Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun canim bende dun diyetime geri dondum kacamak yaptigim 4-5 tane yaprak sarmaya ragmen kendimi yine 89.4 olarak buldum ay nasil sevindim nasil sevindim anlatamam aksam 6 dan sonra yemiyorum sadece 5 i 1 arada cayimi iciyorum ondan herhalde

Selamün aleykümm...

bir sürü iş güç var benim hiç bişeyle uğraşıcak halim yok üstelik sularda kesildi kaldım öyle..yemeğim var allahtan...en azından kalkıp evi süpüreyim bare...

yenacımm

geçmiş olsun canım yaa...bol bol sıcak bişeyler iç canım yumuşatsın boğazınıı....

nursenacım sanada geçmiş olsun....ev taşımak zor beyaa sen oturduğun eve yeni taşınmamışmıydın zatenn...:44:bizde ev arıyoz bakalım inşallah istediğimiz gibi buluruz...sıkıntılı işler...

sabah klasik karatay kahvaltısı yaptım.
şimdi bulgurlu ıspanak ve 1 kase yoğurt yicem
saat 2 de hastaneye gitcem eğitim varmış eve gelince yemek hazırla çocukla ilgilen falan anca akşama girerim

hoşbuldum ,istanbuldayım ya siz,hastanemi?
bende sakarya hendek'teyim devlet hastanesinde çocuk servisinde çalışıyorum

tebrıkler canım
aleykum selam canım kolay gelsın

Esracan,

Nasıl oldun, sağlığın daha iyidir inşallah..

selamun aleyküm güzeller

bugün bol bol sıvı tüketip ödemi atalımki yarın tartıda yüzümüz gülsün

yenacım geçmiş olsun
akşam yatmadan önce 1 çay kaşığı toz zencefil, 1 çay kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koy üzerine sıcak su doldurup karıştır yudum yudum iç üzerine başka birşey içmeden yat. gerekirse sabah kalktığında bir daha tekrarla boğazının çok rahatladığını göreceksin. Allah şifalar versin

tebril ederim cnm,çok sevindim .devamı hızla gelsin inş.ben de az evvel tatlı krizine girdim ama geçti çok şükür,bi avuç kuruyemiş ve çay aldım kendime şimdi iyiyim,tartıdan korkuyorum şimdilik çıkamıyorum,halbuki hemen yanıbaşımda tartı,günde enaz 20 kişiyi tartıyorum ama ben çıkmıyorum bile:18:

Ben sabah aksam gunde iki doz kullaniyorum baskulu aletin basi dondu

hadi yaa,ben vermediysem moralim bozulmasın diye tartılmıyom,bakalım ,iyi günler bizim olsun,mutlu,özgüvenli,hafifff..inşallahhh Rabbim hepimize nasip etsin en acilinden bunu herşeyden çok istiyorum yaaa

yenacım geçmiş olsun cnm
kızlar ben çıkıyorum akşama görüşürüz

Selam kızlar dün kizi asiya götürdüm aksam biraz atesi vardi onla ilgilendim ama kilo vermisim mutluyum
Sbaah 1 bardak süt 2 galeta biraz peynir
Öğlen 1 yumurta peynir 1 dilim ekmek
1 litra su ictim
Hasta olan arkadaslara allah sifa versin

geçmiş oslun...artık aşılar ateş yapmıyor deniyor ama hassas çocuklar etkileniyor yine...

Merhabalar arkadaşlar birkaç gündür uğrayamadım moraliim bozukdu havada kapalı ve yağmurluydu iyicene deprosyana girdim resmen hep uyudum tabii arada kalkıp bayağı bir yedim... zaten bii 36 saat kadarda netimiz yoktu bakım onarım çalışması varmış o yüzden gelemedim birde ben bu hafta dağıtım tamda listeye girmişken artı bildiririm herhalde yarındaa misafirlerim var hiçbir hazırlıkda yapmadım bu kadar ev işinide nasıl yetiştirecem bilmiyorum uzun yoldan gelecekleri için yemeğe yetişecekler mi belli değil ama yatıya bana gelicekler şu an saçlarımı boyadım duşumu aldıkdan sonra kuföre gidip saçlarımı kestirecem umarım kuförden sonra biraz moralim düzeliir:)

geçmişi tam okuyamadım hasta arkadaşlar varmış çook geçmiş olsun canlarım

yeni gelen arkadaşlarımda hoş gelmişler:)

selamün aleyküm.....

tartıldım, bu hafta +300gr:)
bu 5333 gidişatı iyimidir kötümüdür bilemiyorum artık, ama iyi galiba....

şuan için: 5332*24

bugün çarşıya giderim belki diye düşünmüştüm, ama boğazım göğsüm hala aynı gibi olduğu için hiç dışarı çıkasım gelmedi...
iyice artar diye korktum birde, dışarısıda 2-3gündür soğuk baya.
belki yarın giderim, yeşilçayım bitti, mesela kitap alıncak ve vs vs:)
kitabı çok merak ediyorum....

bu arada bugün burada 2saat kar yağdı:)
ama şuan güneş açtı, mart kapıdan baktırır ille zaten.... ne güzel işte....:103::103:

Meyra,

Maydanoz candır..ben her hafta alıyorum 5-6 adet..Yıkayıp saklama kabın da hazır oluyor her öğün özellikle kahvaltı da otlanıyoruz bir güzel
Yi sen de bol bol..

tamam:)

sanada geçmiş olsun ablacım, koru kendini, sıkı giyin, adaçayı iç.....
kocaman öptüm

son zamanlarda bazen tartıyı kırasım geliyo amaaa tartının suçu neki:)

Eh iste canim yaa tam iyi olamadim cok vahimde degilim orta sekerli moralimi yuksek tutmata calisiyorum sayenizde canlarim sanada gecmis olsun herkes hasta bu gunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…