- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
kilomu da yazayım:
başlangıç kilom 107
1 aydır diyet yapıyorum ilk 10 gunde 6 kg. verdim sonraki gunlerde 1 gr. oynamadı. kilo vermem durduğu için moralim bozuldu ve son birkaç gündür yine gevşetmeye başladım.biraz geri alım oldu Bugün tekrar toparlayıp sahaya geri döndüm şükür
şimdiki kilom 102.5
evet kızlar o halde burda da ilk günden menümü ve spor etkinliklerimi paylaşayım.
SABAH
1 Elma
ÖĞLEN
1 kase çorba
ARA
2 kuru kayısı
1 kuru incir
AKŞAM
1 kase ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek
ARA
2 kuru incir
5 fındık
2.5 lt su
120 mekik
8 km yürüyüş
hoşgeldiniz kızlar doğru yerdesınız burda hep destek tam destek
kaç kılosun canmteşekkürler :) kilo fazla ve bu kiloyu vermek için yol uzun olunca motivasyonu ilk günlerdeki gibi başlamak mümkün olmuyor.kilo verenlerin çoğunlukla söyledikleri kafada bitirme olayını bir de nasıl yapıldığının tarifini verseler.ne kadar istekli olursam olayım ya da kafamda bitirdiğime kendimi ikna edersem edeyim bir iki ay sonra pes ediyorum
kilomu da yazayım:
başlangıç kilom 107
1 aydır diyet yapıyorum ilk 10 gunde 6 kg. verdim sonraki gunlerde 1 gr. oynamadı. kilo vermem durduğu için moralim bozuldu ve son birkaç gündür yine gevşetmeye başladım.biraz geri alım oldu Bugün tekrar toparlayıp sahaya geri döndüm şükür
şimdiki kilom 102.5
sakın pes etme en önemli kural bu yol uzun ve meşakkatli ama imkansız değil. ben ilk kez diyete başladığımda tam 117 kg idim. yani senden daha vahim durumdaydım. sonra 81 kg.ya kadar düştüm ama aradan geçen zamanda 1.5 yılda 92.4'e geri çıktım şimdi tekrar 10 Şubatta startı verdim zayıflamaya devam inşallah. yaparsın yeterki kendine inan ve pes etme :) başarılar
107 ile başladım su anda 102.5 kg yumkaç kılosun canm
teşekkürler :) kilo fazla ve bu kiloyu vermek için yol uzun olunca motivasyonu ilk günlerdeki gibi başlamak mümkün olmuyor.kilo verenlerin çoğunlukla söyledikleri kafada bitirme olayını bir de nasıl yapıldığının tarifini verseler.ne kadar istekli olursam olayım ya da kafamda bitirdiğime kendimi ikna edersem edeyim bir iki ay sonra pes ediyorum
ilk zamanlarda cok kkilo verrirsin sonra durman cok normal vucudu sarsirtmak onemli sanırım.yediklerinizi tamamen kısmayin yoksa gun geldikce yediklerinizi 0a inrdirmek zorunda kalirsiniz. ben suan ck bisi yiyemiyorum aksam yemegi nersddeyse hic yok ekmek hic yemem neredeyse bir dilimi zor bulur. sabhalari activia ile kahvaltimi yapiyorum bu siralar sekeride kestim. beslenme hatalarim varmis yenikesfettim bir cay tirykisiyim bir arkdasim dediki sen neredeyse hic bisi yemiyorsun ama sekerli cay iciyorsun gunde 20 dilim ekmek verse yemezsin ama o kadar sekerli cay iciyorsun. ilk once inceliklere onem verin. ben 3 haftadir hayatimdan seekeri cikardim en azindan kendimi cok iyi hisediyorum gunde iki parca kucuk aparca %80 lik bitter yiyebiliyorumki sekerden dah az kalorili lutfen bunlara dikkat edin.
ona pes etmek demeyelim ara vermek,nefeslenmek diyelim. sonuçta hepimiz etten,kemikten,nefsi olan insanlarız,elbette zaman zaman iniş çıkışlar sabırsızlıklar ,açamaklar olacak. bunlar çok normal ama önemli olan bunu toparlamayı,telafi edebilmeyi başarmak. ipin ucu gitti nasılsa artık bırakalım gitsin dememek. sonrası geliyor zaten.
işte tam pes ettim dediğiniz o yerde burdaki arkadaşlar imdadınıza yetişecek moral,motivasyon pompalayacak size.sizde güçlenecek ve kaldığınız yerden devam edeceksiniz. inanıyorum ki hep birlikte başaracağız hadi bakalım :))
107 ile başladım su anda 102.5 kg yum
evet şeker en büyük düşman bendeki insülin direnci de şekere aşırı istek yapıyor.ilaç kullanıyorum ama da yine de bazen gözüm dönüyor .çok zor
aman sende nevar ben 129.3 um ve 150 den düştüm buralara pes etme verıcez hepımız
maşaallah ne güzel kilo vermişsiniz.sizde de insülin direnci tarzı rahatsızlıklar varmı ? varsa nasıl mücadele ediyorsunuz bir de ne kadar sürede ne yaparak bu kiloyu verdiniz ?
Hayirli cumalar ben kilomu bildirdim (89.6 ) spor olsun diyerek spor yapmadim ama ikizler sayesinde surekli kosturmaca icerisindeyim neden onlar spordan sayilmiyo yaww
Canim senin koca kibarmis benimki gecenlerde gercek bir kadin olmaya basladin dedi bende once sahte kadinmiydim dedim uzulsemmi sevinsemmi bilemedim
Ne gün dü bugün yaww...Daha yeni oturuyorum diyebilirim...Çok hareketli nefes nefese bir hafta geçirdim...
Çok yorgunum çok...
İyi aksamlar kizlar ben butun gun yatakdan cikmadim ara ara uyumusum ya yine sekerim dusuo yada reglyim kansizligimda var o etkilio tam bilemiorum menumu yazayim
9:00 1,5 tost,domat,salat
11:00 1 ceviz,3findik,7siyah uzum
13:00 bulgur pilavi,bezelye,ayran
15:00 1 tatli kasigi tahin pekmez,2ceviz
18:00 5 krep tam bugday unu ve light sutle,3dilim sucuk,domat,salat
20:00 elma yerim
yasamadim ama hicbirsye zor degildir. azimle herseyi basarirsiniz. biz hemen bu zor su zor dye kendimizi yıldırmaya calisiriz ben de dahil.şekerin snaa koturlukyaptigini dusun sigara gibi. o kotu bir aliskanlik ve seker yerin ekullanacagin besinler eskiden cikolata diye birsey yoktu kup seker hic yoktu en azindan dahada aaltabilrsin ve meyveden sebzeden karsilayabilrsin istegini(sebze dedim diye gulmeyin en yuksek sekerli gidalardan biri sogandir.)pancarda bir sebzedir:))ben sekeri cok zor azalttim cunku resmen bagimlisydim buraya tarifni yazdim sanirim yulaf ezmeli bir tarif var. icinde bir kısım kuru incir ve uzum var ve cayin yaninda enfes gidiyor ayrıca bagirsaklarada cok faydali.artik sekre yerine onu kulaniyorum ve co doyurucu. bende daha yeni basladigim icin diyete 3*4 hafta oldu(daha dogrusu seker diyetine)sonucu bilmyorum ama en az 2*3 kilo farkeidyomus cayi sekersiz icmek 1 ayda
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.....
canım sen adımsayarmı alsan, sabahtan takarsın bi tarafına, yatana kadar sayar o, çocuklardan sen baya hareket halindesindir....
bebişlerede geçmiş olsun canım benim....
ha
ha
ha
çok komik deseydin....
çok yorulduğum ve çok yoğun olduğum günlerimi genelde sevmiyorum ben
bugün benimde pek tadım yok nedense..... havalardan galiba....
ah bu havalar, yokmu bu havalar.....
geçmiş olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?