Ne dusundum simdi 70 kilo oldugum zamanlarda depresyondaydim cok kiloluyum diye ama diyette yapmazdim simdi 70 e dusmek icin afedersiniz birtarafimi yirtiyorum o zamanlar isim nasilda kolaymis simdi 10 kilo verdim o zamanda depresyona girmek yerine diyete girseymisim simdi 60 lik bir hatuncagiz olacakmisim aahhh ah
belki bunda da vardır bi hayır canım:)
ayyy uyku bastı nedense....
birazcık kestirsemmiki:26: yarım saat kadar....
gidip bir deneyeyim, öptüm esracan görüşürüz canım yine
tam 1 sene oldu taşınalı yan daire azcık daha ucuzdu ondan oraya geçiyimmi dediydimm olmadı
iyi akşamlar kızlarrr
off diyetisyenin verdiği yemekleri yiyerek kilom hep aynı kalıyo sıkıldım arkadaş ben kendi aklıma yyattığı gibi vericem içim dışım ayran yoğurt oldu arkadaş
sabah 10 da 1 bardak ayran
öğlenn 1 badak yoğurt
saat 2 buçukta 1 bardak ayran
akşam 1 bardak yoğurt
nerdeyse günde 1 kilo yoğurt yiyorum arkadaş
devlet hastanesi diyemi böyle sallıyo anlamıyom herkeze aynı liste veriyo deişim listesi yok bi strese girip geliyorum resmen
insan rahatlamak için destek olması için gider ben daha çok gerilip geliyommm
menümü paylaşayım
sabah klasik karatay kahvaltısı
öğlen 1 kase yoğut 1 tabak bulgurlu ıspanak 3 yemek kaşığı nohut yemeği
akşam 1 kase ezogelin çorbası 1 tabak taze fasülye biraz biber yoğurtlaması 3 hurma
Afiyet olsun canim
3 avuc leblebinin 1 dilim tam bugday ekmegine esit oldugunu biliyormuydun tam bir diyet atistirmaligi yani hemde tok tutuyor
Kizmam canim kizmam insallah hedefimize ulasiriz
sen simdi kac kilosun senin cizelgeden pek bisey anlayamadim da
Yogurt kilo verdiriomus yaglari yakan bi enzimi aktive edio
senin menuye baktikca bnmde aklima yatmaya basladi su karatay meyve olmamasi bozuo isi kuru kayisi falan veriomu?
ege universitesi diyetisyenleri pek tasvifetmio kendilerini ama yedirdigi hicbirsey zararli deil
mesela tereyaginin hasini bulun yiyin diomu marketteki tereyaginida kabul ediomu?
1 cay bardagi leblebi 1 dilim ekmek die biliodum 3 avuc 1 cay bardagi yapar mi? Bnm avuclar biraz buyukde
Bu soruyu sormayaydin eyiydii
105 dim bgn sabah 107.2 yi gordum tartida son 1 haftadir gelen giden lop lop yedim uyku duzeni yok sonuc bu oldu arti 2 kilo
bak ya cok moralim bozuldu simdi yine kilom tokat gibi yuzume carpinca pof yani
Merhabalar arkadaşlar birkaç gündür uğrayamadım moraliim bozukdu havada kapalı ve yağmurluydu iyicene deprosyana girdim resmen hep uyudum tabii arada kalkıp bayağı bir yedim...zaten bii 36 saat kadarda netimiz yoktu bakım onarım çalışması varmış o yüzden gelemedim birde ben bu hafta dağıtım tamda listeye girmişken artı bildiririm herhalde yarındaa misafirlerim var hiçbir hazırlıkda yapmadım bu kadar ev işinide nasıl yetiştirecem bilmiyorum uzun yoldan gelecekleri için yemeğe yetişecekler mi belli değil ama yatıya bana gelicekler şu an saçlarımı boyadım duşumu aldıkdan sonra kuföre gidip saçlarımı kestirecem umarım kuförden sonra biraz moralim düzeliir:)
geçmişi tam okuyamadım hasta arkadaşlar varmış çook geçmiş olsun canlarım
yeni gelen arkadaşlarımda hoş gelmişler:)
tam 1 sene oldu taşınalı yan daire azcık daha ucuzdu ondan oraya geçiyimmi dediydimm olmadı
iyi akşamlar kızlarrr
off diyetisyenin verdiği yemekleri yiyerek kilom hep aynı kalıyo sıkıldım arkadaş ben kendi aklıma yyattığı gibi vericem içim dışım ayran yoğurt oldu arkadaş
öğlenn 1 badak yoğurt
akşam 1 bardak yoğurt
devlet hastanesi diyemi böyle sallıyo anlamıyom herkeze aynı liste veriyo deişim listesi yok bi strese girip geliyorum resmen
Yenacım geçmiş olsun bu hafta koşturmacadan yoruldun ondan üşttün herhalde hafifçe atlatırsın inşallah
Barışın rehberlik öğretmeniyle görüştün mü merak ettim
Dün birlikte gittik...Annen seni dışarıda beklesin biz seninle oyuncaklarla oynayıp resim yapalım dedi..Barış istemedi..
Pazartesi tekrar deneyeceğiz
Rehber öğretmenimiz normal diyor...Bu akşam yine ufacık bir sebepten inat edip zır zır ağladı..
Çocukların her dönemi ayrı sorun..Allah ömür versin gerçekten annelik zor zenaat..
senin menuye baktikca bnmde aklima yatmaya basladi su karatay meyve olmamasi bozuo isi kuru kayisi falan veriomu?
ege universitesi diyetisyenleri pek tasvifetmio kendilerini ama yedirdigi hicbirsey zararli deil
mesela tereyaginin hasini bulun yiyin diomu marketteki tereyaginida kabul ediomu?
iyi akşamlar kızlarrr
öğlenn 1 badak yoğurt
akşam 1 bardak yoğurt
Iyi akşamlar
Öğlene kadar uyuşuk mayışık oturdum sonra kalkıp yemek vs yaptım sonra da yeni taşınan bir arkadaş gittik iyi oldu kaç gündür evden çıkmıyordum
Yarın sabah da arkadaşıma gideceğim inşallah
Diyet malesef yok göbek çok ama
Dün birlikte gittik...Annen seni dışarıda beklesin biz seninle oyuncaklarla oynayıp resim yapalım dedi..Barış istemedi..
Pazartesi tekrar deneyeceğiz
Rehber öğretmenimiz normal diyor...Bu akşam yine ufacık bir sebepten inat edip zır zır ağladı..
Çocukların her dönemi ayrı sorun..Allah ömür versin gerçekten annelik zor zenaat..
İyi aksamlar gokcecim nasilsin canim
meyrayi 90 larin astroloji uzmani secelim mi canim
kızlar insanın 12burcu vardır, oyüzden tek burçla konuşmak doğru olmaz, tamam burçlar var kızlar ama burçlardan önce gelen şeyler var muhakkak.
yani inanç, eğitim, kültür, yetiştirilme şekli, vicdan vs vs...
yani aslında geçim için ille burçlar demek doğru değil bence, heleki tek burçla hiç söylenemez galiba geçinir yada geçinmez diye.
oyüzden benim bişey söylememem en iyisi bence.
ayy bende kapris çok yapıyom aslanım yaa kükrümek istiyomda karşıdaki erkek oluncanak tırsk bi aslan oluveriyom:))))
ama bildiğimden şaşmıyomda hanii valla bazen acıyom adama yaa boşuna beyazlamadı saçları:)))
bıraz ben sabırsızım heralde daha 2 gun çocuk hemen soylesın ıstıyorum
Günaydın arkadaşlar....
Sanırım ben de hastalanıyorum hiiç tadım yok ve çok üşüyorum...boğazım da kımıldayan közler var gibi
Ev de olsam sorun değil ama iş olunca zorlanıyorum...
Zeynepçiğim niçin üzülüyorsun...Çizelgene bakmıyormusun,nasıl yol ilerlediğini görmüyormusun.? Üzülme tatlım...
demek iyileşemedin daha...geçmiş olsun tekrar...
İyi yapmışsın taşınmamakla...
1 hafta da öğrenir canım...Ben oğlum da zorlandmadım hiç..Kızım beni daha çok uğraştırmıştı hatırlıyorum da..
Kolay gelin ..
İşler,güçler gökçeciğim...
Bir kaç gündür annem lerdeyim . O nedenle çok giremedim internete hastane kontrol işleri vardı annemin yanında olayım diye geldim. bana sürekli ye ye deyip duruyor. Allahım zaten 1 haftalık zorlayıcı bir rejim uyguluyorum sürekli ye diyor annem. o kadar anlatıyorum tek tek ,sonra sen bilirsin diyor,tutamıyor yine kendini kızım ne olur yeee diyip duruyor...
Hatta bir ara 3 hafta önce bel fıtığından olduğum ameliyat için yoksa sen kelepçemi taktırdın diyor.dönüyoruz başa....
Kizlar dun yine yeniden karar aldim diyetime harfiyet uycam die sbh tartiya bi coktim +2
Diyet notlarimi kontrol ettim gecen sene bu zamanlar yine ayni kilodaymisim verdiklerimi almayaydim hic olmazsa -5 de olcakdim
cok moralim bozuk gerci reglyninde etkisi oluo ama off yani sıkıldım aralik 2014 e kadar -20 hedefi koydum kendime aralik 2015 e kadarda -15 koydummu 2 sene sonra cillop olurum..
simdi oglen 1 de hastanede olcam ne yesem die dusunuorum sokaklarda pof yani
ewi supurup giyinip cikayim bari gec kalmadan
aksama gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?