Merhaba canım, seni merak etmiştim ben de...Önemli bir nedeni yoktur umarım keyifsizliğinin..
Misafirler için de oklay gelsin...
ama tartı gr inmiyoo hani sporda yapıyorumm bakalım ne olcak 1 hafta kaldı gitmemeCanim ben ozel diyetisyene gittim gunde 2 kase yogur 2 bardak ayran 1 bardak sutum var onlar olmadan zayiflayamaznisiz yediklerimizdeki sekerin ve yagin depolanmasini onluyornus canim
Merhaba canım, seni merak etmiştim ben de...Önemli bir nedeni yoktur umarım keyifsizliğinin..
Misafirler için de oklay gelsin...
Başka bişey yemiyormusun.? yoksa yemeklerin yanındamı bunlar...
Ara öğünün de süt içebilirsin..
Selam kizlar .. ben de katilmak istiyorum araniza .. desteginize ihtiyacim var .. 14 kilo verdim yaklasik 4 ay da .. 1 bucuk ay durakladi .. sonra devam etti .. ama bu aralar motivasyonum baya bi eksik .. spor yapmak gelmiyor icimden .. tek basima zayiflamaya calistigim icin kendimi motive etmekten zorlanmaya basladim artik .. su an 98 kiloyum .. 70 kilo olmak istiyorum insallah .. sizlerin destegi ile tabii .. simdi den hepinize tesekkur ediyorum .. adim kubra bu arada .. 20 yasindayim .. almanya da yasiyorum .. iyi aksamlar herkese ..
Hosbulduk canim tesekkurler :) .. insallah en buyuk dilegim bu .. ^^
hoşgeldin tatlımSelam kizlar .. ben de katilmak istiyorum araniza .. desteginize ihtiyacim var .. 14 kilo verdim yaklasik 4 ay da .. 1 bucuk ay durakladi .. sonra devam etti .. ama bu aralar motivasyonum baya bi eksik .. spor yapmak gelmiyor icimden .. tek basima zayiflamaya calistigim icin kendimi motive etmekten zorlanmaya basladim artik .. su an 98 kiloyum .. 70 kilo olmak istiyorum insallah .. sizlerin destegi ile tabii .. simdi den hepinize tesekkur ediyorum .. adim kubra bu arada .. 20 yasindayim .. almanya da yasiyorum .. iyi aksamlar herkese ..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=245012&page=232tam bu sayfada 5 yıl önce ki kilo bildirimim 5 yılda 5 kilo vermişim(
ama 1 tanede cadı bi kızım daha olduuu en büyük karımmmm
Selam kizlar .. ben de katilmak istiyorum araniza .. desteginize ihtiyacim var .. 14 kilo verdim yaklasik 4 ay da .. 1 bucuk ay durakladi .. sonra devam etti .. ama bu aralar motivasyonum baya bi eksik .. spor yapmak gelmiyor icimden .. tek basima zayiflamaya calistigim icin kendimi motive etmekten zorlanmaya basladim artik .. su an 98 kiloyum .. 70 kilo olmak istiyorum insallah .. sizlerin destegi ile tabii .. simdi den hepinize tesekkur ediyorum .. adim kubra bu arada .. 20 yasindayim .. almanya da yasiyorum .. iyi aksamlar herkese ..
hosgeldin canim!!! yarin kilo bildirimi gunumuz!!! kilonu bildir :)
yeni gelenler 2hafta kilolarini bildiriyorlar ve 3ncu hafta listeye giriyorlar!!
Hep beraber zayifliyacagiz insallah!!!
hoşgeldin tatlım
kızlar ben yatıyorum
yarını heyecanla bekliyorum:26:
Hadi bakalim insallah basarcaz canim .. bulgur pilavi zararli degil aslinda .. tabii yagi falan yoksa :)
Ben bulgur saglikli diye hafta da 2-3 kez kisir yiyorum .. yagsiz .. ya da 1 tatli kasigi yag ile .. bi zararini gormedim acikcasi :)
Selam canim .. babam da aynisini yapiyor .. yapamazsin falan demiyor ama surekli biseyler yiyor .. ve yemem icin israr ediyor .. ama kendimi tutuyorum tabii .. insallah verirsin canim kilolarini .. veririz birlikte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?