru okuyamıyorlardı. kimside sürelerin sırasını bilmiyordu. her dua öncesi sırayla sırasına göre herkese namaz sürelerini okuttuk.
kulak aşinalığıyla süreleri ve sırasını öğrendiler. sonra ben umreye gittim. onlar devam etti. benim yokluğumda cüz alanlarda sesli yasinleri okumaya başlamışlar.hocanın hanımının okuyamadığı zaman okuyanlar olmuş. sonra yaz geldi dağıldı.herkes tarla işine başladı. kışın tekrar başlattılar ben ameliyat olmuştum gidemedim onlar devam etti. yazın tekrar tatil. kışın tekrar başladı. bu sene köye gidiyorum haftada iki gün toplanıyorlar. pat çat okuyanlar gürül gürül okumaya başlamış. .sıradan herkes okuyor. haftada iki üç hatim iniyor.herkes durumdan çok memnun. dün yine dua vardı bende gittim. haftaya pazartesi sana gelicez dediler. kısmetse pazartesiye dua bizde olucak. hafta sonu gidip hazırlık yaparım.
.
canım çok uzun bir zaman önce eşimin yeğeni satıyordu bende ona yardım olsun diye almıştım. tadını hiç sevmedim kullanamadım. ama yeğen satarken aynı zamanda kullanıyordu. o zaman biraz vermişti ama bıraktıktan sonra öyle bir kilo aldıki anlatamamüzerine ne giyse giydiğinde kalıyor gözlerimiz şimdi patladı, biraz sonra patlıyacak diye
meyracım köye gittim cumartesi sabahı . Ablamda günümüz vardı. pazar günü köyde misafirlerim vardı hiç bir iş yapamadım.yeni yaptığımız vc nin çeşmeleri , lavobo takılacaktı onları ancak bugün halledebildik. bu akşam dönebildim.
hafta sonu tekrar gidicem kısmet olursa. biz dört beş sene önce köyde imamın hanımıyla konuştuk. köyde bir şey başlatalım ama hayırlı birşey olsun. kadınlar toplanıp dedikodu yapacağına güzel birşeyler yapsın dedik. hocanın hanımı kuran okuyacak bende islam tarihinden, peygamberler tarihinden okuyup öğrendiklerimi anlatacaktım. güzel birşeyler olsun yeterki kadınlar toplanıp bir şeyler öğrensin ben her hafta gelirim dedim. ve başladık. 1 kış devam ettik. sadece dinlemek için toplanıyorlardı. birde cüz paylaştıralım bilenler okusun her hafta bir hatim insin kimin evinde toplanırsak,okunan hatim toplandığımız ev sahibinin ölmüşlerine bağışlansın dedik.önceleri birer cüz zor veriyorduk. okudukca işlek hale geldi daha fazla cüz almaya başladılar. çoğu yaşlılar namaz kılıyor süreleri doğru okuyamıyorlardı. kimside sürelerin sırasını bilmiyordu. her dua öncesi sırayla sırasına göre herkese namaz sürelerini okuttuk.
kulak aşinalığıyla süreleri ve sırasını öğrendiler. sonra ben umreye gittim. onlar devam etti. benim yokluğumda cüz alanlarda sesli yasinleri okumaya başlamışlar.hocanın hanımının okuyamadığı zaman okuyanlar olmuş. sonra yaz geldi dağıldı.herkes tarla işine başladı. kışın tekrar başlattılar ben ameliyat olmuştum gidemedim onlar devam etti. yazın tekrar tatil. kışın tekrar başladı. bu sene köye gidiyorum haftada iki gün toplanıyorlar. pat çat okuyanlar gürül gürül okumaya başlamış. .sıradan herkes okuyor. haftada iki üç hatim iniyor.herkes durumdan çok memnun. dün yine dua vardı bende gittim. haftaya pazartesi sana gelicez dediler. kısmetse pazartesiye dua bizde olucak. hafta sonu gidip hazırlık yaparım.
Hurma detoksu yapanlara kardeş tavsiyesi iş hurmayla o bir haftalik süreçle bitmiyor karatay a geçtim biliyorsunuz su an artıya geçmişim moralimi biraz bozdu bu durum ama olsun bu hafta +1 kg ye kadar üzülmem çünkü beklediğim bir durumdu dün yine motive olmak için başarı hikayelerine baktım onlarda bizim gibi bi ileri bi geri oldular mi acaba diye sahi biz bu şekilde nasıl hedefe ulasacaz bi ileri iki geri bilmiyorum yaa çok uzun bir yol var Sabır Ya Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?