Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hareket et normalden daha fazla su ic yesil cay ic gider o 1 kilo

o bir kilo elbet gider de sizde de mi öyle bilmiyorum ama sürekli aynı şeyleri yaşıyorum bi ileri iki geri bi türlü düzenli bir kilo kaybı olmuyor maalesef aslında hatalarimi dogrularimi biliyorum beslenme konusunda master yapacak seviyedeyiz ama iş uygulamaya gelince asıl mesele burası işte uygulama pek yok ama hayatim da ilk kez düzenli olarak hiç bırakmadan bir aydır spor yapıyorum bu aralar buna seviniyorum birbirimize çok dua edelim..

Ewet mehter marsiyla kilo veriorum ilkkez bu son1 senede ondan once 15 kilo verdiysem 20-25 geri alirdim bole bole hep ustune koydum parami calip bana dogru duzgun beslenme egitimi vermeyen herhafta elime baska liste tutusturup yollayan ve yalandan kilo verdiren tum diyetisyenlerin allah belasini versin diorum cokkk icten 33 yilima mal oldular ne zmnki diyatetik bolumu kitaplarini okuyacak seviyeye geldim o zmn dogru yolu buldum 20 kilo verip bilincli olarak pizza hamburgerler yiyince sadece 8 kilo geri aldim cunku dogru kilo verdim simdilerde ise dogruyu ogrenmenin rahatlgi ile yaymis durumdayim artik silkelenme zamani
bu kdr lafin ustune yuruyuse gideyim bari😄

esselamun aleykum
hepımıze çokkk guzelbı gun dılıyorum
nasılsınız hatunlar ben bugun temızlk yapıcam ışlerimi bitireyim yarın oğlanın altını açıcam 1 hafta onla ılgılenırım geçen yaz 20 gun uraştım öğrenmedi bakalım inşallah çabuk öğrenir hurma dıetıne devam bakalım hayırısı

teshhis ne nasil gecicek bu kanama cok merak ettim

Merhaba arkadaşlar bu hafta pek diyete ve spora asilamadim.kilida vermedim galiba.okil isleri cok yogun geciyor. Gece gunduz yenilik icin yardim toplamaya calisiyorum.bakalim dina geldik gibi.buraz sonra okula gidecegim hepinizi öptüm

Yuzlerce insanin arasinda yanliz kaldiginiz oldumu hic
en cok ihtiyaciniz olan anda etrafinizda bir kisinin bile olmadigi anlar oldumu
kendi oz annenizin bile sizi acilarinizla basbasa birakip gittigi anlar
kaynananiz " sen ölsen 3 gun aglarim sonra unuturum " dedimi size hic
anneniz en ihtiyaciniz oldugu anda tek sen degilsin benim derdim deyip gittimi hic arkasina bile bakmadan
goz yaslarimi yuregime akitiyorum
kimseler acizligimi gormesin diye
butun bunlari herkesten sakliyorum
sevilmedigimi kimseler bilmesin diye.......

canım lütfen düşünme rabbım var o sevdiği kuluna dert verır devamlı ayetel kürsi oku için ferehlar ne olur bırakma kendını herkezede bundan sonra hak ettıgı degerı ver offf neolur bırakma guçlu ol rabbime sığın bızlerde duacıyız sana ne oluru uzulme bızler varız içini dökki ferehla çocukların için ayakta sapasalam dur rabbım dermansız dert vermesın ıllakı bulunacak bı çaresı

Cok sagol canim iyiki araniza katilmisim icimi acabilecegim , dua edin diyebilecegim sizler varsiniz
allah hepinizden razi olsun canim icimde volkanlar patliyo sanki nefes alamiyacakmisim gibi oluyo
daglara bayirlara cekip gidesim geliyo aammaaaaaa cocuklar olunca herseye katlanmak zorunda oluyo insan

Yuzlerce insanin arasinda yanliz kaldiginiz oldumu hic
en cok ihtiyaciniz olan anda etrafinizda bir kisinin bile olmadigi anlar oldumu
kendi oz annenizin bile sizi acilarinizla basbasa birakip gittigi anlar
kaynananiz " sen ölsen 3 gun aglarim sonra unuturum " dedimi size hic
anneniz en ihtiyaciniz oldugu anda tek sen degilsin benim derdim deyip gittimi hic arkasina bile bakmadan
goz yaslarimi yuregime akitiyorum
kimseler acizligimi gormesin diye
butun bunlari herkesten sakliyorum
sevilmedigimi kimseler bilmesin diye.......

Esracım Allah acil şifa versin inşallah sen moralini bozma herşey bizim için sen eşine çocuklarına dayan kimseden fayda yok malesef
Kendine iyi bak doktorla konuştun mu ne diyorlar şimdiki durumun için

Tunaydin kızlar ercanim arkadaşım gecmis olsun yalniz değilsin burdaki arkadaşlarımız aile gibi.dualarim seninle rabbim şifa versin

Esracım Allah acil şifa versin inşallah sen moralini bozma herşey bizim için sen eşine çocuklarına dayan kimseden fayda yok malesef
Kendine iyi bak doktorla konuştun mu ne diyorlar şimdiki durumun için

Tunaydin kızlar ercanim arkadaşım gecmis olsun yalniz değilsin burdaki arkadaşlarımız aile gibi.dualarim seninle rabbim şifa versin

Cok sagolun canimgercekten kinseden fayda yok doktoroda gitmiyorum korkumdan yine yatis verir diye

yaaaa ben verıyordum geri almayayım korktum şimdi :18::18:

yani hiç ara vermeden ve sınır aşmadan direkt karataya geçtim menülerimi de paylaşıyorum gördüğünüz gibi abartı olmamasına rağmen detoks biteli 3 gün oldu ben +1 deyim benden söylemesi dikkatli olun

bugün kahvaltı yerine öğleni tercih ettim:
sabah 3 bardak su içtim saat 12 gibi 5 tane ceviz büyüklüğünde et köfte, soğuk yoğurt çorbası(yarmayla yapar annem), bol yeşillik yedim bayağı doymuş hissediyorum akşam sadece ceviz ve gün kurusuyla geçiştirmeyi düşünüyorum suyu da 2 litreye tamamlarım İnşallah daha fazlası benim için mümkün değil çünkü eğer acıkmış gibi olursam akşam cevizin yanına yumurta peynir falan yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…