Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esselamun aleyeykum
hayırlı sabahlar kızlar ayyy oglann bezını çıkardım yarım saat içinde 3 kere altına yaptı allah bana kolaylık versın dua edin öpüyorum hepınızı

Allah kolaylik versin canim ben bazen unutuyorum hangisinin bezini degistirdim hangisinin karnini doyurdum kafam karisiyo allah banada kolaylik versin

Merhaba,

Nasılsınız hanımlar...
ben yorgun ve yoğunum artı oğlanın doğum günü münasebeti beni pert etti..Yorgunluktan ayak dikenim feci azdı ..
Yaklaşık bir aydan beri ilk defa artı çıktım umarım cumaya kadar artılarım gider..PAsta ve börek yedim..Çokta güzel değilmiş.. tatlarını unutmuştum aslın da..

Bir de bu ara 6 yaş ergenliğimidir,sendromumudur adı her neyse..tuhaf bir hal de beni çıldırtıyor oğlum..herşeye ağlıyor haerşeyi takıyor ve herşeye kaygılanıyor..
NAsıl davranacağımı şaşırdım artık...Bu bir süreç ama bu süreci sağlıklı atlatmamız gerektiği için dün rehberlikle konuştum..
.Bana şu an gözlerinizde ki o kaygıyı görüyorum,siz çok kaygılısınız dedi Beni değerlendirmeye başladı çokmu acil vakayım çokmu göze batıyorum anlamadım ki.. Bugün de oğlanla konuşucak bakalım erken alıcam o yüzden...

Meyremciğim, seni gördüğüme sevindim...Umarım herşey umduğunun çok üstün de yolun da gider ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini...

Esracan,iyileşememişsin daha..Üzüldüm canım inşallah çabucak toparlarsın...

Daficiğim,Allah kabul etsin okumalarınızı..

Elifciğim,eksiye geçmişsin harika ve halen karataya devam..

Nursenacım,ev taşıma konusun da benim fikrim nötr. nefret eder ve çok korkarım ev taşımaktan..belki şu an sen taşınmışsındır bile

Asucum, sen nasılın.?

Meyra,sayılara devam adiyosun KAyıt işini aksatma ve unutma bu yıl

Zeynepçiğim,geçmiş olsun. bol bol su iç canım...bir de yeşşilçayı azalt demek geldi içimden. bilimsel bir açıklaması yok sadece içgüdüsel..

Arnazar,okul çalışması devam ediyormuş harikasın...Site de yardımlaşmayla ilgili başlık açabilirsin.. örneğin oyuncak,hikaye vb yardımı için...
Burada daha önce buna benzer bir başlık açılmıştı senin branşından meslektaşın tarafından...Ben de hikaye kitabı bağışın da bulunuştum...
Aklın da bulunsun .

Canim senin oglanin kiz versiyonundan bendede var sabir tasi olsa catlar inan yani

evet ablacim senin ardından yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum :)) bu arada Rabbim ogluna hayırlı ömürler versin hayırlı evlat etsin İnşallah..

Selamün aleykümmm....

of ya çok canım sıkıldı benimm..tartım bugünde 84,5 gösteriyo ondamı bi anormallik var bendemi anlamadım bir günde 1,5 kilo artı olurmu ya...üstelik dün geç kalktım öğleyin bir kase çorba bir kase yoğurt 4 çatal makarna arada elma akşam bir kase çorba 1 kase salata 2 çatal makarna yedim...bütün bunlar artı 1,5 yapmaz heralde çok moralim bozuldu...bugün ayran detoksu yapıyom bakalım işe yarıyacakmı...

sağol yenacım...yeşilçay bu arada mutfağa gitmeye üşendiğimden zaten pek içemiyorum..bol su içiyorumm....oğluşunada Rabbim hayırlı uzun ömür versin...

Sen uzun uzun yuruyusler yaparak kilo vermisdin demi izmirde

kizlar gunaydin sabah 6 ben yine uyumadim bulasik makinasini yeni calistirdim oglende gorumcemle gezmeye gidicekdik uyanirim umarim gozumden uyku akio

hayır canım izmirde olan yenaydı ben istanbuldayım bikaç ay pilates yapmıştım bir sürede lesli yürüyüşe başlıcaktım ama yalnız çıkmama eşim izin vermedi kaldı öyle...

selamun aleyküm kızlar
işleri toparladım biraz
makinaya bulaşıkları doldurdum, çamaşırda attım onlar bitirsin biraz dışarı çıkarım.hava soğuk ama açık görünüyor. soğuğa bakılırsa uludağa kar yağıyordur muhakkak. dün bütün gün yağmur yağdı.
kızlar ben bu haftadan pek ümitli değilim.
köyde diyet gibi birşey yoktu. buraya gelirgelmez kaldığım yerden devam ettim ama köyde gelen artı ancak gider herhalde

yenacım çok sağol canım
bu arada
herzamanki gibi hafızana hayranım maşallah subhanallah
ben dün alıntılarım gidince kime ne yazacaktım hiç hatırlıyamadım
yaşlılık işte bunamaya başladım herhalde

esselamun aleyeykum
hayırlı sabahlar kızlar ayyy oglann bezını çıkardım yarım saat içinde 3 kere altına yaptı allah bana kolaylık versın dua edin öpüyorum hepınızı

Ve aleyküm selam...Allah kolaylık versin benimde başlamam lazım ama havalar soğuk hasta ederim çocuğu diye cesaret edemedimm...

Merhabalar
Bugün eşim evde dinleniyor 12 gibi kahvaltı yaptık epey sağlamdı kahvaltı öğle yemeği bir oldu diyelim
3 de kızlar gelir kalkıp yemek yapmam lazım canım istemiyor tembel asu :))

aleykumselam canim moralin bozulmasin ama ben dun yedigim 1.5 pideye ramen bugun 90.3 geldim yani dun 100 gran dusmusum ictigim caydan mi yoksa saat 6 dan sonra birsey yemiyorum ondanmi cocuklar cok yoruyo ondanmi anlamadim ama sabah tartilinca derin bi oh cektim bugunde diyetime basladim yeniden

onemli olan bunu yaparak metabolizmani sasirtmis olman merak etme gider o +1

bence ilik olarak iyi oluyor o kadarda kotu degil :)

bu sabah eksiyi gördüm tekrar bakalım cumaya ne olacak evet en içilebilir hali ılık ve limonlu hali bi de tarçınlısını denemek istiyorum

Hosgeldinn canim hem yardimlasalim hem yarisalim

hoşbuldum cnmaynen çok karalıyım kafamda bitirdim,yine de hırslanmaya yoldaşlara ihtiyacım var,hepimiz zayıflayabiliriz,bi zamanlar 52 kilo idim ,şimdi ..107:18: ama vericem hadi sağlıklı zayıflayalım,kendimden bahsedeyim cnm,33 yaşındayım hemşireyim,12 yaşında oğlum var,yeniden çocuk istiyorum ama bu kilo ile ne mümkün,hareket etmekte dahi zorlanıyorum boyum 167cm,geçen hafta spora başladım haftada 5 gün 1 saat,akşam yemeğini keseli 3.günüm bugün bakalım ,burdan gün be gün her durumumu paylaşıcam sizinle de siz de neler yaptınızdan bahsederseniz an be an iyi olur,sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…