Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

walla iste ben ad koyamiorum o hareketlerine
neye dayanarak kiskanclik diosun oglan bnm sen cik aradan giderimi yapio sana
Sık sıkda gelemiodur

ya kiskanclik diyorum cunku belli yani... mesela ben yanina oturuyorum esimin kadin hemen geliyor beni iteliyor o oturuyor oraya... sonra genelde esimi ben giydiririm :) yani kiyafetini ben secerim, inadina kadin ayyy oglum cok paspal giyiniyorsun diyor ya ne biliyim daha bir suru sey iste... allahtan o Isvicre'ye gelemiyor... anca biz gittigimizde goruyor bizi :) az kaldi gitmemize... 29unda gidiyoruz allahin izni ile... bakalim nasil bir 2hafta gecircem...

onemli degil canim mucuksss

meyracim gecmis olsun...
benimde bogazim agriyor... bende hafta sonu sen gibi sifayi kapmisim :)

allah yardimcin olsun tika kulaklarini

esselamun aleykum
hayırlı geceler canlar

geçmiş olsun canım dikkattet kendine ohhh zayıfladıgınıda farketmışler insan nası gaza geliyor demı bız farkedemiyoruz fazla ama dışardan soylendimi uçuyoruz yanı ben oyleyım

slm kızlar
meyra ve gökçe geçmiş olsun. bakın size en güzel tedaviyi uyguluyorum geçti mi geçti mi
kızlar yarın nöbetçiyim çarşamba günü görüşürüz
bu arada ne çok kv muhabbeti yapmışsınız (bugün perşembe değil ama)
benimde bugün akşam döndü kv. çok şükür bizim aramız iyi o kızıma bakarken ütüleri bitirdim bende. çok yoruldum şimdi yatcam.

teşekkür ederim cnm. bende sabırsızlıkla bekliyorum. büyük ihtimalle bu hafta barsaklarım düzene girip ödem attığım için eksilerde olcam asıl sınav sonraki haftaya

sorma tatlım ya bende cumartesi günü karataya başladım. eşime market alışverişi yap dedim bitki çayı vs. gelirken eti puf almış koca bir paket. yemeği ocağa koyarken kırdım bir tane götürdüm. yemek pişesiye acıkmışsındır bi tane ye dedim. bana sende ye dedi. yok dedim yasak o bana ve yemedim. bu akşam 2 tane daha yemiş son bir tane kaldı ama elimi bile sürmücem onada kararım karar

İns hep eksi gorursun goruruz
etipuf konusundada tebrikler sen kafanda bitirmissin olayi

aaaa dafiyi goruyorum asagilarda nasilsin daficim??? nerelerdesin???

allah yardimcin olsun tika kulaklarini

sagol canim :) bende oyle yapmaya calisiyorum zaten...

Canikolarim iyi geceler tatli ruyalar!!! allaha emanet olun!!!
Yarin kizi diyetetisyene goturcem bakalim ne diycek... aksama anlatirim :)
mucukssssssssss

İyi geceler canlar gecmis olsun diyenlere dua edenlere hepinize tesekkur ediyorum dune gore biraz daha iyiyim

kaynana kiskancligi konusu gecmis tamda icimin acisini destiniz
ama benimki kiskanclik degil beni kabullenememe birturlu aileye laik gorememe kizinin benden kat kat ustun oldugunu hatirlatma off of
isin kotusu kaynanamin kizina verdigi degerin onda birini bile benim kendi annemden goremiyor olmam
neden yaa neden dun kaynanam evim dedi gitti bugun annem evim dedi gitti kaldim ikizlerle hastalikla sancilarla ne bicim bir dunya bu dunya off of

teshhis ne nasil gecicek bu kanama cok merak ettim

Selam güzeller menü paylaşıp iyi geceler diliyorum hepinize :)
Sabah: 2 haşlanmış yumurta marul, biber, domates, peynir, 10 zeytin,bitki cayi gün boyu 2 litre su daha fazla icemiyorum maalesef arada şekersiz kahve içtim ama ikisi bi arada karatay hoca kiziyor ama dayanamadım öğlen 4 gün kurusu bir avuç fıstık yedim..akşamda yogurtlanmis biber ve patlican (közlenmis ) yedim doygunluk hissetmeyince bi elma yemiş bulundum..
Yani özeleştiri yaparsam elma ve ikisi bi arada kahve fazlaydı 45 dk spor yaptım ama şükür ki.:)

Son düzenleme:

hayırlı geceler kızlaarr
ben geldim ama geç oldu siz gittiniz
geçmişe bakıp geldim.
yena hiç uğramamış yenacım şerbetli paşanın doğum günü kutlu olsun.Allah hayırlı uzun ömürler versin
Teşekkür ederim . Bende uç hafta önce belden ameliyat olmuştum.bu hafta 1,5 saat hafif yürüyüşler yapıyorum her gun.2 hafta sonra ufak ufak spora başlayabilirim hem :)
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

hoş geldin blueeyes Azmin daim olsun

nursena geçmiş olsun prensesten mi özendin biraz geçmiştir inşallah
meryemcim nasıl olduğunu merak ediyordum uğramışsın. çok geçmiş olsun canım. çabucak sağlığına kavuşur bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah.

canım çok uzun bir zaman önce eşimin yeğeni satıyordu bende ona yardım olsun diye almıştım. tadını hiç sevmedim kullanamadım. ama yeğen satarken aynı zamanda kullanıyordu. o zaman biraz vermişti ama bıraktıktan sonra öyle bir kilo aldıki anlatamam üzerine ne giyse giydiğinde kalıyor gözlerimiz şimdi patladı, biraz sonra patlıyacak diye

zeynepcim çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin.

ben bugün hiç yürüyüşe çıkamadım . sporda yapmadım ama 8000 adım atmışım

meyracım köye gittim cumartesi sabahı . Ablamda günümüz vardı. pazar günü köyde misafirlerim vardı hiç bir iş yapamadım.yeni yaptığımız vc nin çeşmeleri , lavobo takılacaktı onları ancak bugün halledebildik. bu akşam dönebildim.
hafta sonu tekrar gidicem kısmet olursa. biz dört beş sene önce köyde imamın hanımıyla konuştuk. köyde bir şey başlatalım ama hayırlı birşey olsun. kadınlar toplanıp dedikodu yapacağına güzel birşeyler yapsın dedik. hocanın hanımı kuran okuyacak bende islam tarihinden, peygamberler tarihinden okuyup öğrendiklerimi anlatacaktım. güzel birşeyler olsun yeterki kadınlar toplanıp bir şeyler öğrensin ben her hafta gelirim dedim. ve başladık. 1 kış devam ettik. sadece dinlemek için toplanıyorlardı. birde cüz paylaştıralım bilenler okusun her hafta bir hatim insin kimin evinde toplanırsak,okunan hatim toplandığımız ev sahibinin ölmüşlerine bağışlansın dedik.önceleri birer cüz zor veriyorduk. okudukca işlek hale geldi daha fazla cüz almaya başladılar. çoğu yaşlılar namaz kılıyor süreleri doğru okuyamıyorlardı. kimside sürelerin sırasını bilmiyordu. her dua öncesi sırayla sırasına göre herkese namaz sürelerini okuttuk.
kulak aşinalığıyla süreleri ve sırasını öğrendiler. sonra ben umreye gittim. onlar devam etti. benim yokluğumda cüz alanlarda sesli yasinleri okumaya başlamışlar.hocanın hanımının okuyamadığı zaman okuyanlar olmuş. sonra yaz geldi dağıldı.herkes tarla işine başladı. kışın tekrar başlattılar ben ameliyat olmuştum gidemedim onlar devam etti. yazın tekrar tatil. kışın tekrar başladı. bu sene köye gidiyorum haftada iki gün toplanıyorlar. pat çat okuyanlar gürül gürül okumaya başlamış. .sıradan herkes okuyor. haftada iki üç hatim iniyor.herkes durumdan çok memnun. dün yine dua vardı bende gittim. haftaya pazartesi sana gelicez dediler. kısmetse pazartesiye dua bizde olucak. hafta sonu gidip hazırlık yaparım.

aaaa dafiyi goruyorum asagilarda nasilsin daficim??? nerelerdesin???

sagol canim :) bende oyle yapmaya calisiyorum zaten...
çok sağol canım geçmişe bakıp geldim

kıyamam ben sana çocuklarla çok zor tabiki. çok geçmiş olsun canım. Allah hayırlı şifalar versin.

Son düzenleme:

Aminnn ablacım sagolasın..Bende bu saatte kımseler yoktur diyordumki sen varmıssın:)
Haberler kötü olunca insanın yazmak gelmiyor içinden..umarım toparlarımda daha güzel haberler paylasırım..

Sen maasallah her zamanki gibi koşturmalardaymıssın...Meyra ya anlattıkların cok hoşuma gitti Allah kabul etsin dualarınızı ne güzel düşnmüşsünüz.. Arada beni de gecirirsen dualarında cok sevinirim..Zaten sen de benim dua meleklerimdensin sagolasın ne zaman istesem kırmadın

teşekkr ederim güzel dileklerine mutlu oldum Hasibecim .. İyi olmaya calısıyorum hep pozitifleme:))
Coook gecmis olsun canim kafana takipta stress olma hemi!!!
Allahim sag salim bebisi kucagina almayi nasip etsin canim!!!
aminnnnnnnnn insallah canım:)
meryemcim merhaba. bebiş beklediğini bilmiyordum. çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sağlıcakla kurtul inşallah...
merhaba canım..bende seni tekrar gördügüme sevindim.. Aminnnnnnnnnnnn güzel dileklerine:))
allah iyilikle kucagina almayi nasip etsin kac kiloyla hamile kaldin?
Aminn canım Allah isteyen herkese nasip etsin...
93-92 arasıydı sanırım herseyi unutuyorum bu ara su ara daha da asagıya indim iştah 0..
12kg verdim spora basladım o ara oldu:)
geçmiş olsun canım....
Saol meyracım

Son düzenleme:
kızlar kusura bakmayın, bende kk sorun çıkardı 1-2saat önce kadar, yazamadım bi türlü....
tam yazıyorum yazıyorum yollicam sayfa donuyo, baya sinir oldum sonunda çıktım bende....
uyku tutmadı, bir size bakayım dedim bende şimdi....
boğazım ağrımaya devam, halsizlik bir yandan, bende yeni bir tane soğuk algınlığı hapı içtim.
fayda eder inşaallah hap...
menümü yazayım....

bugün akşam yediklerim
16yk etli nohut yemeği
1sb yoğurt
5yaprak marul
1fincan şekerli türk kahvesi
1sb adaçayı
1tane portakal
4tane kuru kayısı
4tane ceviz

şuan için: 4*213*12
iyi gidiyor bakalım çok şükür şimdilik günüm:)

meyracim gecmis olsun...
benimde bogazim agriyor... bende hafta sonu sen gibi sifayi kapmisim :)

sağol canım, sanada geçmiş olsun...

geçmiş olsun canım dikkattet kendine ohhh zayıfladıgınıda farketmışler insan nası gaza geliyor demı bız farkedemiyoruz fazla ama dışardan soylendimi uçuyoruz yanı ben oyleyım

çok sağol canım
gerçekten öyle oluyo

sağol canım, evet geçti geçti:)
sanada kolay gelsin canım yeni beslenme tarzında:) aferim sana kararlılığın içinde....

daha iyi olmana sevindim tatlım

bazen hayat çok bunlatıyor canım malesef, ama her gece sabahı buluyor...
rabbim bir yerden vermiyorsa başka bir yerden bol veriyor.... işte imtihan hayatı olduğundan....
özellikle babamın vefaatından sonra hayat daha bir zor geliyor bana bazen, bazı şeyler anlatılmaz yaşanır sadece....
ama işte hayat herşeye rağmen güzel....
inan bazen benimde çok bunaldığım oluyor....
yaradana sığınıyorum iyilik vermesi için o vakitlerde....
dualarım benim tutanağım....
yaradana ne kadar yakınsak o kadar mutluyuz huzurluyuz bence hayatta..... sır burada bence.
kocaman öpüyorum

ne güzel bir eyleme ön ayak olmuşsunuz ablacığım, allahım kabul makbul daim etsin inşaallah bu güzel çabalarınızı.....
bizlerede nasip etsin inşaallah ablam....
koccaman öpüyorum senide

Allah kabul etsin yaptiginiz iş çok güzel siz Bursaliydiniz değil mi yanlış hatırlamıyorsam?bu arada teşekkür ederim yorum için iletirim arkadasima.

Hurma detoksu yapanlara kardeş tavsiyesi iş hurmayla o bir haftalik süreçle bitmiyor karatay a geçtim biliyorsunuz su an artıya geçmişim moralimi biraz bozdu bu durum ama olsun bu hafta +1 kg ye kadar üzülmem çünkü beklediğim bir durumdu dün yine motive olmak için başarı hikayelerine baktım onlarda bizim gibi bi ileri bi geri oldular mi acaba diye sahi biz bu şekilde nasıl hedefe ulasacaz bi ileri iki geri bilmiyorum yaa çok uzun bir yol var Sabır Ya Rabbim..

Hareket et normalden daha fazla su ic yesil cay ic gider o 1 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…