Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla canim rakamlarin coklugu beni korkutuyo ama vardir bir bildigin
kacamaklara gelince vucut hemen diyetten cikamiyo herhalde benim gedigim pideler arti degil eksi oldu bugun insallah seninde oyledir canim

Valla canim rakamlarin coklugu beni korkutuyo ama vardir bir bildigin
kacamaklara gelince vucut hemen diyetten cikamiyo herhalde benim gedigim pideler arti degil eksi oldu bugun insallah seninde oyledir canim

inşaallah canım:)
yok rakamlar çok gibi ama miktarlar az canım:) sadece rakam heybetli duruyo:)
yarın belli olucak artık ak koyunmu? kara koyunmu?
koyun demişken aklıma şu geldi.
eşimden ben dün marul domates biber istedim o gitmiş birde 5tane de maydanoz almış gelmiş:))))
yani bana ne demek istiyorki şimdi dermişim:)
maydanozları görünce heralde bunları bizim bahçedeki hayali koyunlara verecek dedim,
ama çok sonra o koyunun ben olduğum kanaatine vardım:)

Aynen canim ben hadtanedeyken hic durmuyormus eve gelince benimle uyuyuveriyo hemen kizin umrunda degil ama
ulkemize duygusal erkekler lazim dimi ama

aynen mutlaka lazım.....
biraz benim eşimede lazım o duygusallıktan:)

kizlar gunaydin sabah 6 ben yine uyumadim bulasik makinasini yeni calistirdim oglende gorumcemle gezmeye gidicekdik uyanirim umarim gozumden uyku akio

uyku tutmadı bugün bende 4,5ta uyudum...

Hayırlı sabahlar
Ankara'da gece kar yağdı hava soğuk ama açık şu anda inşallah günümüz aydınlık mutlu ve sağlıklı geçer

gece burda da atıştırdı, ama sadece atıştırıp geçti.

geçmiş olsun, allah kolaylık versin ablacım barış için...
yorgunluğun içinde sanada kıyamam, dinlen artık biraz....
topuk dikeni genelde çok ayakta duranlarda olur diye duyarım ben hep, yani ayağını çok yoranlarda dolayısıyla zorlayanlarda....
damlaya damlaya göl oluyor işte....

evet aynen:) 300-500 300-500:)))))
tamam, çok sağol düşünceli ablam benim.....
allaha emanet olasın, görüşürüz....

canım çorbanın ekmek gurubuna girdiğini biliyormusun?
1kase çorba 1dilim ekmeğe denk.

canım çorbanın ekmek gurubuna girdiğini biliyormusun?
1kase çorba 1dilim ekmeğe denk.

bilmiyodum canım ama öyle bile olsa iki dilim ekmek yedim diye +1,5 kilo saçma değilmii...ilaçlardandır diye düşünüyorum (6 tane farklı ilaç kullanıyorumda)inşallah yanılmıyorumdur yoksa çokk üzülücemmm ki şuan bile üzgünüm..

Kizlar iyi aksamlar 8 de uyudum 8:30 tel caldi kalktim 10 da gorumcemin gezesi varmis attim kndimi sokaaga yeni girdim buyuk ihtimalle birazdan uykuyya yenik duserim ruh gibiyim alintilarimda gitmis
yeni gelenler hosgelmis
rakamlar prensesini cok sevdim
ercanimin (adin ole kaldi esracim ) ii olmasina sevindim
Cuma kesin arti cikicam bu hafta butun duzenim saasti simdiden onun moral bozuklugunu yasiorum
herkese ii gecelerrr

kızlar ben geldim
nöbetten çıktım bugün. eve geldim. kızım 5 gün oldu iyileşmedi öksürüğüde başladı dra götürdüm. malesef ilk antibiyotiğimizi kullanmaya kullanmaya başladık eve gelince kızımda bende uyuduk, uyanınca yemek faslına girdim anca oturdumçayımı içerken sizlere bakayım dedim
dün hastanede olduğum için elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalıştım. (sabah: zeytin peynir yumurta ceviz günkurusu domates, öğle: 1 kase çorba ve yoğurt 1 dolma, akşam:1 lahmacun ayran ve 1 muz-bu olmadı ama nöbetçi olduğum için yedim-)
bugün sabah: zeytin ceviz gün kurusu domates salatalık yeşil biber peynir
öğle: 1 muz 2 günkurusu
akşam: 1 kase çorba, ızgara balık, salata
ben şimdi geçmişe bir dalış yapayım artık ne zaman dönerim bilmem

slm kızlarrrr nasılsınızzz ben bi kaç gündür geçmeyen öksürükle uğraşıyorummm keyifsizim açıp okumadım geçmişi kusura bakmayınnn eşimde bu hafta gececi gündüz evde olunca işler bitmiyo anlıcanız rejimm güzel gidiyooo bence ama kaldı 12 gün sonra gidicezm bakalım diyetisyene gene ne dicek paşam tartılmadım hiç gıcık oldum tartıya zaten takıldı inmiyoooo aşşağıı off hiç bu kadar zorlanmamıştım hayırlısı diyorum
inşallah herkezin keyfi yerindedirr

taşınmadım yena hastada olunca gözüm yemedi 10. evime taşınacaktım olmadı:)))

Aaa meyracim maydonoz deyip gecme diyetisyenim maydonizsuz diyet olmaz dedi ben sabah ogle aksam yiyorum vucuttaki odemi attiriyormus

duygusal koca banada lazim canim hani gecen dafi ablayla gecen muhabbet varya aynen yani daficigim duymasin ama gercekten birazcik ökuz benim kocacim

bu arada dafi deyince aklima geldi bugun yine muhtesem yuzyili izliycem ( dafi duymasin) zaman ne cabuk geciyo bir hafta gecmis o muhabbetin udtunden sanki dun gibi

Gecmis olsun canim ne oldu bize yaa herkes hasta nazar herhalde
zayiflama isine gelince sabreden dervis muradina ermis bizde erecez insallah canim

Sizede gecmis olsun canim gercekten herkes hasta yahu cabuk cabuk iyileselim insallah

selamün aleyküm.....

biten günün hesabı: 6422*13 (başarılı)

yeni başlayan günün şuanki hesabı: 4300*22 (başarılı):13:

bu akşam nedense bir iştahım açıldı sormayın:) diğer günlere göre daha iştahlı yedim bu akşam:)))) dolayısıyla menümü diğer günlere göre biraz daha fazla tükettim.... ama neyse daha var heybemde yimeğim:)
eğer günün başında cebimdeki paralarımı erken bitirirsem; akşam eve dönerken yürümek zorunda kalıcam mecburen.......
oyüzden aman dikkat:)
ama hala karnım aç biraz daha, iştahım duruyor hala biraz daha.....
belki ilerleyen vakitlerde 1portakal yerim, ekşimsi olduğu için iştahımı bastırır belki portakal....

Valla kaldi oyle adim degistirmeyle ugrasamadim esracan hosuma gitti ama ...
+ gelirsende uzulme canim onumuzdeki maclara bakariz artik mac 90 dakika dimi ama

işlerim var, ben gideyim, yine gelirim...
ben gidip birde portakal yiyim şimdi, tutamıyorum kendimi:))))

bu günkü menüm

sabah : 2 yumurta, 10 zeytin, 1 kk peynir, 2 köz biber, 1 avuç ceviz, 1 dilim ananas, 1 gün kurusu, 1 fincan kahve

ara : 1 kupa tarçınlı yeşil çay, 1 fincan kahve

akşam : 1 hurma , 1 tabak keten tohumlu, yoğurtlu karnıbahar, 1 fincan kahve

kızlar geçmişi okumaya yeni başlıyorum.
size yazdım sonra kızımla ilgilendim hasta olduğu için biraz huysuz ondan
şimdi babannesi uyutmaya götürdü
başbaşa kaldım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…