- 13 Şubat 2014
- 1.233
- 1.907
- 83
- 35
Hareket et normalden daha fazla su ic yesil cay ic gider o 1 kilo
o bir kilo elbet gider de sizde de mi öyle bilmiyorum ama sürekli aynı şeyleri yaşıyorum bi ileri iki geri bi türlü düzenli bir kilo kaybı olmuyor maalesef aslında hatalarimi dogrularimi biliyorum beslenme konusunda master yapacak seviyedeyiz ama iş uygulamaya gelince asıl mesele burası işte uygulama pek yok ama hayatim da ilk kez düzenli olarak hiç bırakmadan bir aydır spor yapıyorum bu aralar buna seviniyorum birbirimize çok dua edelim..
aaaa dafiyi goruyorum asagilardanasilsin daficim??? nerelerdesin???
sagol canim :) bende oyle yapmaya calisiyorum zaten...
en iyisi canım takmamak onemlı olan sen ve eşınesselamun aleykum
hayırlı geceler canlar
Ya zaten ben genelleme yaptim canim... ama anlattigin kadariyla ben anneni istiyorum kv olarak
ya artik kafama takmamaya calisiyorum... yada en fazla icimi dökene kadar icimde kaliyor ondan sonra gidiyor... bana yaptiklarinin yuzde 3 yada 4u aklimdadir... gerisini unuttum gitti kafama takip kendimi uzmeye ne gerek var demi ama :)
sagol canim gecti gecti :) cay icince biraz iyi gibi oldum insallah kalici olur ha tabiki seninde etkin var
masallah kiz yeme afferim sana helal olsun!!!!
sıkmacanını canım ya bıze rabbım yeter dua et bızımde dualarımız senınle sonuç ne sımdı gıttınınmı dr tekrarİyi geceler canlar gecmis olsun diyenlere dua edenlere hepinize tesekkur ediyorum dune gore biraz daha iyiyim
kaynana kiskancligi konusu gecmis tamda icimin acisini destiniz
ama benimki kiskanclik degil beni kabullenememe birturlu aileye laik gorememe kizinin benden kat kat ustun oldugunu hatirlatma off of
isin kotusu kaynanamin kizina verdigi degerin onda birini bile benim kendi annemden goremiyor olmam
neden yaa neden dun kaynanam evim dedi gitti bugun annem evim dedi gitti kaldim ikizlerle hastalikla sancilarla ne bicim bir dunya bu dunya off of
yaaaa ben verıyordum geri almayayım korktum şimdi :18::18:Hurma detoksu yapanlara kardeş tavsiyesi iş hurmayla o bir haftalik süreçle bitmiyor karatay a geçtim biliyorsunuz su an artıya geçmişim moralimi biraz bozdu bu durum ama olsun bu hafta +1 kg ye kadar üzülmem çünkü beklediğim bir durumdu dün yine motive olmak için başarı hikayelerine baktım onlarda bizim gibi bi ileri bi geri oldular mi acaba diye sahi biz bu şekilde nasıl hedefe ulasacaz bi ileri iki geri bilmiyorum yaa çok uzun bir yol var Sabır Ya Rabbim..
teshhis ne nasil gecicek bu kanama cok merak ettim
hayırlı geceler kızlaarr
ben geldim ama geç oldu siz gittiniz
geçmişe bakıp geldim.
yena hiç uğramamış yenacım şerbetli paşanın doğum günü kutlu olsun.Allah hayırlı uzun ömürler versin
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
hoş geldin blueeyes Azmin daim olsun
nursena geçmiş olsun prensesten mi özendinbiraz geçmiştir inşallah
meryemcim nasıl olduğunu merak ediyordum uğramışsın. çok geçmiş olsun canım. çabucak sağlığına kavuşur bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah.
canım çok uzun bir zaman önce eşimin yeğeni satıyordu bende ona yardım olsun diye almıştım. tadını hiç sevmedim kullanamadım. ama yeğen satarken aynı zamanda kullanıyordu. o zaman biraz vermişti ama bıraktıktan sonra öyle bir kilo aldıki anlatamamüzerine ne giyse giydiğinde kalıyor gözlerimiz şimdi patladı, biraz sonra patlıyacak diye
zeynepcim çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin.
ben bugün hiç yürüyüşe çıkamadım . sporda yapmadım ama 8000 adım atmışım
meyracım köye gittim cumartesi sabahı . Ablamda günümüz vardı. pazar günü köyde misafirlerim vardı hiç bir iş yapamadım.yeni yaptığımız vc nin çeşmeleri , lavobo takılacaktı onları ancak bugün halledebildik. bu akşam dönebildim.
hafta sonu tekrar gidicem kısmet olursa. biz dört beş sene önce köyde imamın hanımıyla konuştuk. köyde bir şey başlatalım ama hayırlı birşey olsun. kadınlar toplanıp dedikodu yapacağına güzel birşeyler yapsın dedik. hocanın hanımı kuran okuyacak bende islam tarihinden, peygamberler tarihinden okuyup öğrendiklerimi anlatacaktım. güzel birşeyler olsun yeterki kadınlar toplanıp bir şeyler öğrensin ben her hafta gelirim dedim. ve başladık. 1 kış devam ettik. sadece dinlemek için toplanıyorlardı. birde cüz paylaştıralım bilenler okusun her hafta bir hatim insin kimin evinde toplanırsak,okunan hatim toplandığımız ev sahibinin ölmüşlerine bağışlansın dedik.önceleri birer cüz zor veriyorduk. okudukca işlek hale geldi daha fazla cüz almaya başladılar. çoğu yaşlılar namaz kılıyor süreleri doğru okuyamıyorlardı. kimside sürelerin sırasını bilmiyordu. her dua öncesi sırayla sırasına göre herkese namaz sürelerini okuttuk.
kulak aşinalığıyla süreleri ve sırasını öğrendiler. sonra ben umreye gittim. onlar devam etti. benim yokluğumda cüz alanlarda sesli yasinleri okumaya başlamışlar.hocanın hanımının okuyamadığı zaman okuyanlar olmuş. sonra yaz geldi dağıldı.herkes tarla işine başladı. kışın tekrar başlattılar ben ameliyat olmuştum gidemedim onlar devam etti. yazın tekrar tatil. kışın tekrar başladı. bu sene köye gidiyorum haftada iki gün toplanıyorlar. pat çat okuyanlar gürül gürül okumaya başlamış. .sıradan herkes okuyor. haftada iki üç hatim iniyor.herkes durumdan çok memnun. dün yine dua vardı bende gittim. haftaya pazartesi sana gelicez dediler. kısmetse pazartesiye dua bizde olucak. hafta sonu gidip hazırlık yaparım.
çok sağol canım geçmişe bakıp geldim
kıyamam ben sana çocuklarla çok zor tabiki. çok geçmiş olsun canım. Allah hayırlı şifalar versin.
sağol canım, sanada geçmiş olsun...
çok sağol canım
gerçekten öyle oluyo
sağol canım, evet geçti geçti:)
sanada kolay gelsin canım yeni beslenme tarzında:) aferim sana kararlılığın içinde....
daha iyi olmana sevindim tatlım
bazen hayat çok bunlatıyor canım malesef, ama her gece sabahı buluyor...
rabbim bir yerden vermiyorsa başka bir yerden bol veriyor.... işte imtihan hayatı olduğundan....
özellikle babamın vefaatından sonra hayat daha bir zor geliyor bana bazen, bazı şeyler anlatılmaz yaşanır sadece....
ama işte hayat herşeye rağmen güzel....
inan bazen benimde çok bunaldığım oluyor....
yaradana sığınıyorum iyilik vermesi için o vakitlerde....
dualarım benim tutanağım....
yaradana ne kadar yakınsak o kadar mutluyuz huzurluyuz bence hayatta..... sır burada bence.
kocaman öpüyorum
ne güzel bir eyleme ön ayak olmuşsunuz ablacığım, allahım kabul makbul daim etsin inşaallah bu güzel çabalarınızı.....
bizlerede nasip etsin inşaallah ablam....
koccaman öpüyorum senide
esselamun aleykum
hepımıze çokkk guzelbı gun dılıyorum
nasılsınız hatunlar ben bugun temızlk yapıcam ışlerimi bitireyim yarın oğlanın altını açıcam 1 hafta onla ılgılenırım geçen yaz 20 gun uraştım öğrenmedi bakalım inşallah çabuk öğrenir hurma dıetıne devam bakalım hayırısı
aaaa dafiyi goruyorum asagilardanasilsin daficim??? nerelerdesin???
sagol canim :) bende oyle yapmaya calisiyorum zaten...
en iyisi canım takmamak onemlı olan sen ve eşın
sıkmacanını canım ya bıze rabbım yeter dua et bızımde dualarımız senınle sonuç ne sımdı gıttınınmı dr tekrar
yaaaa ben verıyordum geri almayayım korktum şimdi :18::18:
Hepinizden allah razi olsun canlarim temiz yureklerle ettiginiz dualarin kabul olacagina eminim
kanamaya bir sebep bulamadilar yaa iki ay icinde 3 sefer kurtaj 1 sefer ameliyat oldum simdi de hormonlu spiral taktilar bununlada kesilmezse rahimi alicaz dediler hastayim demeye utaniyorum artik telefonlari acinca yinemi hastaneye yattin kelimesini duymaktan utaniyorum ama elimde olan birsey yok malesef takdir-i ilahi
esselamun aleykum
hepımıze çokkk guzelbı gun dılıyorum
nasılsınız hatunlar ben bugun temızlk yapıcam ışlerimi bitireyim yarın oğlanın altını açıcam 1 hafta onla ılgılenırım geçen yaz 20 gun uraştım öğrenmedi bakalım inşallah çabuk öğrenir hurma dıetıne devam bakalım hayırısı
Hepinizden allah razi olsun canlarim temiz yureklerle ettiginiz dualarin kabul olacagina eminim
kanamaya bir sebep bulamadilar yaa iki ay icinde 3 sefer kurtaj 1 sefer ameliyat oldum simdi de hormonlu spiral taktilar bununlada kesilmezse rahimi alicaz dediler hastayim demeye utaniyorum artik telefonlari acinca yinemi hastaneye yattin kelimesini duymaktan utaniyorum ama elimde olan birsey yok malesef takdir-i ilahi
Hastaligin ayibi olmaz cnm biliorum ameliyatlarini kurtaj derken bebeginimi aliolar? cok gecmis olsun acil sifalar
Hastaligin ayibi olmaz cnm biliorum ameliyatlarini kurtaj derken bebeginimi aliolar? cok gecmis olsun acil sifalar
Bebek falan yok kanamayi durdurma amacli ama durmadi birturlu simdide hormonlu spiral taktilar kanamayi durdurmak icin buda salgiladigi hormonla kilo aldiriyormus bas agrisi karin bel agrisi iki gundur baya kivrandiriyo beni 3 tane cocuk birde koca offffff
Yuzlerce insanin arasinda yanliz kaldiginiz oldumu hic
en cok ihtiyaciniz olan anda etrafinizda bir kisinin bile olmadigi anlar oldumu
kendi oz annenizin bile sizi acilarinizla basbasa birakip gittigi anlar
kaynananiz " sen ölsen 3 gun aglarim sonra unuturum " dedimi size hic
anneniz en ihtiyaciniz oldugu anda tek sen degilsin benim derdim deyip gittimi hic arkasina bile bakmadan
goz yaslarimi yuregime akitiyorum
kimseler acizligimi gormesin diye
butun bunlari herkesten sakliyorum
sevilmedigimi kimseler bilmesin diye.......
canım lütfen düşünme rabbım var o sevdiği kuluna dert verır devamlı ayetel kürsi oku için ferehlar ne olur bırakma kendını herkezede bundan sonra hak ettıgı degerı ver offf neolur bırakma guçlu ol rabbime sığın bızlerde duacıyız sana ne oluru uzulme bızler varız içini dökki ferehla çocukların için ayakta sapasalam dur rabbım dermansız dert vermesın ıllakı bulunacak bı çaresı
Cok gecmis olsun cnm ya cok uzuldum keske elimizden birsey gelse senin icin yapabilecegimiz birsey olursa haber verBebek falan yok kanamayi durdurma amacli ama durmadi birturlu simdide hormonlu spiral taktilar kanamayi durdurmak icin buda salgiladigi hormonla kilo aldiriyormus bas agrisi karin bel agrisi iki gundur baya kivrandiriyo beni 3 tane cocuk birde koca offffff
kusura bakma ama kvdende annende cok acimasizlarmis bnm bi basim agridi die kmlerce uzakdan babam annem nasilim die merak edio altustu her ay olan rutin migren agrim ayip walla
sen dirayetli ol kimsenin sevgisine sefkatine gerek yok guclu bir kadin olarak simsiki dimdik ayakda dur gerisi kendiliginden gelir
Cok gecmis olsun cnm ya cok uzuldum keske elimizden birsey gelse senin icin yapabilecegimiz birsey olursa haber ver
kusura bakma ama kvdende annende cok acimasizlarmis bnm bi basim agridi die kmlerce uzakdan babam annem nasilim die merak edio altustu her ay olan rutin migren agrim ayip walla
sen dirayetli ol kimsenin sevgisine sefkatine gerek yok guclu bir kadin olarak simsiki dimdik ayakda dur gerisi kendiliginden gelir
Bu dunyada hersey maddiyat menfaat olmus ta haberim yokmus ben iyiyken herkes iyiymis ve varmis ben kotuyken 3 gunde herkesin ici ortaya cikti ummadigim icin yikildim
Esracım Allah acil şifa versin inşallah sen moralini bozma herşey bizim için sen eşine çocuklarına dayan kimseden fayda yok malesef
Kendine iyi bakdoktorla konuştun mu ne diyorlar şimdiki durumun için
Tunaydin kızlar ercanim arkadaşım gecmis olsun yalniz değilsin burdaki arkadaşlarımız aile gibi.dualarim seninle rabbim şifa versin
yaaaa ben verıyordum geri almayayım korktum şimdi :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?