sabah 1 simit ve şekersiz çay,öğlen hamsili pilav ve kara lahana dolma var,çok az ymeği düşünüyorum,bol salata ve yoğurt eşliğinde,sonra bitki çayıı,akşam pek tabiki spoa devamm,tartıya çıkmadım,ne olur bilmem,umarım iyi eksiler olu hepimizde,siz naptınız sabahtan buyana anlatsanıza..
Günaydın arkadaşlar....
Sanırım ben de hastalanıyorum hiiç tadım yok ve çok üşüyorum...boğazım da kımıldayan közler var gibi
Ev de olsam sorun değil ama iş olunca zorlanıyorum...
Zeynepçiğim niçin üzülüyorsun...Çizelgene bakmıyormusun,nasıl yol ilerlediğini görmüyormusun.? Üzülme tatlım...
bende sakarya hendek'teyim devlet hastanesinde çocuk servisinde çalışıyorumhoşbuldum ,istanbuldayım ya siz,hastanemi?
Afiyet olsun canim bende dun diyetime geri dondum kacamak yaptigim 4-5 tane yaprak sarmaya ragmen kendimi yine 89.4 olarak buldum ay nasil sevindim nasil sevindim anlatamam aksam 6 dan sonra yemiyorum sadece 5 i 1 arada cayimi iciyorum ondan herhalde
tebrıkler canımAfiyet olsun canim bende dun diyetime geri dondum kacamak yaptigim 4-5 tane yaprak sarmaya ragmen kendimi yine 89.4 olarak buldum ay nasil sevindim nasil sevindim anlatamam aksam 6 dan sonra yemiyorum sadece 5 i 1 arada cayimi iciyorum ondan herhalde
aleykum selam canım kolay gelsınSelamün aleykümm...
bir sürü iş güç var benim hiç bişeyle uğraşıcak halim yok üstelik sularda kesildi kaldım öyle..yemeğim var allahtan...en azından kalkıp evi süpüreyim bare...
yenacımm
geçmiş olsun canım yaa...bol bol sıcak bişeyler iç canım yumuşatsın boğazınıı....
nursenacım sanada geçmiş olsun....ev taşımak zor beyaa sen oturduğun eve yeni taşınmamışmıydın zatenn...:44:bizde ev arıyoz bakalım inşallah istediğimiz gibi buluruz...sıkıntılı işler...
Esracan,
Nasıl oldun, sağlığın daha iyidir inşallah..
Afiyet olsun canim bende dun diyetime geri dondum kacamak yaptigim 4-5 tane yaprak sarmaya ragmen kendimi yine 89.4 olarak buldum ay nasil sevindim nasil sevindim anlatamam aksam 6 dan sonra yemiyorum sadece 5 i 1 arada cayimi iciyorum ondan herhalde
tebril ederim cnm,çok sevindim .devamı hızla gelsin inş.ben de az evvel tatlı krizine girdim ama geçti çok şükür,bi avuç kuruyemiş ve çay aldım kendime şimdi iyiyim,tartıdan korkuyorum şimdilik çıkamıyorum,halbuki hemen yanıbaşımda tartı,günde enaz 20 kişiyi tartıyorum ama ben çıkmıyorum bile:18:
yenacım geçmiş olsun cnm
kızlar ben çıkıyorum akşama görüşürüz
ben spora gider 2 saat kalırım heralde hepinize kolaylıklar dilerim arkadaşlar
Selam kızlar dün kizi asiya götürdüm aksam biraz atesi vardi onla ilgilendim ama kilo vermisim mutluyum
Sbaah 1 bardak süt 2 galeta biraz peynir
Öğlen 1 yumurta peynir 1 dilim ekmek
1 litra su ictim
Hasta olan arkadaslara allah sifa versin
Meyra,
Maydanoz candır..ben her hafta alıyorum 5-6 adet..Yıkayıp saklama kabın da hazır oluyor her öğün özellikle kahvaltı da otlanıyoruz bir güzel
Yi sen de bol bol..
Kizlar dun yine yeniden karar aldim diyetime harfiyet uycam die sbh tartiya bi coktim +2
Diyet notlarimi kontrol ettim gecen sene bu zamanlar yine ayni kilodaymisim verdiklerimi almayaydim hic olmazsa -5 de olcakdim
cok moralim bozuk gerci reglyninde etkisi oluo ama off yani sıkıldım aralik 2014 e kadar -20 hedefi koydum kendime aralik 2015 e kadarda -15 koydummu 2 sene sonra cillop olurum..
simdi oglen 1 de hastanede olcam ne yesem die dusunuorum sokaklarda pof yani
ewi supurup giyinip cikayim bari gec kalmadan
aksama gorusuruz
Eh iste canim yaa tam iyi olamadim cok vahimde degilim orta sekerli moralimi yuksek tutmata calisiyorum sayenizde canlarim sanada gecmis olsun herkes hasta bu gunlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?