- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
aynı zaman da 300-350 kal.civarındaüzgünüm ama yedim işte ha pes etmedim ama bak bu sabah sadece kepekli galete ve şekersiz çay mesela napıyım,dün akşam yemek de yemedim mesela devam dimi arkadaşım hoş bugün dayanamadım sabah hemen tartıldım ama vericeğme bi kilo da almışım ama yılmıycam bu kez Allahın yardımıyla bu yağlar ve ağırlıklardan kurtulcam çok kararlıyım en büyük düşmanım kilolarım,fazla yemekk
Selam kizlar .. ben de katilmak istiyorum araniza .. desteginize ihtiyacim var .. 14 kilo verdim yaklasik 4 ay da .. 1 bucuk ay durakladi .. sonra devam etti .. ama bu aralar motivasyonum baya bi eksik .. spor yapmak gelmiyor icimden .. tek basima zayiflamaya calistigim icin kendimi motive etmekten zorlanmaya basladim artik .. su an 98 kiloyum .. 70 kilo olmak istiyorum insallah .. sizlerin destegi ile tabii .. simdi den hepinize tesekkur ediyorum .. adim kubra bu arada .. 20 yasindayim .. almanya da yasiyorum .. iyi aksamlar herkese ..
Kubracim hosgeldin canim
menümü paylaşayım
sabah klasik karatay kahvaltısı
öğlen 1 kase yoğut 1 tabak bulgurlu ıspanak 3 yemek kaşığı nohut yemeği
akşam 1 kase ezogelin çorbası 1 tabak taze fasülye biraz biber yoğurtlaması 3 hurma
İnsallah bu sene kilolu gecen son senemiz olur canim yaa bunu ne kadar cok istiyorum antalya gibi biryerde yasayip da yazin denizin kenarinda kocanin yuzmesini izlemek etraftan utanip denize girememek sagda solda nispet yaparcasina zayif olan mikinili kizlari gormek allahim nasil zor ve uzucu bir durum bu sene de boyle gecsin istemiyorum
Ben de mi simdi su anki kilomu ve bu hafta yaptigim sporu yazcam ? :/
kizlar yardim edinkilom 95.8. yalniz 100 gram vermisim. ben 2 kilo verdim bu hafta kesin diye dusunuyordum gercekten cok dikkat ettim cok az yiyorum.takildim bu kiloya neden artik kilo veremiyorum ya ?
Kizlar Günaydın hayırlı cumalar bu hafta listed olmicam ama kilomu bildiriyem yinede 93 tumsuan 92.5
Tebrikler canim yarim kilo gitmis yavas ama emin adimlar bravo
günayydınnnn evett hiç eksilmeyen tartım 89 malesef
sporum da 150 dakika teşekkürederim
Sizin ki anasinifiymis benim kiz 2. Sinifa gidiyo hala cis problemi oyun oynayacam diye tutuyo kendini sonra uzerini cikaramadan yapiveriyo ogretmen arayinca merve altina yapti diyecek yine diye odum kopuyo bir cozum bulursan banada soyle olurmu canim
Selamün aleykümm...
bu gün havamız güzel bende açtım küçük kuzunun altını bakalım şimdilik iyi gidiyo gibi iki kere gittik wcye..hemen alışmasını beklemiyorum tabi ama ufaktan aşinalık kazansın istiyorumm...karnım ağrıyo bugünn..dün ilaçlarımı içmedim ondan heraldee...birazdan içerim artık..tartım önceki günlere göre bugün eksi gösterdi ama geçen haftaya göre genede artıdayım sanırsam hatırlamıyorum geçenki bildirimimii...
kilom:82,7
spor:60 dakika yürüyüş...
nursenaa tartının pilinde bi sorun olabilirmi...tuhaf gerçekten sen böyle düzenli beslenince güzel veriyodun hepp...maşallah sana ben olsam hemen pes ederdim...ama sakın sen etme....
esracım bizim hiç öyle bir problemimiz yoktu çok kolay bıraktık bezi ve bi sıkıntı yaşamadık yakın tarihe kadar ama bu son dönemlerde çok sık yaşıyoruz bunu...eşimin çalıştığı okuldaki pedagogla konuştuk...ne kadar kardeşi olsada evde sıkıldığı için ilgi çekmek için yaptığını bi dönem olduğunu üzerinde durmamamız gerektiğini söyledii...yaşıtları olan arkadaşa ihtiyacı olduğunu söyledi....bu sene bazı sebeplerden dolayı anaokuluna gönderemedik böyle evde de baya bunaldı hakkaten...ne kadar resim boyama hamur aklına gelebilecek her türlü şeyi yapıyoruz beraber ama yetmiyo..kısacası sabırla bekliyorum bu dönemin geçmesini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?