Gercekten oyle kizim aglayinca oglumda agliyo
ama oglum aglayinca kizim gulmeye basliyo
üfff hava burada nasıl karanlık yine....
hava kapalı ondan...
esracan ben perşembeleri tartılıyorum, cumaya bi işim manim olurda aksatırsam bildirimi diye perşembeden tartılıyorum.
oyüzden yarın benim tartı günüm:) yarın tartı bana ne göstercek çok merak ediyorum....
2gün kvlerde hep bozdum, yeşilçayı aksattım bu hafta birde kaç kere.....
oyüzden bu hafta sabit olmak benim hedefim, eğer yarın sabit çıkarsam çok mutlu olucam:)
artı olursada üzülcem +nın değerine paralel olarak...
birde eksi çıkarmış bu 5333*33le:) hahahahaa.....
keşke:)
Haftada 5 kilo fazla degil mi 1 ayda hedefliyoruz 5 kiloyu bazen olmuyo bile 3-4 kiloda kaliyo
bak sen şu tatlı cadıya:)
o zaman oğlun daha duygusal oluyo değilmi?
ilk hafta 5 sonra 2-3,çünkü ham kilom fazla,hep öyle oldu bende,umarım yine yanıltmaz beni bünyem inşallah yazcam zaten mutlaka
Valla canim rakamlarin coklugu beni korkutuyo ama vardir bir bildigin
kacamaklara gelince vucut hemen diyetten cikamiyo herhalde benim gedigim pideler arti degil eksi oldu bugun insallah seninde oyledir canim
Aynen canim ben hadtanedeyken hic durmuyormus eve gelince benimle uyuyuveriyo hemen kizin umrunda degil ama
ulkemize duygusal erkekler lazim dimi ama
kizlar gunaydin sabah 6 ben yine uyumadim bulasik makinasini yeni calistirdim oglende gorumcemle gezmeye gidicekdik uyanirim umarim gozumden uyku akio
Hayırlı sabahlar
Ankara'da gece kar yağdı hava soğuk ama açık şu anda inşallah günümüz aydınlık mutlu ve sağlıklı geçer
Merhaba,
Nasılsınız hanımlar...
ben yorgun ve yoğunum artı oğlanın doğum günü münasebeti beni pert etti..Yorgunluktan ayak dikenim feci azdı ..
Yaklaşık bir aydan beri ilk defa artı çıktım umarım cumaya kadar artılarım gider..PAsta ve börek yedim..Çokta güzel değilmiş.. tatlarını unutmuştum aslın da..
Bir de bu ara 6 yaş ergenliğimidir,sendromumudur adı her neyse..tuhaf bir hal de beni çıldırtıyor oğlum..herşeye ağlıyor haerşeyi takıyor ve herşeye kaygılanıyor..
NAsıl davranacağımı şaşırdım artık...Bu bir süreç ama bu süreci sağlıklı atlatmamız gerektiği için dün rehberlikle konuştum..
.Bana şu an gözlerinizde ki o kaygıyı görüyorum,siz çok kaygılısınız dediBeni değerlendirmeye başladı çokmu acil vakayım çokmu göze batıyorum anlamadım ki.. Bugün de oğlanla konuşucak bakalım erken alıcam o yüzden...
Meyremciğim, seni gördüğüme sevindim...Umarım herşey umduğunun çok üstün de yolun da gider ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini...
Esracan,iyileşememişsin daha..Üzüldüm canım inşallah çabucak toparlarsın...
Daficiğim,Allah kabul etsin okumalarınızı..
Elifciğim,eksiye geçmişsin harika ve halen karataya devam..
Nursenacım,ev taşıma konusun da benim fikrim nötr. nefret eder ve çok korkarım ev taşımaktan..belki şu an sen taşınmışsındır bile
Asucum, sen nasılın.?
Meyra,sayılara devam adiyosunKAyıt işini aksatma ve unutma bu yıl
Zeynepçiğim,geçmiş olsun. bol bol su iç canım...bir de yeşşilçayı azalt demek geldi içimden. bilimsel bir açıklaması yok sadece içgüdüsel..
Arnazar,okul çalışması devam ediyormuş harikasın...Site de yardımlaşmayla ilgili başlık açabilirsin.. örneğin oyuncak,hikaye vb yardımı için...
Burada daha önce buna benzer bir başlık açılmıştı senin branşından meslektaşın tarafından...Ben de hikaye kitabı bağışın da bulunuştum...
Aklın da bulunsun .
Selamün aleykümmm....
of ya çok canım sıkıldı benimm..tartım bugünde 84,5 gösteriyo ondamı bi anormallik var bendemi anlamadım bir günde 1,5 kilo artı olurmu ya...üstelik dün geç kalktım öğleyin bir kase çorba bir kase yoğurt 4 çatal makarna arada elma akşam bir kase çorba 1 kase salata 2 çatal makarna yedim...bütün bunlar artı 1,5 yapmaz heralde çok moralim bozuldu...bugün ayran detoksu yapıyom bakalım işe yarıyacakmı...
sağol yenacım...yeşilçay bu arada mutfağa gitmeye üşendiğimden zaten pek içemiyorum..bol su içiyorumm....oğluşunada Rabbim hayırlı uzun ömür versin...
hayır canım izmirde olan yenaydı ben istanbuldayım bikaç ay pilates yapmıştım bir sürede lesli yürüyüşe başlıcaktım ama yalnız çıkmama eşim izin vermedi kaldı öyle...
canım çorbanın ekmek gurubuna girdiğini biliyormusun?
1kase çorba 1dilim ekmeğe denk.
inşaallah canım:)
yok rakamlar çok gibi ama miktarlar az canım:) sadece rakam heybetli duruyo:)
yarın belli olucak artık ak koyunmu? kara koyunmu?
koyun demişken aklıma şu geldi.
eşimden ben dün marul domates biber istedim o gitmiş birde 5tane de maydanoz almış gelmiş:))))
yani bana ne demek istiyorki şimdi dermişim:)
maydanozları görünce heralde bunları bizim bahçedeki hayali koyunlara verecek dedim,
ama çok sonra o koyunun ben olduğum kanaatine vardım:)
aynen mutlaka lazım.....
biraz benim eşimede lazım o duygusallıktan:)
slm kızlarrrr nasılsınızzz ben bi kaç gündür geçmeyen öksürükle uğraşıyorummm keyifsizim açıp okumadım geçmişi kusura bakmayınnn eşimde bu hafta gececi gündüz evde olunca işler bitmiyo anlıcanız rejimm güzel gidiyooo bence ama kaldı 12 gün sonra gidicezm bakalım diyetisyene gene ne dicek paşam tartılmadım hiç gıcık oldum tartıya zaten takıldı inmiyoooo aşşağıı off hiç bu kadar zorlanmamıştım hayırlısı diyorum
inşallah herkezin keyfi yerindedirr
taşınmadım yena hastada olunca gözüm yemedi 10. evime taşınacaktım olmadı:)))
kızlar ben geldim
nöbetten çıktım bugün. eve geldim. kızım 5 gün oldu iyileşmedi öksürüğüde başladı dra götürdüm. malesef ilk antibiyotiğimizi kullanmaya kullanmaya başladıkeve gelince kızımda bende uyuduk, uyanınca yemek faslına girdim anca oturdumçayımı içerken sizlere bakayım dedim
dün hastanede olduğum için elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalıştım. (sabah: zeytin peynir yumurta ceviz günkurusu domates, öğle: 1 kase çorba ve yoğurt 1 dolma, akşam:1 lahmacun ayran ve 1 muz-bu olmadı ama nöbetçi olduğum için yedim-)
bugün sabah: zeytin ceviz gün kurusu domates salatalık yeşil biber peynir
öğle: 1 muz 2 günkurusu
akşam: 1 kase çorba, ızgara balık, salata
ben şimdi geçmişe bir dalış yapayım artık ne zaman dönerim bilmem
Kizlar iyi aksamlar 8 de uyudum 8:30 tel caldi kalktim 10 da gorumcemin gezesi varmis attim kndimi sokaaga yeni girdim buyuk ihtimalle birazdan uykuyya yenik duserim ruh gibiyim alintilarimda gitmis
yeni gelenler hosgelmis
rakamlar prensesini cok sevdim
ercanimin (adin ole kaldi esracim ) ii olmasina sevindim
Cuma kesin arti cikicam bu hafta butun duzenim saasti simdiden onun moral bozuklugunu yasiorum
herkese ii gecelerrr
işlerim var, ben gideyim, yine gelirim...
ben gidip birde portakal yiyim şimdi, tutamıyorum kendimi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?