Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

burcu8181 canım bır ıkı gundur gıremedım ınternete. bende basta onemsemedım ama saglık bu ınsan kendını bır yarısın ortasında bozulmus kalmıs bır araba gıbı hıssedıyor bazen sen yınede saglıgına dıkkat et.kontrol ettıtmekte fayda var.

Son düzenleme:
kararlı azimli sabırlı istikrarlı güzel topiğimizin güzel hanımları
hepinize günaydın

esselamun aleyküm hayırlı sabahlar canlar

33 aylık oldu hazıranda 3 bitecek bırazgeç kaldık yazın yarı gunumuz dısarda geçiyor daha zor oluyor 2 hafta dışarı çıkmayı düşünmüyorum sımdı umarım alışır valla bıdaha doğurmazsam bu wc eğitimi yüzünden doğurmam
Beeennn geeelldiimmmmm
meyracim benim koca aslan burcu canim anca kukrer

benımkıde aslan burcu hep benım dedıgım olsun der bende çozumu senaslansın bıtanesın diyerek pofpoflamada buldum

Gunaydin canim ben kizimda 2. Yasinin yazinda ugrastim yaz bitene kadar ogrenmedi ben sinir hastasi oldum 3 yasini gectigi yil ogrendi ikizlerde oyle olursa beni timaraneye yatirirlar herhalde

Gunaydin canim ben kizimda 2. Yasinin yazinda ugrastim yaz bitene kadar ogrenmedi ben sinir hastasi oldum 3 yasini gectigi yil ogrendi ikizlerde oyle olursa beni timaraneye yatirirlar herhalde

bıraz ben sabırsızım heralde daha 2 gun çocuk hemen soylesın ıstıyorum

Size ve gunaydin guzel yurdumun guzel hatunlari

Canım basladın madem erteleme wc meselesini .bende gecen yıl bir iki gez basladım iş güç derken ara vermek zorunda kaldım. daha zor oldu.
3 yasından sonra öğrendi oğlum.uzmanlar asla zorlamayın dediler. hiç zorlamadık. sonra gecen yaz 1 hafta evdeydim o hafta gece gündüz aynı anda basladık tuvalete :) stikırlar çıkartmalar aldık o haftalarda,her çiş sonrasında alkışlarla eline verip odasındaki duvara yapıştırmasını sağlıyorduk . bide asla altını bağlamayın demişti cocuk gelişimi uzmanı. ama zor bir dönem Allah kolaylık versin canım sana.

bıraz ben sabırsızım heralde daha 2 gun çocuk hemen soylesın ıstıyorum

2 gunmu aaaa duymamis olayim ben aylarca ugrastim benim cocuk ogrendi aslinda ama inadindan soylemedi aksama kadar oturttururdum lazimlikta bir damla yapmazdi kaldirir bezini sarardim cis yaptim derdi depresyona ramak kalmisti yani

Günaydın arkadaşlar....

Sanırım ben de hastalanıyorum hiiç tadım yok ve çok üşüyorum...boğazım da kımıldayan közler var gibi
Ev de olsam sorun değil ama iş olunca zorlanıyorum...

Zeynepçiğim niçin üzülüyorsun...Çizelgene bakmıyormusun,nasıl yol ilerlediğini görmüyormusun.? Üzülme tatlım...

demek iyileşemedin daha...geçmiş olsun tekrar...
İyi yapmışsın taşınmamakla...

1 hafta da öğrenir canım...Ben oğlum da zorlandmadım hiç..Kızım beni daha çok uğraştırmıştı hatırlıyorum da..
Kolay gelin ..

Yenacim nerelerdeydin sennnn :) ozledik seni!!!!

İşler,güçler gökçeciğim...

Son düzenleme:
Dün yediklerim..

Sabah,
Klasik karatay kahvaltısı

Akşam,

Mercimek çorbası
Kabak yemeği
Turp

Meyra,

Maydanoz candır..ben her hafta alıyorum 5-6 adet..Yıkayıp saklama kabın da hazır oluyor her öğün özellikle kahvaltı da otlanıyoruz bir güzel
Yi sen de bol bol..

Bir kaç gündür annem lerdeyim . O nedenle çok giremedim internete hastane kontrol işleri vardı annemin yanında olayım diye geldim. bana sürekli ye ye deyip duruyor. Allahım zaten 1 haftalık zorlayıcı bir rejim uyguluyorum sürekli ye diyor annem. o kadar anlatıyorum tek tek ,sonra sen bilirsin diyor,tutamıyor yine kendini kızım ne olur yeee diyip duruyor...
Hatta bir ara 3 hafta önce bel fıtığından olduğum ameliyat için yoksa sen kelepçemi taktırdın diyor.dönüyoruz başa....

Kizlar dun yine yeniden karar aldim diyetime harfiyet uycam die sbh tartiya bi coktim +2
Diyet notlarimi kontrol ettim gecen sene bu zamanlar yine ayni kilodaymisim verdiklerimi almayaydim hic olmazsa -5 de olcakdim
cok moralim bozuk gerci reglyninde etkisi oluo ama off yani sıkıldım aralik 2014 e kadar -20 hedefi koydum kendime aralik 2015 e kadarda -15 koydummu 2 sene sonra cillop olurum..
simdi oglen 1 de hastanede olcam ne yesem die dusunuorum sokaklarda pof yani
ewi supurup giyinip cikayim bari gec kalmadan
aksama gorusuruz

teşekkür ederim canım bende bırakmam heralde artık ama zor
2 gunmu aaaa duymamis olayim ben aylarca ugrastim benim cocuk ogrendi aslinda ama inadindan soylemedi aksama kadar oturttururdum lazimlikta bir damla yapmazdi kaldirir bezini sarardim cis yaptim derdi depresyona ramak kalmisti yani
haklısın canım ben fazla abartıyorum sanırım hemen olacak dıye aslında yazın 20 gun ugraşmısttım
geçmiş olsun yenam sıcak bışeyler içmeye çalış boğazın yumuşasın
inşallah ben bir haftaya razıyım

geçmiş olsun cnm.

teşekkürler,yazarım mutlaka,grşrz..

sabah 1 simit ve şekersiz çay,öğlen hamsili pilav ve kara lahana dolma var,çok az ymeği düşünüyorum,bol salata ve yoğurt eşliğinde,sonra bitki çayıı,akşam pek tabiki spoa devamm,tartıya çıkmadım,ne olur bilmem,umarım iyi eksiler olu hepimizde,siz naptınız sabahtan buyana anlatsanıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…