Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba canım, seni merak etmiştim ben de...Önemli bir nedeni yoktur umarım keyifsizliğinin..
Misafirler için de oklay gelsin...

canımsın yaa yok canımın sıkınlığının çokda belirli bir nedeni yok aslında küçük küçük şeyler birleşince havada kapalı yağmurlu buraya gelip sizide demoralize etmek istemedim aslında... düzelicek bu durum söz zanedersem geçen seneki istikrarlı diyet yaptığım günleri yakalamam lazım o zaman daha iyi hisedicem biliyorum ama ilk öncee yiğenlerimle güzel bir hafta sonu geçirmek istiyorum:) yarın akşam yemeğe yetişemiycekler herhalde yinede evde bir tarhana çorbası bulundururum çayın yanınada hafif sütlü cevizli ve incirli bir tatlım var onu yapıyım diyorum bide kuruyemiş kuru meyvee diyetde olan misafirlerime yeter herhaldee:)

Canim ben ozel diyetisyene gittim gunde 2 kase yogur 2 bardak ayran 1 bardak sutum var onlar olmadan zayiflayamaznisiz yediklerimizdeki sekerin ve yagin depolanmasini onluyornus canim
ama tartı gr inmiyoo hani sporda yapıyorumm bakalım ne olcak 1 hafta kaldı gitmeme

yena 1650 gr lık diyet var tabi başka yiyeceklerde yoğurt beni benden alıyo bu gün parkta kızı götürdüm bende kenarda bankta kitap okurken nerdeyse sızıcaktımm:))) yoğurt uykumu getiriyo çok

Selam kizlar .. ben de katilmak istiyorum araniza .. desteginize ihtiyacim var .. 14 kilo verdim yaklasik 4 ay da .. 1 bucuk ay durakladi .. sonra devam etti .. ama bu aralar motivasyonum baya bi eksik .. spor yapmak gelmiyor icimden .. tek basima zayiflamaya calistigim icin kendimi motive etmekten zorlanmaya basladim artik .. su an 98 kiloyum .. 70 kilo olmak istiyorum insallah .. sizlerin destegi ile tabii .. simdi den hepinize tesekkur ediyorum .. adim kubra bu arada .. 20 yasindayim .. almanya da yasiyorum .. iyi aksamlar herkese ..

canım hosgeldin umarım hep birlikte hedeflerimize ulasırız

Hosbulduk canim tesekkurler :) .. insallah en buyuk dilegim bu .. ^^

gecen hafta basladım bende 98 kilo idim.ama bu hafta zorlayıcı bir diyet yaptım ( bu aksam 5-6 kaşık bulgur pilavını kacırmasaydım daha iyi olacaktım )
yarın bakalım baskül ne göstericek

Kızlar Napiyonuz esime sinir oluyorum ya her gece 12 de oturup 1 ekmeğe yakin ekmek yiyor diyet yaptigimi bile bile
Yicen mi diyor yok diyoum adam yakiyor yedigini sen ye ben zayiflayinca senin soyledikleriji ben sana soylicem diyorum oyle bişey olmaz diyo yani zayiflayamazmisim o gorcek gününü en fazla 3 ayda incem istedigim kiloya heveskki kırıyor Ama yilmiyorum

hoşgeldin tatlım
kızlar ben yatıyorum
yarını heyecanla bekliyorum:26:

hosgeldin canim!!! yarin kilo bildirimi gunumuz!!! kilonu bildir :)
yeni gelenler 2hafta kilolarini bildiriyorlar ve 3ncu hafta listeye giriyorlar!!
Hep beraber zayifliyacagiz insallah!!!

menumu yazayim

sabah: 2kasik yulaf, sut, kiwi

ara: salatalik

öglen: yesil salata, 1domates, salata sosu

ara: havuc
1kare cikolata

aksam: 1tabak kirmizi yesil mercimek yemegi, 15gr peynir

ara: 1kasik dondurma, ceyrek muz, 1su bardagi sut

3litre su

hadi iyi geceler canlarrr

Hosbulduk canim .. :)
Kilomu yazdigim gibi ama yine bildiririm insallah :)

Hadi bakalim insallah basarcaz canim .. bulgur pilavi zararli degil aslinda .. tabii yagi falan yoksa :)
Ben bulgur saglikli diye hafta da 2-3 kez kisir yiyorum .. yagsiz .. ya da 1 tatli kasigi yag ile .. bi zararini gormedim acikcasi :)

Canım ben de cok severim bulguru o yüzden yee ısrarlarını bahane ederek yedim(çok güzeldi ben yapmıştım )
ama 1 haftalık diyet programımda yoktu yememeliydim.. ona üzüldüm.

Selam canim .. babam da aynisini yapiyor .. yapamazsin falan demiyor ama surekli biseyler yiyor .. ve yemem icin israr ediyor .. ama kendimi tutuyorum tabii .. insallah verirsin canim kilolarini .. veririz birlikte :)

İnşallah vericez canim bu yaz bizim yazimiz olucak allah in izniyle ben inanıyorum sizde inanin inanmak basarmanin yarisidir.
Iyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…