Benim avuclarim kucuktur benim avucla bile 2 bardak yapar canim
ayyy gecmisin ilk 5sayfasini okudum... sonrasini kusura bakmayin okuyamadim... hicccc vaktim yok... mutfak oldugu gibi duruyor... yemek yedik ondan sonra hemen babannemin tasinacagi eve gittik temizlik yapmaya... yarin tasiniyorlar... yarin aksamda gidip yerlesmeye yardim edicem... yarin aksam listeyi gec yapabilirim... simdiden affedin... bu aralar hafta sonlari hep stressli hep stressli...
simdide gidip mutfagi topliycam... ayyyyy
aynen canim iyi olur :)
canim benim sen detaya girmeden aslan kadini ile yengec erkegi iliskisi nasildir`??
bende aslanim hem kapris yaparim hemde benim borum öterhicte karsidaki erkek diye tirsIk olamam :) ama aslinda olmam lazim galiba... eskisine bakarak biraz daha tirsIk davraniyorum... sonucta evin erkegi o :)
benim kiz 27aylikti ögrettigimde... evdeki butun halilari kaldirmistim o donemlazimlik almistim, cocugun pampersini cikartmistim bir daha da takmadim... 1hafta sonra ogrenmisti bile cisi falan... ama ilk 3-4ay lazimligi nereye gidersek yanimizda tasidik alisverise giderken, carsiya giderken
birde her cis yaptiginda lazimliga yapistirma (sticker) veriyordum istedigi yere yapistirsin diye, kakasini lazimliga yaparsa buyuk bir yapistirma veriyordum :) hatta o seciyordu...
ama ilk hafta yarisini yere yapti, hele kaka olayini 5nci gun yapti lazimliga... yoksa masanin altina girip parkeye yapiyordumuhahaha puhahaha
gecmis olsun canim benim
ahhh su anneler yokmu :)
benim annemde ben evlenmeden hem zayifla derdi, hemde kizim sunuda ye bunuda ye derdi
ayyy takma kafana canim benim!!! reglinde etkisi vardir...
yenacım senin oğlan anaokuluna gidiyodu dimi..benim büyük kızla yaşıtlardı sankii...benimki seneye okula başlıcak....bahsettiğin bütün sıkıntılar bizdede mevcutta...bide bizde bu sıra tuvalete sıkışıyo yerinde duramıyo artık ama ısrarla yok diyo gitmiyo....sonra gidincede daha üstünü çıkaramadan yapıyo falan....ne konuştuysak ne kızdıysak ne ceza verdiysek yada wcye gitti diye ödüllendirdiysek hiç biri işe yaramadı şimdilik aynen devam nasıl düzelicek bilmiyorum ama bu da bi süreç geçicek diye düşünüp sabrediiyorum...
Selam kizlar .. ben de katilmak istiyorum araniza .. desteginize ihtiyacim var .. 14 kilo verdim yaklasik 4 ay da .. 1 bucuk ay durakladi .. sonra devam etti .. ama bu aralar motivasyonum baya bi eksik .. spor yapmak gelmiyor icimden .. tek basima zayiflamaya calistigim icin kendimi motive etmekten zorlanmaya basladim artik .. su an 98 kiloyum .. 70 kilo olmak istiyorum insallah .. sizlerin destegi ile tabii .. simdi den hepinize tesekkur ediyorum .. adim kubra bu arada .. 20 yasindayim .. almanya da yasiyorum .. iyi aksamlar herkese ..
Kızlar Napiyonuz esime sinir oluyorum ya her gece 12 de oturup 1 ekmeğe yakin ekmek yiyor diyet yaptigimi bile bile
Yicen mi diyor yok diyoum adam yakiyor yedigini sen ye ben zayiflayinca senin soyledikleriji ben sana soylicem diyorum oyle bişey olmaz diyo yani zayiflayamazmisim o gorcek gününü en fazla 3 ayda incem istedigim kiloya heveskki kırıyor Ama yilmiyorum
hosgeldin canim!!! yarin kilo bildirimi gunumuz!!! kilonu bildir :)
yeni gelenler 2hafta kilolarini bildiriyorlar ve 3ncu hafta listeye giriyorlar!!
Hep beraber zayifliyacagiz insallah!!!
günayydınnnn evett hiç eksilmeyen tartım 89 malesef
sporum da 150 dakika teşekkürederim
Benim avuclarim kucuktur benim avucla bile 2 bardak yapar canim
Ok cnm bnde butun kitaplari varda okumadim kayinpederden aldim ama inanmadigim icin sallamadim okuyayim barigünde 1 ara öğün meyve yiyebilirsin aslında ama benim internetten okuduğum kadarıyla ilk etapta önermiyor çünkü doğalda olsa onlarda da şeker var
valla bende buradakilere özendimde başladım (cumartesi başladım) kendimde bir hafifleme hissediyorum sanırım ödemlerim azaldı
tereyağ yumurta tavuk zeytinyağ hep doğal olsun istiyor karatay hoca ama ben tavuğu marketten aldım zeytinyağ kendi bahçemizden tereyağını ve peyniri pazardan sürekli aldığım bir mandıradan alıyorum, yumurta da marketten
hazır hiç bir ürünü önermiyor diyet olan her şey yasak
sabah kahvaltıda ve ara öğünlerinde gün kurusu kayısı yiyebiliyorsun
şimdilik bunlar aklımda kitabını okuyan arkadaşlarım varsa onlar daha iyi aydınlatabilirler seni
Nursena günaydın canım
Neden eksi göstermiyor bu tartın çok ilginç yediklerin de çok değil ama nedenacaba
Sağol canım..
2 saat aralıksı spor yapabiliyormusunuz.? kaç kilosunuz.?
1 simit 4 dilim ekmek yapiomusBayilirimda solemesi ayip
hoşgeldın canım inşallah hepınız verıcez bak 14 gitmiş bile geriside gidecek inşallahSelam kizlar .. ben de katilmak istiyorum araniza .. desteginize ihtiyacim var .. 14 kilo verdim yaklasik 4 ay da .. 1 bucuk ay durakladi .. sonra devam etti .. ama bu aralar motivasyonum baya bi eksik .. spor yapmak gelmiyor icimden .. tek basima zayiflamaya calistigim icin kendimi motive etmekten zorlanmaya basladim artik .. su an 98 kiloyum .. 70 kilo olmak istiyorum insallah .. sizlerin destegi ile tabii .. simdi den hepinize tesekkur ediyorum .. adim kubra bu arada .. 20 yasindayim .. almanya da yasiyorum .. iyi aksamlar herkese ..
esselamun aleykum
hayırlı cumalar dünyanın en sıcak en içten tombişleriSEVİYORUM SİZİ
bugun gayetmutlu ettı tartım benı inşallah bu şoklamadan sonra gerısıde gelir ve umarım hepımız artık bu sene bu işi bitiririz ve fıstık gibi hatunlar oluruz bugun eşim beni birdaha gaza getırdı çok kuculdun sultan dedı bısarıldı şöyle bugun yemeğe gıdelım bır haftadır mahfoldun dedı ben de yok bırazdaha lazım ona dedım herseferınde benı övüyo buda beni dahada gaza getırıyo kocısımıde cokkk sevıyorumay neyse kılo bıldırımı yapayım
kılom 129.3 (aslında ilk 128.8 çıktı sonra 129.3 çıktı ben yuksegı aldım neolur ne olmaz):79::118:
spor yok bu hafta sporuda alacam ele inşallah
hoşgeldın canım inşallah hepınız verıcez bak 14 gitmiş bile geriside gidecek inşallah
asu hem spor hem yemek çok listede bence daha önce daha az yiyerek zayıfladığım için veremiyorum sanırım ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?