- 13 Şubat 2014
- 1.233
- 1.907
- 83
- 35
Canim ben 5 i 1 arada iciyorum icinde yesilcayda var kekik kokusu esliginde severek iciyorum hemde dinlendiriyo beni
Bizim için kilo almak çok kolay malesef arkadaşlarım ben de iyice koptum aynaya baktıkça sinir oluyorum kendime
bende 5 li çayı daha rahat içiyorum ama yeşilçayın sadesini sevmiyorum
bende 5 li çayı daha rahat içiyorum ama yeşilçayın sadesini sevmiyorum
Bir de çubuk tarçınla demlemeyi dene canım tarçın hem tatlı isteği için de iyi diyorlarbende 5 li çayı daha rahat içiyorum ama yeşilçayın sadesini sevmiyorum
Bizim genlerde var arkadas benim kaynana gorumce koca bir oturusta bir ekmegi yiyolar kaynanam 45 gorumce 50 esim 68 kilo adaletmi bu yaaa
ben şükür raht içiyorum ama tıksınmem an meselesı hergunhergun sankı bıktımYa bu yeşilçayı severek içen varsa alnından öperimılık, sıcak, soğuk denedim limonlu sade yok arkadaş içmek için üstün çaba sarfediyorum #direnyeşilçay #direnelifffffff bugün 3 bardak içtim 2 limon eşliğinde açık ve ılık olarak
ohhh sefan olsun bugunlukte böyle olsunYaa kizlar hani bizim pideler vardiya
artik malese:26:f yok:26:
vealeykum selam canım nasıl oldunSelamün aleykümm....
ben geldimm...nasılsınızz....
süpersın meyram sen başaracan bu işi aldınmı kıtabıselamün aleyküm.....
midem ağrıyor, bir meyan kökü yapıp içiyim bari iyi gelir, bu aralar tükettiğim ekşi yoğurtla türk kahvesi gastritimi artırdı....
bugün günümüde başarılı sonlandırdım şükür:)
sonuç: 5233*12
bugün akşam yediklerim
6yk sade makarna
1sb yoğurt
4tane ceviz
2yk dolusu kuru üzüm
şuan için: 3012*02s
gidip meyanımı yapıyım....
inşallah canım ben yoğurt hurma yapıyorum ama akıbetı meçhul:26:bende bu hafta malesefki 83 ü gördüm canım..inşallah cumaya biraz eksi görürüz hepimizz...
aynen bıktım bende daha çokkkk yolumvar bıde 2 ileri bi geri gidiyorum 2 katı zorlaşıyor işimBizim için kilo almak çok kolay malesef arkadaşlarım ben de iyice koptum aynaya baktıkça sinir oluyorum kendime
hayırlı akşamlar canlar
ben şükür raht içiyorum ama tıksınmem an meselesı hergunhergun sankı bıktım
ohhh sefan olsun bugunlukte böyle olsun
vealeykum selam canım nasıl oldun
süpersın meyram sen başaracan bu işi aldınmı kıtabı
inşallah canım ben yoğurt hurma yapıyorum ama akıbetı meçhul:26:
aynen bıktım bende daha çokkkk yolumvar bıde 2 ileri bi geri gidiyorum 2 katı zorlaşıyor işim
hayırlı akşamlar canlar
vealeykum selam canım nasıl oldun
inşallah canım ben yoğurt hurma yapıyorum ama akıbetı meçhul:26:
aynen bıktım bende daha çokkkk yolumvar bıde 2 ileri bi geri gidiyorum 2 katı zorlaşıyor işim
İyi geceler canlar gecmis olsun diyenlere dua edenlere hepinize tesekkur ediyorum dune gore biraz daha iyiyim
kaynana kiskancligi konusu gecmis tamda icimin acisini destiniz
ama benimki kiskanclik degil beni kabullenememe birturlu aileye laik gorememe kizinin benden kat kat ustun oldugunu hatirlatma off of
isin kotusu kaynanamin kizina verdigi degerin onda birini bile benim kendi annemden goremiyor olmam
neden yaa neden dun kaynanam evim dedi gitti bugun annem evim dedi gitti kaldim ikizlerle hastalikla sancilarla ne bicim bir dunya bu dunya off of
hayırlı geceler kızlaarr
ben geldim ama geç oldu siz gittiniz
geçmişe bakıp geldim.
yena hiç uğramamış yenacım şerbetli paşanın doğum günü kutlu olsun.Allah hayırlı uzun ömürler versin
geçmiş olsun canım Allah şifalar versin
hoş geldin blueeyes Azmin daim olsun
nursena geçmiş olsun prensesten mi özendinbiraz geçmiştir inşallah
meryemcim nasıl olduğunu merak ediyordum uğramışsın. çok geçmiş olsun canım. çabucak sağlığına kavuşur bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah.
canım çok uzun bir zaman önce eşimin yeğeni satıyordu bende ona yardım olsun diye almıştım. tadını hiç sevmedim kullanamadım. ama yeğen satarken aynı zamanda kullanıyordu. o zaman biraz vermişti ama bıraktıktan sonra öyle bir kilo aldıki anlatamamüzerine ne giyse giydiğinde kalıyor gözlerimiz şimdi patladı, biraz sonra patlıyacak diye
zeynepcim çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin.
ben bugün hiç yürüyüşe çıkamadım . sporda yapmadım ama 8000 adım atmışım
meyracım köye gittim cumartesi sabahı . Ablamda günümüz vardı. pazar günü köyde misafirlerim vardı hiç bir iş yapamadım.yeni yaptığımız vc nin çeşmeleri , lavobo takılacaktı onları ancak bugün halledebildik. bu akşam dönebildim.
hafta sonu tekrar gidicem kısmet olursa. biz dört beş sene önce köyde imamın hanımıyla konuştuk. köyde bir şey başlatalım ama hayırlı birşey olsun. kadınlar toplanıp dedikodu yapacağına güzel birşeyler yapsın dedik. hocanın hanımı kuran okuyacak bende islam tarihinden, peygamberler tarihinden okuyup öğrendiklerimi anlatacaktım. güzel birşeyler olsun yeterki kadınlar toplanıp bir şeyler öğrensin ben her hafta gelirim dedim. ve başladık. 1 kış devam ettik. sadece dinlemek için toplanıyorlardı. birde cüz paylaştıralım bilenler okusun her hafta bir hatim insin kimin evinde toplanırsak,okunan hatim toplandığımız ev sahibinin ölmüşlerine bağışlansın dedik.önceleri birer cüz zor veriyorduk. okudukca işlek hale geldi daha fazla cüz almaya başladılar. çoğu yaşlılar namaz kılıyor süreleri doğru okuyamıyorlardı. kimside sürelerin sırasını bilmiyordu. her dua öncesi sırayla sırasına göre herkese namaz sürelerini okuttuk.
kulak aşinalığıyla süreleri ve sırasını öğrendiler. sonra ben umreye gittim. onlar devam etti. benim yokluğumda cüz alanlarda sesli yasinleri okumaya başlamışlar.hocanın hanımının okuyamadığı zaman okuyanlar olmuş. sonra yaz geldi dağıldı.herkes tarla işine başladı. kışın tekrar başlattılar ben ameliyat olmuştum gidemedim onlar devam etti. yazın tekrar tatil. kışın tekrar başladı. bu sene köye gidiyorum haftada iki gün toplanıyorlar. pat çat okuyanlar gürül gürül okumaya başlamış. .sıradan herkes okuyor. haftada iki üç hatim iniyor.herkes durumdan çok memnun. dün yine dua vardı bende gittim. haftaya pazartesi sana gelicez dediler. kısmetse pazartesiye dua bizde olucak. hafta sonu gidip hazırlık yaparım.
çok sağol canım geçmişe bakıp geldim
kıyamam ben sana çocuklarla çok zor tabiki. çok geçmiş olsun canım. Allah hayırlı şifalar versin.
Hurma detoksu yapanlara kardeş tavsiyesi iş hurmayla o bir haftalik süreçle bitmiyor karatay a geçtim biliyorsunuz su an artıya geçmişim moralimi biraz bozdu bu durum ama olsun bu hafta +1 kg ye kadar üzülmem çünkü beklediğim bir durumdu dün yine motive olmak için başarı hikayelerine baktım onlarda bizim gibi bi ileri bi geri oldular mi acaba diye sahi biz bu şekilde nasıl hedefe ulasacaz bi ileri iki geri bilmiyorum yaa çok uzun bir yol var Sabır Ya Rabbim..
Yuzlerce insanin arasinda yanliz kaldiginiz oldumu hic
en cok ihtiyaciniz olan anda etrafinizda bir kisinin bile olmadigi anlar oldumu
kendi oz annenizin bile sizi acilarinizla basbasa birakip gittigi anlar
kaynananiz " sen ölsen 3 gun aglarim sonra unuturum " dedimi size hic
anneniz en ihtiyaciniz oldugu anda tek sen degilsin benim derdim deyip gittimi hic arkasina bile bakmadan
goz yaslarimi yuregime akitiyorum
kimseler acizligimi gormesin diye
butun bunlari herkesten sakliyorum
sevilmedigimi kimseler bilmesin diye.......
benide alın aranıza dün tartıldı 90.900 düm bugün tartılmadım doğumdan sonra 97 idim çabalamadan 94 düm 13gün oldu bu kiloya düştüm
Aleykum selam meyrammm gecmis olsun canim
bizleri haber vermeden birakir gifersen oyle olur istesaka saka allah sanada sifa versin canim
bu arada az once azda olsa moralimi duzeltecek birsey oldu esim tras olmak icin gitti bende yemekle ugrasacak halim yok diye dolaptan kiyma cikardim pide yaptiralim yiyelim diye kafamda bozuk zaten bugunlerde diyet kimin umrunda....
Komik olan yerde ben pide yemeyi pilanlarken esim form caylarimi layt yogurtumu sutumu tam bugday ekmegimi yani markette ne kadar diyet layt urunler varsa almis diyeti birakmayayim diye simdi siz karar verin bana mi yazik kocamami yazik
Ya bu yeşilçayı severek içen varsa alnından öperimılık, sıcak, soğuk denedim limonlu sade yok arkadaş içmek için üstün çaba sarfediyorum #direnyeşilçay #direnelifffffff bugün 3 bardak içtim 2 limon eşliğinde açık ve ılık olarak
Canim senin soyledigin rakamlar porsiyon mu oluyo
İyi geceler hepinize cocuklari uyuttum kocayida ise gonderdim bende yatayim artik ruyanizda kendinizi gorun amaaa zayif halinizi allah rahatlik versin
hımm...iyi sen dene bakalım inşallah işe yarar canım....benim böyle hesaplamalara kafam basmıyoda....
.
süpersın meyram sen başaracan bu işi aldınmı kıtabı
bende kizin diyetetisyenine gittik bugun... iyi gecti, gunde en fazla 1porsyon tatli birsey yiyebilir dedi, oglen 1tabaktan fazla yemesin dedi, sadece su icsin dedi oyle yani :) biraz porsyonlari kucultucez o kadar yani :) 2hafta sonra tekrar gidicez bakalim,,,
Ben yemedim ki hav havlar yemis galiba:2:
Ya bu yeşilçayı severek içen varsa alnından öperimılık, sıcak, soğuk denedim limonlu sade yok arkadaş içmek için üstün çaba sarfediyorum #direnyeşilçay #direnelifffffff bugün 3 bardak içtim 2 limon eşliğinde açık ve ılık olarak
bende bu hafta malesefki 83 ü gördüm canım..inşallah cumaya biraz eksi görürüz hepimizz...
yemis yemis hupletmis ustune mide fesati gecirmis bide havhav dio bnde dusunuorum cikarttigi eti kedi kopekmi kapti die
saka bi yana afiyet bal seker olsun
Hayırlı sabahlar
Ankara'da gece kar yağdı hava soğuk ama açık şu anda inşallah günümüz aydınlık mutlu ve sağlıklı geçer
Seviyorum hepinizi :* o kadar rahatliyorum ki buraya yazınca her derdime derman olmaya çalışıyorsunuz çıtır olursunuz İnşallah en sağlıklı şekilde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?