Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma yaaa valla pes etmiyom öle pastalar börekler yemiyom çarşamba akşam misafirliğe gittim elmalı kek yapmıştı 2 çatalcık aldım koca dilimden
ben kendimm sınırlarmı zorlucam olmuyo diyetisyenle falan evet bu hafta kendim yapıcam bakalım ne olcak haftaya cumaya

tartı eskidi diyeee yeni aldırdım eşime 2 sine de pil taktım yan yana koyuyom bi ona çıkıyom bi ona:)))sonuç aynu

Son düzenleme:
Bebeklerimi asiya goturuyorum cancagizlarim dua edin emi aglayipta analarinin canlarini da yakmasinlar

kolay gesin zeynepcim

sağol canım...

ay ne güzel afferin sanaben geçen hafta önüme ne koydularsa yedim sonuç ortada...

bi dene bakalım inşallah haftaya istediğin sonucu görürsün tartılarında...

Bebeklerimi asiya goturuyorum cancagizlarim dua edin emi aglayipta analarinin canlarini da yakmasinlar

oyy kıyamamm Allah kolaylık versinn...

selamun aleyküm güzeller

kilo bildirimi

kilo : 86.5
spor : hergün 5bin ile 10 bin arası adım atıyorum.

kızlar yanlış hatırlamıyorsam bugün tıp bayramı
yanlış hatırlıyorsamda bugün bizim topiğin tıp bayramı olsun
başta egedenizimiz olmak üzere topiğimizin sağlık ta çalışan bütün güzellerinin tıp bayramını kutluyorum
yaptığınız çok kutsal bir görev
iyiki varsınız

Merhaba herkese..hayırlı cumalar...

Kİlom aynı..
spor yok..

Şimdiden elinize sağlık...

Hanımlar Nasılsıniz umarım iyisini ben iyi sayılırim bilgisayarım bozuk 1 haftadır geçen hafta yazamadım tlf nu da başaramadı zaten yokluğu belli olmamıştır kimseye devamli üye olmadığım için neyse kilo verenler Tebrikler bende bildirimi yapıp kacayim kilom=77 spor=yok

canımm yaa okurken bile gözlerim doldu..... benim sıpayı götürdüğümde dayanamamıştım eve geldik oğlan kıkırdıyo ama ben hala ağlıyordum inşallah hiç acımaz canları yavruların...

evimde tartılmıştım en son ama bu hafta annemlerdeyim onun evindeki baskül (benim eski baskül) biraz eski ama yüz güldürüyor :)
geçen haftaki kilom : 98
bu haftaki kilom:97
spor :yok
ama spor amaçlı 180 dakika yürüyüş

fark :-1
umarım hep - sonuçlar bildiririz.
bu arada gurupta bir sürü arkadaşın kilosu 80 lerde onlar 90 -100 kilolarda mı başlayıp düştüier çok merak ediyorum.bunu ne kadar zamanda başardılar.darısı başımıza :)

canımm yaa okurken bile gözlerim doldu..... benim sıpayı götürdüğümde dayanamamıştım eve geldik oğlan kıkırdıyo ama ben hala ağlıyordum inşallah hiç acımaz canları yavruların...

Ercanim geçmiş olsun canım oldunuz mu asi nasik gecti

Cookkk sagolun olduk asimizi 2 bacaklarindan 3 igne yediler yavrucuklarim biraz agladilar sustular ama benim gozkerim daha yeni kuruyo

Bugun menümü yazayim sabah 6 yemek kasigi gevrek 1 bardak süt
Öğlen menemem 2 dilim beyaz peynir 2 dilim kaşar peynir 6 zeytin 2 dilim ekmek
1.ara 2 tane ceviz 2 kuru kayısı 15 badem 2 hurma
2 ara 2 porsiyon meyve
Aksam 5 kasik tavuk sote 4 kasik bulgur pilavı yogurt salata
2 litre su

Ne gün dü bugün yaww...Daha yeni oturuyorum diyebilirim...Çok hareketli nefes nefese bir hafta geçirdim...
Çok yorgunum çok...

Evet anaokuluna gidiyor...Tuvalet sorunumuz yok ama dediğim gibi son iki haftadır..Kaygı takıntı ve ağlama baş gösterdi...
Geçecek elbet bekliyoruz sabırla..

Hadi senin de son artı olduğun hafta olsun...ben de sabitim hafta sonu ve hafta başı üst üste misafir,yaşgünü derken. karbona yüklenince gelen artılarımı ancak bugün gönderdim...
diğer elemanımız nerede gelmeyecek sanırım..

Hoşgeldiniz aramıza..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=245012&page=232tam bu sayfada 5 yıl önce ki kilo bildirimim 5 yılda 5 kilo vermişim (
ama 1 tanede cadı bi kızım daha olduuu en büyük karımmmm

ahahha ne güldüm nursena ) Allah cezamızı verecek bizim..

700gr. öndesin )

derinciğim iyileştinizmi.??

Geçmiş olsun ikizlere...İler de ağlayacağımza şimdi ağlayalım onların iyiliği için bunlar...

İyi aksamlar kizlar ben butun gun yatakdan cikmadim ara ara uyumusum ya yine sekerim dusuo yada reglyim kansizligimda var o etkilio tam bilemiorum menumu yazayim

9:00 1,5 tost,domat,salat
11:00 1 ceviz,3findik,7siyah uzum
13:00 bulgur pilavi,bezelye,ayran
15:00 1 tatli kasigi tahin pekmez,2ceviz
18:00 5 krep tam bugday unu ve light sutle,3dilim sucuk,domat,salat
20:00 elma yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…