Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sizinki daha vahimmis 52 kilodan cikmak yani
ben omrumde 50 li oldugumu hic hatirlamiyorum 60 lari bile ucundan hatirliyorum ama en zoru kafada bitirmek siz bunu basarmisiniz gerisi gelir allahin izniyle bende 26 yasindayim 160 boy 90 kilo insallah basarilarimiz yarisir canim

malesef cnm,son beş yılda her diyet,zayıflama girişimimin ardından stresten 5 er kilo ala ala bu hale geldim ama pes etmiyorum,bu kez olucak biliyorum,az yemeye çalışıyorum ,şekeri çıkardım hayatımdan,kiraz sapı-mısır püskülü-nar çiçeği karışımını dün aldım, çayını günde 2 kez içiyorum ,5 den sonra yemek diye bişey yok bir tek meyve ve 1 bardak tarçınlı süt hepsi o kadar,arda maydonoz suyu,nebiliyin görücez işte,her akşam 1-1,5 bazen 2 saat sporda kalıyorum,hoca başımda iyice ter atıyorum, öle işte,yarışalım bence de ama nası olsun ne yapalım

Sen baya hizli baslamissin masallah boyle gidersen birincilikler senin olacak gibi gozukuyo
yarismaya gelince her cuma kilo ve kac dakika spor yaptigini bildiriyorsun gokce ve meyra arkadasimiz listeliyo ve 1.-2.-3. Belirleniyo oyle yarisiyoruz canim

Tatli dillim guler yuzlum ey ceylan gozlum
gonlum hep seni ariyor neredesin sen

(esradan meyraya) neredesin meyraaa!!!!!

hep beraber zayıflarız inş cnm,peki buraya yazmam yeterli mi yoksa başka bi sayfa mı var yeni tanıyorum da sayfayı bilemedim bu cuma bakalım nolcak yazıcam mutlaka

hep beraber zayıflarız inş cnm,peki buraya yazmam yeterli mi yoksa başka bi sayfa mı var yeni tanıyorum da sayfayı bilemedim bu cuma bakalım nolcak yazıcam mutlaka

Buraya yaziyorsun da soyle bir durum var canim ilk 2 hafta kilo listesine giremiyorsun 3. Hafta listedesin bende bu cuma girecem nasipse sporda oyle bir kural yok ama

aslında daha iyi bence çünkü bu cuma erken olurdu daha yeni başladım ciddi bi değişiklik olmazsa üzülürdüm o halde 1 hafta daha tartıya çıkmamalıyım ki çıktığımda istediğim farkı görebileyim hedef haftaya cuma 102 yi görebilmek daha önce de 1 haftada 5 kilo vermiştim çünkü,kilo çok olunca malum daha fazla gidiyo gidince de..

:18:karbonatlı suyla bende uyguladım hiç diyet yapmadan ve 4 kilo 1ayda verdim ..arkadaşıma önerdim 5 kiloya yakın verdiherzaman uygulanmıyor ama çok etkili..kolay gelsin...başarılar coksık giremiyorum .

Son düzenleme:
selamün aleyküm.....

bugün daha iyiyim ammaaa bugünde sol omzum boynum tutulmuş
sanki boynumda boyunluk varmış gibi hareket edebiliyorum ancak.... gece olmuş tutulma, sabah kalkınca farkettim.
gece naaptıysam artık

şuan için: 4422*13 (başarılı)

Haftada 5 kilo fazla degil mi 1 ayda hedefliyoruz 5 kiloyu bazen olmuyo bile 3-4 kiloda kaliyo

Meyramm gecmis olsun canim uzerni mi actin gece gecer insallah sicak tut emi rakamlar prensesi
iyi bebekler ne yapsin bol bol agliyorlar bende biraz iyiyim canim

Son düzenleme:
2 eylul basak oluyo herhalde

evet canım başak:)
başakla boğa uyumludur genelde.... her ikiside olaylara mantık çerçevesinden bakarlar...
yalnız ikiz kardeşlerde şöyle bi durum olabiliyormuş, ikiz kardeşler birbirlerinden 180derece farklı olabiliyorlarmış, yani aslında mesela ikiside başak olması gerekirken biri başağın tersi olan balık özelliklerini taşıyabiliyormuş mesela. yani bu durumda biri başak biri balık olmuş oluyor mesela:)
balık çok duygusal, başaksa tam tersi çok duygusal değil:)

Gercekten oyle kizim aglayinca oglumda agliyo
ama oglum aglayinca kizim gulmeye basliyo

üfff hava burada nasıl karanlık yine....
hava kapalı ondan...

esracan ben perşembeleri tartılıyorum, cumaya bi işim manim olurda aksatırsam bildirimi diye perşembeden tartılıyorum.
oyüzden yarın benim tartı günüm:) yarın tartı bana ne göstercek çok merak ediyorum....
2gün kvlerde hep bozdum, yeşilçayı aksattım bu hafta birde kaç kere.....
oyüzden bu hafta sabit olmak benim hedefim, eğer yarın sabit çıkarsam çok mutlu olucam:)
artı olursada üzülcem +nın değerine paralel olarak...
birde eksi çıkarmış bu 5333*33le:) hahahahaa.....
keşke:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…