Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya bu yeşilçayı severek içen varsa alnından öperim ılık, sıcak, soğuk denedim limonlu sade yok arkadaş içmek için üstün çaba sarfediyorum #direnyeşilçay #direnelifffffff bugün 3 bardak içtim 2 limon eşliğinde açık ve ılık olarak

Canim ben 5 i 1 arada iciyorum icinde yesilcayda var kekik kokusu esliginde severek iciyorum hemde dinlendiriyo beni

selamün aleyküm.....

midem ağrıyor, bir meyan kökü yapıp içiyim bari iyi gelir, bu aralar tükettiğim ekşi yoğurtla türk kahvesi gastritimi artırdı....

bugün günümüde başarılı sonlandırdım şükür:)
sonuç: 5233*12

bugün akşam yediklerim
6yk sade makarna
1sb yoğurt
4tane ceviz
2yk dolusu kuru üzüm

şuan için: 3012*02

gidip meyanımı yapıyım....

bennn...ama sıcakken içersem yoksa içemiyorumm....

esraa o pidelerden bana da göndereydin yaaa...bugün canım acayippp lahmacun istiyoduu...

Ve aleyküm selam meyracım burdaki sonuç olan rakamlar ne anlatıyo ben bişey anlamadımda....

Son düzenleme:
[video=youtube;U0eEnigTqxc]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U0eEnigTqxc[/video]

çok beğendim yaa...

Ve aleyküm selam meyracım burdaki sonuç olan rakamlar ne anlatıyo ben bişey anlamadımda....

canım aslında 5333 sayarak zayıfla...
yani günlük 5ekmek, 3et, 3süt, 3meyve gurubu yiyerek yani...
ben buna kendim kafamdan 3sebze, 3te yağ ekledim, oldu 5333*33
bu değerleri +1 yada -1olarak duruma göre istersen değiştirebiliyorsun.

bennn...ama sıcakken içersem yoksa içemiyorumm....

esraa o pidelerden bana da göndereydin yaaa...bugün canım acayippp lahmacun istiyoduu...

İyi aksamlar canim ay yedim pideleri ama muthis bir rahatsizlik hissetiyorum midim unutmus galiba cikariverecekmisim gibi off diyetteyken rahattim yaribdab itibaren baslayacam allahin izniyle

Canim senin soyledigin rakamlar porsiyon mu oluyo

hımm...iyi sen dene bakalım inşallah işe yarar canım....benim böyle hesaplamalara kafam basmıyoda....

İyi aksamlar canim ay yedim pideleri ama muthis bir rahatsizlik hissetiyorum midim unutmus galiba cikariverecekmisim gibi off diyetteyken rahattim yaribdab itibaren baslayacam allahin izniyle

afiyet olsun canım....bende bir an önce tekrardan başlamalıyım ama şuan diyet yapmaya bile mecalim yok acıkınca ne bulursam onu yiyorum..çokkkkk dengesiz besleniyorum yaniiii....

Sen yine 81 desin canim ben guc bela gordugum 89 a dun el salladim ve bugun 90.4 geldim yine oyy oy bizim omrumuz boyle kalori ve gram hesabiylami gececek yahu

Sen yine 81 desin canim ben guc bela gordugum 89 a dun el salladim ve bugun 90.4 geldim yine oyy oy bizim omrumuz boyle kalori ve gram hesabiylami gececek yahu

bende bu hafta malesefki 83 ü gördüm canım..inşallah cumaya biraz eksi görürüz hepimizz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…