sabah 1 simit ve şekersiz çay,öğlen hamsili pilav ve kara lahana dolma var,çok az ymeği düşünüyorum,bol salata ve yoğurt eşliğinde,sonra bitki çayıı,akşam pek tabiki spoa devamm,tartıya çıkmadım,ne olur bilmem,umarım iyi eksiler olu hepimizde,siz naptınız sabahtan buyana anlatsanıza..
Valla kaldi oyle adim degistirmeyle ugrasamadim esracan hosuma gitti ama ...
+ gelirsende uzulme canim onumuzdeki maclara bakariz artik mac 90 dakika dimi ama
tamam:)
sanada geçmiş olsun ablacım, koru kendini, sıkı giyin, adaçayı iç.....
kocaman öptüm
son zamanlarda bazen tartıyı kırasım geliyo amaaa tartının suçu neki:)
selamün aleyküm.....
tartıldım, bu hafta +300gr:)
bu 5333 gidişatı iyimidir kötümüdür bilemiyorum artık, ama iyi galiba....
şuan için: 5332*24
Geceki kararliligim dvm edio cok pis gaza getirdim kndimi bugun diyetisyende aldim solugu yapicam basaricam aralikda 80 kilo olcam bendeki gaz sizlerede yeter ona gore listelerde yanlis bisey gorursem uyaririm kizmaca gucenmece yok
ya bnm tartininda ayagi kirikdi supheleniodum bozukmu die sanirsam dogru ewde tartildim diyetisyende tartildim ayni
Olacak napalim tartiyi deil ama kilolarin inadini kircaz yaglarimiz beynimize hukmetmemeli
Yok olun pis yaglar
tam 1 sene oldu taşınalı yan daire azcık daha ucuzdu ondan oraya geçiyimmi dediydimm olmadıSelamün aleykümm...
bir sürü iş güç var benim hiç bişeyle uğraşıcak halim yok üstelik sularda kesildi kaldım öyle..yemeğim var allahtan...en azından kalkıp evi süpüreyim bare...
yenacımm
geçmiş olsun canım yaa...bol bol sıcak bişeyler iç canım yumuşatsın boğazınıı....
nursenacım sanada geçmiş olsun....ev taşımak zor beyaa sen oturduğun eve yeni taşınmamışmıydın zatenn...:44:bizde ev arıyoz bakalım inşallah istediğimiz gibi buluruz...sıkıntılı işler...
Degisiklik iyidir canim kuafor iyi gelir eminim bennim sacim kapali o yuzden kuaforle pek isim olmuyo boyayida kendim yapiyorum bende moralim bozuk olunca evin duzenini degistiririm koltuklarin dili olsada soyleseMerhabalar arkadaşlar birkaç gündür uğrayamadım moraliim bozukdu havada kapalı ve yağmurluydu iyicene deprosyana girdim resmen hep uyudum tabii arada kalkıp bayağı bir yedim...zaten bii 36 saat kadarda netimiz yoktu bakım onarım çalışması varmış o yüzden gelemedim birde ben bu hafta dağıtım tamda listeye girmişken artı bildiririm herhalde yarındaa misafirlerim var hiçbir hazırlıkda yapmadım bu kadar ev işinide nasıl yetiştirecem bilmiyorum uzun yoldan gelecekleri için yemeğe yetişecekler mi belli değil ama yatıya bana gelicekler şu an saçlarımı boyadım duşumu aldıkdan sonra kuföre gidip saçlarımı kestirecem umarım kuförden sonra biraz moralim düzeliir:)
geçmişi tam okuyamadım hasta arkadaşlar varmış çook geçmiş olsun canlarım
yeni gelen arkadaşlarımda hoş gelmişler:)
Degisiklik iyidir canim kuafor iyi gelir eminim bennim sacim kapali o yuzden kuaforle pek isim olmuyo boyayida kendim yapiyorum bende moralim bozuk olunca evin duzenini degistiririm koltuklarin dili olsada soylese
tam 1 sene oldu taşınalı yan daire azcık daha ucuzdu ondan oraya geçiyimmi dediydimm olmadı
iyi akşamlar kızlarrr
off diyetisyenin verdiği yemekleri yiyerek kilom hep aynı kalıyo sıkıldım arkadaş ben kendi aklıma yyattığı gibi vericem içim dışım ayran yoğurt oldu arkadaş
sabah 10 da 1 bardak ayran
öğlenn 1 badak yoğurt
saat 2 buçukta 1 bardak ayran
akşam 1 bardak yoğurt
nerdeyse günde 1 kilo yoğurt yiyorum arkadaş
devlet hastanesi diyemi böyle sallıyo anlamıyom herkeze aynı liste veriyo deişim listesi yok bi strese girip geliyorum resmen
insan rahatlamak için destek olması için gider ben daha çok gerilip geliyommm
ay bende çok deiştiririm eşyalarııı her hafta deişir temizliktee çok deişken bir ruh halim var sanırım aceba emekli olunca yerleşik hayatta naparım bilmem
menümü paylaşayım
sabah klasik karatay kahvaltısı
öğlen 1 kase yoğut 1 tabak bulgurlu ıspanak 3 yemek kaşığı nohut yemeği
akşam 1 kase ezogelin çorbası 1 tabak taze fasülye biraz biber yoğurtlaması 3 hurma
Kalan menumu yazayim
Ara 1 cay bardagi leblebi 1 yemek kasigi yabanmersini 1 yemek kasigi kuru üzüm
Aksam 1 kase corba 3 tane biber dolmasi yogurt salata
1 litre su
Afiyet olsun canim
3 avuc leblebinin 1 dilim tam bugday ekmegine esit oldugunu biliyormuydun tam bir diyet atistirmaligi yani hemde tok tutuyor
1 simit 4 dilim ekmek yapiomusBayilirimda solemesi ayip
ya bnm tartininda ayagi kirikdi supheleniodum bozukmu die sanirsam dogru ewde tartildim diyetisyende tartildim ayni
Olacak napalim tartiyi deil ama kilolarin inadini kircaz yaglarimiz beynimize hukmetmemeli
Yok olun pis yaglar
Canimcim rakamlar sana yaramadi galiba
tabi öyle...
aynen öyle:)
yaramıştır, yaramalı:))) çünkü ben sağlıklı besleniyorum amaaa bu şekilde:)
bir müddet devam edip bakıcam duruma canım:)
olmazsa rakamları küçültürüm, ama bu hafta yeşilçayımı çok aksattım, 3günde diyetimi bozdum...:44:
Ara öğün icin ideal bir yiyecek canim hem yerken su icirtiyo hem tok tutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?