Devamm devammm pes etmek yok.Iyi geceler hepimize kolay gelsin.
Neyse kizlar size doyum olmaz cocuklar kalkmadan biraz uyuyayim allah rahatlik versin size
kararlı azimli sabırlı istikrarlı güzel topiğimizin güzel hanımları
hepinize günaydın
33 aylık oldu hazıranda 3 bitecek bırazgeç kaldık yazın yarı gunumuz dısarda geçiyor daha zor oluyor 2 hafta dışarı çıkmayı düşünmüyorum sımdı umarım alışır valla bıdaha doğurmazsam bu wc eğitimi yüzünden doğurmamİyi akşamlar
Hasibe geçmiş olsun bebeğine
Hayriye kolay gelsin wc eğitimi zor biraz havaların ısınmasını mı bekleseydin sana da kolay olurdu kaç yaşında oğlun erkek çocukları biraz daha geç alışıyor sanki
Nursena taşınmak çok zor vardır bir hayır elbet belki ummadığın masraf çıkardı taşınsaydın
Beeennn geeelldiimmmmm
meyracim benim koca aslan burcu canim anca kukrer
kararlı azimli sabırlı istikrarlı güzel topiğimizin güzel hanımları
hepinize günaydın
sana da günaydın Hasibecim .. umarım herkesin günü az kalorili bol hareketli bol gülücüklü geçer :)
esselamun aleyküm hayırlı sabahlar canlar
33 aylık oldu hazıranda 3 bitecek bırazgeç kaldık yazın yarı gunumuz dısarda geçiyor daha zor oluyor 2 hafta dışarı çıkmayı düşünmüyorum sımdı umarım alışır valla bıdaha doğurmazsam bu wc eğitimi yüzünden doğurmam
benımkıde aslan burcu hep benım dedıgım olsun der bende çozumu senaslansın bıtanesın diyerek pofpoflamada buldum
Gunaydin canim ben kizimda 2. Yasinin yazinda ugrastim yaz bitene kadar ogrenmedi ben sinir hastasi oldum 3 yasini gectigi yil ogrendi ikizlerde oyle olursa beni timaraneye yatirirlar herhalde
Size ve gunaydin guzel yurdumun guzel hatunlari
esselamun aleyküm hayırlı sabahlar canlar
33 aylık oldu hazıranda 3 bitecek bırazgeç kaldık yazın yarı gunumuz dısarda geçiyor daha zor oluyor 2 hafta dışarı çıkmayı düşünmüyorum sımdı umarım alışır valla bıdaha doğurmazsam bu wc eğitimi yüzünden doğurmam
benımkıde aslan burcu hep benım dedıgım olsun der bende çozumu senaslansın bıtanesın diyerek pofpoflamada buldum
bıraz ben sabırsızım heralde daha 2 gun çocuk hemen soylesın ıstıyorum
bilmiyodum canım ama öyle bile olsa iki dilim ekmek yedim diye +1,5 kilo saçma değilmii...ilaçlardandır diye düşünüyorum (6 tane farklı ilaç kullanıyorumda)inşallah yanılmıyorumdur yoksa çokk üzülücemmm ki şuan bile üzgünüm..
slm kızlarrrr nasılsınızzz ben bi kaç gündür geçmeyen öksürükle uğraşıyorummm keyifsizim açıp okumadım geçmişi kusura bakmayınnn eşimde bu hafta gececi gündüz evde olunca işler bitmiyo anlıcanız rejimm güzel gidiyooo bence ama kaldı 12 gün sonra gidicezm bakalım diyetisyene gene ne dicek paşam tartılmadım hiç gıcık oldum tartıya zaten takıldı inmiyoooo aşşağıı off hiç bu kadar zorlanmamıştım hayırlısı diyorum
inşallah herkezin keyfi yerindedirr
taşınmadım yena hastada olunca gözüm yemedi 10. evime taşınacaktım olmadı:)))
selam kızlar
nasılsınız ben bugun tuvaletle derın boğ kurdum oğlum sayesınde belim koptu otur kalk otur kalk dahada bır arpa boyu yol alamadık hayırlısı
yarın hurma yoğurt diğetinin son gunu ayy kahvaltı yapmayı ozledımneyse paşayı bıdaha gotureyım wc dahada hiç denk getiremedik
gelirim yine
Yenacim nerelerdeydin sennnn :) ozledik seni!!!!
teşekkür ederim canım bende bırakmam heralde artık ama zorCanım basladın madem erteleme wc meselesini .bende gecen yıl bir iki gez basladım iş güç derken ara vermek zorunda kaldım. daha zor oldu.
3 yasından sonra öğrendi oğlum.uzmanlar asla zorlamayın dediler. hiç zorlamadık. sonra gecen yaz 1 hafta evdeydim o hafta gece gündüz aynı anda basladık tuvalete :) stikırlar çıkartmalar aldık o haftalarda,her çiş sonrasında alkışlarla eline verip odasındaki duvara yapıştırmasını sağlıyorduk . bide asla altını bağlamayın demişti cocuk gelişimi uzmanı. ama zor bir dönem Allah kolaylık versin canım sana.
haklısın canım ben fazla abartıyorum sanırım hemen olacak dıye aslında yazın 20 gun ugraşmısttım2 gunmu aaaa duymamis olayim ben aylarca ugrastim benim cocuk ogrendi aslinda ama inadindan soylemedi aksama kadar oturttururdum lazimlikta bir damla yapmazdi kaldirir bezini sarardim cis yaptim derdi depresyona ramak kalmisti yani
geçmiş olsun yenam sıcak bışeyler içmeye çalış boğazın yumuşasınGünaydın arkadaşlar....
Sanırım ben de hastalanıyorum hiiç tadım yok ve çok üşüyorum...boğazım da kımıldayan közler var gibi
Ev de olsam sorun değil ama iş olunca zorlanıyorum...
Zeynepçiğim niçin üzülüyorsun...Çizelgene bakmıyormusun,nasıl yol ilerlediğini görmüyormusun.? Üzülme tatlım...
demek iyileşemedin daha...geçmiş olsun tekrar...
İyi yapmışsın taşınmamakla...
1 hafta da öğrenir canım...Ben oğlum da zorlandmadım hiç..Kızım beni daha çok uğraştırmıştı hatırlıyorum da..
Kolay gelin ..
İşler,güçler gökçeciğim...
Bir kaç gündür annem lerdeyim . O nedenle çok giremedim internete hastane kontrol işleri vardı annemin yanında olayım diye geldim. bana sürekli ye ye deyip duruyor. Allahım zaten 1 haftalık zorlayıcı bir rejim uyguluyorum sürekli ye diyor annem. o kadar anlatıyorum tek tek ,sonra sen bilirsin diyor,tutamıyor yine kendini kızım ne olur yeee diyip duruyor...
Hatta bir ara 3 hafta önce bel fıtığından olduğum ameliyat için yoksa sen kelepçemi taktırdın diyor.dönüyoruz başa....
hoşgeldin cnm
bak sen o hav havlara. yaptıkları çok ayıp tü tü tü
Allah yardımcın olsun cnm
sana da Allah yardımcın olsun cnm
hoşgeldin cnm. ben de hemşireyim. hangi şehirdesin?
kızlar şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüz[/QUO
hoşbuldum ,istanbuldayım ya siz,hastanemi?
vallahi sayilarla yapabiliyorsan super :))
ben hic birsey anlamadim senin bu isindenbende kalori hesabi yapicam artik... 1800kaloriyi gecmiycek gunde yediklerim... gerci dun 1000kalori bile olmamisti...
turkiye'ye gidincede devam edicem kalori hesabi yapmaya...
sagol canim!
helal olsun canim benim :)
ayy sagol canim insallah hep beraber citir oluruz!!!
Yenacim nerelerdeydin sennnn :) ozledik seni!!!!
canim benim takma kafana!!!! ödemdir o ödem!!! cunku +2 ye kadar ödem olabiliyormus vucutta...
oooo eksiyide gormussun!!! hadi bakalim kim tutar snei :)
Hosgeldin!!!!
yanliz 2hafta listeye girmesen bile bildirim yapman lazim ki, bosma gitmesin :)
ooo supermis :)
tasinamadin demek...
gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?