Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

belki bunda da vardır bi hayır canım:)

ayyy uyku bastı nedense....
birazcık kestirsemmiki:26: yarım saat kadar....
gidip bir deneyeyim, öptüm esracan görüşürüz canım yine

Yogurt kilo verdiriomus yaglari yakan bi enzimi aktive edio

senin menuye baktikca bnmde aklima yatmaya basladi su karatay meyve olmamasi bozuo isi kuru kayisi falan veriomu?
ege universitesi diyetisyenleri pek tasvifetmio kendilerini ama yedirdigi hicbirsey zararli deil
mesela tereyaginin hasini bulun yiyin diomu marketteki tereyaginida kabul ediomu?

Afiyet olsun canim

3 avuc leblebinin 1 dilim tam bugday ekmegine esit oldugunu biliyormuydun tam bir diyet atistirmaligi yani hemde tok tutuyor

1 cay bardagi leblebi 1 dilim ekmek die biliodum 3 avuc 1 cay bardagi yapar mi? Bnm avuclar biraz buyukde

Kizmam canim kizmam insallah hedefimize ulasiriz
sen simdi kac kilosun senin cizelgeden pek bisey anlayamadim da
Bu soruyu sormayaydin eyiydii
105 dim bgn sabah 107.2 yi gordum tartida son 1 haftadir gelen giden lop lop yedim uyku duzeni yok sonuc bu oldu arti 2 kilo
bak ya cok moralim bozuldu simdi yine kilom tokat gibi yuzume carpinca pof yani

Benim avuclarim kucuktur benim avucla bile 2 bardak yapar canim

Bu soruyu sormayaydin eyiydii
105 dim bgn sabah 107.2 yi gordum tartida son 1 haftadir gelen giden lop lop yedim uyku duzeni yok sonuc bu oldu arti 2 kilo
bak ya cok moralim bozuldu simdi yine kilom tokat gibi yuzume carpinca pof yani

Tamam ben birsey sormadim sende soylemedin burada yazilanlar tamamen halisulasyon oldumu canim

hayırlı akşamlar kızlar
bugünkü menümü yazıyorum

sabah :
2 köy yumurtası,
10 tuzsuz zeytin,
1 dilim peynir,
2 köz kırmızı biber,
1 avuç ceviz,
1 dilim tarçınlı ananas,
2 gün kurusu,
1 fincan kahve

ara :
1 kupa yeşil çay,
1 bardak tarçınlı, keten tohumlu süt

akşam :
fırında köy tavuğu,
köz patlıcan,
köz kırmızı biber,
2 kaşık yoğurt,
6 kaşık bulgur pilavı ( pilav biraz çok oldu )
1 bardak şalgam suyu,
1 fincan kahve

Merhaba canım, seni merak etmiştim ben de...Önemli bir nedeni yoktur umarım keyifsizliğinin..
Misafirler için de oklay gelsin...

Başka bişey yemiyormusun.? yoksa yemeklerin yanındamı bunlar...
Ara öğünün de süt içebilirsin..

Bugün yediklerim,

Sabah,
2 yumurta
Peynir
12 zeytin
1 çay bardağı fıstık
yeşillik ve havuç
2 gün kurusu

Yeşilçay
Kahve

Akşam,
Mercimek çorbası
Etli kereviz
Salata

Iyi akşamlar
Öğlene kadar uyuşuk mayışık oturdum sonra kalkıp yemek vs yaptım sonra da yeni taşınan bir arkadaş gittik iyi oldu kaç gündür evden çıkmıyordum
Yarın sabah da arkadaşıma gideceğim inşallah
Diyet malesef yok göbek çok ama

Yenacım geçmiş olsun bu hafta koşturmacadan yoruldun ondan üşttün herhalde hafifçe atlatırsın inşallah
Barışın rehberlik öğretmeniyle görüştün mü merak ettim

Yenacım geçmiş olsun bu hafta koşturmacadan yoruldun ondan üşttün herhalde hafifçe atlatırsın inşallah
Barışın rehberlik öğretmeniyle görüştün mü merak ettim

Dün birlikte gittik...Annen seni dışarıda beklesin biz seninle oyuncaklarla oynayıp resim yapalım dedi..Barış istemedi..
Pazartesi tekrar deneyeceğiz

Rehber öğretmenimiz normal diyor...Bu akşam yine ufacık bir sebepten inat edip zır zır ağladı..
Çocukların her dönemi ayrı sorun..Allah ömür versin gerçekten annelik zor zenaat..

Son düzenleme:

Bence de normaldir dediğin gibi çok zor çocuk yetiştirmek

günde 1 ara öğün meyve yiyebilirsin aslında ama benim internetten okuduğum kadarıyla ilk etapta önermiyor çünkü doğalda olsa onlarda da şeker var
valla bende buradakilere özendimde başladım (cumartesi başladım) kendimde bir hafifleme hissediyorum sanırım ödemlerim azaldı
tereyağ yumurta tavuk zeytinyağ hep doğal olsun istiyor karatay hoca ama ben tavuğu marketten aldım zeytinyağ kendi bahçemizden tereyağını ve peyniri pazardan sürekli aldığım bir mandıradan alıyorum, yumurta da marketten
hazır hiç bir ürünü önermiyor diyet olan her şey yasak
sabah kahvaltıda ve ara öğünlerinde gün kurusu kayısı yiyebiliyorsun
şimdilik bunlar aklımda kitabını okuyan arkadaşlarım varsa onlar daha iyi aydınlatabilirler seni

anladım canım genede zor ev taşımak....

bende diyetisyene gittiğim zaman bi hayrını görmemiştim...hep aynı liste her gelene aynısını veriyodu falan düzgün bir takipte yoktu..bide ben belki heveslenirim diye gitmiştim diyetisyene ama o sene bi değişiklik olmadı bende sonraki sene bi hevesle kendim başladım düşe kalkada olsa bi aşama kaydettim...inşallah hepimiz hedeflediğimiz kilolalara sağlıklı bir şekilde ulaşırız....

diyet bendede kalmadı ablacım yaa uğraşıyorum ama toparlıyamıyorum bir türlüü...yarın azcıkta olsa eksi görsem çokk sevinicemm....

yenacım senin oğlan anaokuluna gidiyodu dimi..benim büyük kızla yaşıtlardı sankii...benimki seneye okula başlıcak....bahsettiğin bütün sıkıntılar bizdede mevcutta...bide bizde bu sıra tuvalete sıkışıyo yerinde duramıyo artık ama ısrarla yok diyo gitmiyo....sonra gidincede daha üstünü çıkaramadan yapıyo falan....ne konuştuysak ne kızdıysak ne ceza verdiysek yada wcye gitti diye ödüllendirdiysek hiç biri işe yaramadı şimdilik aynen devam nasıl düzelicek bilmiyorum ama bu da bi süreç geçicek diye düşünüp sabrediiyorum...

ayyy gecmisin ilk 5sayfasini okudum... sonrasini kusura bakmayin okuyamadim... hicccc vaktim yok... mutfak oldugu gibi duruyor... yemek yedik ondan sonra hemen babannemin tasinacagi eve gittik temizlik yapmaya... yarin tasiniyorlar... yarin aksamda gidip yerlesmeye yardim edicem... yarin aksam listeyi gec yapabilirim... simdiden affedin... bu aralar hafta sonlari hep stressli hep stressli...

simdide gidip mutfagi topliycam... ayyyyy

İyi aksamlar gokcecim nasilsin canim
meyrayi 90 larin astroloji uzmani secelim mi canim

aynen canim iyi olur :)

canim benim sen detaya girmeden aslan kadini ile yengec erkegi iliskisi nasildir`??

bende aslanim hem kapris yaparim hemde benim borum öter hicte karsidaki erkek diye tirsIk olamam :) ama aslinda olmam lazim galiba... eskisine bakarak biraz daha tirsIk davraniyorum... sonucta evin erkegi o :)

bıraz ben sabırsızım heralde daha 2 gun çocuk hemen soylesın ıstıyorum

benim kiz 27aylikti ögrettigimde... evdeki butun halilari kaldirmistim o donem lazimlik almistim, cocugun pampersini cikartmistim bir daha da takmadim... 1hafta sonra ogrenmisti bile cisi falan... ama ilk 3-4ay lazimligi nereye gidersek yanimizda tasidik alisverise giderken, carsiya giderken
birde her cis yaptiginda lazimliga yapistirma (sticker) veriyordum istedigi yere yapistirsin diye, kakasini lazimliga yaparsa buyuk bir yapistirma veriyordum :) hatta o seciyordu...
ama ilk hafta yarisini yere yapti, hele kaka olayini 5nci gun yapti lazimliga... yoksa masanin altina girip parkeye yapiyordu muhahaha puhahaha

gecmis olsun canim benim

ahhh su anneler yokmu :)
benim annemde ben evlenmeden hem zayifla derdi, hemde kizim sunuda ye bunuda ye derdi

ayyy takma kafana canim benim!!! reglinde etkisi vardir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…