Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

1 simit 4 dilim ekmek yapiomusBayilirimda solemesi ayip

Valla kaldi oyle adim degistirmeyle ugrasamadim esracan hosuma gitti ama ...
+ gelirsende uzulme canim onumuzdeki maclara bakariz artik mac 90 dakika dimi ama

Geceki kararliligim dvm edio cok pis gaza getirdim kndimi bugun diyetisyende aldim solugu yapicam basaricam aralikda 80 kilo olcam bendeki gaz sizlerede yeter ona gore listelerde yanlis bisey gorursem uyaririm kizmaca gucenmece yok
tamam:)

sanada geçmiş olsun ablacım, koru kendini, sıkı giyin, adaçayı iç.....
kocaman öptüm

son zamanlarda bazen tartıyı kırasım geliyo amaaa tartının suçu neki:)

ya bnm tartininda ayagi kirikdi supheleniodum bozukmu die sanirsam dogru ewde tartildim diyetisyende tartildim ayni
Olacak napalim tartiyi deil ama kilolarin inadini kircaz yaglarimiz beynimize hukmetmemeli
Yok olun pis yaglar

Kizmam canim kizmam insallah hedefimize ulasiriz
sen simdi kac kilosun senin cizelgeden pek bisey anlayamadim da

tam 1 sene oldu taşınalı yan daire azcık daha ucuzdu ondan oraya geçiyimmi dediydimm olmadı

iyi akşamlar kızlarrr
off diyetisyenin verdiği yemekleri yiyerek kilom hep aynı kalıyo sıkıldım arkadaş ben kendi aklıma yyattığı gibi vericem içim dışım ayran yoğurt oldu arkadaş
sabah 10 da 1 bardak ayran
öğlenn 1 badak yoğurt
saat 2 buçukta 1 bardak ayran
akşam 1 bardak yoğurt
nerdeyse günde 1 kilo yoğurt yiyorum arkadaş
devlet hastanesi diyemi böyle sallıyo anlamıyom herkeze aynı liste veriyo deişim listesi yok bi strese girip geliyorum resmen
insan rahatlamak için destek olması için gider ben daha çok gerilip geliyommm

Degisiklik iyidir canim kuafor iyi gelir eminim bennim sacim kapali o yuzden kuaforle pek isim olmuyo boyayida kendim yapiyorum bende moralim bozuk olunca evin duzenini degistiririm koltuklarin dili olsada soylese

Degisiklik iyidir canim kuafor iyi gelir eminim bennim sacim kapali o yuzden kuaforle pek isim olmuyo boyayida kendim yapiyorum bende moralim bozuk olunca evin duzenini degistiririm koltuklarin dili olsada soylese

ay bende çok deiştiririm eşyalarııı her hafta deişir temizliktee çok deişken bir ruh halim var sanırım aceba emekli olunca yerleşik hayatta naparım bilmem

Canim ben ozel diyetisyene gittim gunde 2 kase yogur 2 bardak ayran 1 bardak sutum var onlar olmadan zayiflayamaznisiz yediklerimizdeki sekerin ve yagin depolanmasini onluyornus canim

menümü paylaşayım
sabah klasik karatay kahvaltısı
öğlen 1 kase yoğut 1 tabak bulgurlu ıspanak 3 yemek kaşığı nohut yemeği
akşam 1 kase ezogelin çorbası 1 tabak taze fasülye biraz biber yoğurtlaması 3 hurma

Masallah canim gayet guzel afiyet olsun

Bugun bende yazayim bari yediklerimi
kahvalti
1 yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin 1 tatli kasigi bal domates maydonoz 2 dilim tam bugday ekmegi
ara
sekersiz kahve 5 i 1 arada cay
ogle
1 dilim kek
ara
3 hurma
aksam
4 kofte 3 yaprak sarma yogurt salata
ara
kahve

Kalan menumu yazayim
Ara 1 cay bardagi leblebi 1 yemek kasigi yabanmersini 1 yemek kasigi kuru üzüm
Aksam 1 kase corba 3 tane biber dolmasi yogurt salata
1 litre su

Kalan menumu yazayim
Ara 1 cay bardagi leblebi 1 yemek kasigi yabanmersini 1 yemek kasigi kuru üzüm
Aksam 1 kase corba 3 tane biber dolmasi yogurt salata
1 litre su

Afiyet olsun canim

3 avuc leblebinin 1 dilim tam bugday ekmegine esit oldugunu biliyormuydun tam bir diyet atistirmaligi yani hemde tok tutuyor

selamün aleyküm.....

biten günün hesabı: 5332*24 (başarılı)

yeni başlayan günün şuanki hesabı: 2210*22 (başarılı)

1 simit 4 dilim ekmek yapiomusBayilirimda solemesi ayip

tabi öyle...

ya bnm tartininda ayagi kirikdi supheleniodum bozukmu die sanirsam dogru ewde tartildim diyetisyende tartildim ayni
Olacak napalim tartiyi deil ama kilolarin inadini kircaz yaglarimiz beynimize hukmetmemeli
Yok olun pis yaglar

aynen öyle:)

Canimcim rakamlar sana yaramadi galiba

yaramıştır, yaramalı:))) çünkü ben sağlıklı besleniyorum amaaa bu şekilde:)
bir müddet devam edip bakıcam duruma canım:)
olmazsa rakamları küçültürüm, ama bu hafta yeşilçayımı çok aksattım, 3günde diyetimi bozdum...:44:

Ama + 300 gelmissin canim

Ne dusundum simdi 70 kilo oldugum zamanlarda depresyondaydim cok kiloluyum diye ama diyette yapmazdim simdi 70 e dusmek icin afedersiniz birtarafimi yirtiyorum o zamanlar isim nasilda kolaymis simdi 10 kilo verdim o zamanda depresyona girmek yerine diyete girseymisim simdi 60 lik bir hatuncagiz olacakmisim aahhh ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…