sorma yaaa valla pes etmiyom öle pastalar börekler yemiyom çarşamba akşam misafirliğe gittim elmalı kek yapmıştı 2 çatalcık aldım koca dilimdenSelamün aleykümm...
bu gün havamız güzel bende açtım küçük kuzunun altını bakalım şimdilik iyi gidiyo gibi iki kere gittik wcye..hemen alışmasını beklemiyorum tabi ama ufaktan aşinalık kazansın istiyorumm...karnım ağrıyo bugünn..dün ilaçlarımı içmedim ondan heraldee...birazdan içerim artık..tartım önceki günlere göre bugün eksi gösterdi ama geçen haftaya göre genede artıdayım sanırsam hatırlamıyorum geçenki bildirimimii...
kilom:82,7
spor:60 dakika yürüyüş...
nursenaa tartının pilinde bi sorun olabilirmi...tuhaf gerçekten sen böyle düzenli beslenince güzel veriyodun hepp...maşallah sana ben olsam hemen pes ederdim...ama sakın sen etme....
..
Bebeklerimi asiya goturuyorum cancagizlarim dua edin emi aglayipta analarinin canlarini da yakmasinlar
ggeçmiş olsun kuzulara bende hiç dayanamıyorum aşıyaBebeklerimi asiya goturuyorum cancagizlarim dua edin emi aglayipta analarinin canlarini da yakmasinlar
Bol bol suyunu ve form caylarini iciyor musun birde aksam saat kacta yemegi birakiyorsun en gec 6 olmali
kolay gesin zeynepcim
sorma yaaa valla pes etmiyom öle pastalar börekler yemiyom çarşamba akşam misafirliğe gittim elmalı kek yapmıştı 2 çatalcık aldım koca dilimden
ben kendimm sınırlarmı zorlucam olmuyo diyetisyenle falan evet bu hafta kendim yapıcam bakalım ne olcak haftaya cumaya
tartı eskidi diyeee yeni aldırdım eşime 2 sine de pil taktım yan yana koyuyom bi ona çıkıyom bi ona:)))sonuç aynu
Bebeklerimi asiya goturuyorum cancagizlarim dua edin emi aglayipta analarinin canlarini da yakmasinlar
Ben de mi simdi su anki kilomu ve bu hafta yaptigim sporu yazcam ? :/
Evet canim simdiki kilon ve 1 hafta boyunca kac dakika spor yaptigini yazacaksin
sağol canım...
ay ne güzel afferin sanaben geçen hafta önüme ne koydularsa yedim sonuç ortada...
bi dene bakalım inşallah haftaya istediğin sonucu görürsün tartılarında...
oyy kıyamamm Allah kolaylık versinn...
canımm yaa okurken bile gözlerim doldu..... benim sıpayı götürdüğümde dayanamamıştım eve geldik oğlan kıkırdıyo ama ben hala ağlıyorduminşallah hiç acımaz canları yavruların...
Ercanim geçmiş olsun canım oldunuz mu asi nasik gecti
oyy kıyamam yaaa bende çok ağlamıştım aşı olurkennn
ggeçmiş olsun kuzulara bende hiç dayanamıyorum aşıya
yenacım senin oğlan anaokuluna gidiyodu dimi..benim büyük kızla yaşıtlardı sankii...benimki seneye okula başlıcak....bahsettiğin bütün sıkıntılar bizdede mevcutta...bide bizde bu sıra tuvalete sıkışıyo yerinde duramıyo artık ama ısrarla yok diyo gitmiyo....sonra gidincede daha üstünü çıkaramadan yapıyo falan....ne konuştuysak ne kızdıysak ne ceza verdiysek yada wcye gitti diye ödüllendirdiysek hiç biri işe yaramadı şimdilik aynen devam nasıl düzelicek bilmiyorum ama bu da bi süreç geçicek diye düşünüp sabrediiyorum...
canımsın yaayok canımın sıkınlığının çokda belirli bir nedeni yok aslında küçük küçük şeyler birleşince havada kapalı yağmurlu buraya gelip sizide demoralize etmek istemedim aslında... düzelicek bu durum söz zanedersem geçen seneki istikrarlı diyet yaptığım günleri yakalamam lazım o zaman daha iyi hisedicem biliyorum ama ilk öncee yiğenlerimle güzel bir hafta sonu geçirmek istiyorum:) yarın akşam yemeğe yetişemiycekler herhalde yinede evde bir tarhana çorbası bulundururum çayın yanınada hafif sütlü cevizli ve incirli bir tatlım var onu yapıyım diyorum bide kuruyemiş kuru meyvee diyetde olan misafirlerime yeter herhaldee:)
Selam kizlar .. ben de katilmak istiyorum araniza .. desteginize ihtiyacim var .. 14 kilo verdim yaklasik 4 ay da .. 1 bucuk ay durakladi .. sonra devam etti .. ama bu aralar motivasyonum baya bi eksik .. spor yapmak gelmiyor icimden .. tek basima zayiflamaya calistigim icin kendimi motive etmekten zorlanmaya basladim artik .. su an 98 kiloyum .. 70 kilo olmak istiyorum insallah .. sizlerin destegi ile tabii .. simdi den hepinize tesekkur ediyorum .. adim kubra bu arada .. 20 yasindayim .. almanya da yasiyorum .. iyi aksamlar herkese ..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=245012&page=232tam bu sayfada 5 yıl önce ki kilo bildirimim 5 yılda 5 kilo vermişim(
ama 1 tanede cadı bi kızım daha olduuu en büyük karımmmm
Günaydınlar :) inişli çıkışlı ilginç bir hafta geçirdim ama bol spor sonucunda cuma ya azıcıkta olsa eksi de ulaşmayı başardım
Spor : 260 dk.
Kilom: 101.7 fark -300 gr.
Arada artı çıktığım için seviniyorum şimdi :)
günaydın arkadaşlar kilom 124.4 yani artı 1 spor yapmadığım için kiloda veremiyorum aslında iki çocukla akşama kadar koşturuyorum birtek yattığım zaman dinleniyorum ama yok o spor sayılmıyor yinede ...bu hafta temizlik yaptım akşam misafirim vardı o kadar koşturmaya rağmen yinede artı 1 leslieyi birgün denedim ertesi gün parmağım çok acıdı korkuyorum yapamıyorum...neyse haftaya daha dikkatli olurum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?