Aslan erkegi biraz zor oluyo yahu evde patlamaya hazir bir bomba var gibi ise gidince ozler 10 sefer arar eve gelince kavgaya yer arar ama yinede cok seviyorum bee isteya simdi askim diyesim geliyo yanimda olunca okuzluge terfi ediyo
kızlar insanın 12burcu vardır, oyüzden tek burçla konuşmak doğru olmaz, tamam burçlar var kızlar ama burçlardan önce gelen şeyler var muhakkak.
yani inanç, eğitim, kültür, yetiştirilme şekli, vicdan vs vs...
yani aslında geçim için ille burçlar demek doğru değil bence, heleki tek burçla hiç söylenemez galiba geçinir yada geçinmez diye.
oyüzden benim bişey söylememem en iyisi bence.
Burc dediler geldim.Kolay gelsin kizlar, Meyra cim benim istahim birden kapandi iki gundur, ne olduysa artik devam etsin istiyorum. :)
ayy bende kapris çok yapıyom aslanım yaa kükrümek istiyomda karşıdaki erkek oluncanak tırsk bi aslan oluveriyom:))))
ama bildiğimden şaşmıyomda hanii valla bazen acıyom adama yaa boşuna beyazlamadı saçları:)))
hoşgeldin:)
inşaallah canım, dolunayda yaklaşıyor galiba değilmi? aslında iştahın bu halde açılmalıydı ozaman dimi:)
kedi moduna geçiyom bazen diyosun yani:)))
ilahii...
aaaaa meyra oldumu ama simdi bu bende hevesle cevabini bekliyordum yaaaa attiri verseydinya birseyler canim o kadar ufurukculer falcilar var hepsi kose olmuslar bak benden sana tavsiye muhahaha birde su versiyonu var bak puhahaha
Ay ben bile tiksindim kendimden yahu
ayy bende kapris çok yapıyom aslanım yaa kükrümek istiyomda karşıdaki erkek oluncanak tırsk bi aslan oluveriyom:))))
ama bildiğimden şaşmıyomda hanii valla bazen acıyom adama yaa boşuna beyazlamadı saçları:)))
İyi aksamlar gokcecim nasilsin canim
meyrayi 90 larin astroloji uzmani secelim mi canim
Burc dediler geldim.Kolay gelsin kizlar, Meyra cim benim istahim birden kapandi iki gundur, ne olduysa artik devam etsin istiyorum. :)
Pazar galiba cok emin degilim. Basak burcunda oldugu icin aslana etkisi olmadi. :))
Dolunaydan sonra gor beni o zaman.
Senin nasil gidiyor.
hahahaha bencede
hiçde şikayetçi olma bence
inşaallah canım, benimde orta gidiyo bakalım:) bunada şükür, allah bereket versin:)
sen burç astroloji konusunda benden daha bilgilisin galiba, çünkü senin dediklerini ben henüz bilmiyorum:)))
inşaallah canım, benimde orta gidiyo bakalım:) bunada şükür, allah bereket versin:)
sen burç astroloji konusunda benden daha bilgilisin galiba, çünkü senin dediklerini ben henüz bilmiyorum:)))
O aslansa bende bogayim sekerim bizde karsilikli inatlasiyoruz amaaa tabiki o pes ediyo elinde sononda isi dusuyo karicigina;-)))))))))
Sikayetci degilim zaten de benim istahim her zaman cok aciktir hasta olsam bile. Hani neden oldugunu bulsam da devam etse diyorum. :)
Herkesin yildiz haritasi farkli tabi. Bu dolunay beni etkilemedi ancak aslan ve kova burcunda olursa daha cok etkilenirim. Birde su gruplarinda olursa.
Umarim canim ya, su kilo seruvenimiz bir bitse, bir noktadan sonra bayiyor.
esracan
eşimle bizde boğa koçuz, boğa koçta ortadır....
ben bazen inatımdır, o inattır zaten, vesselam bazen resmen kafa kafaya geliriz somut olaraktan:))))
koçlar acelecidir, ben hemen olsun havalarındayım, o da aheste aheste....
iyi geceler kızlar
Bizde hemen hemen her konuda zitlasiriz ama kopamayiz da cok ayrilma kararimiz oldu ama her sefedinde aglaya aglaya donduk birbirimize ne ononla ne onsuz yani
ask dedikleri bu olsa gerek
aynen, inşaallah canım.
allah korusun, aşk böyle birşey işte....
herşeyin hayırlısını versin rabbim hep.....
aşk sandığın kadar değil yandığın kadardır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?