Ohh ne guzel hosgeldim emziriomusunbenide alın aranıza dün tartıldı 90.900 düm bugün tartılmadım doğumdan sonra 97 idim çabalamadan 94 düm 13gün oldu bu kiloya düştüm
yani hiç ara vermeden ve sınır aşmadan direkt karataya geçtim menülerimi de paylaşıyorum gördüğünüz gibi abartı olmamasına rağmen detoks biteli 3 gün oldu ben +1 deyim benden söylemesi dikkatli olun
benide alın aranıza dün tartıldı 90.900 düm bugün tartılmadım doğumdan sonra 97 idim çabalamadan 94 düm 13gün oldu bu kiloya düştüm
Ewet mehter marsiyla kilo veriorum ilkkez bu son1 senede ondan once 15 kilo verdiysem 20-25 geri alirdim bole bole hep ustune koydum parami calip bana dogru duzgun beslenme egitimi vermeyen herhafta elime baska liste tutusturup yollayan ve yalandan kilo verdiren tum diyetisyenlerin allah belasini versin diorum cokkk icten 33 yilima mal oldular ne zmnki diyatetik bolumu kitaplarini okuyacak seviyeye geldim o zmn dogru yolu buldum 20 kilo verip bilincli olarak pizza hamburgerler yiyince sadece 8 kilo geri aldim cunku dogru kilo verdim simdilerde ise dogruyu ogrenmenin rahatlgi ile yaymis durumdayim artik silkelenme zamani
bu kdr lafin ustune yuruyuse gideyim bari😄
esselamun aleykum
hepımıze çokkk guzelbı gun dılıyorum
nasılsınız hatunlar ben bugun temızlk yapıcam ışlerimi bitireyim yarın oğlanın altını açıcam 1 hafta onla ılgılenırım geçen yaz 20 gun uraştım öğrenmedi bakalım inşallah çabuk öğrenir hurma dıetıne devam bakalım hayırısı
[
Hepinizden allah razi olsun canlarim temiz yureklerle ettiginiz dualarin kabul olacagina eminim
kanamaya bir sebep bulamadilar yaa iki ay icinde 3 sefer kurtaj 1 sefer ameliyat oldum simdi de hormonlu spiral taktilar bununlada kesilmezse rahimi alicaz dediler hastayim demeye utaniyorum artik telefonlari acinca yinemi hastaneye yattin kelimesini duymaktan utaniyorum ama elimde olan birsey yok malesef takdir-i ilahi
selamün aleyküm.....
göğsümü boğazımı ısıtsın diye çay içeceğim şimdi, iyi gelir galiba.
düne göre boğazım daha iyi ama geçmedi, hassas olmak böyle birşey işte
çocukkende habire iğne yerdim sıklıkla üşüttüğümden
neyse bakalım, herşeyin hayırlısı.
yeşilçayımıda içtim bugün:)
farkettimki 1tane kalmış yeşilçayımda, çarşıya çıkıp çay almam lazım ama bugün olmaz, ne ev müsait buna nede ben:)
neyse en yakın zamanda gidip alırım artık.
bir geçmişe bakayım şimdi birde:)
yenaaaa nerelerdesiiiiin....... sesime geeeeel:)
bu arada maşaallah biz dün geldiğimizden beri durup durup bir yağmur iniyor, az öncede yağdı kuzudişiyle karışık....
rabbime şükürler olsun.....
kvlerde de bir yağdı bir yağdı maşaallah.... kv bana dediki siz bereketli geldiniz, siz gelince yağmurda geldi dedi:))))
bende konyanın bereketini getirdik biz dedim:)
Aleykum selam meyrammm gecmis olsun canim
bizleri haber vermeden birakir gifersen oyle olur istesaka saka allah sanada sifa versin canim
bu arada az once azda olsa moralimi duzeltecek birsey oldu esim tras olmak icin gitti bende yemekle ugrasacak halim yok diye dolaptan kiyma cikardim pide yaptiralim yiyelim diye kafamda bozuk zaten bugunlerde diyet kimin umrunda....
Komik olan yerde ben pide yemeyi pilanlarken esim form caylarimi layt yogurtumu sutumu tam bugday ekmegimi yani markette ne kadar diyet layt urunler varsa almis diyeti birakmayayim diye simdi siz karar verin bana mi yazik kocamami yazik
Aleykum selam meyrammm gecmis olsun canim
bizleri haber vermeden birakir gifersen oyle olur istesaka saka allah sanada sifa versin canim
bu arada az once azda olsa moralimi duzeltecek birsey oldu esim tras olmak icin gitti bende yemekle ugrasacak halim yok diye dolaptan kiyma cikardim pide yaptiralim yiyelim diye kafamda bozuk zaten bugunlerde diyet kimin umrunda....
Komik olan yerde ben pide yemeyi pilanlarken esim form caylarimi layt yogurtumu sutumu tam bugday ekmegimi yani markette ne kadar diyet layt urunler varsa almis diyeti birakmayayim diye simdi siz karar verin bana mi yazik kocamami yazik
bence sen once pideni bi güzel ye yanında layt
yoğurttan yersın ıkınızede yazık olmaz
bak bu iyi fikir olabilir esracan:)
pideylede yoğurt ne iyi gider ama:) ohhh mis.....
sağol canım:)
ne güzel bak eşin toplamış gelmiş, seni düşünmüş, böyle bir eşin olduğu için şanslısın:) maşaallah size
valla ne yapacağını bilemedim ben şimdi:)
karar senin...
Canim gercekten iyi gider yogurtla dimibence sen once pideni bi güzel ye yanında layt
yoğurttan yersın ıkınızede yazık olmaz
Canim gercekten iyi gider yogurtla dimi
gelin birlikte yiyelim
çayda iyi geldi bana çok şükür şimdi, göğsümü boğazımı epey yumuşattı....
canım çayım benim:)
Afiyet olsun canim sifa olsun ozelden bende mesaj atmaya calistim ama becerebilmis migim canim
1 kiymali pide 7 dilim ekmege denk gelio ona gore..bence bugun ye keyfin yerine gelsin kafan dagilsin moralin duzelsin yarin saglam kafayla diete dvm edersin
Afiyet bal seker olsunBayada ediyormus yahuu
amaannn bugunde boyle olsun canim atin olumu arpadan olsun derler ya aynen oyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?