Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benım 3 kılo oldu cuma bıtıyordu 1 kıloyla kalırsa bışey deyıl ama her hafta böyle olursa ayyy bılemedım şimdi :18:ben bu donemde sporda yapmadımkı yemeye başlayınca yapayımda dengelesın dıye offff of

Bugün ki menümü yazayım
Sabah 6 kasik kahvaltilik gevrek 1 su bardagi süt
Öğlen 12 kaşık manti 1 kase yogurt
1 kupa bitki Çayı 1 litre su
Ara 1 pkt form bisküvi
Ara 2 porsiyon meyve
Aksam 1 kase çorba 5 kasik tavuk sote salata yogurt
Suya devam tabiki

selamün aleyküm.....

göğsümü boğazımı ısıtsın diye çay içeceğim şimdi, iyi gelir galiba.
düne göre boğazım daha iyi ama geçmedi, hassas olmak böyle birşey işte
çocukkende habire iğne yerdim sıklıkla üşüttüğümden
neyse bakalım, herşeyin hayırlısı.

yeşilçayımıda içtim bugün:)
farkettimki 1tane kalmış yeşilçayımda, çarşıya çıkıp çay almam lazım ama bugün olmaz, ne ev müsait buna nede ben:)
neyse en yakın zamanda gidip alırım artık.

bir geçmişe bakayım şimdi birde:)
yenaaaa nerelerdesiiiiin....... sesime geeeeel:)

bu arada maşaallah biz dün geldiğimizden beri durup durup bir yağmur iniyor, az öncede yağdı kuzudişiyle karışık....
rabbime şükürler olsun.....
kvlerde de bir yağdı bir yağdı maşaallah.... kv bana dediki siz bereketli geldiniz, siz gelince yağmurda geldi dedi:))))
bende konyanın bereketini getirdik biz dedim:)

ayyyy güldürdün beni kız, mehter marşıyla demek:))))

ve aleyküm selam...
işlerin kolay gelsiiiiin..... oğlun konusuda kolay gelsin inşaallah canım.
benim camlarda artık bir silinmek istiyor, şu yağmurlar geçsinde bende camları bir elden geçiricem....

canım anlıyorum seni....
sana şimdi 1özel mesaj attım, ona bir bak...

Aleykum selam meyrammm gecmis olsun canim
bizleri haber vermeden birakir gifersen oyle olur istesaka saka allah sanada sifa versin canim

bu arada az once azda olsa moralimi duzeltecek birsey oldu esim tras olmak icin gitti bende yemekle ugrasacak halim yok diye dolaptan kiyma cikardim pide yaptiralim yiyelim diye kafamda bozuk zaten bugunlerde diyet kimin umrunda....
Komik olan yerde ben pide yemeyi pilanlarken esim form caylarimi layt yogurtumu sutumu tam bugday ekmegimi yani markette ne kadar diyet layt urunler varsa almis diyeti birakmayayim diye simdi siz karar verin bana mi yazik kocamami yazik

bence sen once pideni bi güzel ye yanında layt
yoğurttan yersın ıkınızede yazık olmaz

sağol canım:)

ne güzel bak eşin toplamış gelmiş, seni düşünmüş, böyle bir eşin olduğu için şanslısın:) maşaallah size
valla ne yapacağını bilemedim ben şimdi:)
karar senin...

çayda iyi geldi bana çok şükür şimdi, göğsümü boğazımı epey yumuşattı....
canım çayım benim:)

bak bu iyi fikir olabilir esracan:)
pideylede yoğurt ne iyi gider ama:) ohhh mis.....

bence sen once pideni bi güzel ye yanında layt
yoğurttan yersın ıkınızede yazık olmaz
Canim gercekten iyi gider yogurtla dimi
gelin birlikte yiyelim

1 kiymali pide 7 dilim ekmege denk gelio ona gore..bence bugun ye keyfin yerine gelsin kafan dagilsin moralin duzelsin yarin saglam kafayla diete dvm edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…