Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende 5 li çayı daha rahat içiyorum ama yeşilçayın sadesini sevmiyorum
Bir de çubuk tarçınla demlemeyi dene canım tarçın hem tatlı isteği için de iyi diyorlar
Bizim genlerde var arkadas benim kaynana gorumce koca bir oturusta bir ekmegi yiyolar kaynanam 45 gorumce 50 esim 68 kilo adaletmi bu yaaa

O konuda haklısın canım malesef

hayırlı akşamlar canlar

ben şükür raht içiyorum ama tıksınmem an meselesı hergunhergun sankı bıktım
Yaa kizlar hani bizim pideler vardiya

artik malese:26:f yok:26:
ohhh sefan olsun bugunlukte böyle olsun
Selamün aleykümm....

ben geldimm...nasılsınızz....
vealeykum selam canım nasıl oldun
süpersın meyram sen başaracan bu işi aldınmı kıtabı
bende bu hafta malesefki 83 ü gördüm canım..inşallah cumaya biraz eksi görürüz hepimizz...
inşallah canım ben yoğurt hurma yapıyorum ama akıbetı meçhul:26:
Bizim için kilo almak çok kolay malesef arkadaşlarım ben de iyice koptum aynaya baktıkça sinir oluyorum kendime
aynen bıktım bende daha çokkkk yolumvar bıde 2 ileri bi geri gidiyorum 2 katı zorlaşıyor işim

İyi aksamlar canim gercekten su kiloyu verip yine almak insani yipratiyor

hoşgeldin ablacım....benim ağrım yok ilaçlar iyi geldi sanırsam ama çok bitkinim elim ayağım kalkmıyo..sürekli bir uyku hali baş dönmesi mide bulantısı var heran her yediğimi çıkarıcak gibi oluyorum...sanırım ilaçların etkisi...

yoğurt hurma iyi ablam ya inşallah faydasını görürsün...

buarada hanımlar bi çoğunuzun çizelgeler görünmüyo bi yenileyin yawww....

İyi geceler hepinize cocuklari uyuttum kocayida ise gonderdim bende yatayim artik ruyanizda kendinizi gorun amaaa zayif halinizi allah rahatlik versin

ayyy canim benim seni coook iyi anliyorum... ama takma kafana degmez!!! allah yardimcin olsun!

ayyy ne guzel oyle toplanip dualar okumak super birseymis vallahi!!!

onemli olan bunu yaparak metabolizmani sasirtmis olman merak etme gider o +1

ahhh canim benim... benimde annem hic ihtiyacim oldugunda yanimda olmadi,... seni coook iyi anliyorum!!! Ama takma kafana!!! sadece kendine kotuluk yapmis olursun...

benide alın aranıza dün tartıldı 90.900 düm bugün tartılmadım doğumdan sonra 97 idim çabalamadan 94 düm 13gün oldu bu kiloya düştüm

hosgeldinnnn

vaaaayyy helal olsun esine :) ikinizede yazik :)

bence ilik olarak iyi oluyor o kadarda kotu degil :)

bende kizin diyetetisyenine gittik bugun... iyi gecti, gunde en fazla 1porsyon tatli birsey yiyebilir dedi, oglen 1tabaktan fazla yemesin dedi, sadece su icsin dedi oyle yani :) biraz porsyonlari kucultucez o kadar yani :) 2hafta sonra tekrar gidicez bakalim,,,

selamün aleyküm.....

menüden ziyade sayıları paylaşıyım bari birde ara ara:)

ekmek, et, süt, meyve*sebze,yağ.
şuan için: 3012*03 (başarılı)

hayatımda sayılarla oynamayı çok seven biriyimdir, tam benlik oldu bu iş:))))
tam sayısalcı işi

Son düzenleme:
[video=youtube;uzIZ80GapCI]http://www.youtube.com/watch?v=uzIZ80GapCI[/video]

..........................

Canim senin soyledigin rakamlar porsiyon mu oluyo

evet canım galiba, hani şu doktorların verdiği klaisk diyetlerin değişim tablolarındaki değişim porsiyonları galiba.
henüz kitabını almadığım için net olarak nedir bilmiyorum şuan canım.

İyi geceler hepinize cocuklari uyuttum kocayida ise gonderdim bende yatayim artik ruyanizda kendinizi gorun amaaa zayif halinizi allah rahatlik versin

sağol canım sanada allah rahatlık versin...
yat dinlen sende canım, daha güzel bir güne uyan inşaallah.....

hımm...iyi sen dene bakalım inşallah işe yarar canım....benim böyle hesaplamalara kafam basmıyoda....
.

inşaallah canım.
estağfirullah öyle deme lütfen canım, bana da biraz zor geliyo porsiyonlara bakarak yemek ama çokta sıkıntı değil aslında, bi zaman sonra normal gibi gelir tahminim, alışıp öğreniyorsun çünkü.

süpersın meyram sen başaracan bu işi aldınmı kıtabı

inşaallah canım, hep birlikte inşaallah.
yok henüz almadım kitabı ama ilk fırsatta alıcam ama:)

hadi bakalım iyi olmuş canım:)
kolay gelsin...

hayırlı geceler kızlaarr
bugün çarşı işlerim vardı. öğleden sonra geldim çarşıdan. sizleri okudum alıntılar yaptım. tam yazıyordum kapı çaldı bir anda netbukun kapağını kapatıp koşmuşum kapıya bütün alıntılarım gitti.
az önce yine girdim okudum alıntılar yaptım kalkmam gerekti geldiğimde netbuk kapanmış. kapağınıda kapatmamıştım ne oldu bilmiyorum. ben bu yeni sistemi hiç beğenmiyorum. beğeni butonumuzda abuk birşey oldu. doğru dürüst beğenide yapamıyoruz.

meryemcim dualarımdasın canım

kızlar inanın kime ne yazacaktım hatırlayamadım hakkınızı helal edin. hepinizi öpüyorum

Ben yemedim ki hav havlar yemis galiba:2:

yemis yemis hupletmis ustune mide fesati gecirmis bide havhav dio bnde dusunuorum cikarttigi eti kedi kopekmi kapti die
saka bi yana afiyet bal seker olsun

bende igreniorum birtek dogan yaseminli yesilcayin gideri var onu icebiliorum

bende bu hafta malesefki 83 ü gördüm canım..inşallah cumaya biraz eksi görürüz hepimizz...

Sen uzun uzun yuruyusler yaparak kilo vermisdin demi izmirde

kizlar gunaydin sabah 6 ben yine uyumadim bulasik makinasini yeni calistirdim oglende gorumcemle gezmeye gidicekdik uyanirim umarim gozumden uyku akio

Seviyorum hepinizi :* o kadar rahatliyorum ki buraya yazınca her derdime derman olmaya çalışıyorsunuz çıtır olursunuz İnşallah en sağlıklı şekilde :))
bu arada tekrar eksiyi gördüm bu sabah az ama ben mutluyum yine de:))

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar
Ankara'da gece kar yağdı hava soğuk ama açık şu anda inşallah günümüz aydınlık mutlu ve sağlıklı geçer

Seviyorum hepinizi :* o kadar rahatliyorum ki buraya yazınca her derdime derman olmaya çalışıyorsunuz çıtır olursunuz İnşallah en sağlıklı şekilde :))

Sizlere de gunaydin herkese gunaydin
citiri gactim biraz obezlikten asagi dusebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…