Uc meyra uc
meyra portakala uc
bu günkü menüm
sabah : 2 yumurta, 10 zeytin, 1 kk peynir, 2 köz biber, 1 avuç ceviz, 1 dilim ananas, 1 gün kurusu, 1 fincan kahve
ara : 1 kupa tarçınlı yeşil çay, 1 fincan kahve
akşam : 1 hurma , 1 tabak keten tohumlu, yoğurtlu karnıbahar, 1 fincan kahve
kızlar geçmişi okumaya yeni başlıyorum.
size yazdım sonra kızımla ilgilendim hasta olduğu için biraz huysuz ondan
şimdi babannesi uyutmaya götürdü
başbaşa kaldım sizinle
selam kızlar
nasılsınız ben bugun tuvaletle derın boğ kurdum oğlum sayesınde belim koptu otur kalk otur kalk dahada bır arpa boyu yol alamadık hayırlısı
yarın hurma yoğurt diğetinin son gunu ayy kahvaltı yapmayı ozledımneyse paşayı bıdaha gotureyım wc dahada hiç denk getiremedik
gelirim yine
kızlar geçmişi okumaya yeni başlıyorum.
size yazdım sonra kızımla ilgilendim hasta olduğu için biraz huysuz ondan
şimdi babannesi uyutmaya götürdü
başbaşa kaldım sizinle
selam kızlar
nasılsınız ben bugun tuvaletle derın boğ kurdum oğlum sayesınde belim koptu otur kalk otur kalk dahada bır arpa boyu yol alamadık hayırlısı
yarın hurma yoğurt diğetinin son gunu ayy kahvaltı yapmayı ozledımneyse paşayı bıdaha gotureyım wc dahada hiç denk getiremedik
gelirim yine
hoşgeldin cnmbenide alın aranıza dün tartıldı 90.900 düm bugün tartılmadım doğumdan sonra 97 idim çabalamadan 94 düm 13gün oldu bu kiloya düştüm
Yaa kizlar hani bizim pideler vardiya
artik malese:26:f yok:26:
Ben yemedim ki hav havlar yemis galiba:2:
Allah yardımcın olsun cnmesselamun aleyeykum
hayırlı sabahlar kızlar ayyy oglann bezını çıkardım yarım saat içinde 3 kere altına yaptı allah bana kolaylık versın dua edin öpüyorum hepınızı
Merhaba,
Nasılsınız hanımlar...
ben yorgun ve yoğunum artı oğlanın doğum günü münasebeti beni pert etti..Yorgunluktan ayak dikenim feci azdı ..
Yaklaşık bir aydan beri ilk defa artı çıktım umarım cumaya kadar artılarım gider..PAsta ve börek yedim..Çokta güzel değilmiş.. tatlarını unutmuştum aslın da..
Bir de bu ara 6 yaş ergenliğimidir,sendromumudur adı her neyse..tuhaf bir hal de beni çıldırtıyor oğlum..herşeye ağlıyor haerşeyi takıyor ve herşeye kaygılanıyor..
NAsıl davranacağımı şaşırdım artık...Bu bir süreç ama bu süreci sağlıklı atlatmamız gerektiği için dün rehberlikle konuştum..
.Bana şu an gözlerinizde ki o kaygıyı görüyorum,siz çok kaygılısınız dediBeni değerlendirmeye başladı çokmu acil vakayım çokmu göze batıyorum anlamadım ki.. Bugün de oğlanla konuşucak bakalım erken alıcam o yüzden...
hoşgeldin cnm. ben de hemşireyim. hangi şehirdesin?zayıflıyorumhadi gelin yardımlaşalım
selamün aleyküm.....
menüden ziyade sayıları paylaşıyım bari birde ara ara:)
ekmek, et, süt, meyve*sebze,yağ.
şuan için: 3012*03 (başarılı)
hayatımda sayılarla oynamayı çok seven biriyimdir, tam benlik oldu bu iş:))))
tam sayısalcı işi
evet canım galiba, hani şu doktorların verdiği klaisk diyetlerin değişim tablolarındaki değişim porsiyonları galiba.
henüz kitabını almadığım için net olarak nedir bilmiyorum şuan canım.
sağol canım sanada allah rahatlık versin...
yat dinlen sende canım, daha güzel bir güne uyan inşaallah.....
inşaallah canım.
estağfirullah öyle deme lütfen canım, bana da biraz zor geliyo porsiyonlara bakarak yemek ama çokta sıkıntı değil aslında, bi zaman sonra normal gibi gelir tahminim, alışıp öğreniyorsun çünkü.
inşaallah canım, hep birlikte inşaallah.
yok henüz almadım kitabı ama ilk fırsatta alıcam ama:)
hadi bakalım iyi olmuş canım:)
kolay gelsin...
hayırlı geceler kızlaarr
bugün çarşı işlerim vardı. öğleden sonra geldim çarşıdan. sizleri okudum alıntılar yaptım. tam yazıyordum kapı çaldı bir anda netbukun kapağını kapatıp koşmuşum kapıya bütün alıntılarım gitti.
az önce yine girdim okudum alıntılar yaptım kalkmam gerekti geldiğimde netbuk kapanmış. kapağınıda kapatmamıştım ne oldu bilmiyorum. ben bu yeni sistemi hiç beğenmiyorum. beğeni butonumuzda abuk birşey oldu. doğru dürüst beğenide yapamıyoruz.
meryemcim dualarımdasın canım
kızlar inanın kime ne yazacaktım hatırlayamadım hakkınızı helal edin. hepinizi öpüyorum
Seviyorum hepinizi :* o kadar rahatliyorum ki buraya yazınca her derdime derman olmaya çalışıyorsunuz çıtır olursunuz İnşallah en sağlıklı şekilde :))
bu arada tekrar eksiyi gördüm bu sabah az ama ben mutluyum yine de:))
Merhaba,
Nasılsınız hanımlar...
ben yorgun ve yoğunum artı oğlanın doğum günü münasebeti beni pert etti..Yorgunluktan ayak dikenim feci azdı ..
Yaklaşık bir aydan beri ilk defa artı çıktım umarım cumaya kadar artılarım gider..PAsta ve börek yedim..Çokta güzel değilmiş.. tatlarını unutmuştum aslın da..
Bir de bu ara 6 yaş ergenliğimidir,sendromumudur adı her neyse..tuhaf bir hal de beni çıldırtıyor oğlum..herşeye ağlıyor haerşeyi takıyor ve herşeye kaygılanıyor..
NAsıl davranacağımı şaşırdım artık...Bu bir süreç ama bu süreci sağlıklı atlatmamız gerektiği için dün rehberlikle konuştum..
.Bana şu an gözlerinizde ki o kaygıyı görüyorum,siz çok kaygılısınız dediBeni değerlendirmeye başladı çokmu acil vakayım çokmu göze batıyorum anlamadım ki.. Bugün de oğlanla konuşucak bakalım erken alıcam o yüzden...
Selamün aleykümmm....
of ya çok canım sıkıldı benimm..tartım bugünde 84,5 gösteriyo ondamı bi anormallik var bendemi anlamadım bir günde 1,5 kilo artı olurmu ya...üstelik dün geç kalktım öğleyin bir kase çorba bir kase yoğurt 4 çatal makarna arada elma akşam bir kase çorba 1 kase salata 2 çatal makarna yedim...bütün bunlar artı 1,5 yapmaz heralde çok moralim bozuldu...bugün ayran detoksu yapıyom bakalım işe yarıyacakmı...
sağol yenacım...yeşilçay bu arada mutfağa gitmeye üşendiğimden zaten pek içemiyorum..bol su içiyorumm....oğluşunada Rabbim hayırlı uzun ömür versin...
hayır canım izmirde olan yenaydı ben istanbuldayım bikaç ay pilates yapmıştım bir sürede lesli yürüyüşe başlıcaktım ama yalnız çıkmama eşim izin vermedi kaldı öyle...
bu sabah eksiyi gördüm tekrar bakalım cumaya ne olacakevet en içilebilir hali ılık ve limonlu hali bi de tarçınlısını denemek istiyorum
hoşbuldum cnmaynen çok karalıyım kafamda bitirdim,yine de hırslanmaya yoldaşlara ihtiyacım var,hepimiz zayıflayabiliriz,bi zamanlar 52 kilo idim ,şimdi ..107:18: ama vericem hadi sağlıklı zayıflayalım,kendimden bahsedeyim cnm,33 yaşındayım hemşireyim,12 yaşında oğlum var,yeniden çocuk istiyorum ama bu kilo ile ne mümkün,hareket etmekte dahi zorlanıyorum boyum 167cm,geçen hafta spora başladım haftada 5 gün 1 saat,akşam yemeğini keseli 3.günüm bugün bakalım ,burdan gün be gün her durumumu paylaşıcam sizinle de siz de neler yaptınızdan bahsederseniz an be an iyi olur,sevgiler..
aslında daha iyi bence çünkü bu cuma erken olurdu daha yeni başladım ciddi bi değişiklik olmazsa üzülürdüm o halde 1 hafta daha tartıya çıkmamalıyım ki çıktığımda istediğim farkı görebileyim hedef haftaya cuma 102 yi görebilmek daha önce de 1 haftada 5 kilo vermiştim çünkü,kilo çok olunca malum daha fazla gidiyo gidince de..
:18:karbonatlı suyla bende uyguladım hiç diyet yapmadan ve 4 kilo 1ayda verdim ..arkadaşıma önerdim5 kiloya yakın verdi herzaman uygulanmıyor ama çok etkili.. kolay gelsin...başarılar coksık giremiyorum .
slm kızlarrrr nasılsınızzz ben bi kaç gündür geçmeyen öksürükle uğraşıyorummm keyifsizim açıp okumadım geçmişi kusura bakmayınnn eşimde bu hafta gececi gündüz evde olunca işler bitmiyo anlıcanız rejimm güzel gidiyooo bence ama kaldı 12 gün sonra gidicezm bakalım diyetisyene gene ne dicek paşam tartılmadım hiç gıcık oldum tartıya zaten takıldı inmiyoooo aşşağıı off hiç bu kadar zorlanmamıştım hayırlısı diyorum
inşallah herkezin keyfi yerindedirr
taşınmadım yena hastada olunca gözüm yemedi 10. evime taşınacaktım olmadı:)))
vallahi sayilarla yapabiliyorsan super :))
ben hic birsey anlamadim senin bu isindenbende kalori hesabi yapicam artik... 1800kaloriyi gecmiycek gunde yediklerim... gerci dun 1000kalori bile olmamisti...
turkiye'ye gidincede devam edicem kalori hesabi yapmaya...
bilmiyodum canım ama öyle bile olsa iki dilim ekmek yedim diye +1,5 kilo saçma değilmii...ilaçlardandır diye düşünüyorum (6 tane farklı ilaç kullanıyorumda)inşallah yanılmıyorumdur yoksa çokk üzülücemmm ki şuan bile üzgünüm..
Kizlar iyi aksamlar 8 de uyudum 8:30 tel caldi kalktim 10 da gorumcemin gezesi varmis attim kndimi sokaaga yeni girdim buyuk ihtimalle birazdan uykuyya yenik duserim ruh gibiyim alintilarimda gitmis
yeni gelenler hosgelmis
rakamlar prensesini cok sevdim
ercanimin (adin ole kaldi esracim ) ii olmasina sevindim
Cuma kesin arti cikicam bu hafta butun duzenim saasti simdiden onun moral bozuklugunu yasiorum
herkese ii gecelerrr
slm kızlarrrr nasılsınızzz ben bi kaç gündür geçmeyen öksürükle uğraşıyorummm keyifsizim açıp okumadım geçmişi kusura bakmayınnn eşimde bu hafta gececi gündüz evde olunca işler bitmiyo anlıcanız rejimm güzel gidiyooo bence ama kaldı 12 gün sonra gidicezm bakalım diyetisyene gene ne dicek paşam tartılmadım hiç gıcık oldum tartıya zaten takıldı inmiyoooo aşşağıı off hiç bu kadar zorlanmamıştım hayırlısı diyorum
inşallah herkezin keyfi yerindedirr
taşınmadım yena hastada olunca gözüm yemedi 10. evime taşınacaktım olmadı:)))
Aaa meyracim maydonoz deyip gecme diyetisyenim maydonizsuz diyet olmaz dedi ben sabah ogle aksam yiyorum vucuttaki odemi attiriyormus
duygusal koca banada lazim canim hani gecen dafi ablayla gecen muhabbet varya aynen yani daficigim duymasin ama gercekten birazcik ökuz benim kocacim
bu arada dafi deyince aklima geldi bugun yine muhtesem yuzyili izliycem ( dafi duymasin) zaman ne cabuk geciyo bir hafta gecmis o muhabbetin udtunden sanki dun gibi
Beeennn geeelldiimmmmm
meyracim benim koca aslan burcu canim anca kukrer
hoşgeldin canım:)
aslan demek, tamam canım.
kolay gelsin şimdiden ozaman canım....
coook sagol canim!!!
meyracim burclar konusunu gorunce
kadin aslan ile erkek yengeç anlasirmi canim?
inşallah sabrediyoz da yazda yaklaştı arkadaş gerçi buralara kış gelmiyo da ince giyinince çıkıcak ortaya yağlarrGecmis olsun canim ne oldu bize yaa herkes hasta nazar herhalde
zayiflama isine gelince sabreden dervis muradina ermis bizde erecez insallah canim
Beeennn geeelldiimmmmm
meyracim benim koca aslan burcu canim anca kukrer
inşallah sabrediyoz da yazda yaklaştı arkadaş gerçi buralara kış gelmiyo da ince giyinince çıkıcak ortaya yağlarr
ayyy bende aslannnn ımmmm
eşim oğlak hiç anlaşamıyan burçlarız ama 8 yıl çıktık 9 yıldır evliyiz
zıt kutuplar birbirini çeker diye buna deniyo sanırım
Sen burclarla bayaa ilgilisin herhalde
soyle bakalim meyraaaaa aslan ve boga burclari anlarirmi
( zahmet olmazsa tabi canim )
coook sagol canim!!!
meyracim burclar konusunu gorunce
kadin aslan ile erkek yengeç anlasirmi canim?
inşallah sabrediyoz da yazda yaklaştı arkadaş gerçi buralara kış gelmiyo da ince giyinince çıkıcak ortaya yağlarr
ayyy bende aslannnn ımmmm
eşim oğlak hiç anlaşamıyan burçlarız ama 8 yıl çıktık 9 yıldır evliyiz
zıt kutuplar birbirini çeker diye buna deniyo sanırım
İyi aksamlar gokcecim nasilsin canim
meyrayi 90 larin astroloji uzmani secelim mi canim
Aslan erkegi biraz zor oluyo yahu evde patlamaya hazir bir bomba var gibi ise gidince ozler 10 sefer arar eve gelince kavgaya yer arar ama yinede cok seviyorum bee isteya simdi askim diyesim geliyo yanimda olunca okuzluge terfi ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?