Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar
kilo bildirimi yapıp kahvaltı yapmak istiyorum
ilerleyen saatlerde tekrar görüşürüz
liste yapan arkadaşlara (gökce ve meyra) kolay gelsin ellerinize kollarınıza sağlık

KİLOM 93.6

İnsallah bu sene kilolu gecen son senemiz olur canim yaa bunu ne kadar cok istiyorum antalya gibi biryerde yasayip da yazin denizin kenarinda kocanin yuzmesini izlemek etraftan utanip denize girememek sagda solda nispet yaparcasina zayif olan mikinili kizlari gormek allahim nasil zor ve uzucu bir durum bu sene de boyle gecsin istemiyorum

Hosbulduk canim :)

Günaydınlar :) inişli çıkışlı ilginç bir hafta geçirdim ama bol spor sonucunda cuma ya azıcıkta olsa eksi de ulaşmayı başardım
Spor : 260 dk.
Kilom: 101.7 fark -300 gr.
Arada artı çıktığım için seviniyorum şimdi :)

bayıldım menüye harika devam arkadaşımm bigün de ben yapıcam bunu

kizlar yardim edin kilom 95.8. yalniz 100 gram vermisim. ben 2 kilo verdim bu hafta kesin diye dusunuyordum gercekten cok dikkat ettim cok az yiyorum.takildim bu kiloya neden artik kilo veremiyorum ya ?

günaydın arkadaşlar kilom 124.4 yani artı 1 spor yapmadığım için kiloda veremiyorum aslında iki çocukla akşama kadar koşturuyorum birtek yattığım zaman dinleniyorum ama yok o spor sayılmıyor yinede ...bu hafta temizlik yaptım akşam misafirim vardı o kadar koşturmaya rağmen yinede artı 1 leslieyi birgün denedim ertesi gün parmağım çok acıdı korkuyorum yapamıyorum...neyse haftaya daha dikkatli olurum....

sorma yaa,inşallah son sene olcak inanıyorum

kizlar yardim edin kilom 95.8. yalniz 100 gram vermisim. ben 2 kilo verdim bu hafta kesin diye dusunuyordum gercekten cok dikkat ettim cok az yiyorum.takildim bu kiloya neden artik kilo veremiyorum ya ?

Bol bol suyunu ve form caylarini iciyor musun birde aksam saat kacta yemegi birakiyorsun en gec 6 olmali

günaydın arkadaşlar diyet yapmadımsa da gerçekten dikkat ettim ve ciddi spor yaptım ,netice:108 evt 1 kilo da almışım :26: niye yaaa bilmiyom ama pes etmiycem gerşrz kızlar siz verin barii

Selamün aleykümm...

bu gün havamız güzel bende açtım küçük kuzunun altını bakalım şimdilik iyi gidiyo gibi iki kere gittik wcye..hemen alışmasını beklemiyorum tabi ama ufaktan aşinalık kazansın istiyorumm...karnım ağrıyo bugünn..dün ilaçlarımı içmedim ondan heraldee...birazdan içerim artık..tartım önceki günlere göre bugün eksi gösterdi ama geçen haftaya göre genede artıdayım sanırsam hatırlamıyorum geçenki bildirimimii...

kilom:82,7

spor:60 dakika yürüyüş...

günayydınnnn evett hiç eksilmeyen tartım 89 malesef
sporum da 150 dakika teşekkürederim

nursenaa tartının pilinde bi sorun olabilirmi...tuhaf gerçekten sen böyle düzenli beslenince güzel veriyodun hepp...maşallah sana ben olsam hemen pes ederdim...ama sakın sen etme....

esracım bizim hiç öyle bir problemimiz yoktu çok kolay bıraktık bezi ve bi sıkıntı yaşamadık yakın tarihe kadar ama bu son dönemlerde çok sık yaşıyoruz bunu...eşimin çalıştığı okuldaki pedagogla konuştuk...ne kadar kardeşi olsada evde sıkıldığı için ilgi çekmek için yaptığını bi dönem olduğunu üzerinde durmamamız gerektiğini söyledii...yaşıtları olan arkadaşa ihtiyacı olduğunu söyledi....bu sene bazı sebeplerden dolayı anaokuluna gönderemedik böyle evde de baya bunaldı hakkaten...ne kadar resim boyama hamur aklına gelebilecek her türlü şeyi yapıyoruz beraber ama yetmiyo..kısacası sabırla bekliyorum bu dönemin geçmesini...

kolay gesin zeynepcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…