Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim avuclarim kucuktur benim avucla bile 2 bardak yapar canim

:)

kolay gelsin canım.....

canım inan yengeç aslan hakkında da nerdeyse hiç fikrim yok desem inanırmısın:)
yalnız benim babam yengeçti, yengeç erkekleri evine eşine annesine çocuklarına aile hayatına çok düşkündür ve çok bağlıdır.
yengeçler eviyle ilgilenmeyi sever, genelde çok merhametlilerdir. birazda içine kapanık, ve cesaret isterler...
burç gurupları olarak pek uyumlu değilsiniz, çünkü biriniz su biriniz ateş....
sen eşine bol bol cesaret verirsen eşin için çok iyi olur, yengeçler biraz cesaret isterler, utangaçlardır birde. utangaç insanları severim, neden dersen utanma haya çok güzel kavramlardır çünkü....
ama işte bu yorumlarım değersiz bunu unutma, çünkü bir burçla yada burçlara sığdırılacak bişey değil ilişki malesef canım.
aklıma gelen herşeyide yazdım:)

canım sen şey yazmışsın ya hem kapris yaparım hemde benim borum öter diye:)
karşında yengeç değilde bir boğa yada bir oğlak olsaydı aynı düüşünmezdin büyük ihtimal:))))))
heleki oğlak... yengecin tersidir.
seni anlıyorum ama, çünkü benim babamda yengeçti, ben eşimde gördüğüm şeyleri babamda hiç görmedim genelde, her ikiside ayrı güzel ve ayrı şartları var.
öptüm

Sizin ki anasinifiymis benim kiz 2. Sinifa gidiyo hala cis problemi oyun oynayacam diye tutuyo kendini sonra uzerini cikaramadan yapiveriyo ogretmen arayinca merve altina yapti diyecek yine diye odum kopuyo bir cozum bulursan banada soyle olurmu canim

Kubracim hosgeldin canim

Canim benim joca da yiyip yiyip kilo almayan cinslerden gece gunduz cani ne isterse ne zaman isterse alir yapar yer en cokta baklava tulumba ama diyete girdigim gun eve serbetli tatli almayi yasakladim buyuk olay cikar dedim almiyo simdi kendisi yiyo disarida ama bu kadar yemesine ragmen 68 kilo sinir bozucu demi

hosgeldin canim!!! yarin kilo bildirimi gunumuz!!! kilonu bildir :)
yeni gelenler 2hafta kilolarini bildiriyorlar ve 3ncu hafta listeye giriyorlar!!
Hep beraber zayifliyacagiz insallah!!!

Gokcecim bu hafta benide yazacaksin listeye unutma emi tatlim 3 hafta olmus araniza gireli zaman ne cabuk geciyo su bogazimiza bir hakim olsak goz acip kapayincaya kadar dal gibi kalicaz da ahh korelmeyen nefsimm:26:

kilomu bildiriyorum canim 89.6 geldim canimcim simdiden kolay gelsin canim

Son düzenleme:
Benim avuclarim kucuktur benim avucla bile 2 bardak yapar canim

him...

Ok cnm bnde butun kitaplari varda okumadim kayinpederden aldim ama inanmadigim icin sallamadim okuyayim bari

Aslinda bir suru alinti yaptim gitmis demekki telden girmek sikintili biraz
Bu arada migrenim tuttu yine dun reglynin baslangiciydi ondan sanirim bazen su kafami koparip atasim gelio poff yani

Spor 210 dk
Kilo106.5

Son düzenleme:
Hayirli cumalara arkadaslar.bu hafta kilo ayni sporda 45 dk...

Tembeldim bu hafta.elim kolum kiriliyor.hepinizi opuyorum.listeyi yapan arkadslarin şimdide n ellerinr saglik

günaydın arkadaşlar bir kilo bildirim gününde daha birlikdeyiz:)) isterim ki tartı hepinizin yüzünü güldürsün tüm eksi rakam gören arkadaşları gösterdikleri çaba dolayısıyla kutluyorum

veremeyip alanlar olmuştuuuur!! onlarda üzülmesin o kunuda birinci benim

1 simit 4 dilim ekmek yapiomusBayilirimda solemesi ayip

aynı zaman da 300-350 kal.civarında üzgünüm ama yedim işte ha pes etmedim ama bak bu sabah sadece kepekli galete ve şekersiz çay mesela napıyım,dün akşam yemek de yemedim mesela devam dimi arkadaşım hoş bugün dayanamadım sabah hemen tartıldım ama vericeğme bi kilo da almışım ama yılmıycam bu kez Allahın yardımıyla bu yağlar ve ağırlıklardan kurtulcam çok kararlıyım en büyük düşmanım kilolarım,fazla yemekk

esselamun aleykum
hayırlı cumalar dünyanın en sıcak en içten tombişleri SEVİYORUM SİZİ
bugun gayetmutlu ettı tartım benı inşallah bu şoklamadan sonra gerısıde gelir ve umarım hepımız artık bu sene bu işi bitiririz ve fıstık gibi hatunlar oluruz bugun eşim beni birdaha gaza getırdı çok kuculdun sultan dedı bısarıldı şöyle bugun yemeğe gıdelım bır haftadır mahfoldun dedı ben de yok bırazdaha lazım ona dedım herseferınde benı övüyo buda beni dahada gaza getırıyo kocısımıde cokkk sevıyorum ay neyse kılo bıldırımı yapayım
kılom 129.3 (aslında ilk 128.8 çıktı sonra 129.3 çıktı ben yuksegı aldım neolur ne olmaz):79::118:
spor yok bu hafta sporuda alacam ele inşallah

hoşgeldın canım inşallah hepınız verıcez bak 14 gitmiş bile geriside gidecek inşallah

Hayirli cumalar ben kilomu bildirdim (89.6 ) spor olsun diyerek spor yapmadim ama ikizler sayesinde surekli kosturmaca icerisindeyim neden onlar spordan sayilmiyo yaww

Canim senin koca kibarmis benimki gecenlerde gercek bir kadin olmaya basladin dedi bende once sahte kadinmiydim dedim uzulsemmi sevinsemmi bilemedim

asu hem spor hem yemek çok listede bence daha önce daha az yiyerek zayıfladığım için veremiyorum sanırım ben yaa

bence 1650 kalori çok değil gibi canım ama sen daha önce öyle şok diyet felan da yapmadın aslında var bir yanlışlık ama çözemedim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…