Aşı oldunuz herhalde geçmiş olsun
hoşbuldum cnmaynen çok karalıyım kafamda bitirdim,yine de hırslanmaya yoldaşlara ihtiyacım var,hepimiz zayıflayabiliriz,bi zamanlar 52 kilo idim ,şimdi ..107:18: ama vericem hadi sağlıklı zayıflayalım,kendimden bahsedeyim cnm,33 yaşındayım hemşireyim,12 yaşında oğlum var,yeniden çocuk istiyorum ama bu kilo ile ne mümkün,hareket etmekte dahi zorlanıyorum boyum 167cm,geçen hafta spora başladım haftada 5 gün 1 saat,akşam yemeğini keseli 3.günüm bugün bakalım ,burdan gün be gün her durumumu paylaşıcam sizinle de siz de neler yaptınızdan bahsederseniz an be an iyi olur,sevgiler..
malesef cnm,son beş yılda her diyet,zayıflama girişimimin ardından stresten 5 er kilo ala ala bu hale geldim ama pes etmiyorum,bu kez olucak biliyorum,az yemeye çalışıyorum ,şekeri çıkardım hayatımdan,kiraz sapı-mısır püskülü-nar çiçeği karışımını dün aldım, çayını günde 2 kez içiyorum ,5 den sonra yemek diye bişey yok bir tek meyve ve 1 bardak tarçınlı süt hepsi o kadar,arda maydonoz suyu,nebiliyin görücez işte,her akşam 1-1,5 bazen 2 saat sporda kalıyorum,hoca başımda iyice ter atıyorum, öle işte,yarışalım bence de ama nası olsun ne yapalım
Olduk canim cok şükür şimdilik iyi
Sen baya hizli baslamissin masallah boyle gidersen birincilikler senin olacak gibi gozukuyo
yarismaya gelince her cuma kilo ve kac dakika spor yaptigini bildiriyorsun gokce ve meyra arkadasimiz listeliyo ve 1.-2.-3. Belirleniyo oyle yarisiyoruz canim
hep beraber zayıflarız inş cnm,peki buraya yazmam yeterli mi yoksa başka bi sayfa mı var yeni tanıyorum da sayfayı bilemedimbu cuma bakalım nolcak yazıcam mutlaka
aslında daha iyi bence çünkü bu cuma erken olurdu daha yeni başladım ciddi bi değişiklik olmazsa üzülürdüm o halde 1 hafta daha tartıya çıkmamalıyım ki çıktığımda istediğim farkı görebileyim hedef haftaya cuma 102 yi görebilmek daha önce de 1 haftada 5 kilo vermiştim çünkü,kilo çok olunca malum daha fazla gidiyo gidince de..
Tatli dillim guler yuzlum ey ceylan gozlum
gonlum hep seni ariyor neredesin sen
(esradan meyraya) neredesin meyraaa!!!!!
selamün aleyküm.....
bugün daha iyiyim ammaaa bugünde sol omzum boynum tutulmuş
sanki boynumda boyunluk varmış gibi hareket edebiliyorum ancak.... gece olmuş tutulma, sabah kalkınca farkettim.
gece naaptıysam artık
şuan için: 4422*13 (başarılı)
Meyramm gecmis olsun canim uzerni mi actin gece gecer insallah sicak tut emi rakamlar prensesi
iyi bebekler ne yapsin bol bol agliyorlar bende biraz iyiyim canim
sevindim canım biraz daha iyi olduğuna:)
senin ikizlerin burcu ne?:)
2 eylul basak oluyo herhalde
evet canım başak:)
başakla boğa uyumludur genelde.... her ikiside olaylara mantık çerçevesinden bakarlar...
yalnız ikiz kardeşlerde şöyle bi durum olabiliyormuş, ikiz kardeşler birbirlerinden 180derece farklı olabiliyorlarmış, yani aslında mesela ikiside başak olması gerekirken biri başağın tersi olan balık özelliklerini taşıyabiliyormuş mesela. yani bu durumda biri başak biri balık olmuş oluyor mesela:)
balık çok duygusal, başaksa tam tersi çok duygusal değil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?