Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim..

Sabah,
karatay kahvaltı.

Ara,
Çay, sabahtan kalan fındık.. sabah bitirememiştim ..

Akşam,
etli nohut
salata
turşu

700gr. öndesin :)))

700 gr büyük bi fark değil ablacım yetişirsin sen güveniyorum :)) bu arada senin niye bu hafta böyle oldu ki çok iyi gidiyordun aslında ama düzelir İnşallah sen istikrarlısın maşallah..

merhaba arkadaslar, gunler suren cabam sonucunda bugun yeniden 93.4 gormus bulunmaktayim bu arada yardiminza ihtiyacim var, benim tarti bozuldu sanirim saniyeler icinde farkli rakamlar gostermeye basladi.. yeni tarti almayi dusunuyorum ama kararsiz kaldim, elektronik mi mekanik mi alsam acaba.. sonucta elektronikle her gun farki gorebiliyorum, mekanik de ayni olur mu acep? :44::44:

selam hanımlar iyi akşamlar
bende eğer kabul ederseniz aranıza katılmak istiyorum
normalde de 9. takımda yarışıyorum 5 haftadır.ama yeni bir gruba girmem motivasyonumu biraz daha yükseltecektir düşüncesindeyim.

arkadaşlar sizde de sistem sanırım hergün menü bildirimi ve cuma günleri kilo bildirimi yaparak işliyor
sizde yarışma oluyor mu onu çok anlayamadım
bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar

Son düzenleme:

hoşgeldin canım . sefalar getirdin ..

bende geçen hafta basladım .sanırım 2 hafta kilo ve spor bildiriyorsun 3. hafta listede yer alıyorsun :)

Son düzenleme:
iyi akşamlar
ben de yıllardır kilo ile bası dertte olan biriyim.defalarca diyet yaptım ama bir turlu motivasyonumu devam ettirip diyetimi mutlu sona ulaştıramadım.Benim filim hep yarıda kaldı anlayacağınız.1 ay önce yeni bir atak yaptım ve tekrar diyete başladım.Ama yine azmimi kaybeder yılgınlık gösterip yarıda bırakırım diye korkuyorum.buradaki arkadaşların birbirine nasıl motivasyon desteği verdiğini görüyorum ve kabul ederseniz ben de aranıza katılıp bu sefer mutlu sona ulaşmayı hedefliyorum

ben 108 kiloyum boyum 180. rahat bir hamilelik için 15 kilo vermek istiyorum. Umarım herşey yoluda gider sizlerle

ben 108 kiloyum boyum 180. rahat bir hamilelik için 15 kilo vermek istiyorum. Umarım herşey yoluda gider sizlerle

hoşgeldiniz kızlar doğru yerdesınız burda hep destek tam destek

kısaca naçizane kendimden bahsedeyim
39 yaşındayım evliyim çocuğum yok.öğretmenim. 10 Şubatta kadınlar kulübünde başladım diyete 92.4 kg. ile bu 5.haftam şuan 85.7 kg.geliyorum
hedefim 70 kg. inşallah sizlerle birlikte o günleri görmek nasip olur

Nasil basardin kisa surede ii kilo vermissin biraz anlatirmisin yaptiklarini puf noktalarini

hoşgeldin canım . sefalar getirdin ..

bende geçen hafta basladım .sanırım 2 hafta kilo ve spor bildiriyorsun 3. hafta listede yer alıyorsun :)

hımm anladım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. peki yarışma oluyor mu? yarışma grupları içinde bu grubun ismi yok kendi aranızda mı oluyor onu merak ettim

kilomu da yazayım:
başlangıç kilom 107
1 aydır diyet yapıyorum ilk 10 gunde 6 kg. verdim sonraki gunlerde 1 gr. oynamadı. kilo vermem durduğu için moralim bozuldu ve son birkaç gündür yine gevşetmeye başladım.biraz geri alım oldu Bugün tekrar toparlayıp sahaya geri döndüm şükür
şimdiki kilom 102.5

Nasil basardin kisa surede ii kilo vermissin biraz anlatirmisin yaptiklarini puf noktalarini

özel bir sırrı yok aslında yediklerimi azalttım yürüyüş yapıyorum ve su içmeyi artırdım. menülerimi paylaştıkça sizde görürsünüz :))desteklerinizle inşallah daha da vermeye devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…